| Autor |
Zpráva |
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 11:24
- Nahlásit
Tak to bude čupr slezina na přednášce
den předtím mám narozky tak pak můžem jít na dvě (nebo víc) deci
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 11:25
- Nahlásit
choco a sakra
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 11:32
- Nahlásit
choco
Klííd,třeba to nic nebude. Ferda tuhle celej den nemohl šlápnout na přední a do druhýho dne ho to přešlo,asi tam měl něco nataženýho nebo tak něco
Ketrin
A máš kde přespat? Kdyby byl problém,tak bych ti mohla nabídnout azyl
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 11:40
- Nahlásit
choco
Teda, Dinno je zvyklej chodit ven tak mezi desátou a jedenáctou...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 11:41
- Nahlásit
jana33
Vždyť tam mám mámu
nakonec jsem si řekla že pojedu autobusem, spojení je dobrý a ráno zas hned hupky dupky zpátky do práce.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 11:45
- Nahlásit
Ketrin
Ježiš,já do vašich rodinejch sídel nevidím
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 12:08
- Nahlásit
Kdo chce vidět pitbula:
http://www.calenzana.estranky.cz/fotoalbum/nezaraz ene/coralia-calenzana---cora/68
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 12:18
- Nahlásit
Ketrin
dáváte něco speciálního na srst? Coře se krásně leskne..my s tím máme teď trošku problém, Sam strašně líná a na zádech se mu dělají dost lupy, když češu je to hodně znát..změnili jsme granule, tak nevím jestli to může být tím. Koupila jsem pupalkový olej a přidávám do žrádla, tak snad to pomůže..
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 12:22
- Nahlásit
Nic speciálního nedávám, ale taky nedávám granule ale myslím, že to může být tím línáním. Naše Sali (černá) když líná tak vypadá jako prašivá, dohněda došeda a lupy má taky hodně. Pak to zas samo přejde. Je fakt že co krmím masem atd., tak se doba línání hodně zkrátila a leskne se krásně i když už je to starucha.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 13:01
- Nahlásit
Bára a Sam
My teď máme se Samem ten samý problém, prostě je to na těch černoušcích vidět,začal línat a má děsně lupů. Normálně nic nedáváme,ale pro teď jsem se stavovala v lekárně a včera mu nasadila kůru mořský řasy+biotin+rybí olej. Ono je to opravdu tím línáním, ale vypadá to děsně,takže tahle kombinace podpoří urychlení línání a vrátit to do optimálního stavu.
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 13:06
- Nahlásit
jana33
tak to jsem ráda, na línání a vysávání černejch chuchvalců 2krát denně už jsem si zvykla, ale ty děsný lupy mě trošku postrašily..našla jsem starou diskuzi, kde lidi psali že to může být alergie na něco v granulích, máme teď nový Pro Plan na ráno a už jsem se bála, že budu muset zase měnit.
Jinak předevčírem na procházce mi další holčina řekla, že je Sam na svůj věk tlustej, takže nasadíme redukční porce, asi mu dávám fakt moc, i když mi to nepřipadá.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 13:18
- Nahlásit
Bára a Sam
Naval aktuální fotku, téměř každej ti o labradorovi řekne,že je tlustej. Všichni totiž znají ty téměř labradory,co se všude prochází,viz včerejší diskuze.
Jinak jestli líná,tak bych se těch lupů tak neděsila, jinak samozřejmě můžou být průvodním znakem alergie,ale to by padalo v úvahu až kdyby je měl delší dobu a nelínal
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 13:25
- Nahlásit
jana33
Bára a Sam
Netvrdim že je tlustej, ale mírně přitělější mi teda přijde....sice jsem asi trochu ovlivněná těma pudlama, ale stejně si sporťáka psa představuju jinak...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 13:28
- Nahlásit
Bára a Sam
Kolik váží?
|
choco
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 14:28 - Změnil/a: choco
- Nahlásit
jana33
nj,snažím se být v klidu ,ale moc to nejde....ale uvidím,až přijdu domů...
Ketrin
TAk to si musíme jít určitě někam sednout a zapít to
Bára a Sam
Andy už líná od zač.roku......chlupy jsou všuuuuudeeee. Přidávám Kronch...ale zkusím se poholdínout po tom, co tady píše Jana A s tím tlusťochem je to určitě přehnaný
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 14:35
- Nahlásit
choco
Hele Kronch rybí olej je dobrej,ale jsem přesvědčená,že je to to samé,co prodávají v lékárně za 120 kaček v kapslích,jen je to tekutý a prodávají to jako hogofogo
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 14:43
- Nahlásit
Mastodont Sam
aktuálnější už to být nemůže, foceno teď venku
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 14:45
- Nahlásit
vždyť nejni tlustý....
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 14:45
- Nahlásit
Dines
a jak má teda vypadat sporťák labrador? to by mě fakt zajímalo..
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 14:46
- Nahlásit
Není tlustej, je ok. Na mlaďocha akorát.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 14:47
- Nahlásit
Bára a Sam
No tak to se hoď do klidu,přijde mi úplně normální,žádné špeky na něm nevidím, takže bych vůbec neřešila,je hezkej Máš ho zváženýho?
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 14:51
- Nahlásit
děkuju..vlezli jsme spolu na váhu a když odečtu moje kila, tak Sam má 35kg. Uf, to jsem se zapotila..
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 14:54
- Nahlásit
Bára a Sam
Tak mu chudáčkovi žádný granulky neodebírej,je fakt akorát,krásnej mladej pes
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 14:58
- Nahlásit
ještě si dovolim tuhle jednu, tady je aspoň z profilu
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 15:03 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit
Bára a Sam
Ketrin
jana33
Montik
Nenééé, ve skutečnosti je tlustší...fakt, to je fotomontáž nebo blbý úhly
Hoď ho sem zezhora
|
choco
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 16:30
- Nahlásit
Bára a Sam
Neblázni, nic mu neodebírej a nech brouka žít Je moc hezký a váhově jsou ještě s kilem navíc jako Andy
jana33
A to všechno moř.řasy,biotin a rybí olej je v jednom?
Dines
Nemůžeš ho porovnávat s pudlem A to se někdo má,když může vstávat skoro před polednem ...
all Krapátko jsem si oddychla, snad to bude opravdu jen namožný,tak ještě nebudu hysterčit...chodí sice ztěžka a šoupe nohu zase víc od sebe,ale kulhání nevidím...huuff
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 16:32
- Nahlásit
choco
No, já ho ale neporovnávám s ničím...prostě jen první dojem když jsem ho viděla byla myšlenka, že je nějakej vypasenej...mi přijde taknějak jako nesouměrnej...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 16:33
- Nahlásit
choco
Nee, všechno zvlášť. Jo a mořský řasy mám ze zveráče,ty dávám normálně čas od času do žrádla,tak teď má nášup každej den.
Tak uvidíš,jak bude zítra běhat, mě ten Ferda taky vyděsil, i když teda kulhal na přední, se zadní bych asi hysterčila víc
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 16:34
- Nahlásit
Bára a Sam
taky bych řekla že není vůůůůbec tlustý
Jéééé kolikrát já jsem slýchala ty hlášky že je tlustý a jak je doooobře živenýý a že se určitě nemá špatně,ale říkali to lidi co znají akorát různý směsky a rasu labrador nikdy ani snad naslyšeli jinak on byl takový macík od mala,hlavně je fakt mohutně stavěnej,já když vidím ty maličký hubený štěnátka tak on nikdy takový nebyl
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 16:34
- Nahlásit
Dines
je krásnej
|