Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Ketrin
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2007 21:06
- Nahlásit

Eda
Ahoj
na co hnědka čučí?
na voduuuu....
všimněte si nápisu na medaili to by ale musel být čitelný
a jestli to co je pro mě má nějaký skrytý význam, tak mi napověz?!

My máme z včerejší klubovky od paní rozhodčí z GB známku Výborný!!! a krásný posudek-samá chvála Do pořadí se Borgo nedostal a ani si to nezasloužil-tentokrát se rozhodl, že výstava je otrava a že se předvádět nebude - chtěl si hrát se sousedem, blbnout s paničkou, na co nějaký výst.postoj-on chtěl AKCI!!! no aspoň bylo myslím vidět, že je to pohodový a veselý pejsek

Eda
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2007 21:24
- Nahlásit

Ketrin
tak to je úúžasný, že jste výborní! veliká gratulace!!! no jo, škoda jen, že chtěl akcičku a ne vystavování...
na voduuuu....
ne e
má nějaký skrytý význam
ne, je to bez významu, jen si myslím, že se ti tyhle "pohledy" líbí

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2007 06:58
- Nahlásit

Eda
že se ti tyhle "pohledy" líbí
to jo
a co je teda na té medaili? mně se to zobrazuje hrozně malý

Všem
Nevíte o někom, kdo by chtěl dělat OVVR? Stále mám na 28.10. volná místa, pro vítěze krásný pohár a nějaké ceny taky budou... Loni se to tu všem moc líbilo, tak se hlaste!!! Jestli bude přihlášených málo, tak to budu muset zrušit-klub požaduje, aby jich bylo aspoň 10, aby to nebylo prodělečné.

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2007 08:26
- Nahlásit

Ketrin
Tak moc gratulujeme k výborné! Jste šikulky. Já byla celý víkend ve škole,takže jsem bez zážitků,jen strašně unavená a otrávená

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2007 08:41
- Nahlásit

jana33
Jste šikulky no právě že ne- vždyť říkám, moc se nepředváděl... ale zas to bylo takové veselé a byli tam s námi páníci s Borgovou sestrou Sárou, takže mám i nějaké fotky, jenže je sem nemám jak dostat celý víkend ve škole tak to je teda v sobotu bylo (aspoň v Brně) moc hezky a teplo

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2007 08:41
- Nahlásit

Teda teď jsem koukala,jak Jindra s Herbertem zaváleli. Jsou to jedničky,klobouk dolů

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2007 08:42
- Nahlásit

jana33
a co---?? kde to je?

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2007 08:42
- Nahlásit

Ketrin
A Sára dopadla jak? Není manekýn,aby s předváděl,on je sportovec Naši blboni chodit na výstavy,tak Rozára to tam zboří a Sam jim v kruhu usne,páč když není co k stopování,nemá cenu být vzhůru

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2007 08:44
- Nahlásit

Ketrin
Na KCHLS,dvoudenní všestrané zkoušky, pobrali,co mohli,vyhráli a ještě mají nejlepší les

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2007 08:48
- Nahlásit

jana33
Na KCHLS,dvoudenní všestrané zkoušky
No vím že byly všestranky, jenže já na stránkách KCHLS nic nového nevidím poslední aktualizaci mi to ukazuje 26.9. jak je to možnééé?!
Sára se nevystavovala, přišla se podívat na bráchu a pak jsme je ještě šli proběhnout a pohrát si. Je moc hezká, dlouho jsem ji neviděla a zamakali na ní, je poslušná... ale dračice teda. je na nich vidět, že jsou z jednoho hnízda...

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2007 08:52
- Nahlásit

Ketrin
Néé,poslední aktualizace je ze dneška,zkus to aktualizovat,to bude jak ve čtvrtek,když jsi my psala o těch stránkách.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2007 08:55
- Nahlásit

jana33
Zkusila jsem F5- nic. Na hlavní stránce u "new" je datum 1.10., ale když na to kliknu tak tam jsou PZ Bobrůvka nebo co.
Nebo jak to ještě aktualizuješ? Tohle se mi nikdy nestalo aby to někdo viděl a já ne...

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2007 09:00
- Nahlásit

Tak se tam zkus prokliknout
http://www.retriver.cz/aktualizace_07.htm

Je to divný

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2007 09:06 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

jana33
No fakt ne.
jo a Hugo byl V1 CAC ve velmi slušné konkurenci

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2007 09:11
- Nahlásit

No tak to už teda fakt nevím Tak se ti to snad objeví přes den.
Jinak Herbík šel jen s jednou trojkou,jinak všechny disciplíny za 4 a záskal CACIT,CACT a Nejlepší les! A radost my udělala i naše cvičící "kolegyňka" z naší skupiny na cvičáku Beauty z Bouřné,která skončila hned za Herbíkem res CACIT,CACT, dvě trojky,jinak taky samé čtyřky!

Jo a Bond udělal PZ v druhé ceně!

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2007 09:12
- Nahlásit

Ketrin
Miláček,krasaves,ňuňínek

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2007 09:14
- Nahlásit

Jsou to všechno šikulové a Bondík byl na PZ kde?
Beauty z Bouřné taky znám, byla na poháru prezidentky v červnu. Na táboře se Borgovi moc líbila - aby ne, když se za dva dny rozhárala.
A její páník nám pěkně zatopil při hlídání vlajky...

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2007 09:18
- Nahlásit

Ketrin
Kde byl Bondík nevím,ale holky si o tom psali ve čtvrtek na foru,kam jedou.
Jo tak proto nebyli dlouho na cvičáku,holčina hárala. Tak to jsem zvědavá,jestli jí nechají nakrýt. Zkoušeli to na jaře,feňule krásně přibrala,byla jak soudek a samozřejmě štěnda nikde všechny podfoukla

choco
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2007 09:44
- Nahlásit

Páni to je ale šikovných psíků, až jim závidím, co všechno s nima páníci zvládnou

Ketrin
Gratuluji k jednotce, Borgo si ji zaslouží to všichni přeci víme

jana33
Já jsem bez zážitků celý týýýýden , pokud nepočítám komandování Anďoura (když vidí psa je fakt bez sebe a mám co dělat při jeho nečekaných výpadech a hopsandech) a včerejší výletování s Andyho ségrou a jejím páníkem, musím vymyslet nějaký povel, kdy Andy nebude muset být u nohy,ale zároveň, aby se mnou nevymetal všechny kouty,jak se mu zachce na vodítku..

choco
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2007 09:52
- Nahlásit

A takových šikovných psů, to je záviděníhodný. Já začínám uvažovat , že se s Andym přeorientujeme pak na klasiku...na lovečinu bych potřebovala mít někoho zkušenýho při ruce.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2007 10:07
- Nahlásit

choco
no vždyť ale lovec.výcvik je pro LR klasika a máš tam při ruce Koloděje - co by za to jiní dali

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2007 10:11
- Nahlásit

choco
Ketrin má pravdu a taky si nemyslím,že by Andyho nějakej klasickej cvičák bavil. On je dost flegmouš a na normoš cvičáku se bude děsně nudit. A klasika pro labroše je bezesporu lovčina,vždyť na tu mají buňky

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2007 10:45
- Nahlásit

jana33
Tak už ty všestr.vidím, to teda byl zas masakr.

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2007 10:57
- Nahlásit

Ketrin
Už jsem Jindře psala,je šťastná jak blecha.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2007 11:15
- Nahlásit

jana33
Aby ne - je to obr úspěch a v takové konkurenci

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2007 11:20
- Nahlásit

Ketrin
a to se toho tak bála. Jsem zvědavá,jaký slídění a dohledávku po nich chtěli tady,z toho měla největší obavy,ale dopadli skvěle

choco
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2007 11:42
- Nahlásit

Ketrin
jana33
Nj,je to ještě předčasný, jen o tom zatím uvažuju, budeme moct zase začít něco dělat až tak po novým roce. Možná to zkusíme a uvidím, jak se na to bude Andy tvářit a jestli by ho to ba. A nemáte nějaký tipy na knížky o lovečině, kde by bylo třeba i vysvětlený,jak by se to mělo se psem cvičit a to ipro neználka jako jsem já?Že bych se aspoň začetla, když te´d dýl s Andym nic nebude

Ketrin
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2007 12:05 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

choco
knížky o lovečině Ten Báča-Výcvik loveckých psů pro praxi nebo tak ňák se to jmenuje... mám to doma, je to staré asi 30 let ale super. vydalo to někdejší Státní zemědělské nakladatelství. určitě někde v knihovně bys to sehnala....
Nebo ve zpravodajích RK CZ asi tak 1-2 roky dozadu výcvikář pan Blecha pěkně vysvětluje jednotlivé disciplíny jak se cvičí.
Ale né abys s ním tajně cvičila, dokuď má mít klid

All
dělám ty nové, nebo staronové stránky a zjišťuju jaký mám úděsný bo**el v PC věčně hledám mezi desítkama nepovedených fotek, co měly být dávno smazány, tu jednu správnou a pěknou

choco
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2007 12:22
- Nahlásit

Ketrin
Tak zpravodaje asi jen tak neseženu, ale p otom Báčovi se pohlídnu,to už jsem snad i slyšela někde. A nebuuuj, Andy má minimálně do konce roku klídek a pohodu, pokud ho nebudu muset uškrtit na tom vodíktu, jestli se mnou budou vláčet cestou necestou za spí nevěstoui . Ne že by táhnul, když mu řeknu k noze,ale když takhle by se nevyvenčil,takže mu vlatsně pak dávám i jakoby volno,i když ho mám na vodítku...doufám,že to nedělám špatně...A můžu se zeptat...je dobrý ho furt motivovat pamlskama?(Teda někdy i jen jásám a nebo dostane klacík nebo šišku-lepší než hračka u něj když není po ruce mňamka) Ale jde mi o to, jestli když třeba vidíme psa a on začne dělat psí kusy a nevnímá, jestli na něj řvát nebo ho upoutat tou mňamkou, puberťáka, což na něj působí jak hypnotický předmět. Nevím,jestli to dobře vysvětluju....

choco
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2007 12:23
- Nahlásit

Ketrin
tak bych potřebovala promazat tu haldu fotek, takových,co mám udělaných s Andym nemá celá naše rodina dohromady....a kolikrát nejsou ani nijak extra vyvedený a já stejně nemám to srdce to smazat

<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání