| Autor |
Zpráva |
choco
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 11:00
- Nahlásit
Bára a Sam
jj ,hyperkativní....to je přesně Eli, moc dobře ví,co je to k noze,ale vydrží u ní jít jen chvíli,včera když jsem ji hlídala a vzakla jsem ji ven,tak jsem si sní už opravdu nevěděla rady......zlatej flegmatickej a hlavně neustále pamlsků a púochval chtivej Andy v tomhle to na něho oprvadu zabírá. Ale rozhodně nevylučuju,že jen co ho začnou zajímat hárvaky,tak budu lítat po sídlišti zrovna tak a hlavně taky po tom hrozně dlouhým období,kdy má být v klidu ....
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 11:21
- Nahlásit
choco
děkuju za tu výstavu, uvidim jak to vyjde..jsem asi málo důsledná, to je náš problém..když ho chci u nohy tak jde, ale jakmile polevim už si dělá co chce..no zrovna ráno jsme potkali paní, co říkala, že její labrador se zklidnil až ve 3 letech, takže se asi ještě mám na co těšit..ale plánujem s přítelem barák se zahradou, tak doufám, že až mu budou 3 tak už na tom pitomým sídlišti nebudem..četla jsem zhruba, že máš se psíkem nějakou operaci, tak at to dobře dopadne!!
|
choco
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 11:24
- Nahlásit
Bára a Sam
jj, Andy je na artroskopii obou loktů...už si říkám,ale že je to nějaký dlouhý...v devět už ho brali na sál...a vet říkal,že jamikle skončí,tak nechá sestřičky ho odintubovat a tak a on že hned volá....a ještě stále nic
|
choco
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 12:01
- Nahlásit
Tak uuuuuuž se probouzí z narkozy, sedí u něj prý sestřička a hladí, je na něm prý vidět, že je to závislák na lidi a dělá mu to dobře Řekl mi,že na levé nožce měl střední stupeň osteochondrozy a ulomek a na pravé nožce osteochondrozu neviděl a odtsranil menší odtěpek, což je diovný,že jsem víceméně pozorovala to kuhlání a horší mi přišla ta pravá a při tom měl horší tu levou...víc mi řekne a popíše na videu...A co je důležitý můžu pro něj už v osm večer, pokud to bude takhle v pořádku dál probíhat ))
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 12:19
- Nahlásit
choco
Super !! Tak snad už bude jenom lépe.
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 12:28 - Změnil/a: Bára a Sam
- Nahlásit
choco
tak gratulace, určitě to musely být nervy
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 12:52
- Nahlásit
choco
tak to držíme palce. Sára má taky horší levou, alespoň podle nálezu a pravidelně kulhá a odlehčuje pravou... Počkej, připrav se na to, že na tebe bude házet smutný oči stylem: paničko, cos mi to zase udělala, já ubožáček...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 13:14
- Nahlásit
choco
Tak to je dobře,že si ho budete moct vzít.
Jinak bych řekla,že odlhečování té "zdravější" nohy je dost časté,protože logicky tu nožku víc zatěžuje a pak jí má namoženou
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 13:23
- Nahlásit
choco
Sláva, snad to bude dobrý, tak přeju brzké uzdravení a paničce pevné nervy při udržování rekonvalescenta v klidu
|
choco
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 15:57 - Změnil/a: choco
- Nahlásit
Jandula
Jojo, na smutný oči je Andy expert, myslím, že teď svýma kukadlama trápí nějakou sestřičku a jestli jsou ty oču ještě hladový...tak potěš ...vždycky mu říkám,že nebýt toho jeho nešťastnýho výrazu ve tváři a psích očí ,tak mu jednu cásnu...většinou u čištění uší, což je pro něj nevýslovná tragedy a dokážeme se s tím babrat i hodinu,že...a nebo ,když vidí příležitoat dostat něco dobrýho...jistotu má u ohryzku a kelímku od jogurtu
Jinak všem moc děkuju za podporu a rady myslím,že jich budu ještě dost potřebovat....teď na těch osm týdnů ho mám nejspíš úplně stranit psů,žejo? No to bude zajímavý.,..hlavně u přítele...asi budu muset jezdit bez něj...jinak doma jsme dali na podlahy starý koberce,aby mu to neklouzalo,ale napořád je tady naši asi neztrpí
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 16:03
- Nahlásit
choco
Budeš ho muset držet na vodítku,takže žádné lítání,ale když budete chodit venčit,tak bych se snažila,aby se alespoň pokaždé (teda až bude z nejhoršího venku a bude lepší) s nějakým pesanem očmuchal,pozdravil. Je ve věku,kdy kontakt s ostatními psy potřebuje,tak alespoň zprostředkovaně na vodítku
|
choco
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 16:07
- Nahlásit
jana33
noo jooo,jenže jakmile se přiblížíme k pejsovi ,tak začne tropit neskutečný věci,máchat packama do větru,skákat jak kůň....to není,že by se jen očmuchal a stačilo....jo když řeknu sednout a čekat,tak jo,ale stačí malá provokace a hopsá hopsá, asi ho upoutám na kolekčový křeslo ))))))))
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 16:08
- Nahlásit
choco
Osm týdnů musíš zajistit, aby nedělal blbosti... Já jsem Sáru po třech týdnech klidně brala ke kamarádce, která má labrouše, ale měla jsem jí neustále pod dohledem, aby nedělala blbosti... Když rodiče nechtějí starý koberce, tak do každý místnosti dej alespoň jeden malý, tomu já říkám záchranný ostrůvek...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 16:14 - Změnil/a: choco
- Nahlásit
Jandula
Jasně, budu se snažit,rozhodně neodepnout z vodítka,aby si šel tánhle zasprintovat s hafem a pak po sobě ještě skákali a váleli po sobě sudy....ojojoj
S malýma ostrůvkama by to mohlo vyjít
|
choco
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2007 07:33
- Nahlásit
Mám už pr´dolínka od včerejšího večera doma. Očička má ještě smutný a trošku ukřivděný ,ale už ne hladový. Včera jsme ho poprvý slyšeli tak hladově brečet, že jsme nevěřili vlastním uším. Nedostal v nemocnici totiž najíst,aby se nám v autě nepozvracel a konzervu jsme dostali s sebou, takže srdceryvně vydržel kňourat,dokud jsme nevlezli do auta a jeli domů. Te´d už zase spokojeně spinká na peřině,co jsem mu dala ke mě na zem. Musím říct,že ho udržet ho v klidu bude opravdu oříšek....a ne lískový,ale spíš kokosový
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2007 08:55
- Nahlásit
choco
Tak to je dobře, že je doma a relativně v pořádku. A pije? Sára totiž první týden odmítala pít, takže jsem to do ní vpravovala stříkačkou...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2007 09:15
- Nahlásit
Jandula
Tak to Andy teda dál pokračuje v zadělávání na rybník při chlemtání vody
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 08:39
- Nahlásit
Ahoj holky,tak jak se máme při středě?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 09:49
- Nahlásit
jana33
Nějak takhle....??
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 09:54
- Nahlásit
Ketrin
to je ale nefér,dělat takovýhle fotky
hlásím,že pesani se asi zbláznili,od návratu ze srazu doma hledají,jako lumpárnu by mohli doma provést,asi je budeme muset uškrtit
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 09:56
- Nahlásit
jana33
nojono, Praha je asi neba, chtějí na venkof
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 10:14 - Změnil/a: Bára a Sam
- Nahlásit
Ahoj, já nějak podobně..zase 12hodin v práci, už padám na hubu..navíc jsem si včera vzala k srdci tvojí (jana33)radu unavit psíka psychicky a šli jsem do lesa trénovat, chůze u nohy ještě šla, ale zůstaň jsem mu zaboha nemohla vysvětlit, už jsem byla zoufalá a přivázala jsem ho ke stromu a opakovala mu zůstaň no a pak mě dorazil, když sežral půlku hromádky zaječích bobků..po příchodu domu jsem unavou usnula já a Sam byl čilej jak rybička..už aby byl víkend
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 10:26
- Nahlásit
Bára a Sam
Nemůžeš s takovym mrnětem cvičit do zblbnutí, vždycky jen chvilku a prokládat to hrou. Zůstaň nejdřív třeba jen na 1-2 kroky a chviličku a hned mu dej zas volno. Zůstaň je cvik na dlouho a postupně... to není jako sedni kdy mu 2x stlačíš zadek a už ví co má dělat.
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 10:32
- Nahlásit
Ketrin
no zas takový mrně už to není a do zblbnutí to nebylo, právě že vydržel vždycky tak na 2 kroky a běžel ke mě, tak dostal odměnu a pochvalu, hodili jsme klacek a za chvíli zase..on si na všechny povely sedá, můžeš mu říct cokoli a on si sedne..sousedka co má taky labradora říkala, že prý co se do 6 měsíců nenaučí, tak pak už je malá šance..nevim jestli je to uplně pravda, nicméně se snažim mu aspon ukázat, co po něm chci..
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 10:36
- Nahlásit
Ketrin
Ahojky, tak co, podnikla jsi něco v souvislosti s těmi autorskými právy?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 10:44
- Nahlásit
sousedka co má taky labradora říkala, že prý co se do 6 měsíců nenaučí, tak pak už je malá šance..
Chachacha
právě že vydržel vždycky tak na 2 kroky a běžel ke mě, tak dostal odměnu a pochvalu,
no tak to právě né když má zůstat tak to znamená zůstat v té poloze a na tom místě, kde ten povel dostal, takže pokud běžel k tobě, mělas ho napomenout, odvést zpátky na to místo, dát znova zůstaň, nechat ho aspoň chviličku a pak teprve pochválit, že cvik splnil.
Mel
Aaale nic... dělám nové stránky, na které napíšu All rights... atd. Jinak ta paní mé články ze svého webu odstranila, takže ji nechám být.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 10:48
- Nahlásit
Ketrin
na které napíšu All rights... atd.
jj, já uvažuju, že do log pro útulky začnu taky psát copyrighty a zákazy šíření
Jinak ty články tam máš moc dobrý, možná si je taky zkopíruju
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 10:51
- Nahlásit
Mel
tam máš moc dobrý, možná
píšu další ať je co krást
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 11:01
- Nahlásit
Ketrin
mě se to hned nezdálo, ale prý jí to říkali na cvičáku! ...špatně jsem to napsala, odměnu dostal ne když přiběhl ke mě, ale když jsem ho oodvedla na místo zpět..špatně jsem to napsala
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 11:34
- Nahlásit
Bára a Sam
No sousedka je moooc chytrá Hele já si brala Sama jako rok a půl starýho,týranýho,rok a půl jsem ho dávala do kupy a teprve od tří let s ním začala dělat lovečinu a to bys koukala,jak rychle se učil. A ve čtyřech se naučil plavat,bobešek Takže zapomeň na chytré řeči a cvičte v rytme a s chutí,ale po chviličkách,ať ho neznechutíš Ketrin má pravdu, zůstaň je doopravdy těžký cvik a musí se dělat jen pomalu a po maličkých krůčcích
|