| Autor |
Zpráva |
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 22:42 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit
neee, tam jak má tlamu dokořán a "řve" na ní - je to č.4833
uznávám že to není ono - holt mléčný chrup je nenahraditelný
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2008 12:09
- Nahlásit
Tak u nás si takhle hrajou labradoři, říkáme tomu okusování hlav a provází to řvaní,chrčení,vrčení, kňučení, ňafání a vytí
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2008 12:46
- Nahlásit
okusování hlav a provází to řvaní,chrčení,vrčení, kňučení, ňafání a vytí
anoano, zrovna teď se to tu děje pod stolem
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2008 12:58
- Nahlásit
My taky umíme
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2008 13:01
- Nahlásit
že by pijácká píseň na Silvestra?
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2008 13:11
- Nahlásit
Ketrin
bylo to 30.12, už byl z toho našeho veselí tak trošku unavenej, tak si tam hlasitě zívnul..jinak Sam začal zívat nahlas, otevře hubu dokořán a úúúúúááá až ho vždycky okřikuju, protože si sousedi musí myslet, že jsem já nebo přítel pěknej buran
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2008 16:34
- Nahlásit
Bára a Sam
Samoušek taky zívá jen nahlas
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2008 19:59
- Nahlásit
Ketrin
je to č.4833
Bára a Sam
tak to je pěkně vyzívaná fotka!
Eda když zívá, tak u toho "píská". když to slyšela jedna paní venku, tak mi řekla, že někde četla, že takhle zívají neurotický psi teda hnědka je všechno možný, jen ne neurotik
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 10:48
- Nahlásit
Kdepak všechny jste? doufám, že jste si nic neudělaly na namrzlých silnicích... u nás konečně včera posypali ulice, takže vítám štěrk doma ale zas lepší než sůl na psí tlapky...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 21:38
- Nahlásit
Ahoj všem,já mám poslední den hlídací dovči a doháním učení,zítra dělám zkoušku. V pondělí hlídá páníček a v úterý by už měli Ferdinku osvobodit. Už aby to bylo
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2008 11:30
- Nahlásit
jana33
ahoj, držím palce na zkoušku, já už mám v tomhle semestru všechny zdárně za sebou, naštěstí už je trochu volněji, ale byl to pořádný masakr teď na tom vydělá hnědka, protože bude víc venku
|
choco
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2008 21:39
- Nahlásit
jana33
Ahojda,taky držím palečky ke zkouškám a taky Ferdovi k uzdravení. Já jsem v práci minulý týden měla dost lehárko a šéfíka pryč, ale zítra zase propukne šílenství
Eda
Ty seš teda rychlík s těma zkouškama, gratuluju Tos to všechno zmákla v předtermínech ne? To vám závidím, že si takhle ještě můžete spolu užívat takovýho volnýho času
Víkend byl čupr BYli jsme na výstavě v Olomouci a potkali se tam s páníkama našich sourozenců,se dvěma ségrama (dvě nedorazili)a jediným bratrem. Naše Eli získala V3 a jedna ségra dokonce V1 ze 14 feńulí v mladých Takiže radost veliká Druhá ségra dostala jen VD,protože ta její panička je taková ustrašená paní a podle toho taky to předvedení a fenka vypadala. A náš bratr Aston dostal taky VD a to proto,že se paní rozhodčí nelíbil ještě nedodělaný hrudník a jeho nožky zadní krapet iksovky. Jinak má bratříček šest kilo víc než náš Andy...tak pomalu zase přidávám granule navíc,ale musím brát zase ohled na ty jeho haksny,tak je to těžký s žížalou a k tomu te´d ještě vypelichanou,páč líná o sto šest. Eli měla za úspěch slíbenou vlastní pizzu a Andy z toho půlku pizzy vykřesal taky,páč přece nebude na Eli jen koukat-dostali tuňáka se sýrem a jak jim to šmakovalo. Kouknout na fota můžete tady URL
A pak jsem dneska bobany nafotila na zahradě na sluníčku URL
a Andyho na prochajdě URL A Andy už začíná dělat venku machírka a už se mi dvakrát stalo,že si zavrčení a ňafnutí nenechal líbit,jednou od knírače a včera v pizzerce od jednoho anorektika labradora, který po něm hnusně vyjel a Andy se po něm ohnal taky,ale to už sem zasahaovala pak já,než se stačilo rozjet něco dalšího...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2008 08:43
- Nahlásit
Ahoj všem,tak jsem zase zpátky v pracovním procesu a vůbec se mi tu nelíbí Ferda dnešek tráví s páníkem, jede na výlet,protože Karel musí s autem na garančku a zítra ráno jdeme na vyndání drénů,tak myslím,že si Ferdinka oddychne. Bereme sebou i Samouška,tak uvidíme,jak rychle se ten jeho zákal rozrůstá. Tak nám všichni držte pěsti.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2008 08:51
- Nahlásit
Ahoj všem,tak jsem zase zpátky v pracovním procesu a vůbec se mi tu nelíbí
já taky - po víc než 2 měsících... a všechna práce co jsem odkládala a odsouvala se teď na mě valííííí
jana33 přeju dobré pořízení u p.dr.Beránka
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2008 09:10
- Nahlásit
Ketrin
No doufám,že tam neztvrdneme, v těch Pardubicích to bylo strašný, byli jsme obejdnaný na 11, přijeli nějak po půl a čekali skoro do půl jedný Přišlo mi,že se mu opozdila asi doktorka a zřejmě i jedna sestra,takže místo aby začal v 11 operovat,musel ordinovat a čekat na ní. Pak se nám omlouval,ale přiznám se,že jsem tak kvetla. No holt někdy se nezadaří,ale doufám,že zítra se to opakovat nebude. Máme tam být už před půl osmou,abychom byli první,tak snad
choco
Určitě se snaž to machrování zarazit v začátcích, hlavně mu dělej ochranku,aby ho žádnej pes nenapadl,nevylekal, nepokousal a ty buď důsledná. Bohužel teď je okolo nás nějak moc labroších kluků,kteří se nesnesou s jinejma psíma klukama A to ještě před rokem byli mírní slaďouškové,ale pak přišla hormonální bouře a konec
|
choco
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2008 14:23
- Nahlásit
jana33
jj,snažím se, ale on sám si nezačne, ale když po něm ti psi vyjeli, tak vyjel taky...ale jindy je zase schopný otravný vyštěkávání na něj přejít úplně v klidu a spíš kouká po mě a jestli dostane jako nějakou odměnu,když je takhle hodnej a nevšímá si toho druhýho psa (mám ho takhle naučenýho kvůli těm nohám,že když vidíme psa,tak se mi řadí už automaticky k noze a čeká dobrotu než aby za tím psem letěl)...A co v takjovým případě dělat,když se rozhodně,že si to nenchá jen tak líbit? Sjet ho, že nesmí a vytřepat mu kožich?Teď jsem ho prostě vzala za obojek a odešla...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2008 14:32
- Nahlásit
choco
Tak on na to Andy má ještě čas, co já znám laboše,tak začli machrovat ke druhýmu roku, oni jsou holt takový opožděný Sam to po druhým roce taky zkusil,ale naštěstí mi stačili asi tři týdny,abych mu vysvětlila,že takhle nee, resp. spíš než mnou to je jeho zlatou povahou Já jsem v tomhle nekompromisní a sprdávám okamžitě a nerozlišuju,kdo si začal. Prostě pravidlo je nervat se a je jedno z jaké příčiny (samozřejmě nepočítám s případy,kdy se na psa na procházce zničeho nic vyřítí zpoza rohu agresor a zakousne se do něj).Důsledné dodržování se mi fakt vyplatilo, ideál je,aby pes pokud na něj jinej vyjede,zachoval klid a odešel
|
choco
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2008 18:32
- Nahlásit
jana33
Takže každopádně sprdunk...to jsem chtěla vědět. Protože mi táta zas doma říkal, že za to že se brání by ho netrestal. Ale já nechci, aby to řešil a přesně, jak píšeš zachoval klid. Tak uvidíme, musím mít oči a uši na šťopkách.
Se vám ještě musím pochlubit, že naše hnědá ségra dostala na výstavě ještě Boba
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2008 19:15
- Nahlásit
choco
hnědá ségra dostala na výstavě ještě Boba
gratulujeme hnědasce!!! jen tak dál
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 08:22
- Nahlásit
choco
Jj já jsem koukala,že měla úspěch
Tak hlásím,že Beránek byl spokojený,nad vrtichvostem,jak říká soukromě Ferdovi se rozplýval, má vyndaný drény i stehy,takže zítra ho můžeme slavnostně zbavit límce. Samouškovi se to taky nezhoršilo,takže kontrola za 5 měsíců,tak jsem si oddychla. Tak ještě aby se zadařilo a ty Ferdinkovi problémy se nevraceli. Jo a musím říct,že je moc sympatické,že všechny pooperační kontroly jsou u Beránka zdarma a za kontrolu Sama taky nic nechtěl
|
choco
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 09:12
- Nahlásit
jana33
tak to je dobře, už byste si zasloužili mít taky od těch vetů na dlouho pokoj.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 09:21
- Nahlásit
choco
No já si to taky myslím ) živíme půlku veterinářů v republice
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 08:30
- Nahlásit
Halooo,labradoři vymřeli nebo kde jste kdo? A co zlaťáci,co Zuzka?
Btw - jste přihlášení do Albeře?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 10:19
- Nahlásit
jana33
Ahoj,si někdy vymřelá připadám.Jsem chabrus s krční páteří,mám furt bolesti hlavy a tak lítám po doktorech.Nosím Adamův límec a chodímna rehabku,ale s nevalným úspěchem- ach jo.Dneska mi zrovna třeští palice.
Jinak máme zase stav GR - jedna t.č. vypelichaná fena.Bonnynka má již 14 dní výbornou paničku ze cvičáku.Asi ji znáš má fenku Adélku a 5ti letého synka Honzíka.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 10:33
- Nahlásit
Zuzana T
Tak to mě mrzí,jak se ti to přihodilo? Karla chytli záda těsně před vánocema,proto jsme ani nebyli na vánočním cvičením,páníček se nám nemohl hýbat.
Bonnynce moc gratuluju,tak vidíš,že nakonec se ukázal cvičák jako to správný kontaktní místo tak ať se jim daří. Fenka Adélka mi něco říká,takže je dost možné,že je znám,ale já to mám tak,že musím vidět psa a pak jsem schopna zařazovat a indetifikovat
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 10:37
- Nahlásit
jana33
Já trpím bolestí hlavy skoro celý žívot,ale nyní se ukazuje,že
ji startuje špatně rostlá krční páteř.Tak se snažím něco s ní dělat.
Adélka je goldenka a panička se jmenuje Jana,byla s klukem na pětiletém tažení.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 10:43
- Nahlásit
Zuzana T
Tak to je znát budu,ale musela bych je vidět
Hm,tak to je blbý a to ti na to přišli až teď? Tak držím palce,ať je ti líp
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 10:59
- Nahlásit
jana33
díky.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 21:56
- Nahlásit
ahoj holky, teda tady je mrtvo a já to taky neoživím, mám honičku nonstop v práci i doma... s černoškou je to šílený, je děsně akční a zlobivá... ale skvělá jana33 Albeř už mám hlášenou, prý se to strašně rychle plní!Zuzana T ať se Ti uleví!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 08:48
- Nahlásit
Ketrin
Tak na děsně akční a zlobivý psy jsi zařízená,vždyť jinýho bys ani nechtěla,ne? a jedete v srpnu?
|