| Autor |
Zpráva |
choco
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 21:04
- Nahlásit
Achooj tak Andy má dneska přesně rok Už se těším,až mu a Eli uděláme dortíka a oslavíme to v sobotu te´d mu jdu za odměnu vyčistit uši
|
choco
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 21:06
- Nahlásit
To zas budou oči nešťastný....joooo a je normální aby každý týden (víceméně pravidelně o víkendu zvracel pěnu?) Te´d v týdnu teda zvracel i předevčírem,kdy vyzvracel s pěnou i podivný kulatý tvrdý cosi a včera zase jen pěnu...nevím,jestli s ním letět pro změnu zase k vetovi,jestli v tom žaludku nemá něco,co ho dráždí...ale moc se mi tam nechce
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 22:12
- Nahlásit
choco
gratulejeme prdelkovi malýmu i ségře! Eda bude slavit "až" 24.12. 3 roky ale dortík nebude, dostane kus řízku od Ježíška a kupu jejích dárečků
|
choco
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 22:17
- Nahlásit
A Andy s Eli přejí krásné svátky taky
|
choco
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 22:31
- Nahlásit
Eda
Prdelky děkují, vímvím,že Edˇouš se narodila takhle přímo pod stromeček Takže taky jí přeju dobrou chuť k řízku a vše nej
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 14:19
- Nahlásit
choco
jéé, moc pěkné přáníčko! dneska je to trochu hektické, potřebovala jsem krapet uklidit v domě, ale stále se nemůžu zbavit dojmu, že tady vybuchla před nedávnem atomovka
|
choco
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 11:27
- Nahlásit
|
choco
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 13:15
- Nahlásit
Ahojky,tak takhle jsme včera oslavili naše první narozeniny
URL
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 16:40
- Nahlásit
choco
krásné fotky!!! a jak způsobně jedí svůj narozeninový dort
|
labra
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 18:18
- Nahlásit
Tak to je moje Shery, miluje všechnu zeleninu i ovoce,a mrkvev si sama vytáhne ze záhonků a pok ji někde tajně sežere
|
labra
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 18:32
- Nahlásit
A takhle vyvádí v pelíšku
|
choco
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 19:17
- Nahlásit
Eda
Jasan, způsobně po labradořím způsobu Ale chutnalo jim, Andy pak několikrát ještě sedall pod linkou a koukal na dortíka nahoru,jestli ještě kousek neodpadne. Psi si to užili strašně moc, pořád něco vymýšleli za psoviny Ale u toho je prostě můj foťák nestíhal fotit
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2007 18:33
- Nahlásit
Všem labradorům i páníčkům vše nej do roku 2008!! Pejskům ať jsou hodní a páníčkům pevné nervy po labradořích "nájezdech" a hodně zdraví a spokojenosti přeje Bára a Sam
P.S. zkoušela jsem ho blejsknout asi 10krát a na každé fotce je trošku (ehm) hambatej, proto ta cenzura.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2007 21:32
- Nahlásit
My si dovolujeme popřát všem pánům i jejich pesanům jenom všechno dobré v novém roce! Buďte zdraví, na ostatním nesejde... Linda&Eda
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2007 21:41 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit
Ahoj holky!
Děkuju Vám všem co jste mi poslaly krásná pejsčí PFka já s jeho tvořením pořád čekala na sluníčko, abych vyfotila čerstvě celou 4člennou smečku, jenže ona je pořád inverze a mlha takže nic... Tak vám přeju aspoň takhle hodně zdraví, štěstí a radosti !
Bára a Sam
trošku (ehm) hambatej, proto ta cenzura. chi... kdybych měla koukat ještě na tohle, tak snad nikdy žádnou fotku nezveřejním.. ale na tom černým je to víc vidět, to je fakt
Eda
krása!!!
U nás byl smutný Štědrý den, málem jsme přišli o Sali, ale nakonec se vše v dobré obrátilo a je tu s námi dál v plné síle (úměrně věku
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2007 20:12
- Nahlásit
Ahojky,tak se jdu na Vás zase po dloooouhé době úpodívat a podat info jak žijem.
Asi si na mě už zase nevzpomínáte,ale mám již 3letého labradora Carlose a v létě se mi narodila dcera Laura,no a jdu Vám hlavně říct jak Ti dva spolu vycházejí.
Tééééda holky,to je nááádhera,fakt koukám jak blázen jak se kamarádějí.Laurince bylo včera 5 měsíců,no a když Carloska vidí tak se na něj usmívá,on k ní čuchá ona se řechtá,když ho chytne za chlupi tak drží,prostě jak nejleoší kamarádi.Sice jí už dvakrát bouchl tlapkou,ale nic se nestalo,jednou to bylo do hlavičky to jen zavadil malinko a včera,byla na zemi a on jí asi zavadil o ručku,no krev ve mě stuhla,ale dobře to dopadlo.
Už se moc těším až bude malinko větší a budevenku hezky a budem trávit dny an chalupě na zahradě a hrát si všichni 3
No,taky jsme měla velké plány že budu chodit na cvičák,ale jelikož kojím a zlatíčko spinká celou noc tak to dopolko je docela náročné,ale teď už by to docela šlo,ale zas ten můj chlap má práce jak na.. ale možná by se to nějak udělalo,ale já nevííím,možná mám malinko strach,ten náš puberťák,bláznivej.
Na volno moc nechodí,poslušný je,ale to přivolání
kdyby viděla psa tak mi za ním letí,ale problém je v tom že se psem by se mi popral,má špatné zkušenosti,alemožná to dělá jen to vodítko,no nevím.
Zase si spytuji svědomí že jsem ho pořádně nevychovala,je fakt že to je můj první pes,tak se učím s ním,teď mu byli 3 roky tak se s ním dá ještě dost pracovat ne???
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2007 22:08
- Nahlásit
Ahoj holky,
přeji také všem do nového roku jen to nejlepší a jak psala Eda "Hlavně to zdraví"
http://www.mujpes.cz/galerie/42781.jpg
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2007 22:11
- Nahlásit
Tak to byla jen zkouška s fotkama Fotila jsem na mobil, tak se omlouvám za sníženou kvalitu.
http://www.mujpes.cz/galerie/42780.jpg
http://www.mujpes.cz/galerie/42779.jpg
http://www.mujpes.cz/galerie/42778.jpg
Je to ještě z léta a u nás neni skoro žádný sníh, tak mě to ani nebaví.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2007 23:55
- Nahlásit
Lucinda
Ty máš nějaké další černé žvíže?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2007 20:20
- Nahlásit
Holkííí, tady je prosincová "várka"...
http://eda-hneda.rajce.idnes.cz/prosinec/
Lucinda
krásný fotky
koukám, že Šína taky sedí "jako v hospodě"...
OPI
dodej nějaké foto mimi+pes
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2007 21:49
- Nahlásit
Ketrin
Ty máš nějaké další černé žvíže? Nemáš Na té fotce jak se přetahují o klacek, tak je tam navíc Bárt (Pražák z prvního vrhu) a na druhé fotce - chcíplí labrouši, tak tam je fena z druhého vrhu, kterou jsme taky hlídali.
Eda
Šína taky sedí "jako v hospodě"... no ona to povíšila na posaz v hospodě V. cenový.
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2008 14:48
- Nahlásit
Ahojky,máte moc krásné fotečky,jen co se k tomu dokoupu a naše malá lejdy mi dá čas,protože jak říkám mám 2 děti,jedno je Laurinka a druhé Carlosek,taky budu asi potřebovat podporu tatínka páč jsem na PC antitalent,snad Vám sem něco šoupnu večer jinak přejem krásný nový a pohodový rok 2OO8
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2008 19:33
- Nahlásit
Happy New Year v podání hnědky aneb "Bojíme se" petard...
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2008 19:37
- Nahlásit
Teď mě tak napadlo že Vám se mohu dát jen odkaz na rajče,tam je fotek dost.
Tak tady je taková směs
http://opi77.rajce.idnes.cz/carlosek/
a vůbec tady je odkaz na celé mé rajče
http://opi77.rajce.idnes.cz/
tak na to koukněte,jsou tam i spolu,pak Vám sem budu dávat přímo nějaké fotečky
Náš Cadlik taky sedí jak v hospodě,když byl malej tak si ěnj kámoš dělal srandu ať si sedne jako pes,že to je děsný :-D
Jo a navíc Carlosovi teď 12.12. byli 3 roky a ještě k hospodskému posazení hezky vytáhne i pindíka,no náááádhera
Ale jsou to zlatíčka,hrozně zavidím Vám kteří máte labíků více,bohužel já k tomu teď nemám možnosti,ale jednou bych chtěla taky malou psí smečku Přiznávám že tenhle 100% vycvičený není,ale jak jsme psala je to můj první pes tak se učím s ním,ale věřím že s dalšími by to byl už jiné když člověk ví jak s nima pracovat
No snad se Vás tu zítra sejde víc a pokecáme
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 18:19
- Nahlásit
Koukejte, co jsem našla, místo abych dělala prezentaci do školy...
http://ajja69.rajce.idnes.cz/Labradorsky_retriever /#339416107_74927b0dc1.jpg
ten výraz nemá chybu
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 19:34
- Nahlásit
Eda
moc pěkný
OPI
krásné fotky miminka s černým chůvákem
všem
jak se máte v novém roce? Doufám že líp než já, mě sklátila dost hnusná viróza a bylo mi hodně blbě, až dnes je to lepší ale bohužel jen proto že do sebe láduju atb.
Jinak u Cory se začíná projevovat přímo zničující temperament jsem zvědavá, jestli jí budu stačit.
Jediný kdo ji dokáže trošíčku zklidnit je Sali, která jí nic netrpí (jako žluťáci)... ale už to taky pomalu přestává platit, protože Cora je uplně splachovací a i když po ní Salina 3x chňapne, tak ona jí stejně po 4. jde provokovat
Jinak se mi zdá docela učenlivá... ale už to vidím, jak mi dá zabrat!!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 20:13
- Nahlásit
Ahojky,já dělám doma hlídacíslužbu,Ferda je po operaci slzných kanálků a je to ten nejnešťastnější pes na světě,má na 14 dní límec, oči oteklý a bolavý,no prostě utrápený psíček. Rozárka je do toho naštvaná,že ho nemůže mordovat a Sam je naštvanej,že ho nemůže ošetřovat,no legrace.
Ketrin
Copak bylo Salince?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 20:41
- Nahlásit
jana33
ojojoj, operace, to je blbý pamatuju si, že jsi říkala, že to budete muset podstoupit... snad se to bude rychle hojit
Ketrin
bezva, Cora je ďáblík, to je skvělá zpráva neříkej, že bys stála o nějakou gaučovku a když jsi neměla na výběr, příroda to zařídila za tebe
jinak leden děs běs, je toho nějak "privela", ale musí být zase líp
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 20:49
- Nahlásit
Eda
No má to na 14 dní, 15.ledna by mu to měli vytáhnout,bohužel to tam musí mí dýl než jsme předpokládali,musel se v tom hodně vrtat. Ale zase měl Ferdulka privilegium, jel z Pardubic do Prahy u paničky na klíně. A nejlepší byl Beránek, když se ptal,proč jsme nevzali labradory na výlet
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 21:00
- Nahlásit
jana33
proč jsme nevzali labradory na výlet
jako, že jste jim nedovolili ochutnat pardubický perník? i vy zlí páníčkové!
|