Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Eda
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 11:49
- Nahlásit

Ketrin
to jako inventura ve foťáku?
no jasně každý měsíc tam přidávám něco nového
to fakt nejde...!
no, to jsem tam dala jen pro ilustraci, protože tak vypadá 90% mých fotek, když holky lítají jak odbržděněj tank a není žádné valné světlo
pocem, ťuťumuťu..
to je blbý, ale budou mít co chtěli, poskáče je pak "velikej pes"

choco
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 12:27
- Nahlásit

Eda
jůůů, to je hustý, jak jdou všechny tři po jednom klacíku To mi někoho připomíná ))))))

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 14:27
- Nahlásit

Eda
Krásná trojka
Hele mě asi hrábne, ráno Sam kulhal na zadní a olizoval si tlapky,tak jsem mu je prohlížela,ale nic nenašla a teď mi Karel psal,že jsme objednaný večer na veterinu,že už je má obě podebraný a zekzémovaný

Eda
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 14:40
- Nahlásit

jana33
jejda, zase veterina tak snad to bude ok. na ekzémy na tlapkách je fajn mastička s aloe
všem
moc děkujeme za pochvalu fotek

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 14:44
- Nahlásit

Eda
No aloe a podobný věci mu na to nezabíraj,vždyť to měl od května do léta, neustále jsme mu na to něco patlali a stejně nic nepomohlo. Jen jet ven, je to tou hnusáckou Prahou,když jsme na venkově,tak se mu to nedělá. Asi zase něčím ¨stříkali chodníky nebo co

Eda
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 14:49 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

jana33
aha, to jsem netušila naštěstí tohle na "venkově" neřeším, ale to už jsme tu částečně probíraly

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 14:58
- Nahlásit

Eda
No on to má vyloženě z něčeho,co je v Praze,jestli je to prach,nějaký chemikálie,fakt nevím. Ale kamarádka ze cvičáku mi říkala,že to jejich pes v létě taky měl a pak zjistila,že kreténi z radnice stříkali celý chodníky Rondapem,aby tam neprorůstal plevel

choco
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 20:25
- Nahlásit

jana33
TY jo... chuďátko...to je děsný, to je pořád něco A´t se mu to brzy zahojí...To by mě ani nenapdalo, že stříkají něčím chodníky.

mmartin
Tak Andy je naprosto grogy umrlej vyčerpanej jako vyplivnutá šušenka ))) A to ho ani Bára v tom jeho lítání nijak nepodporovala, to je teda mazec

Mmartin
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 21:29
- Nahlásit

choco
To bude tím zdravým venkovským vzduchem Já tady mám teď smečku tří psů a je tady živo až moc

Eda
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 18:46
- Nahlásit

Ahoj všem, musím se s vámi podělit o dnešní škleb...

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 21:20
- Nahlásit

Tak Sam má lokální kortikoidy a už to má lepší. Ve čtvrtek jdeme na kontrolu a budou mu brát krev,protože jsou dvě hlavní varianty,proč se mu to dělá - blbá funkce štítné žlázy nebo alergie na hnus,co tu produkují stovky potkanů,kteří tady rejdí po chodnících. Tak uvidíme,hlavně ať na něco přijdou a můžeme to kurýrovat

Ketrin
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 21:26
- Nahlásit

Eda
má tenisák nebo se mi to zdá?

jana33
jak by se kurýrovala ta alergie? to už snad radši ta štítná žláza... Sali strčím 2x denně lék a vůbec nevím že nějaký problém se št.žl. má

dnes jsem udělala pár fotek -viz web - nic moc, ale aspoň uvidíte že mrňavka se nedá vyfotit jinak než že ji uvážu

Eda
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 07:50
- Nahlásit

Ketrin
má tenisák
no jasně a strká nám ho mezi nohy stačí trochu přitlačit a škleb je na světě
jóó, mrňavka je už pěkně velká slečna! a B. je chytrej, ví, kam se má před Corou schovat

choco
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 09:38
- Nahlásit

Mmartin
To ste měli aspoň veselo Vyrazili ste někam o víkendu se smečkou?
Jo sím Tě ta miska nylonová (myslím,že hydro bowl) je pogumovaná? Já mám totiž takovou miskuco hned proteče skrz na skrz a sháním tu lepší. Ale když už jsem na ni na výstavě narazila tak byla tak malinká,že by si v ní psi mohli akorát tak umýt packu.

Eda
Vy ty kscihty snad trénujtete ne?

Ketrin
To je pusinka. Hned bych si pořídila další štěndo, když na ty fotky koukám )) Ale pak kouknu na Andyho a Eli a hned se vzpamatuju ))) Nejdřív za tři roky

jana33
Držím palec,ať to víte,co nejdřív, co mu to dělá. A co pořídit botky?

choco
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 09:44 - Změnil/a: choco
- Nahlásit

A ještě jsem si zapomněla postěžovat, jak mě bolí nožičky ) JSme včera vyrazili na Sadskou pěšo s Eli, zkusit postroj na treky a pak Eli dopřát plávání v jezeře. No je fakt, že nechat se táhnout je super, ale nožky mě bolí stejně. A myslím, že Elouš musí být utahanější ještě víc, protože plavala o sto šest, pak zbytek dne blbla na zahradě a když mi přivezli Andyho, tak šla ještě s námi na hoďku ven, podezřívám ji, že má někde dobíjecí baterky

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 10:20
- Nahlásit

Ahoj všem,
tak jsem měla minulý týden opět studovní, začátek novýho semestru a upřímně jsem se hrozně moc těšila domu, Praha mě strašně vysává, to věčný cestování, než se člověk dostane z bodu A do bodu B zabere to věčnost, to pro mě holku z malého města Budějc nejní.. doma jsem zkonstatovala, že stačí na týden odjet a pes poslouchá jak učiněnej anděl, na volno jde u nohy, tře si hlavu jak kočka, no krása..ovšem vydrží to tak jeden den, pak opět zvítězí cloumající hormony..
a objevil se u nás nový nešvar, Sam začíná nahánět ptáky. Máme teď za barákem dost kosů a havranů, než stačim zařvat "nesmíš" už ho chytne ten labradoří amok a letí za nima. Nepomáhá ani piškot v ruce, prostě je chce prohnat

Mmartin
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 12:15 - Změnil/a: Mmartin
- Nahlásit

choco
Vyrazili ste někam o víkendu se smečkou?

Jo, měl jsem doma 6 lidí a 5 psů, takže jsem je vyrazil v sobotu do Českého ráje (a šel s nima samozřejmě ) a v neděli jsme byli na prochajdě v Praze v Modřanské rokli...

ta miska nylonová - jestli myslíš tuhle URL , tak ta není nic moc, po nějaké době protéká a hlavně se dostane voda mezi dvě vrstvy látky a suš to pak...

nepromokavá by měla být tahle URL, je to plast a co vím, tak drží... Je tam na výběr víc velikostí, ale je dražší...

choco
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 13:22
- Nahlásit

Mmartin
Myslela jsem tu druhou, tu dražší, tu první právě mám doma a fkat nicmoc, už mi jen leží ve skříni, takže dobrý, to jsem potřebovala vědět Vezmu si tu druhou ZA chvilku budu stejně potřebovat granulky, tak to objednám všechno najdenou.

Bára a Sam
Jooo, lítání za ptákama Andy zkusil taky...jako malej to pochopil hned,že takhle teda ne a pak po dvou měsíchc na vodítku po té atroskopii to asi zapomněl a tak jsem mu to zase připomněla...dostal pětadvacet a už to nezkusil...ne STačilo ho okřiknout co to jako zkouší a pak šel na vodítko a chlapeček poznal z paniččina výrazu,že mě fakt naštval ... pak totiž dělá strašně hodnýho chlapečka a splní,co na očich vidí,holomek. Po druhé už jsem byla rychlejší než on a zarazila ho s razantním "nesmíš" dřív než se rozeběhnul.

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 13:55
- Nahlásit

choco
takže to aspoň někdo zná..já nevim jak tvůj Andy, ale Sam se do toho labradořího amoku(rozběhnutí se za čímkoli co se hejbe) dostane hned..většinou je teda na volno. On ví, že to je špatně, protože pak se plíží a ví, že dostane přes zadek, přesto to musí zkusit, je to prostě sranda, když ti ptáci krákaj jak šílení a on na ně čumí..
jo puberta je děsnej přírodní výmysl

Dines
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 14:01
- Nahlásit

Bára a Sam
Souhlasím...jeden z nás pubertu nepřežije
A ptáky mi honili oba pejsi, ale naštěstí to zůstalo jen Jessovi

choco
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 14:02
- Nahlásit

Bára a Sam

Ano znám, moc dobře...Andyho mám taky víceméně pořád na volno, ale on teda než se za něčím rozeběhne tak ztuhne a čumí, trvá to chvilinku ale zkoprní a to už ihned koukám já, kde co je, jestli kočička nebo myšička nebo ptáček jarabáček. Ale je fakt, že po těch dvou měsících nebo jako malej píďa prostě letěl bez jakýhokoli "jéé co tam jéé"... Ale když se jedná o psa,tak to kolikrát taky nestihnu mu zatrhnout, kor když je to třeba jeho oblíbená chlupatice retrívří

OPI
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 18:53
- Nahlásit

ahojte tak jsem tenhle víkend cvičák vynechali,protože v sobotu bylo blbě nějak mě a karlos začal děsně kašlat a chrmlat,naštěstí mu zabral asi jen jitrocilovej sirup tak na vet. nemusíme.
jinak nic nového se neděje,ale teda udržet naše torpédo v klidu to je zázrak,hlavně každý den chodíme kolem vody a on sice je neplavec,ale čvachtá se ve všem a vysvětlit mu že do vody prostě ne a hlavně odolat těm jeho kukadlům to je věc

choco
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 11:37
- Nahlásit

Něco málo z nedělního výletu

a zbytek
URL

Eda
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 13:30 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

choco
moc pěkný fotky! koukám, že Eda má stejný pozice jako Eli na 2. fotce

choco
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 13:53
- Nahlásit

Eda
FAkt jsem se nařehtala jak kobyla, když jsem ji viděla, jak vylítla z vody a hodila kotrmelec na záda a vytírala a vytírala a takhle pořád dokolečka. A pak ty její hopsací kousky, jako pominutý hříbě

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 08:14
- Nahlásit

Ahoj všem,tak dneska ráno jsme byli s Ferdou na kontrole u Beránka a vypadá to prý moc dobře,tak už máme jen jednou denně kapat kapičky a na kontrolu vzít Ferdu někdy v květnu až půjdeme na kontrolu se Samem. S tím jdeme na vet dneska večer,budou mu brát krev na tu štítnou žlázu,tak uvidíme,jak dopadneme. Ekzém už nemá,ale je chudák deprivovanej,protože ta vodičky s kortikoidy děsně smrdí i nám,natož jemu a po každém venčení si musí mýt tlapky,tak má z toho chudák trauma. V noci mě probudil,když po procházce a po umytí zdrhl Karlovi a schovával se k mamince,aby mu ten hnusnej páník ty packy nenamazal. Ale od maminky se nechal přemluvit

Ketrin
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 10:18
- Nahlásit

jana33
7 Úno 2008 08:14
Citát

Ahoj všem,tak dneska ráno jsme byli s Ferdou na kontrole

Takhle brzo?! jinak fajn že to má dobré a Samouškovi budu držet palce. Ona by ta štítná žláza snad zas taková tragédie nebyla....
u nás pořád leje a je bláta po kolena a jinak celkem nic nového... pořád bojuju s Borgovou touhou chodit po stopách zvěře bez ohledu na to zda si to já zrovna přeji nebo ne a mrňavka tak dlouho prudila Salinu, až ji Sali rafla, takže už v necelých 3 měs. je zjizvená no asi 1mm2

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 10:23
- Nahlásit

Ketrin
Byli jsme tam na 7:15, taky jsem úplně grogy.
Jinak štítná žláza by určitě byla lepší než alergie na hnus od potkanů,protože s tím jaksi nic nenadělám.
Takže mrňavka už vypadá jako Xena bojovnice?
A on Borgouš zdrhá? Sam taky neúnavně stopuje,ale naštěstí si nás stále hlídá a je odvolatelnej v pohodě

Ketrin
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 10:35
- Nahlásit

jana33
Občas zdrhne přes zákaz. Sice se hned vrací - do 1-2 minut, nebo i dřív, prostě si to jen proběhne a ověří, ale stejně mě to děsně štve a dost s tím teď bojuju. Okamžitě zneužil toho že je tu další pes kterému se věnuju a polevil v poslušnosti.

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 10:57
- Nahlásit

Ketrin
Nojo je to chytrej vychcánek,zkouší,jestli by sis svoje výcvikářský komplexy nemohla už cvičit na někom jiným

<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání