Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Ketrin
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 13:57
- Nahlásit

Bára a Sam
mě to tady v galerii nový fotky taky nepřidává
no mě to tam právě taky nepouští, nevím proč, dřív to normálně fungovalo bez ohledu na mé PC neumětelství

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 13:58
- Nahlásit

Ketrin
už to vidim...to jsou všichni 3 tvoji psi?

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 14:04
- Nahlásit

já mám ráda tuhle fotku kvůli tomu jak se na ní Samouš šklebí, udělal totiž minutu předtím loužičku a dostal vyhubováno..

Anlie
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 14:07
- Nahlásit

Bára a Sam
seš si jistá že to byla loužička a ne rybník?

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 14:10
- Nahlásit

Anlie
to on jen hraje na city, proto ten výraz...je to hérečka

Anlie
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 14:15
- Nahlásit

Bára a Sam
to ti moji taky...ale při Dinnovo velikosti už dávno nemůžu mluvit o loužičkách,ale o štěstí že to lino je asi celkem kvalitní když si ještě sousedi nepřišli stěžovat že sme je vytopili

Eda
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 14:19
- Nahlásit

jana33
á mu dala najevo,že to byla náhoda
a jak? ale jinak smekám, jsi rozená spisovatelka

Ketrin
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 14:19
- Nahlásit

Bára a Sam
Psi jsou moji, děti ne. a ta nová fotka - to je ale véééliká hlava a malý tělíčko

Ketrin
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 14:23
- Nahlásit

á mu dala najevo,že to byla náhoda
a jak?

ano to mě taky zaujalo JAK???

Eda
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 14:23
- Nahlásit

Ketrin
koukla jsem na fotky k panu B. a Sali se tváří, jako že tam vůůbec není

Ketrin
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 14:25
- Nahlásit

Eda
ale je tam a ráda to jsou ti nečitelní černoši

jana33
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 14:26
- Nahlásit

No jednoduše,když se k nám párkrát přiblížili cizí pes a začal se ježit nebo vrčet,tak jsem ho sama zahnala,vyhodila,takže si Sam i Ferda ověřili,že selekci,koho k nám pustím a koho ne,dělám já a že se můžou spolehnout,že podezřelé individuum odeženu

Eda
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 14:29
- Nahlásit

jana33
ale dyk my víme, dělaly jsme si z tebe jen lekraci...
Ketrin
no, to je fakt, pokud se nezubí od ucha k uchu, tak jim z obličeje není nic moc vidět

Ketrin
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 14:32
- Nahlásit

jana33
bylo to tak tajuplně formulováno, už sem myslela že máš nějaký šém co je nám obyč.smrtedlníkům odepřen

jana33
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 14:35
- Nahlásit

Ketrin
jak tajuplně???? jestli vy nejste nějaký nechápavý

Eda
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 14:39
- Nahlásit

holky, máte tuhle deku někdo? přijde mi ok do auta...
http://www.haty.cz/katalog/deky/trixie/flausova-de ka-barney-150x100cm/

jana33
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 14:44
- Nahlásit

Eda
No já nevím, praní jen na 30 se mi zdá dost málo vzhledem k tomu,že psiska v autě vozíme zmáčený,zprasený....

Jandula
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 14:45
- Nahlásit

Eda
no do auta to moc nevidím, do auta je nejlepší taková ta nepromokavá plachta, která je omyvatelná a neprosakuje... My máme toto http://www.mikra.cz/autodoplnky.php

abby
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 15:27
- Nahlásit

Eda

Flauš bych do auta nedávala.To,co má Jandula je lepší.

jana33
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 15:34
- Nahlásit

My máme plachtu vespod a na tom staré deky,které jdou vyprat

Eda
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 18:43 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Jandula
aha, tak to je o moc lepčí, ta plachta dík
úplně jsem zapomněla, že bude taky hnusně bláto a tak, když je teď tak pěkně
takže deku s packama si pořídím pro sebe, protože se mi líbí

Jen jsem teď něco hledala a našla jsem docela fajn obchod tady: http://www.promazliky.cz/obchod
zdají se mi fajn cenama... když se mi teď stěhuje Hafbezobav kamsi na Prahu 5...

Naše "předávka"

pohodička...

choco
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 08:09
- Nahlásit

Brý ranko všichni, tak jsme byli včera na kontrole, ale skoro nejní nic novýho. Andy sice nijak zvlášť nepajdá, ale pořád ji cpe jakoby od těla a odlehčuje jí. Nicméně u veta je tak zkroušený a tak vytřepanej, že chodí s hlavou dolů,nahrbený a tak jde na něm něco poznat jen horkotěžko. Vet mu ale packu zrentgenoval a nic na něm neviděl, snad jen nějaký stín, ale to říkal, že přitom prohmátání,co mu dělal by určitě musel už kníknout,kdyby to měl naštíplý. Takže dostal další Rymadyl až do dalšího týdne plus máme znovu najet na Alavis kl.výživu a dal nám ještě Alavis single. Nechce ještě plašit a bude se čekat do příštího týdne. Jeho názor je,že má tu nohu namoženou, ale pokud ne a bude to vypadat stejně i příští týden po klidovým režimu, tak nás pošle na uspání a zrentgenuje se to celý pořádně....jsem si říkala, že když už na to dojde, tak že mu nechám zrentgenovat i zadky na dysplazku,jen abych věděla,co můžu čekat...Tak asi tak...jsem ale rozhodnutá, když se to nezlepší ještě jet k jinýmu vetovi...teď si nevzpomneu jaký jméno toho ortopeda, za kterým nás pošle,říkal. Myslíte, že mu můžu říctm, že bych chtěla,aby to rentgenoval vet,kterýho si vyberu já?

Jandula
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 08:36
- Nahlásit

Eda
úplně jsem zapomněla, že bude taky hnusně bláto a tak, když je teď tak pě
no a znáš retrievery, není louže a voda, kterou by neprošli, takže tyhle plachty jsou zaručeně nejlepší, já mám tu s těma bokama a nemůžu si to vynachválit...

choco
RTG si můžeš nechat udělat přímo u toho ortopeda, má s tím asi víc zkušeností...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 12:36
- Nahlásit

choco
Také se kloním rovnou jet na rtg k ortopedovi.Byly tu případy,že RTG DLK vypadalo dobře a pak se od posuzovatele vrátily např. 3/3!
Hele a jak přesně tu nohu odtahuje.Jako packou ven a loktem ,jako by chtěl připažit - tj.tlačí loket k tělu?

choco
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 14:09
- Nahlásit

Zuzana T
JJ, půjdeme rovnou k ortopedovi na rtg v tý narkoze...noo jak bych to popsala...jakoby chtěl bruslit, jde s tou nohou dopředu a do strany...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 17:35
- Nahlásit

choco
tak držím palce,ať to není kloubík.

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2007 08:25
- Nahlásit

choco
Já bych se teda pro svůj vlastní klid naprosto nezávisle na tvém vetovi objednala k ortopedovi. Jestli má tvůj vet pravdu,tak ti to ortoped jen potvrdí,ale kdyby ne,tak se věc začne řešit co nejdřív. Vím,jak mě Karel vyprávěl,jak Rozárku od 6 měsíců léčili na namožení,panostitidu a já nevím na co dalšího a až skoro v roce se dostal k ortopedovi,který mu oznámil,že má nejhorší dysplazii a nohy v hajzlu.

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2007 08:42
- Nahlásit

Jandula
Jdete o víkendu cvičit?

Jandula
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2007 09:54
- Nahlásit

jana33
Ahoj Jani, nejdeme, Sára ještě občas pokulhává a tohle je jedinej víkend, kdy má táta volno a může mi pomoct doma s vynášením a odvozem starých krámů, takže to necháme až po prázdninách, resp. po tom táboře.

Co vy?

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2007 09:56
- Nahlásit

Jandula
Aha,tak jí chudinku podrbej za uchem My samozřejmě jdeme,v neděli od 9,pak se dva týdny necvičí,tak ať nemáme takovej absťák. Tábor je bohužel obsazenej,tak budeme trpět

<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání