| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 10:03
- Nahlásit
Ketrin
no prostě není každý takovej cvok jako my, že jo.
No skoro nikdo a kde vůbec po republice štěnda máš? A budeš dělat nějakej sraz? Bych chtěla vidět fotečky,jak jsou si podobný píďalky A stejně je to škoda s labroškama nic nedělat,ale máš pravdu,že je hlavní,že se mají dobře
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 10:10
- Nahlásit
To víš že mě to trochu mrzí, protože tenhle vrh se mi zdá že se fakt po týhle stránce poved-jsou to draci rychlí a chuťoví jenže pak to dál záleží na páníkách, co z toho bude. Budu dělat sraz-na podzim. Jsou skoro všude po republice-Havířov, Hronov, Č.Budějovice, Praha, Brno, Liberec, Davle. Uf.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 10:17
- Nahlásit
Ketrin
No jestli jsou jak Balinka,tak to jsou fakt draci. A ta paní s Bali pravidelně cvičí nebo jela jen na tábor?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 10:23
- Nahlásit
Ta paní je slečna já myslela, že jste se na táboře seznámili, když jste okukovali Balinu? jo, cvičí, hned při odběru jsem jí dala kontakty na Koloděje a na Říčany (ty má blíž) a jsem ráda, že dala na mě a vybrala si Koloděje.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 10:33
- Nahlásit
Ketrin
No moc jsme se neseznámili,párkrát jsme u sebe zastavili a prohodili pár slov,ale víc až na OVVRkách,ona cvičila v jiný skupině,takže i takovéto plnění úkolů apod. dělala s někým jiným a večer se moc programu neúčastnila nebo jsem jí alespoň neviděla. Ona tam chodila ve dvojici s jinou holčinou,takže nějak nebyla moc příležitost A právě si jí ani z Koloděj nějak nevybavuju,tak proto jsem se ptala
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 10:49
- Nahlásit
Já jsem byla před chvílí pro rohlíky a potkala jsem starší miloučkou černou fenku LR. ty černý jsou stejně nejlepší ňaf ňaf
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 10:53
- Nahlásit
Ketrin
No to souhlasím,černý jsou prostě nej že bych řekla páníkovi,že pořídíme bílou i černou?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 11:00
- Nahlásit
jana33
mě o víkendu synek přemlouval, ať si necháme černýho psa
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 11:03
- Nahlásit
Ketrin
Proč psa?
No hele Bresta ještě ani nehárá a my už se teď nahodile dohadujeme,kdo čubu víc zkazí,kdo jí bude víc cvičit a víc se jí věnovat,protože páník,který před půl rokem dalšího psa nechtěl,před čtvrt rokem už jo,ale jen když s ním na zkoušky a výstavy budu chodit sama,najednou na všechno zapomněl a tvrdí,že od začátku nechce chodit akorát na výstavy tak už jsem mu říkala,ať si na cvičení pořídí svýho psa,že tahle čubina bude moje,já s ní budu cvičit a tudíž si jí i povahově vyberu
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 11:09
- Nahlásit
jana33
ještě ani nehárá a my už se teď nahodile dohadujeme
a hlavně nikdo neví, jestli zabřezne, jestli porodí vůbec nějakou fenu, jestli.... a Proč psa? protože není nic krásnějšího a ušlechtilejšího než urostlej pěknej černej samec LR - no ne?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 11:24
- Nahlásit
Ketrin
No to je pravda,tak proč už dávno nějakýho nemáš?
Psi kluci jsou vždycky krásnější,ale zase je to s nima složitější,takže si nevybereš. Já vždycky chtěla fenky a chci fenky. Asi proto mám dva kluky
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 11:28
- Nahlásit
proč už dávno nějakýho nemáš?
Ještě ty začínej v podstatě proto, že jsem včas nesehnala černýho ženicha. Jinak by byl Borgo černej.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 11:29
- Nahlásit
Ketrin
OK,tak proč plánuješ,že si necháč černou fenku a ne černýho kluka
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 11:34
- Nahlásit
jana33
protože chci Brestinu dceru a tohle je poslední možnost
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 11:36
- Nahlásit
Ketrin
Na všechno výmluva,sis jí měla nechat minule a teď černýho kluka
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 11:40
- Nahlásit
jana33
copak, se už bojíš konkurence na výstavách?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 11:41
- Nahlásit
Ketrin
No rozhodně jak nebudu mít multišampionku,tak ti jí vracím
|
cherry
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 11:41
- Nahlásit
Souhlasím černý pes když se povede tak je nejkrásnější
Jsem zvědava jakého ženicha máš pro Brestu
a s tou diskuzí o cvičení máte úplnou pravdu, mě by to bavili, ale tady nic není, jen ti služebáci a to je úplně o něčem jiném i ty lidi , chtěli mi ho učit obrany - takže pro mě by nebyl problém někam chodit ale fakt není kam. a když nemám vůbec zkušenost tak se ten výcvik dělá těžko - takže umíme jen základy. vím, že by ho to baví takže zkoušíme aspon něco sami
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 11:45
- Nahlásit
jana33
aháááá tak takovýmhle ambiciózníkům nic neprodávám
cherry
jakého ženicha vše se včas dovíte...
a co smraďoch - už je vyšamponován a voňánkuje?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 11:48
- Nahlásit
cherry
já myslím,že na to je dobrej tábor,že se člověk alespoň naučí základy a ví jak na to. A pak jsou přes rok od různých chs i výcvikové víkendy,tak se dá pokračovat tam. Ale jednoduchý to určitě není
Ketrin
Ty my snad nezaručíš,že čuba bude "U",multišampion, DKK,DLK 0/0? to teda čumím,to si to ještě musím rozmyslet
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 11:50
- Nahlásit
jana33
To musíš někam na tržiště pro 5-týdenní čistokrevné bezPP, tam ti prodejce zaručí fšecko na světě...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 11:53
- Nahlásit
Ketrin
A ještě bude levnější,protože i když jsou rodiče nej nej a mají papíry,tak se hodný pán trhovec rozhodl nepodporovat to týrání zvířat na výstavách a korupci v čmku
|
cherry
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 11:57
- Nahlásit
Ketrin
smradoch je vydrhnutý, čekám jak to dopadne zatím dobrý, ale může to ještě vyrazit
jana33
ono taky záleží na druhé polovičce a tomu by se asi moc nelíbilo kdybych odjela na týden na tábor , žádný kynolog není,takže to mám aspon tak, že mám psa doma a žádný diskuze.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 11:57
- Nahlásit
Tuhle jsem zas někde slyšela, jak to cvičení psů je vlastně jejich týrání atd., tak jsem si zas vybavila jak Bresta se podvlékne pod brankou a zdrhne za náma, aby mohla být taky týrána
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 12:01
- Nahlásit
cherry
s polovičkama je to složitý, ta má byla na táboře taky jen jednou a dodnes se na to tváří takhle ale zato když přijde na návštěvu nějaká nezkušená oběť, tak se rád chlubí psími zkouškami a tituly, o kterých sám pořádně neví co obnášejí
|
cherry
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 12:04
- Nahlásit
Ketrin
no to je přesný, ta moje zase aspoň předvádí sedni, pac, nesmíš..
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 12:30
- Nahlásit
Ketrin
já myslím, že by sis měla nechat pejska i fenku...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 12:50
- Nahlásit
Jandula
to by se pak ale asi zbláznila
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 12:56
- Nahlásit
jana33
nooo, já ti nevím, ale... a neboj, to doporučení platí i pro tebe, ty holčičku, Karel chlapečka a máte... a Ketrin má půlku vrhu v cajku...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 12:57
- Nahlásit
Dva mimiňáky najednou? - nikdy. jana33 Hele zrovna na jistých labradořích stránkách je inzerát na labradoří "černá štěňátka, akorát mají trochu bílé tlapičky" za 3000,- no nekup to.
|