| Autor |
Zpráva |
overview
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 14:59
- Nahlásit
No delame je silny slovo WT je pro me pohodlnejsi, jenze u nas na vsi mame dobry myslivce, takze zas mi je lito delat jen WT a ne klasicky lovecinu, kdyz muzeme chodit po honech.
Drzime ferdovi palce, snad uz bude ok.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 15:05
- Nahlásit
overview
no tak on OK a v pořádku nikdy nebude,ale to se nedá operovat,to je v mozku
|
overview
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 15:23
- Nahlásit
Tak nechce za letni premie operovat mozek:-D
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 15:35
- Nahlásit
overview
to by musela být kompletní výměna a tu ještě nedělaj
|
choco
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 18:38
- Nahlásit
jana33
Tak opravdu ta naše žížala měří 60-61cm a kde to vzal to netuším. Máš pravdu, že Samík má mohutnější kostru, mezi velký vazby patřit nebudem, leda to pak zamasakovat pořádnýma svalama ))))))
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 18:52
- Nahlásit
Čauec vespolek.
overview
My se asi neznáme,já jezdím na srpnový tábory a na cvičáku jsme byla naposledy o vánoční besídce .Jestli děláš WT,tak to asi znáš našeho Bernáška,je to takový vytáhlejší goldenek a jemoc šikovný.
jana33
Společná chata je ta poslední vpravo u lesa.Když jdeš od " Platoš. výkrmny" dolů k sociálkám.Společná je proto,že má jeden vchod a nahoru se chodí vnitřními schody.Už dva roky je
tam rozdělané WC a sprcha,tak snad už to bude letos hotové.Vím,to,protože tak vždy bydlím.
choco
Měřit psa u stěny asi není to pravé ořechové.Musíš mít Posuvný úhelník - domluv se z Evkou P. ta ho má - ofiko rozhodcovské měřidlo.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 19:05
- Nahlásit
Zuzana T
Achá, a jooo, ale já stejně počítám s tím,že to není přesný, jen tak orientačně...přiložím mu knížku na kohoutek,aby to dělalo pravý úhel a odčárknu si to na stěně...až bude příležitost,tak Evče řeknu
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 19:27
- Nahlásit
no dámy, kdo to má všecko číííst???
Jana33 na tábor beru Borga a Coru, to stačí, ne mi tam stejně dají zabrat. Cvičit na dvě směny a cestou tam chci na JČ derby a cestou domů na Interdog, tak na táboře mimo cvičení si naordinujeme spánek
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 19:31 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit
overview
my se taky neznáme, co máš za psíky?
Ha tak už jsem to tu někde našla-labradora ale pohyblivýho - to se teď musí takhle upřesňovat, jo
|
Nikča a Sára
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 19:46
- Nahlásit
Nevíte kde by se dala cvičit záchranařina v bohumín,karviná,ostrava?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 19:54
- Nahlásit
Ketrin
no dámy, kdo to má všecko číííst???
ano, souhlasím, já to vzdala...
za spinning tě MOC chválím!!! jen tak dál, dalším krokem je, aby tě to i začalo bavit...
cestou tam chci na JČ derby a cestou domů na Interdog
nejseš troškař, že?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 20:00
- Nahlásit
Eda
nechval, trošku jsem si ulevovala když jsem nestíhala... ale pan trenér mi to dovolil, ba mě k tomu na začátku přímo nabádal!! ovšem nechápu, pročs mi neřekla, o co vlastně jde VLASTNĚ VÍM, PROTOŽE TO BY MĚ TAM NIKDO NEDOSTAL!! - já čekala že budu prostě v klídku vsedě šlapat na rotopedu, a maximálně se trochu zapotím, ale ono - skoro všecko pořád jízda vestoje, a k tomu kliky a různé boxování jednou rukou do vzduchu a jiné prostocviky nejlepší byly na konec uvolňovací a protahovací cviky
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 20:00
- Nahlásit
Ketrin
,no to jsi mě pobavila- bereš dva psíky,budeš cvičit na dvě směny a chceš odpočívat!! Ha ha ha.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 20:06 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Ketrin
k tomu kliky a různé boxování jednou rukou do vzduchu a jiné prostocviky
uff, tak to mi vůbec neříkej!!!
jak jako kliky??? jestli jsi byla na hodině spinningu, tak tam tyhle kašpařiny nemají co dělat!!! možná tak mailem mi můžeš poslat kde se to děje, i když vím, že ne všude se jezdí čistě
ale přijde mi to nefér kvůli lidem jako ty, kteří tam přijdou poprvé a pak koukají jako zjara ještě že ti říkal, že máš jet "na pohodu", aspoň něco...
čekala že budu prostě v klídku vsedě šlapat na rotopedu
jo, kdybys přišla na mojí hodinu, tak přiznám, že úplně v klídku bych tě taky nenechala, ale sedět by sis mohla jak dlouho bys chtěla... prostě když nemáš náladu... je to jen na tobě a instruktor je jen pro motivaci klientů!!!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 20:20
- Nahlásit
Eda
??? když TY napíšeš tak to už musí být... ???
já myslela, že to k tomu patří... ty kliky a tak... že se prostě procvičí celý tělo. a že jsem tak uplně nestíhala - no holt nemám fyzičku, ale bojovala jsem myslím srdnatě
Já jsem naopak byla celkem příjemně překvapená, že jsem se tak ÚPLNĚ nezesměšnila, páč manžel mi už týden předtím říkal že tam zahynu a známá co jsme tam byly spolu, ta chodí už třetí rok, taky říkala že jí trvalo 3 měsíce než to začala zvládat...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 20:33 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Ketrin
tak to už musí být... ???
to víš, nějak jsem se rozohnila... ale mě štvou tihle "instruktoři", kteří do lekcí propašovávají to, co tam nemá být.
ne, spinn je jen a pouze na nohy a zadek, max. na dolní část zad. prostě jako kolo (teda v terénu pracují i ruce, krk, záda...)
a těm posměváčkovejm řečem nevěř, fyzičku máš minimálně z pobíhání doma a z pohybu se smečkou!
jinak, osobně jsem nabyla dojmu, že lidi jsou mučeni rádi a pozoruju i sebemučící sklony, protože celkem dobrovolně chodí...
|
overview
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2008 08:21
- Nahlásit
Zuzana T
Jj, bernaska sem parkrat videla na vycviku s RS, jenze to byl jeste malinkej
Ketrin
ted uz moc pohybliva neni, ale zase bude, uz na tom poctive makame
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2008 08:33
- Nahlásit
Ketrin
Hmm,tak to tě chci vidět. Resp. to tě asi moc mimo výcviku neuvidíme
A budeš tam dělat s Corinkou OVVR nebo si to necháš až na doma?
Zuzana T
Díky za osvětlení,to jsem netušila,že tam taková chatka je.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2008 08:38
- Nahlásit
jana33
tě asi moc mimo výcviku neuvidíme
ještě taky budu chodit do sprchy a na jídlo.
s Corinkou OVVR ??? jak to mám teď vědět??? no budeme cvičit a třá si to pro legraci zkusíme. Ono to tam je jiný než tady u Řezni.
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2008 08:41 - Změnil/a: Mmartin
- Nahlásit
jana33
Takže ne introvert,ale takovej šmíráček kdybys byl introvert,tak se ohlásíš - ahoj,jsem tu
Ahoj, jsem tu
Toho šmíráčka si vyřídíme osobně, budu ukazovat svému agresivnímu psovi tvoji fotku s povelem šupák a počkej příště
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2008 08:44
- Nahlásit
jana33
máš mail
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2008 09:01 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
Mmartin
No už se bojím. Nezapomínej,že já mám tři agresivní psy,takže jseš v silný nevýhodě a Ferda moooc hezky reaguje na šupáka,vibruje tak,že se třesou i skla v okolních domech
Ketrin
máš tam odpověď
takže jinými slovy určitě s Corinkou na OVVR půjde,uděláš je a zas všechno bude vypadat jak zívačka ono by ti to stejně nedalo
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2008 09:07
- Nahlásit
jana33
S Corou zívačka? Chachááá je vidět žes ji ještě neviděla!!!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2008 09:09
- Nahlásit
No tak snad už máš bohaté zkušenosti s Borgouškem,tak jsi vybavená jsem říkala Karlovi jaká Corinka je a on jen zasněně říkal - no,přesně takovou jsem chtěl
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2008 11:44 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
koukejte...
http://diskuze.libimseti.cz/help-help-help-golden- 203083/
a prý to hoax není... ale nějak se mi to nezdá, matně si na něco podobnýho pamatuju, tak nechci zbytečně čeřit vody...
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2008 12:03
- Nahlásit
Eda
http://hoax.cz/cze/index.php?action=hoax_detail&id =459
|
choco
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2008 12:09
- Nahlásit
Eda
teď to bylo i tady na diskuzi,je to prý z roku 03,jestli se nemýlím
|
choco
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2008 12:13
- Nahlásit
Mmartin
hojky, tak to vypadá, že pojedem do rozsíčka s vámi Ještě ččekám, jestli bude ségra s tátou slavit narozky...
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2008 12:15
- Nahlásit
choco
vím, ja šmíruju i na štěkání...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2008 12:20
- Nahlásit