Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Ketrin
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2007 08:23
- Nahlásit

Zuzana T
Však jsem napsala a před chvílí mi paní odpověděla, že se omlouvá a že tam zdroj doplní. Docela zajímavé je i to, že u textů převzatých z jiné CHS to uvedeno mají a u mě ne. Že by jsme si byli všichni rovni, ale někteří přece jen rovnější?

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2007 08:50
- Nahlásit

Ketrin
Tak hlavně,když to tam dají,asi nemá cenu se moc nad tím rozčilovat,lidi jsou holt různý

Holky a jak to probíhá,když se operují oba lokty najednou,já myslela,že se mezi tím dělá tak měsíc pauza?

Choco
Určitě nemá cenu se obviňovat z něčeho,na čem vinu neneseš,udělala jsi všechno podle svého nejlepšího přesvědčení a svědomí,ale některé věci prostě neovlivníš,to je život. Neklesej na mysli,určitě to dobře dopadne

Jandula
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2007 09:12
- Nahlásit

jana33
Holky a jak to probíhá,když se operují oba lokty najednou,já myslela,že se mezi tím dělá tak měsíc pauza?
To záleží, pokud se dělá klasická operace, kdy se řeže větší rána, tak se to dělá s odstupem měsíce, pokud je to artroskopie, tak se dělají oba lokty najednou, Sára měla oba a z ordinace se odpotácela po svých, a po týdnu už začala mít roupy...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2007 09:13
- Nahlásit

jana33
máš tam email

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2007 09:26
- Nahlásit

Ketrin
ty taky
Jandula
aha,tak to jsem netušila,tak to je super

Ketrin
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2007 09:44
- Nahlásit

jana33
odpověď

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2007 09:53
- Nahlásit

Ketrin

choco
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2007 11:42 - Změnil/a: choco
- Nahlásit

všem

moc a moc dík za krásný utěšující slůvka, budu se snažit ho tam objednat ,co nejdřív, ať to máme už za sebou. Je dobrý, že to bude takhle na zimu....aspoň něco...Budu si muset najít ty rady,jak zabavit jeho makovici...už te´d teda ho tak měsíc zabavuju blbinkama jako podávání pac,prosit, něco vzít a podat....no budu toho potřebovat asi víc a víc

cherry
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2007 12:37
- Nahlásit

choco
tak to pročítám - to je mi fakt líto, ale držíme pěsti ať je vše v pořádku.

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2007 12:37
- Nahlásit

choco
Zase v tomhle máš kliku,že je choco klidnej a trošku flegmoušek,kdyby to byla hyperaktivní dělová koule,tak by to bylo horší. Držíme palečky a tlapky a piš,jak na tom jste

Jandula
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2007 13:33
- Nahlásit

jana33
Sára byla do operace taky flegmouš, kterej ze všeho nejradši spal a chtěl, aby ho nikdo neotravoval... Po třech týdne se změnila na magora, blázna, maličkatýho kreténka - a já nevím, kolik dalších přezdívek a oslovení dostala během rekonvalescence...

choco
Najdu ti to naše starší téma o artroskopii...

Jandula
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2007 13:36
- Nahlásit

choco
tady to je

http://www.cz-pes.cz/diskuse/index.php?action=vthr ead&topic=1230&forum=4&page=0

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2007 13:48
- Nahlásit

Všem
Mám prosbu na majitele koček.V naší chatové osadě žije celoročně starý pán se psem a asi 16ti kočkami různého stáří a pohlaví.Nejsou kastrované a navíc jsou děsně zablešené.Pán je nemajetný,takže kastraci ani odblešování neřeší- o očkování ani nemluvě!Někde jsem zaslechla,že snad existuje organizace,která v podobných případech pomůže - kastace levněji,či snad zdarma atd.Nevíte o tom někdo víc? Díky

choco
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 09:39
- Nahlásit

Jandula
Díky za odkaz, jak jsem si to tak četla,tak nejsme úplně ztracení s tím, co budeme smět dělat. Já jsem měla za to, že už mám prostě psa jen na malý procházky....páni Thorin od Jumi měl úplně to samý, co řekl nám....jen Andy to má na obou loktech.

Jinak lidičky jsme objednaní na 24.9. ráno máme s Andym nastoupit a v úterý ráno si ho vyzvednout...myslíte,že je možný tam třeba čekat a vidět pak psa po operaci?

Jandula
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 09:50
- Nahlásit

choco
Sára to měla taky na obou loktech, fakt se snaž nebát, neznamená to, že bude do konce života omezenej jen na procházky na vodítku... Jen ať ti Jana33 řekne, jak Sára vyváděla na cvičáku jak černá ruka... Jediný, co bych vyzdvihla je to, že se musíš snažit s ním cvičit poslušnost i po té operaci (nechat dva týdny klid) a pak začít, protože tohle jsem já podcenila a horko těžko to napravuju... Operace nám úplně zkazila přivolání, protože Sára prostě se chtěla vyběhat a já jsem to nepodchytila včas...

jana33
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 09:51
- Nahlásit

choco
určitě na všem se dá dohodnout,já třeba se Samem byla po operaci hned jak ho sundali ze stolu,když byl ještě zaintubovanej,takže jsem celé probouzení absolvovala s ním. Budeme na tebe moc myslet a držet palce

Jandula
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 09:51
- Nahlásit

choco
Jinak lidičky jsme objednaní na 24.9. ráno máme s Andym nastoupit a v úterý ráno si ho vyzvednout...myslíte,že je možný tam třeba čekat a vidět pak psa po operaci?
Zkus se zeptat přímo Musila, dr. Vlach v Klánovicích preferoval, abychom si psy odvezli hned po operaci domů, resp. po probuzení z narkózy... Takže my jsme tam nechali Sáru asi v deset a ve čtyři jsme byli pro ní...

jana33
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 10:01
- Nahlásit

Jandula
jaká černá ruka??? Sára byla zlatíčko,hodná milá poslušná,jen panička jí furt pomlouvá Ale jinak jak Jandula píše,pejsci s operovanýma loktama žijou naprosto normální aktivní život

Jandula
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 10:03
- Nahlásit

jana33
Tím myslím ty její osmičky... když jí takhle pozoruješ, tak fakt nevypadá na psa, který byl operován...

jana33
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 10:06
- Nahlásit

Jandula
To rozhodně ne

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 10:09
- Nahlásit

choco
Jen tak tobě pro povzbuzení - jeden můj dnes už tříletý Áčák včera při procházce v okolí Řitky vyhnal pár divočáků a pak se za nimi hnal asi kilometr.Ke zkoprnělé paničce se vrátil vysmátej a akorát slintal jako bernardýn.Dnes jsem dostala hlášení,že pro změnu - podotýkám ostříhaný a připravený na sobotní výstavu - proběhl čerstvým asfaltem,když zmerčil v dáli králíka!Jo a operované má klasicky oba lokte.

Jumi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 10:18
- Nahlásit

choco
to bych ti nedoporučovala! Pes už bude tahle docela mimo co se mu to stalo, kde to je a proč není s tebou a kdyby tě potom ještě viděl a pak si mu zase zmizla, tak to by pro něj nebylo dobrý...
navíc pokud by ještě spal, tak myslím, že i ty sama se můžeš některých věcí ušetřit i tak to bude těžký až ti ho vrátěj a ty uvidíš jak po operaci vypadá...

choco
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 12:17
- Nahlásit

Zuzana T
Hihi, to potěší

Jumi
aha,to mi nějak nedošlo,že bych muto ještě ztížila...možná si ho přeci jen odvezu ještě ten den domů...říkala jsem si,že bude lepší,když ho budou mít ještě pod kontrolou...ale zase když vím,jak je na mě upnutej a nešťastnej beze mě,tak mu bude asi líp už doma...

choco
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 12:21
- Nahlásit

jana33
a ty sis Sama brala hned domů nebo ho tam nechala?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 12:23
- Nahlásit

choco
už aby byl po operaci,viď? hlavně ať se to povede Zuzana T Anděl prasobijec?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 12:26
- Nahlásit

Ketrin
nene,to je taky rarach,tohle je Ashley.Myslím,že ho zná Jana33 z červencového tábora.

jana33
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 12:31
- Nahlásit

choco
Jo my si ho hned brali,ale to nebyla žádná vážná operace. Každopádně já jsem proto,aby pokud to jen trochu jde,byl puštěnej pejsek domů ihned. I tak je to pro něj obrr stres a k tomu ještě když musí zůstat na veterině....

Ashley ho znám,z tábora i ze cvičáku. Operace na něm teda rozhodně vidět není. Mimochodem s paničkou pěkně zametá

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 12:54
- Nahlásit

jana33
no jak je vidět i s divočáky
Moje áčka jsou mírně řečeno hyperaktivní

jana33
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 12:57
- Nahlásit

Zuzana T
A dost tvrdohlavý kdybych ho neviděla na táboře dělat OVVR,tak podle posledního cvičáku bych řekla,že se aportovat v životě neučil

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 13:09
- Nahlásit

jana33
Nojo,oni jsou chudáci směsí velmi velmi tvrdohlavé,ale jinak chytré a když chce,tak dobře pracující matky a bláznivého holanďana.Za svoje rodiče holt nemůžou.Ashley nerad aportuje dummy,on mizera preferuje spárek,nebo chlupy.

<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání