| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 10:39
- Nahlásit
Eda
Já vím a černej LR je divnej rotwailer
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 10:59
- Nahlásit
černej LR je divnej rotwailer
nebo pitbul (naše Sali).
|
choco
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 11:18
- Nahlásit
nebo pitbul (naše Sali).
jj, Andy taky, pit jak vyšitej
|
choco
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 11:27
- Nahlásit
Ketrin
ZAjímalo by mě,s čím ten pán přijde, co vlastně zjistí,že doma má )))))
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 11:43
- Nahlásit
jj,také máme doma divné rotvíka
Podle dost lidí přece žádný hnědý ani neexistuje
Znám člověka co nevěděl že jsou i černí a to mají doma žlutého
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 11:53
- Nahlásit
OPI
je ale nějaký veliký a hlavu má velkou
Borgo zas "není" labrador, páč není tlustý a to oni musí být, žeáno
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 11:55
- Nahlásit
Eda
neboj, doma si ji smečka ohlídá
bojím moc! dokud ji nechají do sebe kousat, tak to bude ok, ale až je naštve a nenechají se, tak se bude chtít odškodnit na rostlinstvu a (ne)movitostech
|
choco
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 13:52
- Nahlásit
Ketrin
Tak co? Už máš sčítlý škody? )))))))))
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 14:58
- Nahlásit
Ketrin
no, sama uvidíš, jestli jsi ji doma nenechala předčasně ale snad ne, ona jí to smečka "vysvětlí"
tak pitbula ale doma nemáme, to jsem ještě neslyšela...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 15:26
- Nahlásit
Eda
Ona jí to smečka nevysvětlí,naopak ona nadchne svými nápady dosud klidné konzervativní psíčky Mluvím ze své zkušenosti
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 21:50
- Nahlásit
Mmartin
Použila jsem pár fotek na stránky a taky nápad se seriálkem....
Nevadí? Koukni-děkuji
choco
Eda
jana33
Nepřežila jedna vzácná zakrslá azalka, resp.jestli přežila se uvidí na jaře, každopádně je dost radikálně upravená já čekala že to bude horší, ale páník trošku zuřil
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 21:58
- Nahlásit
Teda, nedá mi to a musím se pochlubit. Koukněte na
www.sblabradors.szm.sk
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 07:29
- Nahlásit
Ketrin
jasně že nevadí...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 08:45
- Nahlásit
Ketrin
To se ovšem moc nepředvedla A co zbytek smečky, ani oni nebyli nějak poupravení?
all
Jáj sem se dneska asbolutně nevyspala, jednak jsem se smaa furt převalovala a dvak mladej dole pořád pochodoval a naříkal, až jsem to k ránu nevydržela a slezla dolů,co se jako děje, vypustila ho ven, jestli se mu třá nechce a on vesele sebral míč a jakože si jdeme hrát,tak to jsem ovšem ve čtyři ráno odmítla ,nechala ho vyčůrat a šla nahoru a za chvíli znova,cupitání pod schodama a kníkání...nechápu...asi nějaký erupce na měsíci nebo co. KAždopádně já vypadám jak po flámu a dnes večer jdeme na imatrikulační ples sestře...
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 08:53
- Nahlásit
choco
to bylo to zatmění, u nás vyla celá vesnice, a bylo to právě nad ránem... Sice nebylo vidět kvůli mrakům, ale oní to asi pacholci nějak cítí...
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 08:58
- Nahlásit
Choco
Aspoň víš, jak mi je, když vstávám ve 4.45. Jo a já zatmění viděla, když sem byla s hafanama někdy v pět, sice už nebylo zcela úplné, ale skoro.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 09:00
- Nahlásit
choco
Nebyl úplněk?
Všichni co mají jako hobby utrácení za různé veterinární vymyšlenosti: tady
www.komvet.cz
mají celkem dobré ceny, jen se musí objednat min.za 3000,- (včetně DPH).
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 09:05
- Nahlásit
u nás je asi zatmění celý týden,páč mám budíče v 5:3O,malá pořádá v postýlce párty,vyhrává na vše co hraje a mele a mele,do toho Karlos mě taky už budí,dřív v klidu spali o hoďku dýl. Karlos má zase své večery že po jídle žádá mou pozornost, včera bylo hezky tak přemýšlím že pojedem na víkend na chalupu na trochu čerstvého vzduchu
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 10:11
- Nahlásit
Ketrin
Nemusí,já tam objednávám kloubní výživu a fyzická osoba si může objednat za jakoukoli částku. Nutradyl tam mají bezkonkurenčně nejlevnější
Jinak Corča je teda slabej čajíček,ale pevně věřím,že to byl jen rozjezd a teprve nám všem ukáže
ráno jsem naprdla Samouše, zvonil u nás kominík,že pod námi bude vložkovat komín a potřebuje se mrknout,jak to máme udělané my, tak Sam začal dělat kravál, takže dostál sotva slyšitelného,ale důrazného vylágroše, urazil se a odkárčel na gauč s výrazem - kdo chce kam,pomožme mu tam, až tě ukradne,tak si nestěžuj a Rozárka zase házela ksichty ve smyslu,že jí beru lidskou hračku,co určitě přišla jen a jen za účel poskákání labradorkou. Prostě se člověk nezavděčí
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 10:28 - Změnil/a: Bára a Sam
- Nahlásit
KetrinTeda, nedá mi to a musím se pochlubit. Koukněte
moc hezká slečna jinak ten článek na tvých stránkách o standardu a výšce labradorů je taky moc zajímavej.
teď jsem byla 10 minut v kuchyni, vařila jsem si kafe a dávala nádobí do myčky a Sam si mezitím pohrál s mojí knížkou Týden pohádek Boženy Němcový a uplně mi zrušil "Pondělí" mě se teda ty pohádky stejně moc nelíbí, asi to věděl..
vynadáno nedostal, nezmohla jsem se na žádnej odpor, mám uplně servřenej krk z toho týranýho George, chudák pes. Pán nahoře je asi na dovolený..
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 10:33
- Nahlásit
jana33
Nemusí, tím líp. Já jsem asi 2 dny než se tohle ke mně dostalo, koupila Coryně Caniviton forte za 1608,- a tady je za 1358,-
choco se ovšem moc nepředvedla
jana33Corča je teda slabej čajíček
ono totiž všechno ostatní už je dávno zničené
Naši psi taky děsně rádi pomáhají opravářům, půjčují si jejich šroubováky atd., a taky jim hlava nebere že já pro to zas takové pochopení nemám
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 10:36
- Nahlásit
z toho týranýho George,
já to nečetla, se vždycky tyhle věci bojím i jen otevřít. Je mi z toho pak blbě a nemůžu pak na nic jinýho myslet
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 10:44
- Nahlásit
Ketrin
Tak tohle fakt radši ani neotvírej...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 10:46
- Nahlásit
Ketrin
Tak se máš zeptat, máš napsat Janičko,ty náš experte na marodný psiska,kdepak kupuješ kloubní výživku? A já bych ti napsala, poradila
No Sam je upřímně řečeno chce sežrat, k tomu by neměli pochopení ani ti opraváři nás by zloději nevykradli. Ale Rozárka a Ferda je berou za své obšťastnění a hračky
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 10:50
- Nahlásit
jana33
Janičko,ty náš experte na marodný psiska, to sem máš dát sama a né si to někde v ústraní hamounit
tak na tu přednášku jsem se přihlásila.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 10:55
- Nahlásit
Ketrin
Když se někdo zeptá,tak odpovím. Na muj-labrador se někdo ptal,tak to tam už vědí dávno
Tak to je fajn,tak se pak nějak domluvíme,kde se zčuchneme
|
choco
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 10:58
- Nahlásit
Ahá, tak zatmění má na svědomí, že jsem celou noc pořádně nezamhouřila oko...tak že to má takovýhle vliv, to jsem nevěděla...při příštím zatmění nechám psa našim doma ))))))))))))
Montik
TY bláho....brrr, to by nebylo nic pro mě, mám kolikrát porblém vstát v půl sedmý...
OPI
Andy je taky zvyklej chodit ven tak nějak v rozmezí šestá-sedmá,a kolem téhle hodiny, už teda občas vstane a připomene se. ALe tohle bylo celou noc, cupitání a kňourání a pořád dokola..
Komvet znám, všimla jsem si, že u tady o tom i Janča jednou psala Ale taky jsem si myslela, že je podmínka vzít si věci za 3000,-...ale když teď vím,že neee TAk si CAniviton objednám taky odtud.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 10:59
- Nahlásit
Ketrin
jana33
Tak to bude čupr slezina na přednášce
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 11:16
- Nahlásit
tak doufám, že nám mimopražákům dáte pak stručný výtah přednášky jela bych taky, ale znamenalo by to pro mě výlet na celej den a návrat domů v noci, tak si to radši nechám odvyprávět, užiju si zase zanedlouho studijní týden a zkoušky v Praze a to urputný přejíždění tam a zpátky..
|
choco
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 11:23
- Nahlásit
Máma mi teď volala, že Andy strašně kulhá a chodí hrozně ztěžka...ráno šlapal ještě normálně nebo jsem si alespoň ničeho nevšimla Tohle už je fakt zlý sen... Už abych byla doma a skoukla ho a hned urgovala Musila...achjo
|