| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 08:40
- Nahlásit
Zuzana T
Tak to strašně moc gratuluju!!!!!!
A ptala ses na večírku,jestli někdo o někom neví?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 09:07
- Nahlásit
Zuzko, taky moc gratuluju! To je bomba Já bych si ji být tebou nechala
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 09:10
- Nahlásit
Ketrin
Vždyť to říkám od začátku
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 09:31
- Nahlásit
jana33
máš email
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 09:35
- Nahlásit
Ketrin
jana33
Díky,nechat si ji nemůžu,opravdu.Mám na léto zamluvené štěňě a tři nemůžu mít v bytě.Ale nebojte,nedám ji nikomu neprověřenému.Asi to chce čas,ten pravý člověk se určo najde.
Na večírku jsem s tím otravovala kdekoho,zatím žádná odezva.Poprosím Evku P.,aby mi dala inzerátek na stránky cvičáku.Do normál.inzerce to dát nechci.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 09:40
- Nahlásit
Ketrin
ty taky
Zuzana T
A pochlubíš se od koho štěndo bude? Tééda já myslela,že si chceš další pořídit až za dlouuuho
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 09:44
- Nahlásit
jana33
za dlouho? Chtěla jsem jen rozdím mezi Cathy a další čubou 7 let a to bu mělo tak být.Když si nechám Bonču,tak je to 4 r. a 10 měs.To je to,co mě trápí a navíc mám v plánu jinou krev.Jinak - chich zatím neprozradím nic,neboť je to pořád ve fázi plánování,také z toho nemusí nic být.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 09:45
- Nahlásit
Zuzana T
Jak ve fázi plánování???? Nepsalas náhodou,že je zamluvený? Tak aspoň prozraď,jestli bude z Čech nebo z ciziny
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 09:51 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
jana33
nelámej mě,objednané je,ale zatím není ani nakryto a kdo ví, co se do té doby stane.Odkud bude - to bude zatím tajemství.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 09:54
- Nahlásit
Zuzana T
Tedaaa ty jsi kamarádka,ani národnost nám neřekneš,tak hlavně,aby to nebyl nějakej ufounek to mi snad potvrdit můžeš,ne?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 09:58
- Nahlásit
jana33
Ufo to nebude,magor možná ano ,to se nedá nikdy vyloučit.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 10:01
- Nahlásit
Zuzana T
Hele zná,co se říká,jaký pán,takovej pes
Ale určitě to neplatí,protože já bych pak byla dost nevyrovnaná schizoidní osobnost všech vlastností a projevů
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 23:41
- Nahlásit
Ahoj holky - pokud vím, tak ufo je neidentifikovatelný létající objekt - takže já se vsadím o co chcete, že Zuzka bude ufonka mít
ona nám ufouna nic netušícím prodala, takže jestli je na světě jen trochu spravedlnosti, tak ho musí mít taky
Jinak ten náš ufoun je dokonalost sama!
Včera se páník z večerního čurání vrátil pomalu zdrcen...Bernášek letěl napřed a tak se páník rozhodl dát mu výchovnou lekci. Otočil se a šel dom...pes ovšem nikde..tak teda zapískal (volat ho přeci nebude ztratil se sám tak ať si páníčka hledá) pak si všimnul, že okolo obchází nějak člověk s vlčákem a divně kouká, tak se Petr vydal směrem kde Bernášek zmizel a zapískal...a ten s vlčákem povídá: ten pes co sedí na konci ulice je váš... a Petr - takovej malej bílej - no bílej - tak se tam páníček vypravil a náš pes prostě o půlnoci spořádaně seděl na konci ulice, čumákoval a čekal bůhví na co!
a těď sami řekněte není on ufounek - kterej jinej normální pes by tohle udělal
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 10:04
- Nahlásit
Jumi
asi Petr písknul stophvizd, ne? ve výcviku páníčka máš asi ještě mezery
|
anyny29
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 11:04
- Nahlásit
hojky lidičky napíšete mi někdo kolik by měla vážit a měřit (průměr cca) labradorka v půl roce?Moc Vám děkuji
|
anyny29
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 12:12
- Nahlásit
tak co je tady někdo kdo mi napíše?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 21:55
- Nahlásit
anyny29
Vážit okolo 24 kg a měřit dejme tomu tak aspoň 50 cm v kohoutku - pokud předpokládám že v půl roce ještě má do prvního hárání nějaký čas, tak ty zbylé cm doroste
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 22:40
- Nahlásit
Ahoj holky, dneska máme nejen po ohromný vycházce lesní, ale i po pečení a hlavně zdobení perníčků hnědku to dost zmohlo a musela v poločasech odpočívat. byl na ní pěkný pohled, oči se jí klížily, ale byla moc zvědavá a chtěla "vařit" s námi
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 20:43 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
tak jsem to změnila, nechci se na tom podílet...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 21:57
- Nahlásit
ale takhle se krycí psi nehledají
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 22:18 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Ketrin
ale takhle se krycí psi nehledají
no, mně to neříkej, to já vím móc dobře
bohužel prodávám jak jsem nakoupila...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 09:37
- Nahlásit
Ahoj lidičky,tak kde jste kdo,to už všichni pečete a uklízíte? Já neustále zápasím s chorobou,nějdřív močák,teď zas krk a rýma a do toho se snažím šrotit,protože za týden dělám zkoušku.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 13:58
- Nahlásit
Holahola,tak se hlásím ze záhrobí pozorně si všechno čtu,ale vůbec nemám čas a náladu psát...je toho nějak moc, doma se to vššechno střídá s nákazama a máma je teď navíc po operaci nohy, takže se snažím,jak můžu,aby nic nemusela a taky lítám z práce jak drak,abych hned letěla s chlupáčema ven. Ale naštěstí to zatím pokaždý vydrželi
Jinak Andíšek už lítá po sídlišti jak šídlo, nechávám ho na volno a už chodíme ven tak na půl hodinky 3x-4x denně(dneska ráno zmeťour utekl za čubinou a dělal jakoby se nechumelilo),ale pak na zavolání teda přišel,takže dostal odpuštění K pejsům ho ještě nepouštím, taky pak pěkně brečí, když kolem nějakýho jdeme nebo vidíme o kus dál,ale to musí ještě vydržet boban. Jinak to musím zaťukat,že se mi nezdá,že by chodil blbě.
Teď mám u sebe v práci Elinku, má za sebou první hárání a páník dostal ode mě vyčiníno,že přes tu dobu ještě víc přibrala....s takovým soudkem něco musí dělat ...ale jinak zaťukávám a strašně se zlepšila v poslouchání 22.12. jim děláme takovou menší oslavu k prvním narozeninám...jsem zvědavá,jak Andyho udržím v klidu
A copak pořizujete hafíkům pod stromeček? A Ketrin,co malá prdelka?
|
choco
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 14:00
- Nahlásit
jana33
A jaký bylo vánoční posezení, byli ste tam? Mě volali akorát lidičky z chatky, že tam moc lidí z tábora nejní a ze cvičáku jich moc neznají,takj seděli jen asi tři u stolu...Já jsem se tam díky zánětu nosohltanu nedostala, byla jsem grogy. A co tombola?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 14:35
- Nahlásit
choco
Ahojky, na posezení jsme byli,možná jsme dokonce seděli s lidičkama od vás,teď si nejsem jistá. Ta holčina,co má fletku Roxinku a kluk,co tam měl labroška Šimona atd. Jo bylo to příjemný,tombola fajn,teda samý kravinky,ale ukořistila jsem jednoho bažanta z čehož teda mojí drahou polovičku málem hráblo,ale nakonec to přežil
|
choco
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 15:20
- Nahlásit
jana33
jjjj, to jsou oni Bažanta jo? O tom mi nemluv, nedávno nám přinesl dva bažanty kolega táty a já jsem jen tak chtěla po dlouhý době zkusit, jestli to miláčik nezapomněl a vezme si ho tak krásně do papuli jako na táboře....a prdlajs s voctem...koukal na mě jako boží umučení, až to vypadalo,že bude lítostí brečet (tak jako to prostě on umí čumět) a prostě toho mrtvýho ptáčka přeci on nebude brát...no nepovedlo se mi ho donutit ho vzít... ikdyž dřevěnou činku je ochotný nosit celou procházku a dpokonce si s ní předsednout bez vyplivnutí,to samý srnčí nožičky...moc dobře ví,co to je vezmi...a bažanta prostě nechtěl,holomek
A tvoje polovička nemá rád bažanta?Nebo ho pollilo horko při představě,že by to měl škubat? )))))))))
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 15:29
- Nahlásit
choco
Má polovička je ochotná se s bažantama babrat jen kvůli hafuškům a ideálně,když to někdo přinese,psům schová nebo hodí a on se jen přemůže a od pesana si to vezme do ruky Ale co by pro naše miláčky neudělal,že
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 08:41
- Nahlásit
Jo a zapomněla jsem nahlásit,že se samozřejmě na vánočním posezení opakovalo to,co všude, i ostřílení tvrdí myslivce se nás šišlavě ptali,jak se má Ferdinka je prostě nezapomenutelnej.
A aby jsme toho neměli málo,dneska ráno Ferda nepředstavitelně kulhal na přední, vůbec na ní nedošlapuje. Tak doufám,že si jen něco natáhl a nečekají nás další tisícové výdaje a moje nervy v kýblu
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2007 08:44
- Nahlásit
Haloooo, kde jste všichni? Takhle zapadneme do propadliště dějin
Ferda už je snad v pořádku,už nekulhá,jen si trochu víc olizuje a okusuje přední nožky,ale běhá dobře,tak snad měl jen něco nataženého.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2007 10:42
- Nahlásit
ahojte mám pár nových fotek na stránkách, ale málo. protože mě to nějak zlobí, zamrzává to a nejdou tam přidávat
|