Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 13:12
- Nahlásit

Zuzana T
No to měl den,kdy nechtěl aportovat nic a ještě se tvářil na paničku stylem - vůbec nechápu,co po mě chceš,protože tenhle povel jsem v životě neslyšel,já chudáček pejsánek no známe ty dny z života psího všichni

choco
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 13:40
- Nahlásit

Zuzana T
Jooo Ashley, toho znám taky, byl se mnou v e cvičící i táborový skupině, moooc si s ním u aportování užili a je fakt že teda nožky zase pro změnu vyčmuchal ze všech nejlíp, pokud teda neměl před nosem vodu, která byla pak přednější. Páníci mají ale výdrž a svatou trpělivost a vůbec jsou super Doufám,že se s nima ještě někdy uvidím.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 13:53
- Nahlásit

choco
Hm,tak koukám,že se Ashley už proslavil...,jeho tedy nějaké nohy po operaci netrápějí vůbec.

choco
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 13:44
- Nahlásit

Zuzana T
Jj, to proslavil, dneska mi psala jeho panička utěšující mailík a těším se, že se s nima uvidím v Budějkách

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 14:36
- Nahlásit

choco
Jejo plodný týden pokračuje,dnes se poškádlil s brasilskou filou

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 15:42
- Nahlásit

choco
Přijedeš na kukajdu? Tak se stav podívat na šíleného Borga v kruhu (rozhozeného z matčina hárání)

choco
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 18:36
- Nahlásit

Ketrin
JJ,jedu alespoň na kukandu, když už ne s Andym ,tak alespoň s Andyho ségrou a jejím páníkem A u vašeho kruhu se zastavím určitě taky zajímá mě ,jaký pejsani budou v dorostu,abych pak Andymu mohla vyprávět, že na něj by nikdo neměl

fromeli
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 19:06
- Nahlásit

ještě se tvářil na paničku stylem - vůbec nechápu,co po mě chceš,protože tenhle povel jsem v životě neslyšel,já chudáček pejsánek
jana33
ty si fakt překladatelka psích slov

Ketrin
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2007 21:25
- Nahlásit

choco
jak to že jsme se neviděly-bylas tam?

Eda
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 06:56
- Nahlásit

Tak jaká byla výstava? Povídejte, ukazujte fotky...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 07:04
- Nahlásit

Výstava byla hezká. Bezvadně zorganizovaná, odsejpalo to, pěkné prostředí i počasí a spousta známých.... pohoda. Akorát těmi výbornými rozhodčí moc neplejtvali

choco
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 08:10
- Nahlásit

Ketrin
Byla byla,ale taky jsem vás vyhlížela a prostě neviděla, v sobotu to byl vyloženě úspěšný den Eva P. vyhrála,co se dalo, páníci s Ashleym se mohli radovat z cacíka, jeho mamina Cathy se taky krásně umístila , druhý známý s flatem Badym taky, Andyho ségra dostala VN, je to hold nezkrotná rebelka, pravý opak Andyho a nevydrží chvíli v klidu,natož stát. Ale jak dopadli všichni v neděli to vůbec nemám šajna. Odjeli jsme hned ,co se dovystavila Eli. No dorosti psi mě pěkně nakrkli, páč tam přijeli jak v sobotu,tak v neděli jen dva zástupci...ale zase úpřimně můžu být ráda,že sem tam Andyho přeci jen nevystavovala, protože s těma svýma haksnama by oproti těmhle silným vazbám teda neuspěl, oproti nim má nožičky jak dvě špejličky a ten krasavec černý,co tam byl včerááááá,to jsem teda měla co dělat,abych přestala nad ním slintat, taky to nebyl nejspíš pejsek z českýho chovu....no nádhera...tiše budu doufat, že z toho střízlíka,co teď mám bude taky někdy v budoucnu o malinko větší vazba

Ketrin
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 08:21
- Nahlásit

choco
to jsme se musely nějak minout... ? S fletíkovýma Badíkovýma (nevím jak se jmenují) jsem mluvila aspoň 2x nebo 3x a Borgo s ním chtěl blbnout. Já byla skoro pořád u kruhu buď psů nebo fen a Borga jsem měla odloženého na dece zhruba uprostřed toho volného placu mezi vchodem a kruhy. Dorosty jsem v sobotu neviděla, přijeli jsme pozdě a v neděli - no, ten žlutý se dost bál, a ten druhý - to byl Fin, opravdu krásný.

choco
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 08:33
- Nahlásit

Ketrin
Jana a MArtin Noo tedaaa, jak to že jsme se minulyyy???V sobotu jsem toitiž víceméně byla právě s nima a Ashleyovskýma, neděli jsem prostála mezi kruhama fen a psů labroušů,abych mohla fandit Eli,ale zároveň koukat přes rameno ke psům,ale je fakt, že pak jsme hned razili domů, stýskalo se mi po tom mým bobanovi a mezi tolika psama to byla fakt muka nemít po ruce toho svýho mazlíka

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 08:43
- Nahlásit

Ahoj holky,tak jsme se vrátili ze srazu labradorů,pesani jsou úplně mrtvý ani hlavičku nezvednou Všechno bylo super,i počásko vyšlo,jen teda v noci byla zima jak blázen a ráno už i tráva křupala
Ketrin
A jak jste teda dopadli?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 09:12 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

choco
Ahoj,Ashley byl v neděli VD3,pan. rozhodčí svému řemeslu opravdu rozuměl,takže odhalil naše nedostatky.Jinak má pěkný posudek,Alenka byla trošku nervóznejší,než v sobotu,ale oba to zvládli dobře.Ashley byl v neděli už dost otrávenej a nechtěl pěkně běhat,jako v sobotu.Cathy na tom byla stejně v neděli se vystavila o poznání hůř.Byla V2- r,cac,protože paní rozhodčí/ ze soboty od psů/ preferovala štíhlejší a Cathy vytkla tloušťku.V šampionkách dala dokonce pro tloušťku dvěma interšamp. VD.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 09:22
- Nahlásit

choco
neděli jsem prostála mezi kruhama fen a psů labroušů
já taky?!?! nemáš jinou barvu vlasů nebo tak něco?
jana33
čau, já si říkala co že jsi nějaká nezvěstná... Borgo byl v sobotu VD a v neděli VD4. Ale posudky má celkem pěkné jenže rozhodčím se prostě líbilo něco jiného předved se v sobotu pěkně, v neděli trošku hůř (bylo to delší) ale pořád to šlo... a choval se slušně, kromě toho že se snažil sem tam nějakou fenku pozvat na rande, jak nám předhazují na GR a jak jste se měli vy a co jste dělali?

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 10:12
- Nahlásit

Ketrin
No tentokrát jsme byli mezi organizátory,takže jsme si vymysleli na účastníky discíplíny akcičky jako noční bojovku a "Vyhnání z ráje", "Tanec mezi vejci", "Opičí dráhu", "Cestou necestou" souhrnně OVTR a PH (ověření vrozené tuposti retrívrů a podobné havěti) a pro páníčky kromě výletu i hry "trapnější vyhrává" a "Jsi chytřejší než pionýr". Celou akci zastřešovala žijící osobnost,podle které byl celý sraz pojmenován "Ferdův memoriál"

Ketrin
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 10:17
- Nahlásit

jana33
ověření vrozené tuposti retrívrů a podobné havěti
Dobrý "Ferdův memoriál Platošák má konkurenci

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 10:20
- Nahlásit

Ketrin
To víš vytvářel to Ferda,pro kterýho jsou retrívři obecně největší tupouni a patolízalové,tak se nediv

Eda
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 21:51
- Nahlásit

Zdravíme!!!

ola
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 13:07
- Nahlásit

Prosím, nevíte, kde najdu výsledky 24. Podještědské výstavy z Liberce z 15.9.2007 týkající se umístění labroušků?

choco
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 15:30
- Nahlásit

Ketrin
No mám jen nabarvený vlasy,jsou víc načerveno,ale jinak jsem stejná

jana33
To muselo být skvělý a Ferda se jistě někde škodolibě řehtal, jaký ptákoviny to tam všichni ti labrouši a jejich páníci dělají a ještě na jeho počest

Te´d jsem nevěřila vlastním očím, co Andy provedl...dala jsem mu sušenou ´mňamku a on se s ní uvelebil na místě,a vesele si ji žužlal,a když k němu přišla ta naše malá bílá chlupatá tak po ní vyjel...neslyšela jsem ale žádný vrčení nic, skočil po ní a místo mňamky držel na pidi sekundu jí. To udělal poprvý, nevadí mu, že mu leze do misky se žrádlem,to na ní kouká jak tele,její misky se on nedotkne,že by jí vyluksoval žrádlo,co nesežere sama....tak nevím,co mu hráblo...dostal každopádně vyčiníno,jak ještě nedostal,sebrala jsem mu mňaminu,poslala na místo a tam je doteď a jen na mě upřeně těma svýma nejsmutnějšíma očima kouká...A ještě něco...začal se mi bát některých lidí...na procházce v neděli začal štěkat na jednoho dědulu...on teda na něj natahoval ruku jako neboj se neboj se,ale to tomu teda moc nepřidal,Andy se ještě víc vložil do štěkotu a dneska se nechtěl přiblížit k sousedům z baráku,couval za mě...ale ke druhým zase běžel s vrtícím se ocasem...nechápu...

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 15:44
- Nahlásit

Eda
krásně sladěná fotka!! taková hezky podzimně barevná
my byli o víkendu taky na houbách, jenže jsem byla týden ve škole v Praze a štěnátko mi tu mezitím trošku zvlčelo a v lese dělal jak pominutej, všechny houby porážel, teda hlavně ty jedlý..ale aspon jsme viděli jestli jsou zdravý nebo červivý

Eda
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 19:04
- Nahlásit

Bára a Sam
jestli jsou zdravý nebo červivý
jojo, Eda si do nich rovnou kecne a hotovo. klidně je i rozsedne...
choco
no, a není to už puberta? celý to "divný" chování...

choco
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 19:09 - Změnil/a: choco
- Nahlásit

Eda
myslím,že už je to docela možný, odpovídá pubertošovi...ale nožičku ještě nezvedá. A teda slušný úlovek, Eda je statná houbařka koukám

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 21:00
- Nahlásit

ola
Co to je za výstavu? Určitě nejsem vševěd, ale o výstavách přístupných LR potažmo loveckým plemenům mám myslím
přehled a o ničem takovém nevím, čili ta asi nebyla pro lovecká plemena-?! Mimoto 15.-16.9. byly dvě klubovky v Českých Budějovicích, takže většina retrívrářů co vystavují, byla tam

choco
Některý štěňata v tomhle věku mají takovýhle "úlety"-jako že si najednou "usmyslí", že se budou něčeho bát apod... hlavně sama zachovej klid ať si nemyslí, že se děje něco mimořádného-ani ho nekonejši, ani přehnaně nehubuj... prostě: já rozhoduji, že jdeme tamhle, tak tam jdeme i když tam stojí ta popelnice/sněhulák/divný chlap/... nic se neděje.

Eda
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 21:42
- Nahlásit

Ketrin
popelnice/sněhulák/divný chlap/..
u nás ještě pařez a lidi s kapucí přes hlavu...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2007 07:34
- Nahlásit

Aktualizace, ze které nemám vůbec žádnou radost
www.borgo.estranky.cz/clanky/nezarazene/kradene-te xty-na-webu

Jandula
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2007 08:29
- Nahlásit

jana33
Jani, koukala jsem, že v telce jde reklama na to, že Chondrosulf bude k dostání i bez předpisu. Víš o tom něco?

<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání