Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 13:05
- Nahlásit

Ketrin
nojo ty budou loštomilý a co teprve až vylostou

Eda
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 13:36
- Nahlásit

jana33, Ketrin
no jóó, abyste hned nevychvalovaly čerňochy... moje srdce si získala čokoládka, i když jsem tady v menšině a hnědá začíná být úúúkrutně módní

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 13:51
- Nahlásit

Eda
Neboj,Eduška je nej hnědka Hnědý jsou hezký,když se povedou,ale já jsem jich moc povedenejch neviděla a hlavně hnědá je hlavně v mastodontích chovech a to my nechceme

choco
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 17:53
- Nahlásit

Ahojky lidičky, nějak nemám vůbec časík si tady s vámi psát...černoušci jsou úžasný Jinak Andy chodí s haksnama do strany pořád, i když už mi to neopřijde tak strašný a nepajdá na to a bolestivě na to nereaguje,ať se mu s tím dělá co chce. Nicméně mu dnes vet snížil dávku toho Rimadylu a pokud to do pátku nezůstane na stejno a zhorší se to, tak se máme rovnou objednat do Brodu na artroskopii....že na rentgenu by se nějaké úlomky mohly přehlídnout....ale nevím...není lepší ho nejdřív zrentgenovat....a to nemluvím o ceně tý atroskopie...chjooooooooooooooo

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 18:17
- Nahlásit

choco
Ten tvůj vet je tedy podivný.Nejdřív psa cpe drahým Rimadylem a injekcema a ani ho nezrentgenuje a teď by tě hnal rovnou na artroskopii bez RTG!V Brodu by ti stejně žádný zákrok bez RTG nedělali,jasně,že musíš nejdříve na RTG a nejlépe hned k odborníkovi.
Moje rada zní - vyměnit veterináře,ihned.
Držte se.

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 19:49
- Nahlásit

Zuzana T
choco
Nemůžu nic jiného než souhlasit se Zuzkou. Tohle je dost otřesný případ přístupu. Seber psa a objednej se k ortopedovi a na tohohle veta se vykašli nebo si ho nech na očkování. Jak jsem ti psala,já ti můžu doporučit Duchka ve Stodůlkách,chodíme k němu,jak s Rozárkou,tak s Ferdou a jsme s ním max.spokojený,jde mu o psy,ne o prachy. Ale vím,že Musil v Brodu je taky dobrý,ale vet v Praze mi přijde lepší,kor když ty nemáš svoje auto. Tak nebo tak někam zavolej a řeš to!

Eda
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 22:08
- Nahlásit

choco
držíme palce černouškovi!!!
jana33
děkuju, že ses mě zastala

hnědka má levý oko jak po zápasu nebyla odpoledne venku se mnou a vrátily se s okem jako s tenisákem. vypadá jak Žižka, ale zdá se, že jí nebolí. žere normálně a tak. prý jí spadl na hlavičku aport chjo, jednou s ní jde ven někdo jiný z rodiny a je hned vymalováno... tak uvidíme ráno...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 22:56
- Nahlásit

prý jí spadl na hlavičku aport ??? a co to máte za aport??? tak my budeme držet palce všem marůdkům - Eda a choco. Tady konečně po 2 týdnech ubylo návštěv, tak se psi konečně vyspí... už je tu jen neteř s kamarádkou a ty jsou hodné, nechávají pesany na pokoji, neb jsou celý den plně zaujaté svým neustálým pubertálním pochichtáváním

Eda
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 06:56
- Nahlásit

Ketrin
no, co měly za aport, to bych nerozpitvávala... už je to teď lepčí, tak snad bude dobře...
jóó, puberta, to jsou pesani dvojka máslo, že?

Jandula
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 07:35
- Nahlásit

Ketrin
pubertálním pochichtáváním
pokud je to jenom to, tak je to v poho... Moje sestřenka, je jí 13, se buď pochichtává a dostává záchvaty smíchu bez důvodu, nebo sedí, nevnímá, brečí... Já si teda nepamatuju, že bych měla takhle bouřlivou pubertu...

choco
Fakt bych jela nejdřív k ortopedovi, který se na to podívá, nic mu neříkej, co ti řekl předchozí vete, jen, že kulhá atd. Ať si to zhodnotí sám... Duchek je prý dobrý, Musil taky. Já byla se Sárou v Klánovicích, je to trochu z ruky a ten přístup úplně a čistě orientovaný na zdraví psa taky není...

jana33
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 08:49
- Nahlásit

Jandula
No tak bezdůvodné záchvaty smíchu dostávám občas dodneška,asi u mě puberta stále přetrvává

Jandula
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 09:26
- Nahlásit

jana33
to já taky, ale u ní je nejhorší, že se to tak rychle střídá, jednu chvíli brečí a za minutu se řehtá jak blázen...

Eda
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 20:11
- Nahlásit

Tož antibiotika na oči máme... snad se už zbavíme toho výtoku... chjo...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 06:24
- Nahlásit

Eda
jste se přidaly do klubu milovníků návštěv veteriny?

všem co to čtou
Hledám psího kámoše/ku pro svůj odchov - Borgova bratra - v okolí Hronova. Blade ("Brian") je žlutý 17 měsíční labrador, normální, přátelský, nekonfliktní. Chybí mu kontakt se psy. Pokud by páník nového kámoše měl i nějakou zkušenost s výcvikem, tak tím lépe, ale stačí i parťák na obyčejné psí poblbnutí a vylítání. Může to být klidně třeba i golden Kdybyste o někom věděli, prosím napište sem a já kontakt předám. Teď tu akorát 10 dní nebudu.

Jandula
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 07:37
- Nahlásit

Eda
Oni vám dali antibiotika na oči??? Sáře taky furt teče z očí, chvilku je to lepší, teď se to momentálně zhoršilo, ale není to hnisavý, prostě jen takový výtok, který se na její světlý barvě mění na černý... Tak to abych s ní taky sjela na veterinu... Borová voda asi nebude to, co potřebuje...

Eda
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 07:44
- Nahlásit

Ketrin
škoda, Hronov je dost z ruky..., ale kámoš by sem kámoš tam
no, snad se na veterině zas nějakou dobu neobjevíme... Eda už ani nechtěla vylézt z kufru auta, když zjistila kde je
Jandula
no, Edu to trápilo celkem dlouho a po jednom vykapání těmahle kapkama je vidět zlepšení, takže něco razantnějšího by to asi chtělo

Jandula
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 07:53
- Nahlásit

Eda
Sára chodí na veterinu jako na společenskou návštěvu, jediný, co jí tam vadí je to, že tam mají klouzavý lino
Právě že Sára to má skoro celý léto, ale nějak moc jsem to neřešila, protože to nebylo hnisavý, tak se asi zajedem na veterinu podívat...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 08:03
- Nahlásit

Eda
ani nechtěla vylézt z kufru auta jako Sali! abyste nedopadly jako my - veškerá očkování a popř.vyšetření (když byla tuhle zimu nemocná) se odbývala v kufru Jen jednou z auta nějakým omylem vylezla, tak jsem se radovala že už ji to přešlo, ale ani náhodou-jak zjistila kde je, tak hupky zpátky

cherry
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 08:49
- Nahlásit

takže dcera (studuje v Brně) na privátě se usnesli, že si pořídí pejska. z útulku - už mají vybraného

no moc nadšená z toho nejsem - nevím jestli to bude vidět , ale co by to mohla být za kombinace.

cherry
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 08:50
- Nahlásit

URL

Eda
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 14:59
- Nahlásit

Ketrin
ak zjistila kde je, tak hupky zpátky
tak to né jakmile je jednou venku, okamžitě zavírám kufr a slečinka má smůlu ale nestraš s tím, že by jí pan doktor očkoval v kufru ale je pravda, že ani za piškotek nevylezla... sliny jí tekly, ale seděla jak bluma tak sem jí chňapla a vynesla jí z auta
cherry
co je to za kombinaci, to netuším, ale pejsek může být ok... vypadá mile ale spíš aby se o něj starali a tak...

L1K1
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 16:29
- Nahlásit

Přidáváte někdo nějaké přípravky na srst?? Řasy nebo nějaké tabletky??

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 22:13
- Nahlásit

Eda
jakmile je jednou venku, okamžitě zavírám kufr ahááá-takhle se na to musí! No ale ona asi už zas víckrát nevyleze.
sem jí chňapla a vynesla jí z auta toho já právě nejsem schopná-S je přecejen asi těžkotonážnější

cherry
mně se taky líbí, je to sympaťák... ale hlavně aby se dohodli, kdo se bude o co starat a kdo bude za co odpovědný-pejsek by měl mít jednoho svého pána N°1 a ty další jako strejdy a tety

tak se mějte, já už mám sbaleno a zítra s Borgem razíme tak nám držte palce ať ten maraton ve zdraví zvládnem.

Jandula
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 07:34
- Nahlásit

Ketrin
Tak si to užijte, určitě to bude super.

L1K1
Já dávám Sáře na srst Dermanorm olej http://pesshop.cz/?oid=1715 ale je to kvůli tomu, že ona má po kastraci hodně špatnou srst a tohle jí pomáhá...

Eda
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 07:44
- Nahlásit

Ketrin
užijte si to a vraťte se živí a zdraví!!!

cherry
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 08:22
- Nahlásit

Takže po dlouhé diskuzi jsem ji pejska rozmluvila - věřím, že by se o něj postarala dobře, ale přece jenom zatím studuje a co bude dál?... takže se mi ulevilo, i když pejska mi bylo líto, raději se na ty útulky nedívat, říkala jsem jí at už do útulku nechodí.

jana33
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 08:37
- Nahlásit

Holky tak hlásím,že Sam má nové indiánské jméno - ten,kdo se pere s kanci včera jsme byli na houbách, Samoušek pobíhal kolem mě a čmuchal si,pak se u jednoho mlází zastavil,zavrčel a otočil hlavu ke mě a v tom na něj a směrem na mě vyběhl divočák. No já zkoprnělá, Sam nezaváhal a i když do něj kaňour vlítl,tak se nelekl a vrhl se na něj a bránil mu,aby běžel směrem ke mě. No já samozřejmě řvala jak blázen ke mně,ke mně, tak se prdelka nechal odvolat a kanec utekl. No měli jsme kliku,to vám řeknu. A Samoušek je hrdina

choco
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 09:28
- Nahlásit

jana33
To je teda frajer, ten největší A pak že to nejsou obranáři Jinak Andyho jsme objednali k panu doktoru Duchkovi, ale má dovču a tak tam jdeme až 4.9., nicméně už mi to jeho vybočování s tou nohou nepřijde tak hrozný, ale je možný, že už nejsem z toho prohlížení objektivní...

Ketrin
Závidím vám to strašně moc, taky jsem se tam chystala jet kouknout, ale jaksi to nejde Mrzí mě to o to víc,že tam přijedou i lidičky,co byly se mnou v chatce a ve skupince, minimálně na Platošák. No co se dá dělat. Mějte se tam bájo a užívejte si

L1K1
Já nic nepřidávám na srst, už tak toho má Andy požehnaně.

jana33
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 09:35
- Nahlásit

choco
Tak to jsi určitě dobře udělala,i kdyby vybočoval tou nohou minimálně,tak se musí zjistit,proč to tak je,aby se mu to nevrátilo
Jinak nevím,jestli je frajer nebo jen nemá pudy sebezáchovy,on už Jindra na táboře čučela,když dělal poprvý barvu a v klidu se k tý prasečí dece přihnal a začal jí oňuchávat,normální psi se jí prý bojí ebo jsou alespoň zezačátku opatrní

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 10:07
- Nahlásit

jana33
To máš tedy doma obranáře.Jen je dobře,že se Samík nechal odvolat a prase nebylo v bojovné náladě.Já se jich moc bojím a asi bych na tvém místě měla v kalhotách...

<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání