| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2007 10:47
- Nahlásit
Ketrin
Stránky samozřejmě sleduju,corynka roste do krásy kolik teď váží buřtíček?
Holky,chystáte se někdo na vánoční cvičení?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2007 10:55
- Nahlásit
kolik teď váží buřtíček? nevím! (ostuda)-nevážím ji, vidím že prospívá a roste, tak mi to momentálně stačí a na tu váhu už se mi nevejde. Budu muset najet na styl "zvážit sebe+štěně, zvážít sebe bez štěněte a odečíst" jenže to se dovím kolik aktuálně vážím já a to se mi nechcéééé!!!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2007 11:01
- Nahlásit
Ketrin
Tak to máš recht,to jí vůbec nevaž za ty nervy ti to nestojí
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2007 16:34
- Nahlásit
Ahoj, mě zkolila angína, což je teď před svátkama uplně super, nemám dárky, nemám stromek, uklizeno,nic..a musím jen ležet. Včera mě na nákupech v Praze moc potěšil přítel, když mi na otázku co by chtěl k Vánocům odpověděl, abych chodila se Samem na cvičák, protože se proměnil v časovanou pubertální bombu. Zlobí jak ďas, všechno cupuje a trhá, venku se může zbláznit když uvidí jakýhokoliv psa včetně čivavy..jelikož to teď časově není možný, objednala jsem přes net ohlávku HALTI, slyšela jsem na to dobrý reference, tak snad nám to pomůže. Jinak ani nevím zda si zdobit stromek, nedokážu si to bez něj představit, ale zároveň taky že ten stromek vydrží aspoň 2 dny v původním stavu i s ozdobama.
Jinak Ketrin Corynka je nádherná a nevím jestli jsem to sem už nepsala, ale z CHS DRACO MINOR jejíž odkaz máš na stránkách je Samovo táta. Pěknej "macek" , počítám, že Sam bude obr po něm Tak posílám jedno foto pořízené minulý týden na Rabí a jdu se zas potit. Mějte se
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2007 18:03
- Nahlásit
Bára a Sam
Dík za pochvalu Cory-každý štěně je nádherný, co z ní bude ukáže až čas.
Samovo táta to bude asi Roneček - Iron Man, ne?
Jo ten se mi taky moc líbí. Možná je trochu větší, nevím, ale má všecko jak má mít
Tak se uzdrav!!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 07:49 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit
pominul důvod tohoto příspěvku
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 08:45
- Nahlásit
Bára a Sam
Jestli je to Iron Man,tak je veřejné tajemství,že je to můj zamilovaný pes narozený v mé "osudové" psí datum 15/5 Je krááásný
Jinak myslím,že byste si čas na ten cvičák měli najít. Haltina je dobrá pomůcka,ale není samospasitelná a nevybouřený puboš potřebuje drezúru
Ketrin
Božíčku on je na nás někdo oškilvý?
|
choco
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 09:24
- Nahlásit
Ahooooj chooolkiii, hláásííím, že Andy se probudil z flegmatika na aktivistu, takhle akčního ho vůbec neznám Nebylo zvykem, že by neprospal v klídku celý den. Teď mi máma hlásí, že i přes dopoledne, kdy je teď doma s ní,páč má po operaci nohu je víceméně pořád na nohách a furt by něco dělal. To samý teď o víkendu, kdy jsem s ním byla u přítele a on byl z Eli úplně očarovanej a furt jí olizoval, strkal čumák až bůhvíkam (je asi furt voňavá ještě po hárání) a chvíli nezamhouřili oči. A před tím to byla Eli,která provokovala permanentně ke hře a blbinkám a teď ji vystřídal Andy. 20.12.už to bude rok,co přišli na svět kulíšci V sobotu máme narozeninovu oslavu, plánovala jsem si,jak pozveme i jejich psí kamarády,ale kvůli ANdymu to ještě nejde, tak snad příští rok
Ketrin
Ty fotky jsou prostě kouzelný, jak má Borgo strčenou její hlavu skoro ve svý,to je prostě krása Jsem teď říkala Andymu,že taky mohl zůstat dýl malej a pomalounku růst celý rok a ne se po pár měsících vytáhnout do svách sloniskových rozměrů.
Bára a Sam
A odkud,že to jste? Z Budějek nebo si vás pletu s někým jiným? Kdyby z Budějek,tak bych pro vás měla tipa Cvičák by to oprvadu chtělo,, naučíš se spoustu fíglů a taky zaměstnáš jeho hlavinku. Já to musím zatím zaklepat, ač je Andy hooodně nevybouřenej, tak je pořád silnější ta chu´t dostat mňamku, když poslechne než letět za jiným hafem na druhý straně...je fakt, že když už máme psa u nás a ten k Andymu čuchá a otravuje, tak se taky neubrání šíleným psoskokům, ale jinak je celkem schopnej to ustát a už ani nezašmatlává malý jorkšíráky a čivavy do země Ale je fakt, že mám oči na š´topkách a s mým povelem třeba nesmíš nebo rovnou k noze jsem hold rychlejší než si rozmyslí za tím psem běžet a kravit.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 09:26 - Změnil/a: choco
- Nahlásit
URL
tady jsem milášky vyfotili společně
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 09:40
- Nahlásit
choco
Nojo už je to velkej chlap a teď už to bude jen horší a horší a ženský budou number one
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 10:15
- Nahlásit
ZuzanaT
Tak co,už se ti někdo ozval kvůli feňulce? A chystáš se v sobotu na cvičák?
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 10:17
- Nahlásit
choco
Jojo, Bára a Sam jsou z Budějc stejně jako já, tak povídej tipa, by se taky hodil,ačkoliv nemám labrouše
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 10:29 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
jana33
jo celkem 4 lidé - dva nadějní a dva pro mě nepřijatelní.Bonča je stále u nás . Na cvičáku bedeme všechny " feny" a ještě dovalím teplý čaj v termosech,takže rum s sebou.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 10:32
- Nahlásit
Zuzana T
A ti nadějní vypadají nadějně stále nebo čekáš na další? Tak to je fajn,doufám,že zas nebudeš dělat,že mě neznáš
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 10:32
- Nahlásit
Ketrin
jana33
Je to Iron Man alias Rony Tělo má Sam po něm, jen trošku protáhlejší čumák po mámě..
choco
tak co je ten tip? Nemyslíš ten cvičák u Velešína, teď nevim název toho penzionu, páč mám v sobě 2 paraleny a mozek má přepnuto..
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 10:36 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
jana33
jak to - na besídce jsi měla ohnivou hlavu - tak jak se nediv,naposledy jsem tě viděla na pětiletém tažení a to jsi určo nebyla pták ohnivák - ale sluší ti to!
Nadějní bohužel nadějnými zůstali,jedna chce štěňě a druzí to chtěli pro rodiče s tím,že ji budou cvičit sesvým psíkem,ale jak vidno,mamka má jiný názor.
Já myslím,že do Vánoc je každý v agónii a něco se snad naskytne až v lednu.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 10:54
- Nahlásit
Zuzana T
Ohnihovou hlavu mám už hooodně dlouho,na retrívřím tažení určitě taky zářila
Hmm,tak to asi nebyli ti pravý, a kam jsi to dávala kromě stránek cvičáku? Jj asi teď mají všichni jiný starosti,ale on se určitě někdo úžasný pro holčičku najde
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 10:59
- Nahlásit
jana33
mám to zatím na cvičáku a na zlaťákovi.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 11:02
- Nahlásit
Zuzana T
No tak uvidíš,na kchls a RK to dávat zatím nechceš? Aspoń si s čubinkou ještě uděláte vááánoce tak to se na ní na cvičák těším,jsem na ní zvědavá
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 11:12
- Nahlásit
jana33
KCHLS a RK zatím vynechávám, zlaťák a cvičák navštěvují více zasvěcení lidé.Uvidím,když bude nouze,tak to dám i tam.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 11:29
- Nahlásit
Zuzana T
Jasně,každopádně budu držet pěstičky. Ještě mě napadla myslivost nebo myslíš,že tam bys na nikoho vhodnýho nenarazila?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 11:38
- Nahlásit
choco
taky mohl zůstat dýl malej a pomalounku růst
jé, tak to já chci zas aby už byla velká, aby už mohla se mnou všude chodit a tak. Teď na tu zimu je to takový všechno složitější. No co se dá dělat.
Už taky chodí každej den chvilku ven na sluníčko (když je).
Zuzana T
máš pravdu že lepší bude počkat po vánocích
ale myslivost bych zkusila!
jana33
co je to Ohnihovou hlavu ?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 11:39
- Nahlásit
jana33
No do myslivosti budou spíše chodit myslivci,kteří mají psíky většinou ve cvingru a Bonna není na kotec stavěná.Já proti tomu jednoznačně nejsem,viděla jsem spokojené gr i z kotce,když se mu pán věnuje a má psí společníky,ale B. by to asi nerozdejchala.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 11:43
- Nahlásit
Zuzana T
B. by to asi nerozdejchala
to nikdy nevíš. Rambo taky do těch 20 měs.v životě nebyl v kotci a zvyk si. On teda ho má otevřenej a k dispozici celou zahradu a s páníkem je denně v revíru a večer s ním jde do bytu a až před spaním večer pak zas do toho (otevřenýho) kotce.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 11:47
- Nahlásit
Zuzana T
Tak uvidíš,ale koneckonců,když to tam dáš a někdo se ti ozve,tak se ho přece zeptáš,kde by feňule byla a domluvíš se. Já bych to tam klidně v lednu šoupla,třeba zrovna tam narazíš na někoho dobrého
Ketrin
Normálně zrzavou
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 11:51
- Nahlásit
Ketrin
Já vím,ale GR je přeci jen citlivější ne LR a ona je jemňoučká holčina.Už jsem měla cukání nabídnout ji myslivcům na Konopišti,jenže jejich psíci opravdu tvrdě makají,stejně tak jako jejich páníci a v době honů jsou někteří reklamou na Dachau a není to tím,že by byli špatně krmení,prostě hodně makají.To by asi pro čubinu z paneláku byl šokec.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 11:53
- Nahlásit
Ketrin
ne zrzavou - ohnivě zrzavou.Můj muž by řekl : "hooooříííí Brandejs"
|
choco
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 12:04
- Nahlásit
Bára a Sam
Mám tipa na kontakt známé s flatem....jsou fakt čupr a určitě by jí nevadilo,když by ses k nim přidávala a určitě bys od ní spoustu věcí pochytila. Už jsem jí o tobě napsala a písnu ti na ní číslo na maila,když budeš chtít. Je fakt hrozně fajn Kdyžtak písni mailíka, zatím
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 12:45
- Nahlásit
Zuzana T
no jo máš pravdu, s holkama (některýma) se musí opatrněji
ideální by byla nějaká fajn sportovní rodina, viď?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 12:50
- Nahlásit
Zuzana T
Ketrin
Normálně zrzavou,normálně
|