| Autor |
Zpráva |
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 08:55
- Nahlásit
jana33
jinýho bys ani nechtěla,ne?
nóóó, někdy je to trochu silná káva a vůbec, už jsem starší paní a zasloužím si trochu klidu ale snad to s ní pude, zdá se mi chytrá a učenlivá, jen abych jí stačila
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 08:55 - Změnil/a: OPI
- Nahlásit
ahojky,tak zítra nás čeká první cvičení v Kolodějích , moje pocity jsou asi takovýhle
Mám radost i obavy,ale doufám že vše dopadne dobře
Pak dám info jak to šlo
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 09:00
- Nahlásit
OPI
tak s chutí do toho!! to bude dobrý, uvidíš
Jana33 jo v srpnu.
A co Ferda?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 09:04
- Nahlásit
Ketrin
Ahoooj pani - to je šok po dvouměsíční mateřské být opět v práci,co?
Já to letos budu mít děsné,protože jestli se štěnda povedou,tak max. týden dovolené a zbytek musím zvládat s manželovou pomocí za provozu- uf.
Jinak já už mám přihlášku dokonce zaplacenou a jedu v srpnu a běda houbám ,jestli neporostou!!!
|
choco
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 09:08
- Nahlásit
Já taky nějak nestíhám, vždycky sem leda tak nakouknu,ale abych sem něco napsala,k tomu už se nedostanu.
Zuzana T
Umím si představitjak Ti je, máma tím taky hodně trpí a je na ni vždycky zoufalý pohled,když ji to chytne.
Ketrin
jana33
Já mám srpen úplně zabitej, chystáme se se známým na moře (a to tam bude Jana s Baddym,chjoooo)a v červnu v tomhle termínu máme naplánovaný kola s partou , ale zkusila jsem alespoň písnout mailík, jestli bychom tam se psama mohli třeba na ty výcvikový lekce dopoledne dojet, s Eli bychom chtěli zkusit Ovvrka a tohle je na to nejlepší a nebo pak posunout kola na jindy,ale to zase pochybuju,že dostanu tolik dovolený
Včera jsem potkala známou (Helča-má labrouše Ozzyho,taky chodí na cvičák do Koloděj) a ta mě nahlodala,abych zkusila s Andym canissterapii, byla zněj celá rozpumprlikovaná, jak je to kontaktní pes a kdesi cosi (ne že by mě to nehřálo na srdíčku,ale kdyby viděla ten kontakt,když vidí jinýho psa ) No kouknu se,co to obnáší a uvidíme.
29.1.jdeme na kontrolu s nožkama, tak snad to dopadne Přemýšlím,jestli ho nechat rovnou pro kontrolu zrentgenovat nebo ještě s rentgenem počkat,až po půl roce po operaci. Tenhle týden se nám s mámou zdálo,že semtam zase poklusával s nohama od sebe....ale doufám,že se nám to jen zdálo...už necííí.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 09:13
- Nahlásit
OPI
To zvládnete, hlavní je začít, udělat ten první krok a hlavně se nebát. Nejste první ani poslední Určitě postupně přijdeš na to, jak ho zaujmout. A co procházka?Četla jsem na jiné debatě, že ste měli jít na procházku se smečkou hafů?
|
choco
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 09:15
- Nahlásit
Ketrin
A pojedeš s malou prdelkou třá na Hlubokou?Abych se mohla pokochat? Ještě nevím, jestli se s Andym přihlásíme a Eli bude tou dobou nejspíš hárat, ale možná bychom se jeli aspoň podívat, hrozně se mi tam líbilo minulý rok
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 09:24
- Nahlásit
choco
nakonec jsme bohužel nešly
právě se nejvíc obávám jak bude reagovat na tolik psů,ale co nějak to dopadne
akorát nemáme náhubek,nevím zda ho dnes stihnu někde koupit
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 09:28
- Nahlásit
choco
no já mám pocit,že není víceméně pomoci a že to musí pomalu odeznít samo.Rehabilitace pomáhá v klidovém stavu,límec taky,ale jak začnu mít tlak z krční páteředo hlavy,tak je migréma na dva a více dní u mě zabydlená.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 09:32
- Nahlásit
choco
jo, na Hlubokou ji asi už i přihlásím, ať ji zkoukne někdo jiný než ty naši allroundi, jestli dobře počítám tak bude čerstvě do dorostu. Pokud vyjde počasí, bude to fajn mně se tam loni taky moc líbilo. Zuzana Tšok po dvouměsíční mateřské je to strašný!!! já jsem sice průběžně pracovala doma, ale jen tak zlehka jestli se štěnda povedou,tak max. týden dovolené a zbytek musím zvládat s manželovou pomocí za provozu to si v paneláku nedokážu představit - máš můj obdiv
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 09:34
- Nahlásit
Ketrin
Zuzana T
Tak to je super, my jedeme taky v srpnu a Zuzko souhlasím,loni nerostla ani prašivka,tak doufám,že letos to bude dvojnásobné
Ferdulka je v pohodě,jen je nevybitej,takže střídavě trhá labradory a plyšáky
choco
Na kontrolu budeme držet palečky. Tábora je škoda,tak se aspoň můžete přijet juknout. Jinak panička od Ozzyho láme do canisterapie všechny,tak si to neber tak osobně
OPI
Tak to se na cvičáku uvidíme a potkáme, od kolika cvičíte? Jinak ten náhubek si určitě sežeň a vezmi si i stopovačku. Je blbost držet psa celou dobu na vodítku,když ostatní lítaj (a před a po cvičení se vždycky lítá a řádí),ale zároveň ho musíš mít pod kontrolou,tudíž náhubek a stopovačka dodá jistotu i tobě
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 09:37
- Nahlásit
jana33
možná se na cvičáku potkáte s Bonynkou.
Ketrin
No už jsem ty piraňky odchovávala 2x a poprvé jsme také chodili do práce,tak to snad zase zvládneme.Po štěňátkách máme obličeje,jako staré indiánky a oba vždy shodíme nějaké to kilčo - což není na škodu.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 09:39
- Nahlásit
Zuzana T
Jé, tak to jí budu hledat. Jinak tě taky obdivuju, odchov v paneláku musí být záhul a chodit přitom do práce,to si teda nedokážu vůbec představit
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 09:50
- Nahlásit
jana33
no do měsíce to jde,ale jak vylezou z bedny,tak je veselo 24 hod.Nejhorší je pravidelný hov...sběr.Jěště se mi nepodařilo rychle sebrat vše,aby se někdo nevyválel!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 09:54
- Nahlásit
Zuzana T
No já si myslím,že uhlídat takovej pytel blech a demoliční četu musí být úkol nadlidský ono člověku mnohdy stačí,když si domů přivede jedno už dvouměsíční torpédo. Nějak si to fakt neumím představit
|
choco
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 10:14
- Nahlásit
jana33
Ahá,tak to nebude tak horký Juknout se na vás pojedeme, to jo, ale mrzí mě to.
Ketrin
Čupr
OPI
Hlavně v klidu, a jak doporučuje Jana stopovačku a náhubek sebou a holky Ti tam fakt poradí co a jak
Zuzana T
Jj, kční páteř je prevít, máma se snažila jednu dobu i cvičit, ale žádný valný efekt to nemělo. Teď si pořídila takový nahřívací polštářek a to jí dělá na záda dobře.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 10:17
- Nahlásit
jana33
Zuzana T
Přesně, mně teď uplně stačí ta jedna čubka co pořád všude čůrá ať už je jaro a sucho a teplo!!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 10:23
- Nahlásit
Ketrin
Jj hlavně to sucho vyvolávám,protože po každé procházce mýt a utírat tři psy,to je fakt děs
|
choco
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 10:31
- Nahlásit
jana33
Ketrin
jj,suchooo,to co z nás teče při návratu domů je fujtajbl. A mít to třikrát tak poteš kleště, stačí mi ta jedna velká příšera a jsem z njě celá ufuněná než mu ten jeho podvozek vypucuju. Ta malá chlupatice naštěstí v tomhle počasí nechce sama nikam dál chodit a raději hned po vykonání potřeby utíká zpátky domů a tak toho na sebe nestačí tolik nabrat. Ale zase chodím se psama na dvakrát.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 10:40
- Nahlásit
choco
jana33
já to mám 4x!!!
ale kašlu na to a uklidím až na jaře
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 10:43
- Nahlásit
Ketrin
Prďolka se ještě nepočítá A určitě to máš jednodušší v baráku než v 1+1 s pidi předsíní i koupelnou
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 10:47
- Nahlásit
jana33
stopovačku mám tak už jen ten náhubek .snad ho seženu
Jdem od 9hod. a vy???
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 10:47
- Nahlásit
prďolka se počítá, ta chodí ven každou chvíli
jednodušší v baráku
to jo, ale my stejně bydlíme v 1 místnosti
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 10:48
- Nahlásit
OPI
Taky tak to se určitě uvidíme. Tak nás snad nesežerete néé neboj,to bude v pohodě.Hlavně se nenervuj,nebo se pesan bude nervovat taky a je to v prd... Jak jste na tom s aportama?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 10:49
- Nahlásit
OPI
to jsem zvědavá, jestli doteď náhubek neměl, jak moc bude proti němu protestovat.
Já jsem Sali na něj nezvykla od štěněte a nikdy ho nesnesla. Radši by se uškrtila, než aby ho měla.
Ostatní jsem to radši naučila odmala. Člověk nikdy neví kdy to bude potřeba
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 10:51
- Nahlásit
Ketrin
Ale nemusíš nechávat čekat zabahněný psy v jedný místnosti,co ti slouží jako předsíň,kuchyň zároveň A určitě máte větší a pro psy vhodnější koupelnu,protože v tý naš nudli se ani neotočí,takže je musíme tahat,aby si neublížili. A zvedat tu naší grupu,to je vždycky nápor na mojí fyzičku, i když spolupracují
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 10:52
- Nahlásit
Ketrin
Sam si v náhubku vytrhává drápy a dostává hysterický záchvaty. Máme vážný podezření,že ho v něm asi mlátili,protože ta reakce na něj je úplně mimo chápání
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 16:09
- Nahlásit
ahojte,tak máme náhubek,koupila jsem nylonový,spojovaný těma drukama
Když ho dostal na tlamu tak samozřejmě se mu to nelíbilo ale jen se snažil tlapkou ho dát dolů,tak uvidíme...
tředa,snad ho nakonec ani potřebovat nebudem.
Dnes mu ho budu ještě párkrát dávat aby to nebyl pak velkej šok,
no já se tam hrozně těším,ale znáte to,přeci jen červíček hlodáček tam je
jana33
tak až uvidíš černovlasou holku jak se vláčí s černým labíkem tak to jsem já
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 16:15
- Nahlásit
jo a aport???ehm co to??je fakt že doma balon přinese,ale venku??ani nápad,nebere ho to,on je to takovej antilabík,ani neplave jen se čachtá,ale myslím že to je tím že jsme zatím nepřišly jak správně na to,hlavně ted je fakt furt na flexině a to je jasné že do vody s tím plavat nepůjde,no pěvně věřím,že ty špatné ledy prolomíme a bude to labík se vším všudy
je šikovný a dobře se učí,vím že ty nedostatky má kvůli špatné výchově a snad se nám to povede ještě napravit
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 16:17
- Nahlásit
OPI
No,kdyby se chtěl prát,tak nylonovej je upřímně na dvě věci, ale když ho budeš hlídat,tak to bude stačit. Vždyť on se zas tak nepere,ne? Spíš machýrkuje? A jak jste na tom s těma aportíkama? Nás poznáš taky lehce, dvojice s černým labrošem a bílou labroškou tam je zaručeně jen jedna
|