Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2007 14:49
- Nahlásit

Ketrin
Pošlu mailík

Ketrin
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2007 14:56
- Nahlásit

Ale rychle, jdu ven

jana33
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2007 14:57
- Nahlásit

Ketrin
už je tam

Eda
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2007 21:40
- Nahlásit

Ahoj všem
nestíhám, jen jsem sem na chvilku mrkla, ale je nějak moc práce jinak ale krásný labradoří počasí, ráno chladno a přes den krása sluníčková ještě trošku zapršet a bylo by to 100%

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 10:03
- Nahlásit

Ahoj, tak se s váma musim podělit, co se mi včera stalo..už nějakej pátek se potkáváme na procházkách s paní co má taky černýho labradora, 16ti měsíčního a občas si se Samem (když ho pustí z vodítka) hrajou.. a včera jsme se opět potkaly a ona na mě jestli nevim o někom kdo by ho chtěl, že je těhotná a doktorka jí prý vysloveně nakázala dát psa pryč..že ho mají sice rádi, ale že budou hledat nový bydlení a pejsek už v plánech není.A že to nehodlá prodlužovat, tak ho asi hned zítra odveze do útulku.Chvilku jsem na ní mlčky koukala a pak se před ní robrečela.. jsem sice nachcípaná a teče to ze mě samo, ale tohle jsem těžce nezvládla..chtěla jsem na ní spustit něco v tom smyslu jak to může udělat, ale jen jsem se otočila a říkám ať se vám to narodí zdravý...no a měla jsem totálně zkaženej večer, pořád jsem na něj musela a musím myslet..

Ketrin
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 10:05
- Nahlásit

budou hledat nový bydlení a pejsek už v plánech není.A že to nehodlá prodlužovat, tak ho asi hned zítra odveze do útulku.
To ho teda má fakt hodně ráda.
Kr*va
(Omlouvám se)

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 10:12
- Nahlásit

Kr*va

jo přesně tak, není co na to napsat jinýho.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 10:21
- Nahlásit

A co to je za doktory, co pořád tohle radí.
Naše Amálka z 1.vrhu je v doktorské rodině-oba manželé lékaři, nejdřív si pořídili ji a pak teprve brzy po sobě dvě děti. Zrovna nedávno jsem dostala email, jak Amálku musí před nimi chránit, aby ji moc nerasily a jak je trpělivá a strašný dobrák...

Já to prostě nechápu, že někdo k sobě připoutá živého tvora a pak se ho takhle zbaví a ani ho nehryže svědomí Jasně že se může stát cokoli - alergie, jiné problémy,... tak se dá najít nový majitel a dobrý domov pro psa. ale útulek????

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 10:35
- Nahlásit

Ježiš ty lidi jsou kurvy! Podle mě s tou doktorkou kecala,aby si nepřipadala tak blbě. Kdyby psa měli rádi,nikdy by ho nedali pryč a to ještě tímhle způsobem,kvůli těhotenství a novýmu bydlení. Jasně,kdyby se jim narodilo dítě těžkej astmatik a alergik a doktor řekl,že musí pes z domu,pochopila bych to,ale předpokládám,že v tom případě by si dali inzerát a hledali nového pána a ne aby strčili psa do útulku. Prostě klasika,pořídí si psa jako náhražku dítěte,pak otěhotní,tak na co psa,už je zbytečnej,tak šup s ním do útulku. Je mi na zvracení

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 10:44
- Nahlásit

Přesně tak..navíc říkala budem si hledat nový větší bydlení, takže předpokládám, že panelák už to nebude a i kdyby..dávat ho pryč takovým způsobem..jednou si pořídím psa, tak mám za něj zodpovědnost do konce života a hotovo. Navíc to dítě žádnou alergii mít nemusí, jenže paní se asi splašily hormony..je to smutný, náš městskej útulek je děs, smradlavý kotce v plechový garáži bez denního světla..no lepší na to nemyslet, někteří lidi jsou prostě stupidní.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 10:55
- Nahlásit

Alergie mívají spíš děti co jsou držené ve sterilní čistotě a na zvíře se nesmějí pomalu ani podívat
Mě tohle vždycky uplně rozběsní
Když bylo našemu Honzovi 6 let, tak si přivodil dost blbý úraz - házeli šipky a jedna se ocitla v jeho oku Asi 2 měsíce byla nejistota, jestli to bude dobré, hrozila infekce a mohl přijít o zrak úplně.
Ovšem první starost očařky tehdy bylo, jestli máme doma nějaké zvíře a jestli s ním dítě přijde do styku. A pak: no tak to teda pejska budete muset dát pryč. Jsem jí řekla že to vůbec nepřichází v úvahu, když by měl mít problémy se zrakem a k tomu ještě smutek že přišel o milovaného psa. A už jsem tam s ním nešla, našli jsme jiného lékaře...

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 11:07
- Nahlásit

Ketrin
Hele já jsem taky alergická na psy když se dostanu do kontaktu s jinýma než známýma psiskama,tak dva dny huhlám a hnisaj mi oči a pak si tělo zvykne
Tady je to zjevně výmluva,kdoví jestli jí fakt nějaká doktorka něco řekla,nedokážu si představit,že by dnes jakýkoli doktor doporučil dát pryč domácí zvíře takříkajíc preventivně

Anlie
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 11:09
- Nahlásit

Bára a Sam
Teda hustý a hnusný!!!
Já teď přemýšlím o uspání.....ale ještě nevím jestli kámošky,chovatele,veterináře,sebe,nebo psa - nakonec to samozřejmě přežijou všichni,ale jsem nasraná takřka na celej svět

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 11:15
- Nahlásit

Bára a Sam
Ketrin
Hm- tak to mi něco připomíná!Také si myslím,že se ta ml.paní na doktora jen vymlouvá.Kdyby to tak bylo, nebude ho dávat do útulku a bude alespoň hledat vhodného nového majitele.
Jsem si jistá,že jestli budu mít někdy " C " vrh,tak budu majitele strašit a lustrovat ještě více,než dosud,hlavně lidi,kteří nemají ještě zajištěnou existenci a plánují děcka.Patrně už ode mě nikdo nic nekoupí.

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 11:17
- Nahlásit

Zuzana T
Tak to doufej,že budeš mít početnej vrh,aspoň 9 kousků

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 11:18
- Nahlásit

jana33
děkuji mockrát

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 11:19
- Nahlásit

Zuzana T
To víš,já umím potěšit

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 11:21
- Nahlásit

jana33
- a ty se lustrace od K etrin nebojíš?

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 11:28
- Nahlásit

Anlie
co se stalo??

choco
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 11:31
- Nahlásit

Bára a Sam
To je teda síla...je mi z těchle lidí nanic...přítel má zase vedle baráku sousedy,co mají bíglici ještě majinkou, tak max. 6měsíců, takový roztomilý stvořeníčko...ale mají ji pořád venku a začali si stěžovat, že jim po sobě žere hovínka a že se jí začli štítit a že jestli přítel neví o někom,kdo by si jí vzal....mají malý děti a tak oplotili co se dalo,aby ta malá pejsa se k nim dostala, co nejmíň...místo toho,aby se snažili ji to odnaučit...vždycky tak smutně kouká za plotem,když si tam hraju s přítelovou feňulí...No a mě zaskočila jedna paní na výstavě, když jsem jí říkala o Andym, jaký s ním máme trápení zdravotní od malinka a te´d ty nohy (to měl ještě před operací) tak se ptala,jestli ho teda ještě máme, že si myslela,že ho dáme pryč...lezli mi oči z důlků...to by nás přece ani nenapadlo...

Anlie
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 11:38
- Nahlásit

Bára a Sam
včera jsme byli na RTG a už asi definitivně máme potvrzený že bude kulhat už pořád....má artrotický změny na lokti, a dneska tam mám volat co dál......
Asi jdu založit nové téma....

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 11:41
- Nahlásit

Zuzana T
To víš,že bojim bojim,spoléhám se na to,že mi vybere nějvětšího sígra,kterýho se bude potřebovat zbavit
Anlie
Andy od Choco je teď po artroskopii,je to smutný,ale furt lepší lokty než kyčle,lokty se dají odoperovat. Najdi si téma artroskopie,je o tom hodně napsaného

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 12:09
- Nahlásit

jana33
taky do té tvé divoké smečky žádný klidný a vyrovnaný jedinec by ani nezapadl

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 12:47
- Nahlásit

choco
hrozný je, že já takový lidi snad přitahuju, včera ještě k tomu scéna jak ženská kope malýho pejska (tak velikostí jezevčíka) ven z baráku a řve ať se jde vyčurat..když zaběhl zpátky dovnitř, tak ho praštila papírovou krabicí až zapískl a letěl ven no a ona zavřela dveře a šla domu, asi koukat na nějakej supr seriál. Takhle u nás na sídlišti venčí lidi psy..mezi panelákama, pes lítá kam chce a pak ho bud najdou nebo ne..to by jsi se musela uvztekat, fakt zůstává rozum stát..

Anlie
jéé tak to mě mrzí, držela jsem palce ať to dobře dopadne..chudák malej

Anlie
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 12:49
- Nahlásit

Bára a Sam
Ještě uvidíme,ale opavdu dobře užto dopadnout nemůže

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 13:01
- Nahlásit

Zuzana T
no,jak říká Karel,my chceme jedině psa s výraznou osobností

janina2
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 13:38
- Nahlásit

Ahoj také mám holku labradorku a ráda bych se k vám připojila.?

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 13:39
- Nahlásit

janina2
Tak vítej a honem piš podrobnosti,co jste zač

Anlie
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 15:03
- Nahlásit

Tak máme doporučenou artroskopii v Brně a já začínám vymýšlet která banka mívá na pobočkách nejvíc peněz..nemáte někdo nějaký tip?

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 15:21
- Nahlásit

Anlie
A odkud jsi? Půjčku si nejlíp vezmi od banky,kde máš účet. Na loupežné přepadení zapomeň,páč když tě zavřou,daj pesu do útulku a to jí nepomůže

<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání