Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Jumi
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2007 15:28
- Nahlásit

Tak zdravím labradory!
Koukám, že poslední dobou jsme mezi nimi jak doma právě jsme se vrátili z víkendu s Tomášem Nováčkem, kde jsme jako jediní GR trhali partu LR!
Ale bylo to jako vždy super, spousta cenných rad, skvělá atmosféra a Bernášek byl zase jen a jen chválen (narozdíl ode mě - Petr tvrdí, že nademnou Tomáš jen protáčí oči ) asi si tam budem jezdit zveda tsebevědomí častěji....Tomáš nám dokonce říkal, že už bychom měli v nové sezoně WT startovat v "L" ale to mě ani nehne!
Byla tam i Káťa s Woodym z Apollo 13 a ten je tááááák kráááásnej a táááák šikooovnej!

A jak se daří vám - holky co cvičák a co malý Korálek (či snad dokonce perlička? )?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2007 18:12
- Nahlásit

Jumi
Ahoj,tak koukám,že jste si užili pěkný víkend.
Já byla dnes s Bonnou prvně na cvičáku.Byla kapánek vykulená a chvilku trvalo,než pochopila nový styl cvičení,ale jinak jsem se dnula pýchou,byla opravdu šikovná a hlavně poslušná - balzámek po Cathy.

Jumi
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2007 20:29
- Nahlásit

Zuzana T
Tak to mám radost, že vám to tak šlo! My jsme se také dmuli, teda hlavně páníček, ale já si pořád myslím, že je to spíš takové..mezi slepými jednooký králem

Ale Petr se zase tak namotivoval, že snad vyrazíme na ty vánoční WT

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2007 20:39 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Jumi
Tak to je dobře,že půjdete na WT - na sněhu to bude jiné dobrodružství! Hele a to se bude také zkoušet aport z vody?

Jumi
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2007 20:50
- Nahlásit

Zuzana T
No to nevím, ale asi ne, protože taky může být zamrzlo..no musíme si to rozmyslet ano je to vlastně už za tři týdny, před vánocema a my chtěli ještě na pár dní jet do Holandska, tak uvidíme, jak to tam vměsnáme...navíc Eva mi říkala, že zatím je přihlášený pouze jeden člověk...tak jestli to vůbec bude.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2007 21:16
- Nahlásit

Jumi
,no když budete jen dva,tak je 50ti % možnost vítězství!!!

Jumi
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2007 21:23
- Nahlásit

Zuzana T
tak ti nevím, jestli by mě takové vítězství těšilo navíc, jak se zjistilo, tak panička na tom není moc dobře a má ještě co pilovat..ale dopadla jsem líp než Katka, té řekli, že pejsek super, ale panička by potřebovala vyměnit

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2007 21:53
- Nahlásit

Jumi
myslíš Katku AA?No jo,paničky to většinou talentovaným pejskům kazí.Já si dneska připadala na cvičáku také docela podivně - víc ,jak dva roky jsem tam necvičila.Dneska cvičila s mojí skupinkou Eva a s druhou,takovou divočejší ,její syn Jirka.Nevím ,jestli ho znáš,ale já si ho pamatovala z mých výcvikových začátků a kupodivu i on mě poznal.To jsem musela já a Cathy zanechat nesmazatelný dojem,když mě poznal po tak dlouhé době a ještě zakuklenou v kapuci.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2007 21:55
- Nahlásit

Jumi
Jdete s Petrem v sobotu na besídku a nevíš,jestli jdou i Bondíkovci?

Jumi
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2007 22:17
- Nahlásit

Zuzana T
My jdeme a Bondíkovi taktéž
Což mi připomíná, že nesmím zapomenout něco koupit do tomboly!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2007 22:40
- Nahlásit

Jumi
Já to maám jasný - ve středu jdu na hon pro mrtfolky!
Koukala jsem na labrador- web a někdo tam už dal fotky z víkendu - máte tam několik fotek.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 09:54
- Nahlásit

Zuzana T
Jumi
Ahoj holky, buďte tu jako doma - Bernášek je stejně zakuklený labrador v goldení kůži Míšo gratuluji k úspěšnému tréninku. ještěže my nejezdíme trénovat nikam, kde by někdo Borgovi našeptával, ať vymění paničku to by byl konec autority, pokud jsem vůbec kdy nějakou měla
Já jsem v sobotu cvičila štěňata, která se mi tu scházejí, tentokrát se sešli všichni - 6 + Borgo, což už je na hranici zvládnutelnosti, aby to odsejpalo... A už se těším až ta malá odroste a budu ji moci brát mezi psy
Jdu odklízet sníh.

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 09:55
- Nahlásit

Ahoj všichni, tak my byli na cvičáku v sobotu, musím říct,že tentokrát naši haranti cvičili moc pěkně. A cvičila s náma Bali od Ketrin, no musím říct,že s ní panička dost bojuje
Tak Helčo kolik nám nabrala Corynka přes víkend?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 10:08
- Nahlásit

jana33
Ahoj, co Bali vyvádí? Viděla jsem ji někdy už nevím přesně, asi v půlce října, a zdálo se mi že už mají nejhorší za sebou, docela slušně poslouchala. no ale úlety asi ještě budou... to by nebylo normální kdyby nebyly
Cora včera měla 1750 g, dnes jsem ještě nevážila. A Sali už smí být v kuchyni

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 10:10
- Nahlásit

Ketrin
Tak to si Salinka oddychla,chudák stará šikanovaná

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 10:12 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

jana33
chudák stará tsss... sobotní návštěva si myslela, že Sali jsou asi tak 4 roky!
a co ta Bali teda???

Eda
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 10:17
- Nahlásit

Ketrin
Cora včera měla 1750 g
už to přestaň psát na gramy, za chvíli to budou děsný hausnuméra holčička roste jako z vody, což je bezvadný
že Sali jsou asi tak 4 roky!
no, Sali má mimikry. nejen, že má minimum bílých chlupů, ale ani ty vrásky jí nejsou v obličeji vidět:..

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 10:21
- Nahlásit

Eda
a co ruka-dobrý?
ad fotky-včera jsem vyfotila asi 3, ale ono je to pořád stejný... dokud nekouká a nechodí... a nezlobí...

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 10:26
- Nahlásit

Ketrin
Písla jsem ti mailíka
Jo jinak chudák Baluše,fakt těm psům úplně neskutečně voní, byli tam dva a ty měla neustále nalepený na zadku. A páníci samozřejmě neschopný s tím něco udělat. Sam to teda taky zkusila,ale kruťas panička mu to vysvětlila

Eda
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 10:30 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Ketrin
ale ono je to pořád stejný
no jó, ja vím, ale aspoň bysme viděly černou kuličku z několika stran a v různých spacích polohách
a co ruka ale jo, bylo to už i horší... pitomá byla narkoza a taky jsem šla na řadu poslední a na sál jela až v půl 3 odpoledne... tj. den a půl bez kapky vody a bez jídla... žůžo, fakt
spíš mě štve, že mám utrum se sportem teď tak na 3 týdny minimálně, tak aspoň chodíme s hnědkou do lesa

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 10:31
- Nahlásit

Eda
A co s tím máš,že se jim to furt nedaří vykurýrovat?

Eda
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 10:34
- Nahlásit

jana33
no, jádro pudla je v tom, že se nádor v předloktí stále dělá. ale ani konzilium MUDrů nepřišlo na to proč.. čert ví, ale je to teda nepříjemný

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 10:36
- Nahlásit

Eda
No tak tam asi vždycky něco nechaj,ne?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 10:45
- Nahlásit

jana33
mailíka nic nepřišlo...?! pokud teda nejsi Alexis Gonzáles, co mi nabízí Viagru-to jsem hned vymazala
s tím voněním to má po mámě. S věkem to pak trochu zesláblo. A Bresta taky až asi v těch 2 letech přišla na to že si to nemusí nechat líbit. Do tý doby všichni psi po ní hopsali jak úchylové

Eda

jestli by to nechtělo delší pauzu od zátěže?

Eda
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 10:50
- Nahlásit

Ketrin
jestli by to nechtělo delší pauzu od zátěže?
nééé, jen to né, byla bych protivná ženská, co musí sedět na zadku, to bych nikomu nepřála
jana33
No tak tam asi vždycky něco nechaj,ne? to nevím, ale tvářej se pokaždý, jako že ne

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 10:58
- Nahlásit

Ketrin
Tak jsem ti to přeposlala ještě jednou
Eda
Tsss,nic jim nevěř,neschopům

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 11:02
- Nahlásit

Eda
nééé, jen to né
to jsem čekala ale jsou i jiné sporty, třeba šachy
si vždycky vzpomenu jak našeho Štěpána okolo 17-18 let nějaký čas dost bolelo koleno z fotbalu a příbuzná - lékařka - mu dala důraznou radu - hlavně nechoď na ortopedii!!

Eda
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 11:08
- Nahlásit

Ketrin
jasně, nedo taky dáma. u tý je výhoda, že se dá hrát s obměnama, třeba žravá
hlavně nechoď na ortopedii!!
jóó, já se tam jednou ukázala a nerozřezaná odtamtaď nevyšla
ne, ale vážně, doktory bych nepokoušela, pokud by to už nebylo nutný mě taky co chvíli něco nějakou dobu bolí z kola... na bolest jsem celkem zvyklá

Jumi
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 11:10
- Nahlásit

Ketrin
buďte tu jako doma - Bernášek je stejně zakuklený labrador v goldení kůži
děkujem děkujem za milé přijetí!
on je Bernášek zakuklený kde co a tu goldení kůži na něm spíš hledáme

Petr zrovna o víkendu opět poznamenal, že budeme muset na tu Zuzku přitlačit, ať konečně přizná, kdo tu Cathynku skutečně nakryl
ale zase musím uznat, že Bernáškovi oba rodiče zcela nepopiratelně koukaj z ksichtíku, takže ten PP asi platí jen pořád okukuju, kde jaké polosourozence a taková kuna je prostě na světě jen jedna, tak nevím, kde se to zrovna v něm vyštěpilo

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 11:47
- Nahlásit

Jumi
co to co to? Bernášek je atlet,ale rodičové v něm jsou poznat.
Jste pracovní šikulové a na výstavy si ještě chvilečku počkáme- stejně teď není žádná,která by za to stála.První je až v dubnu Hluboká.Do té doby bude z kuny mamut!!

<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání