Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2007 13:29
- Nahlásit

Ketrin
Máš mail,prosím o reakci
choco
Jestli má nějakou oblíbenou hračku,tak se ho v případě,kdy začne jančit kvůli nějakýmu pesanovi,určitě snaž přeorientovat na hračku,pamlsek,prostě jinou aktivitu

choco
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2007 14:03 - Změnil/a: choco
- Nahlásit

jana33

Takže ho nemám "násilím klátit", když půjde dobrovolně a rád takhle po dobrým na něco upoutanej....jde mi o to,jestli začít být na puberťáka přísnější, když už vlastně ten povel zná,ale při psím abs´táku a pubertálních vlnách neslyší a nevidí nebo to dělat ještě po dobrým,dokud to nepřejde...

Např. s tou jeho ségrou to začíná fakt cloumat tak, že chůze u nohy je naprosto nemožná a přivolání pána začala ignorovat. Někde mu byla dána rada, že žádný hračičky už,ale začít být tvrdší,jinde mu řekli, že naopak s ní ztratil kontakt a musí si ji zpátky na sebe navázat a těma trestama ,když neposlechne si ji akorát dál odcizí....takže by měl zase zaít s těma pamlskama apod....Mám v tom docela bugr...S Andym takovýhle problémy zatím nemám,ale abych k tomu taky pak nedospěla...

Eda
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2007 21:59
- Nahlásit

Ketrin
když se vrátím k těm Edím fotkám, tak na medaili má nápis "Nejlepší žena" a smutně nekouká na vodu, ale na páníčka

Joubel
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2007 06:44
- Nahlásit

v kolikatem roku zacina u psa puberta...?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2007 06:51
- Nahlásit

Eda
"Nejlepší žena"
Joubel
Začíná různě-okolo 9 měs., a trvá u některých jedinců skoro celý život takže je lepší zapomenout na pubertu resp. se utěšovat že to přejde, a najet na důslednost - vlastní trpké zkušenosti
jana33
Tak už je to jasný a nakonec je to tak jak jsem si myslela

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2007 09:28
- Nahlásit

Ketrin
No dalo se to předpokládat
Joubel
já bych upřesnila,že u labradorů je puberta opravdu celoživotní. Měsíc se tváří jak dospělá stvoření,ale pak se to zas vrátí

Joubel
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2007 10:28
- Nahlásit

Tak to jsou opravdu dobre zpravy...mam dojem, ze ten muj bude v puberte cely zivot...uz i jeho veterinar rikal, ze je az nezdrave zivej...on jinak posloucha, ale jak je nekde pes, nebo voda...tak je to konecna se psem si chce hrat a z vody nechce ven...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2007 10:52
- Nahlásit

nezdrave zivej... ???
buď rád že máš zdravého a veselého psíka

Karol
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2007 10:58
- Nahlásit

Ketrin
Nezapomeň, že takovej nezdrave zivej... pejsek je schopnej se o to zdraví i sám připravit....takže já si to dovedu představit, i když tuhle diagnózu doma nemáme

Joubel
Tak přeju pevné nervíky

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2007 11:10
- Nahlásit

Karol
to my tu diagnózu máme ale nemůžu si pomoct já to mám radši

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2007 11:11
- Nahlásit

Karol
Dělám ty estránky. Teď jsem psala dlouhej článek a když jsem ho chtěla hotovej uložit, tak mi "to" řeklo, že uplynula dlouhá doba od přihlášení nebo co, odhlásilo mě to a všecko zmizelo

Karol
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2007 11:37
- Nahlásit

Ketrin
všecko zmizelo

To je teda otrava! Asi je lepší psát všechno ve Wordu a pak překopírovat - to má i tu výhodu, že si můžeš vybrat jiný písmo...mám pocit, že to přímo v estrankach nejde.

Jestli teda budeš mít chuť ještě něco psát...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2007 11:43
- Nahlásit

Jestli teda budeš mít chuť ještě něco psát no minimálně dneska teda už asi ne...
Jezdí k nám cvičit golden 5 měs. Zatím (asi 4x) byl pořád neskutečně vzornej a poslušnej. Ale včera děsně zlobil - takže hurá, je normální

Joubel
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2007 11:47
- Nahlásit

Karol
nervy mam pevné, ja sem kliďas...pes je hodnej nepokouse, akorat trochu rozmazlenej a to on dobre vi, ze ja skacu jak on knoura...ale stejne ho mam rad

Eda
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2007 07:45
- Nahlásit

Ahoj, kde všichni jste? komu mám sdělovat ty skvělé labradoří novinky?

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2007 08:30
- Nahlásit

Jsem zde a na novinky čekám. Ve čtvrtek mě sklátila choroba,tak jsem zůstala v peřinách. V sobotu jsme měli domluvenou labradoří procházku,tak na ní musel vyrazit Karel sám,ale nadšeně mě z ní informoval,že Sam naprosto sám a bezdůvodně,tj. bez kachny nebo aportu ve vodě,plaval a to dokonce třikrát!!!!

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2007 08:50
- Nahlásit

Hele co jsem objevila
www.netas.cz/odsyenitovychskal/kniha.htm

Eda
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2007 14:02
- Nahlásit

jana33
ahojky, no nemám asi žádné super novinky, hnědka blbne a řádí pořád stejně ale ta knížka je dobrá, zdá se, zkusím ji objednat k nám do knihovny

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2007 14:32
- Nahlásit

Eda
No tak to naši se zase dostali do puberty,každej den doma rozhážou košík s hračkama,vodítkama,hrajou polštářový bitvy a pak se tváří jako neviňátka

choco
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2007 17:41
- Nahlásit

Ahojky, mě taky v neděli něco sklítilo, postupně si to doma předáváme z jednoho na druhýho, snad to aspoň ty psy mine....brrr bylo mi fakt hooodně šoufl. V sobotu jsem byla ještě ready a měla půjčenou do neděle Andyho sestru Eli a vyrazila jsem s kamarádkou a s jejím bílým švýcarákem a kníračem do zoo, pak vám sem dám odkaz na fotečky,docela se vyvedly. Byli jsme z toho utahaný nakonec všech pět, i když to nejdřív vypadalo,že psi utahali zdárbně n ás a je jim hej,tak v pět odpoledne už to tak nebylo Bylo to fajn zpestření oproti venčení s Andym kolem baráku, ale za to s Andym je to alespoň o povoleným vodítku a nevytahaných rukách...s Eli je to úplně naopak,ale i přesto jsme si to užili.
Taky si tu knížku asi objednám,dík za tip

Eda
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2007 21:49 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

jana33
jestli ty na ně nebonzuješ... a nemůže to být třeba holčičí "faleška", kterou kluci chytili? jinak, Eda se dokáže tvářit jako neviňátko, i když má plnou hubu h...a
choco
s fotkama sem a jak se má pajda černej? už ho to alespoň nebolí?
posíláme mu pac!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 07:23
- Nahlásit

Ahoj všem
My měli včera okružní cestu po veterinách - 1.s Brestou ultrazvuk - štěňata budou! vypadá to, že jich bude míň než minule a předminule - asi si ten poslední vrh chce mamina opravdu užít tak jen doufám že bude z čeho vybírat...
a 2. jsem byla s Borgem v Pardubicích na vyšetření očního pozadí a když už jsem tam měla s sebou Brestu, tak jsem nechala vyšetřit i ji - oba vše negativní - což mě zvláště těší u Bresty, páč v těch víc jak 7 letech už by tam klidně mohly být nějaké změny získané věkem Takže veskrze úspěšný den - hurá

Jandula
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 07:40
- Nahlásit

Ketrin
Tak to velká gratulace, a kdy očekáváte šťastnou událost?

choco
A jak je Andymu?

jana33
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 08:43 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

Ketrin
hurá hurá hurá, a kolik vypadá,že jich tam bude?No minimálně černá a žlutá holčička,ne?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 08:49
- Nahlásit

jana33
no představ si že mi neřekli jestli to jsou pejsci nebo fenky... kolik-fakt nevím, ono to není tak jednoduchý... viděli jsme úplně jistě 2, ono se to pak násobí 2 a ještě většinou něco přičítá.... minule jsme viděli 3... prostě uvidíme!

Jo a tak stránky sice ještě nejsou úplně komplet, ale to podstatné tam je -
www.calenzana.estranky.cz
takže čtěte, kritizujte, připomínkujte, hledejte překlepy... atd.!

jana33
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 08:54
- Nahlásit

Ketrin
Stránky už jsem prošmejdila včera narychlo,tak to proštuduju pořádně

Hele a nemáš ty nějakýho blbýho veterináře,to snad má vidět,tolik žlutejch fenek,toli černejch,tolik černejch psů a tolik žlutejcha kyčle vypadaj v pořádku

jana33
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 08:58
- Nahlásit

Ketrin
Hele tak ode mě budeš chtít před závaznou dohodou osobní návštěvu? Že bych si došla ke kadeřnici

Ketrin
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 09:02
- Nahlásit

jana33
se snad nepřijedeš před odběrem podívat, nebo co jakooo? Po netu nikomu nic neslibuju

jana33
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 09:07
- Nahlásit

Ketrin
No to je přece jasný,budeš mě muset odpálkovávat,abych u vás nebyla furt,ještěže jste tak daleko
Článkem o výživě jsi mě vážně potěšila,jen houšť jo chci si objednat o Sehnerový knížku o štěňatech - část je zaměřená právě na přirozenou výživu štěňátek

Ketrin
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 09:13
- Nahlásit

jana33
Daleko??? Sáru jezdili navštěvovat z Brna každej víkend
To je nějaká nová knížka?o Sehnerový knížku o štěňatech - část je zaměřená právě na přirozenou výživu štěňátek
-info, prosím!
a jaks sem dávala ten odkaz včera na tu knížku, to asi nebude taky špatný. Možná to budu dávat ke každýmu štěněti jako bonus

<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání