| Autor |
Zpráva |
Jandula
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 08:32
- Nahlásit
Ketrin
Hezky jsi to napsala, vím, že to není asi moc příjemné, ale důležité je nenechat to ležet...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 08:37
- Nahlásit
Jandula
Chondrosulf,ten je pro lidi......ale je to teda divný,protože on je dost nebezpečný a ten,kdo to bere by měl být sledovaný kontrolníma odběrama.Jdu se podívat k Borgouškovi
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 08:38
- Nahlásit
Je to hodně nepříjemné. Jsem celkem tolerantní kliďas, ale tohle mě dokáže rozpálit doběla a líbit si to nenechám.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 08:42
- Nahlásit
Ketrin
Napsala jsi to moc hezky,musela jsi nějak reagovat,když se o tebe otírá. Jen bych to dala i na tvoje stránky CHS (jestli to tam už není),protože jestli někdo bude hledat Calenzanu,půjde tam
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 08:45
- Nahlásit
jana33
nojo jenže já to neumím. calenzanu dělá syn a ten je ve Skotsku.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 08:47
- Nahlásit
Ketrin
Ahááá a já furt,proč to skončilo ochodem béčkovýho vrhu k novým páníkům
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 08:48
- Nahlásit
jana33
já vím, taky jsem ho brala na klouby, ale nikdo mi teda kontrolní odběry nedělal...
A je to tak týden, co jsem to videla...
Jak to mas se skolou?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 08:49
- Nahlásit
jana33
Nááhodou ještě tam jsou dvoje Brestiny zkoušky srpen-září a sraz štěňat v říjnu! (žhavé aktuality rok staré)
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 08:51 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Ketrin
No já bych být tebou asi stejný článek ,jako máš u Borga napsala i na GR KCHLS i RK - aby se ostatní poučili,co jsou autorská práva.U nás je bordel všude a kde kdo si myslí,že si může cizí myšlenky přivlastňovat,jak se mu zachce.Myslím,že přijde doba,že budou za vykrádání cizách textů apod. hrozit žaloby daleko reálnění, než je tomu doteď.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 08:56
- Nahlásit
Jandula
Chondrosulf je hodně velké zatížení pro ledviny a játra,proto by se měl brát max 3 měsíce a následovat by měla min. 3 měsíce pauza a kontrolní odběry
Škola nám začíná příští víkend,bleeee
Ketrin
Pardon hluboce se omlouvám,strašně přeháním
Zuzana T
souhlas
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 09:00
- Nahlásit
Jandula
já jsem taky brala chondorsulf - ale také jen 3 měs. a dost!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 09:02
- Nahlásit
Zuzana T
Jandula
Proto se divím,že by ho pustili do volného prodeje,kde uživatele nikdo neohlídá,to už by bylo fakt na makovici. I když farmaceutická lobby je všemocná
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 09:28
- Nahlásit
Zuzana T
jana33
asi to zatim nechám takhle, zdá se že se paní poučila, teď tam ty autory má a o to šlo... a pokud bude ještě dál drzá, tak rozmáznout to víc můžu vždycky.
jana33
kde se dá najít něco o těch soutěžích ve vrozené tuposti retr.,. ať se pro změnu pobavím?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 09:33
- Nahlásit
Ketrin
ještě nikde,vidím to tak ke konci týden,možná až o víkendu,až se stáhnou fotky a napíšou články. Určitě dám vědět
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 09:47
- Nahlásit
jana33
Zuzana T
Já ho měla tři měsíce, pak pauza, pak zase tři měsíce - ale nepomohlo...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 09:51
- Nahlásit
jana33
fakt? Nám až 20. 10. Ale dneska si jdu vystát frontu na zápis...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 09:58
- Nahlásit
Ketrin
Ahojda, no, byla to Krajská výstava v Liberci - 24. ročník Podještědská výstava konaná 15.9.2007. Nemůžu nikde najít výsledky.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 10:32
- Nahlásit
ola
Krajské výst.nejsou pro lov.pl. My máme oblastní, národní, mezinárodní, klubové a speciální.
Ale vzpomínám si, že se (snad loni?!) stalo že na nějaké takové výstavě a možná dokonce zrovna v tom Liberci, chybou organizátorů přijali, nechali nastoupit a posoudili jednu goldenu nebo labradorku, teď už nevím přesně, a jelikož byla jediná tak dostala i titul Krajský vítěz. Což je samozřejmě všecko od začátku až do konce špatně.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 10:36
- Nahlásit
Jandula
No já byla v šoku,když jsem to v pondělí viděla. Nějak nejsem připravena hlavně psychicky
|
ola
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 10:45
- Nahlásit
Ketrin
A nebylo to letos?
|
choco
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 10:58
- Nahlásit
Ketrin
Některý štěňata v tomhle věku mají takovýhle "úlety
Fakt? Tajkže nemusím bádat, kde se stala chyba, žádný poseroutka to totiž nikdy nebyl,tak bych byla nerada,kdyby si tu přezdívku te´d získal. A když nechce k lidem,a spíš od nich couvá, mám se snažit ho k nim přivést a nechat ho od nich pohladit?
jana33
A Jani,když je teď zřejmý,že Andy bude muset mít kloubní výživu pořád,jsou tam ty přestávky a kontroly taky vhodný?Asi je lepší se poradit s vetem viď?Třeba mi Musil doporučí něco jiného než Alavis...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 11:06
- Nahlásit
choco
My máme teď Celadrin a zatím všichni veterináři, se kterýma jsem se setkala mi doporučili lidský preparáty, že je to to samé a není to tak drahé...
Musil ti určitě něco doporučí, přestávky v užívání být nemusí...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 11:34
- Nahlásit
choco
Když se bojí věcí, tak bych ho k nim donutila dojít a přesvědčit se, že to nic neni (takhle Borgo jednou asi ve 4-5 měs. strachy štěkal na velký pytel odpadků, co stál na ulici a ve větru se hýbal a šustil). Ale u lidí bych rozlišovala podle situace - nikdy nevíš u cizích, co z toho dotyčného cítí - třeba strach nebo nechuť vůči psům, a nevíš jak dotyčný zareaguje a může jeho strach ještě zhoršit. Ale brala bych ho hodně všude možně mezi hodně lidí, v Praze k tomu máš spoustu možností-metro, nádražní hala... vždyť víš. Výborný je hokej.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 11:38
- Nahlásit
choco
Nám Duchek doporučil Nutradyl (Alavis je nekompletní,nemocný pes by měl brát všechny 3 druhy,aby to bylo OK) a my ještě dávám dohromady Artican nebo Artidual. Pokud má pesan problémy,přestávky se nedělají,ty se dělají spíš v případě,kdy se chondro dává jako prevence.
Jandula
Nám teda naopak žádný vet (a řešila jsem to s vícero) chondro pro lidi nedoporučil
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 11:50
- Nahlásit
jana33
fakt??? To je divný... a Nutradyl kupuješ kde?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 13:06
- Nahlásit
Jandula
Mají ho u vetů nebo jsem ho teď prvně objednávala přes veterinární velkoobchod. Dneska bych pro to měla jít na poštu,tak dám vědět,jestli bude všechno OK www.komvet.cz pro maloodběratele neplatí ta min. hranice 3000 Kč
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 13:09 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Ketrin
hezky jsi to napsala... trochu cítím z článku ten potlačovaný OPRÁVNĚNÝ vztek na paní Š....
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2007 10:14
- Nahlásit
Jandula
Tak mi včera přišel ten Nutradyl,je za naprosto bezkonkurenční cenu,dělám teď preventivní kůru i Samouškovi,tak to dooost bodne
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2007 11:14
- Nahlásit
jana33
Asi ho taky zkusím objednat, jak je takovýhle psí počasí, tak na Sárině se to začíná trošku projevovat, tak zkusíme něco jinýho...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2007 11:16
- Nahlásit
jana33
jo Jani, jaký to jsou tablety, měkký - tvrdý a jak to psiska baští? Prosím nějaké podrobnosti...
|