Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Eda
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 20:02
- Nahlásit

Lucinda
a jéje, to jsi dobrá, že chodíš do útulku, takovým místům se oklikou vyhýbám
Ketrin
moc na Brestu myslíme, ať je holka ok!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2007 09:01
- Nahlásit

Eda
děkujeme
pořád nic
asi půjdu zazimovat růže, s Borgem jsme teď nosili z lesa chvojí-moc se mu nechtělo, píchá ho to v tlamě

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2007 11:21
- Nahlásit

Tak jsem zase na mrtvici Byli jsme teď na kontrole s Ferdou, čistíme mu očička,aby mohl v lednu na tu operaci se slzným kanálkem. Tak jsme na kontrolu vzali i Samouška, možná si vzpomínáte,že jsme před půl rokem byli u očařky a tehdy mu zjistili,že jedno očko má úplně v pořádku,na druhém má mírný zákal,vetka nám říkala,že to tam může mít od narození a vůbec se mu to nemusí zhoršovat,ale chce to každý půl rok kontrolu. No a přišla facka jak kráva, na tom "zdravém očku" se mu to začalo dělat taky,na druhém došlo ke zhoršení,začíná se mu to rozlézat. Takže Beránek říkal,přijít za 4 měsíce,aby se přesně vystihl okamžik,kdy zasáhnout a pak čočky vyměnit, samozřejmě chceme to nejlepší,takže jedno oko nás vyjde minimálně na 15 tis. A já se děsně stydím,protože jsem teď o víkendu na cvičáku Sama seřvávala,že nechce běžet pro dalekej aport,kdy šla Jindra přes půl cvičáku a tam aport odhodila a on už ho takhle na dálku asi vůbec nevidí,možná ani tu Jindru ne

Eda
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2007 12:59
- Nahlásit

jana33
ach jo, máte to ale se smečkou trápení... tak snad operace pomůže... skoro to vypadá, že jste víc na veterině než byste měli být
Ketrin
s Borgem jsme teď nosili z lesa chvojí
nóó, ty toho chuděru využíváš jako šerpu? to se přiznám, že mě to nenapadlo... a chvojí budeme letos potřebovat hodně díky za tip

jana33
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2007 12:53
- Nahlásit

Ahoj všem, tak jako vrchní zpravodajec hlásím,že Brestička furt nic, je to stará hééérečka,od včerejšího rána leze do porodnice a občas hrabe,ale tím veškerá snaha končí, v klidu spinká a venčí se. Já už z toho ani nespím a psychoza zachvátila už i našeho pánečka a neustále mě posílá sms - tak,co? Jinak v sobotu jsme byli na cvičáku a bylo takový počásko,že i labradoři byli nasraný,proč je v tom hnusu taháme ven. Celou hodinu a půl lilo a lilo a lilo,občas zasněžilo a zase lilo,fujjj

Eda
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2007 14:32
- Nahlásit

jana33
no, přiznám se, že i já jsem už Helenu otravovala sms... nervozita okolo stoupá, a Bresta v poho...
jinak víkendové počasí, supééér, zima, vítr a déšť-sníh=ideální pro labradoří řádění jen já doma ne a ne rozmrznout

choco
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2007 19:16
- Nahlásit

Teda ta si ale dává na čas Vždycky sem jen tak nakouknu,jestli už jako jo a ono jakože ještě nic jo? Já mám zprávičky od doktora....naši s ním byli v pátek na kontrole, protože jsem musela odjet na konferenci a vet říkal,že to ještě nemáme uspěchat s tím pouštěním na volno (i když s epřiznám,že už jsem ho párkrát pustila,když nebyl široko daleko ani živáček) a že ještě tři týdny vydržet na vodítku a pak teda na chvilku pouštět....tak ještě držíme noo. Jinak levá nožka se zdá být pořád horší,ale ona byla i horší s těma úlomkama a osteochondrozou,takže to tak musíme brát,že to může trvat ještě nějaký čas než se nám úplně uzdraví. PAk mu naši ukazovali takovou bulku,kterou tam Andy má,ale to pan doktor říkal,že to vypadá jakoby mu tam něco zarostlo (první to tipoval na nějaký brok,ale to opravdu nevím,kde by ho nabral) ale že to máme ještě nechat být,když to nic nedělá,jinak pak leda zrebntgenovat,což by taky počkal,vzhledem k nožkám.A pak se taky smál,že nám ANdy kluše jako koníček...já mu furt říkám,že je to pakůň

jana33
Vy máte taky s těma svýma miláčkama trápení....to teda potěš... A hele s těma slznýma kanálkama je to fakt nutný? Známý čubinka na tom byla dvakrát a efekt veškerý žádný...na 14 dní to pomohlo,pak to začalo nanovo...A budete na srazíku vánočním?

Eda
Jo ten sníh se Andymu náramně zamlouvá Eli taky, ta se v něm klouže po boku a rochní jak prasátko v žitě

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 09:32
- Nahlásit

Zdravím, chtěla jsem se poradit, jestli náhodou nemáte zkušenost se svítícíma nebo reflexníma obojkama?Už jsem se tu asi ptala, ale nějak to zapadlo..napadlo mě to jako dárek pod stromeček,na černýho Sama večer jako ulitý a na netu je hrozně moc druhů, tak jestli už nemáte nějaký vyzkoušený..??

Anlie
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 11:43
- Nahlásit

Bára a Sam
tady se to nedávno řešilo
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_4951_5.html

Eda
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 12:34
- Nahlásit

Bára a Sam
ahoj, my máme tenhle a zatím 2. rok v pohodě
http://www.akarazoo.cz/Blikaci-reflexni-obojek/d65 95

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 12:41
- Nahlásit

Anlie
dík, ty barevný návleky vypadají dobře..jinak už jsme taky registrovaní, 333,- jsem platila teď a příští rok to bude ten tisíc, na slevu nárok nemáme, protože jak mi paní úřednice vysvětlovala, čip přeci není to samé, jako tetování..

Eda
o tom jsem uvažovala, jen se nemůžu rozhodnout, jestli tenhle nebo blikací..

Anlie
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 12:54 - Změnil/a: Anlie
- Nahlásit

Bára a Sam
JJ,sleva je jen na čip.....tetováí je sice fajn,jako označení,ale ne pro magistrát....
Btw.ty si ho nebudeš nechávat čipovat? Jak jste teda vlastně jeli do toho chorvatska?

Eda
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 13:13
- Nahlásit

Bára a Sam
jen se nemůžu rozhodnout, jestli tenhle nebo blikací.
tenhle svítí a má režim i pro blikání. ale já to nechávám jen svítit, přeci jen, aby to Edě neblikalo do očí

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 13:32
- Nahlásit

Anlie
no veterinář mi říkal, že když má tetování, tak je to identifikace stejná jako čip a že ten bude třeba až tak za 4 roky, až se to číslo v uchu nebude dát přečíst.takže to stačilo a stejně nás nikdo nekontroloval, tak to prošlo v poho..paní na magistrátu byla fakt vtipná, do formuláře jsem vyplnila rasa LR, pohlaví jsem nakreslila kolečko se šipkou nahoru a paní nechápala..no klasická úřednice ale dostala jsem spostu pytlíků na hovínka, tak aspon něco za ty prachy..

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 13:39
- Nahlásit

Ahoj
ví někdo,co se děje u Ketrin v porodní bedně?

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 13:41
- Nahlásit

Eda
jj, asi vezmu tenhle..sice to bude asi trošku srandovní, černej pes se svítící hlavou, ale zas budu mít přehled..včera při procházce sněžilo tak, že jsem si neviděla ani na nohy, natož na psa..tak jeden dárek pod stromeček už mám sfouklej, ještě vymyslet zbytek pro rodinu

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 14:23
- Nahlásit

Zuzana T ahoj, některé holky vědí ale asi čekají až se ozvu sama... nedopadlo to moc dobře, včera odpol.se narodil nejdřív mrtvý pejsek a hodinu po něm fenka-ta je v pořádku, vážila 500 g a je hodně čilá a aktivní.
A to je všecko-nic víc. Musel být nějaký problém už od začátku, protože jen 2 štěňata u tak plodné feny, to není normální... Doktorka říkala, že pejsek neumřel při porodu ale už dřív-možná předčasně odloučená placenta- a proto taky se ten porod tak zpozdil atd. a taky byly slabé stahy.
Bresta se zdá být v pořádku, od malé se vůbec nechce odloučit a pořád o ní pečuje. Hlavní starost teď je aby se upravila produkce mléka a nedošlo k zánětu, protože to 1 mimino to všecko nevypije. Pokud přežijeme bez problémů další 2-3 dny, tak to snad bude dobré.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 14:41
- Nahlásit

Ketrin
achich,tak to je mi moc líto.No to se bohužel někdy také stane.Mohla nějaká vstřebat a dvě štěňata se blbě rodí.Přeji Brestě i malé hodně sil,zdraví a štěstí do dalšího života.
Věřím,že ti doma zůstane krásná holčička,na kterou budeš pyšná.

Jumi
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 21:39
- Nahlásit

Krásný večer!
Tak jsem sem po dlouhé době nakoukla a co to tu nečtu - to mě sem asi přivábil šestý smysl! Ketrin mám radost, že je Bresta po takových komplikacích v pořádku a moc moc jí gratuluju k holčičce! Určitě to bude silná holka a bojovnice, když jako jediná takový těžký boj vyhrála a tak ji i tobě přeji do jejího života vše nej!

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2007 08:37
- Nahlásit

No my jsme samozřejmě moc moc zklamaný,ale nedá se nic dělat,hlavně že je v pořádku Bresta a koneckonců Helča má doma Brestinu následovnici,to je důležitý. To je příroda a i když jsme moc chtěli zrovna tohle štěňátko,nic nenaděláme a musíme se poohlídnout jinde. Držíme palce mamině i štěňátku

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2007 09:32
- Nahlásit

Dík za všechny přáníčka a že na nás myslíte.
zatím vše v pořádku. Bresta už se dnes venčila s ostatními - k malé je ještě nepustí, to na ně vrčí, takže tam nesmějí chodit - ale venku s nimi normálně lítala ve sněhu.
Mimi pije a spí nebo oblézá mámu, vybírá si odkud bude pít a má pěkně nacpaný bříško

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2007 09:33
- Nahlásit

jana33
Jani nezoufej,nějaká šikulka se najde.Např.Jarmilka Horníčková čeká o Vánocích mimi.Kdyby jsi chtěla slušně vychovanou goldenku,tak můžu sloužit!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2007 09:34
- Nahlásit

Ketrin
Tak to jsou prima zprávičky.A Helenko jakou má vlastně barvu?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2007 09:37
- Nahlásit

Zuzana T
Je černá.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2007 09:39
- Nahlásit

Ketrin
Tak to je osudové - jediná holka a ještě černá - to bude bombáááá!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2007 09:50
- Nahlásit

Teď jsem ji zvážila- 590 g. Pěkně se na té váze vzteká

Eda
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2007 10:07
- Nahlásit

Ketrin
chvilku jsem čekala, až napíšeš, jak se Bresta i mimi mají..
ufff, jsem moc ráda, že jsou holky v pořádku!
dáš nějaké foto?

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2007 10:09
- Nahlásit

Zuzana T
Nojo když my jsme strašně vybíravý. Nechceme štěně jedné konkrétní úspěšné linie a chs a bohužel se většinou nakrývá jima. Takže budeme mít vybírání dost složité.
Za goldenku děkuju,ale myslím,že goldeni by u Karla neprošli,on je vyhraněněj na labroše:lolsudová přitažlivost

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2007 11:02
- Nahlásit

jana33
já vím,to byl pokus o vtípek,tak držím palce.

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2007 11:08
- Nahlásit

Zuzana T
Vtípek nevtípek,já bych ve smečce klidně jednu goldenku měla. já bych tam měla plemen,páník mě musí krotit a dovolovat jen labradory no mám jeden tip na štěnda,ale teď se nám komplikují jiný věci,tak uvidíme. Každopádně kdyby to vyšlo a líbili se i páníkovi,tak ty by byli k odběru někdy v dubnu. Ale zatím není ani nakryto ,tak to neřeším

<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání