Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Ketrin
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2007 11:34
- Nahlásit

jana33
My samozřejmě jdeme Hujeři
My jsme včera vyjeli pocvičit ve třech psech na rákosí . Terén příšernej, dusno, psům to moc nešlo a ještě jsem ztratila novou píšťalku, kterou jsem měla teprve dva dny, protože tu původní jsem taky ztratila.

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2007 11:49
- Nahlásit

Ketrin
No já nevím,kdo se bude snažit být nej nej nej,celej přespříští týdenzáááávidím
Teda teď jsi mi to připomněla - mě se v noci zdálo,že jsem ztratila píšťalku! Vidíš a přitom jsi to byla ty

Ketrin
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2007 11:55
- Nahlásit

jana33
No já nevím,kdo se bude snažit být nej nej nej,celej přespříští týden ale já vím - my určitě ne budem se vááálet a odpočívat. A mimoto jsem si vyjednala cvičení u Radky B., takže to bude denně sprcha ve smyslu-pes by ještě ušel, ale vůdce - tragédie ztratila píšťalku se prostě opičíš, jenže já ztratila taky vodítko, heč

Jandula
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2007 12:00
- Nahlásit

Ketrin
jana33
teda holky, přednánět se, co kdo ztratil...

jana33
Vy se máte, taky bych šla, ale nechci tu její pracku ještě moc pokoušet... Nehledě na to, že jsme se cvičením moc nepostoupily, když je tam jinej pes, kterej by jí dumíka vzal, tak ho bere, ale samotnou jí vyprovokovat nemůžu... zkusím jí ještě objednat toho od Bracco, který je trošku užší, než ten oranžový, co jsem vzala...

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2007 12:00
- Nahlásit

Ketrin
Ale o to víc se budete snažit být nej nej,protože se budete bát,aby vás Radka nezbušila mimochodem to jsem zvědavá,co budeš říkat na toho jejího novýho trhače jo a nech si od ní vyprávět,jak jí naše smečka málem zničila smíchy
taky vodítko
nojo to si nesmíš dávat před cvičením panáky na kuráž

Eda
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2007 13:36 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Ketrin
jůů, abys neztratila třeba ještě rozum... mladá jsi na to dost...
jinak dneska jsem celý dopoledne šůrovala okna (tedy jen nepoměrnou část, vzhledem k jejich počtu) a Eda pomáhala... pila vodu z kbelíku, ležela zásadně tam, kam jsem chtěla jít, no prostě zlatíčko nejšťastnější byla, když jsem místo ironu vzala vodítko a šly jsme do lesa

Ketrin
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2007 13:52
- Nahlásit

jana33
před cvičením panáky na kuráž
vidis to me ani nenapadlo?! a mohla jsem-vyjimecne jsem se vezla a neridila a co ma Radka B za noveho trhace? odpoved si stejne prectu az v pondeli... uz sem doma a jdu nasledovat prikladu Edy a uklizet... zitra tu je rodinna seslost - 70tiny moji tety, bude tu desne lidi...
a to voditko jsem nasla!
tak ahoj vsem a hezky vikend

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2007 13:57
- Nahlásit

Ketrin
Má novýho zlaťáčka,kluka, samozřejmě jak Radce odpovídá si vzala nejdominantnější a nejrvavější štěně z vrhu a teď má děsnou prdču z toho,jak se jí pes snaží kousat,prosazovat se a protestovat vůči všemu prostě ten se k Radce bude hodit
a to voditko jsem nasla!
tak je hodná

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 08:39
- Nahlásit

Ahoj holky,tak jak jste prožili víkend?
choco co Andy,ještě pajdá?

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 08:50
- Nahlásit

jana33
Ahojky smečko,
víkend byl tak nějak v poklidu, v sobotu Sárince přijeli obdivovatelé - babička s dědou, takže měla o zábavu postaráno a v neděli se stavila známá s labroušem - a já jsem zjistila, že Sárina je pěkná potvora, normálně si dummíka nevezme, ale jak jde o to, ukořistit to Vigovi, tak ho naprosto vzorně nosila, běhala pro něj... potvora potvora...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 09:33
- Nahlásit

My jsme slavili a slavili a bylo u nás lidííííí.... a pořád ještě je.... teď fakt lituju, že nemám žádné kotce. Protože jak se takhle něco děje, tak psi pořád lozí okolo a s každým se baví a hrají si s dětmi atd., a vůbec se nevyspí A to trvá už třetí týden. Mít kotec, tak bych je tam na část dne zavřela - aby měli klid a chrupčili....

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 09:42
- Nahlásit

Ketrin
a co ta "kůlna", kde byli mimiňáci, tam by psy nešlo zavřít na vyspání?

jináč, náš víkend byl ok. každé odpoledne jedno myší hnízdečko vyhrabané, má teď hnědka nové hobby naštěstí myši utekly

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 09:58
- Nahlásit

Jandula
No to je normální,běžně mě to nezajímá,ale kdyby to měl mít jinej pes,tak to teda nééééé
My jsme v sobotu na ranní procházce našli mrtvou kočku,labradoři se jí normálně báli a přímo se k ní plížila a Sam chudák pokníkával,co to jako je,zato ten malej teriéří spratek se na ní vrhl,šel jí normoš po krku,zabíják jeden malinkej

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 10:06
- Nahlásit

Eda
no teda, kůlna??! vždyť to je normální místnost s podlahou, topením a okny, připravená na bydlení až to bude potřeba... Navíc tam jsou nové prosklené široké dveře na dvorek, takže by tudy viděli, že se na dvorku slaví a oni u toho nejsou, takže to by nešlo...
jana33
a jak jste cvičili?

cherry
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 10:28
- Nahlásit

Ketrin
u nás když je akce tak taky vůbec nechce spát, to už musí být totálně unavený aby si lehnul
Ale chci se zeptat, jaký používáte šampon - vím, že se moc nekoupou, ale ted pejsa jaksi divne smrdi, na hřbetě v zadní části, takový naslálý smrad - nevím co to může být, přitom jsem ho už trochu tam umyla, ale je to nepříjemné, v ničem se neválel, mezitím byl i ve vodě, ale pořád takový nepříjemný zápach. tak ho chci zkusit pořádně vydrhnout jestli bude zase tak smrdět. Dívala jsem se na kůži jestli tam něco nemá ale není nic vidět, tak nevím. Někde jsem četla že Nizoral (šampon proti lupům z lékárny) je dobrý. tak uvidím

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 10:37
- Nahlásit

cherry
Nemůžou to být análky? V tom případě by šampon stejně nepomohl, ale musí se vymačkat.... jinak já v případě nehod (masivní vyválení v tekoucí rybě nebo zdechlině) šamponuju Lactadermem nebo taky je dobrý Betadine šampon - obojí veterinární přípravky, ve zverimexu se asi nekoupí.

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 10:38
- Nahlásit

cherry
A nemůžou to být ucpaný anální žlázky??? I když ty jsou cítit spíš rybinou...

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 10:59
- Nahlásit

cherry
to fakt vypadá na anální žlázky. Jinak my taky používáme vet šampon,ale teď si nevzpomenu na název
Ketrin
Cvičení bylo fajn,musím říct,že od tábora jsou furt psiska nakoplý a moc šikovný. Jindra nám přitáhla takovýho dummíky imitujícího lišku,má asi čtyři kila,uprostřed je kožešina a po stranách ty části visí dolů a zatímco jiný psiska se na to tvářili dost rozpačitě,tak ty naši blázni s tím lítali jak divý

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 11:12
- Nahlásit

jana33
Jéé-oni jsou i čtyřkilový? Já mám tříkilovýho zajdummyka - vypadá to tak jak píšeš. Ty dva kusy se po stranách plácají, aby si pes zvykl uchopovat v těžišti. Borgo těmi lehkými dummíky pohrdá, (nosí je, když nic jiného není, ale s oblibou "jako doutník" - ) ale tohodle miluje Někdy s tím děláme i vlečky, kde pořád tu zvěř brát, žejo.
Já už se tak těšíííím na ten tábor. Už aby to bylo.

cherry
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 11:18
- Nahlásit

análky to nejsou, to je jiné, to jsem už kdysi zažili. uvidím zkusím vydrhnout a pokud to nepomůže budu pátrat dál

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 11:19
- Nahlásit

Ketrin
jéé tak možná to je ten tříkilový,to jsem odhadovala. Mě hlavně těší,že po dlouhém úsilí se konečně Sam nechává vyslat do směrů,i když tam padat aport neviděl nebo ho naopak viděl padat jinam. To byl dost oříšek,ale už to taky začíná umět,holt není nejmladší a je s ním všechno na dýl. Nicméně takových padesát kroků na povel "dopředu" už uběhne,což je u něj úspěch

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 11:21
- Nahlásit

Ketrin
tak jsem se dívala na bracco.cz a tyhle aportíky mají až do pěti kil

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 11:25
- Nahlásit

no tak těch 5 kg to už je docela slušná zátěž
Nojo, ty směry. Ty my budeme cvičit, až se trochu uklidníme zatím má jen ty nejzákladnější základy. Když ho posílám na vodu při dvou aportech, tak sice vždycky plave první pro ten co mu ukážu, ale neodpustí si aby se (už ve vodě) nepodíval směrem co je ten druhej (asi aby se ujistil že tam je) a já vždycky trnu, že to stočí a poplave pro něj, ale to on si asi nechává zas až na zkoušky

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 11:29
- Nahlásit

Ketrin
Nám směry jako takový problémy nedělali,ale nechtěl vybíhat,když tam předtím neviděl padat aport,takovýty aporty naslepo

Ketrin
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 06:41 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

Na www.retriever-klub.cz pod odkazem Akce, události/OVVR byly přidány propozice na poslední letošní OVVR - Libštát (Podkrkonoší) 28.10.2007. Uzávěrka přihlášek je 30.9.2007. Zájemci se mohou hlásit také na nácvik, který proběhne 13.10.

Eda
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 07:14
- Nahlásit

Ketrin
jůů, koukám, že měsíc před tebou OVVR pořádají Edičky chovatelé

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 08:54
- Nahlásit

Ketrin
A to děláš ty? Co vůbec béčkový štěnda,mají kromě Borgouška a Bali OVVrka složený?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 09:29
- Nahlásit

jana33
Jo, ty OVVR pořádám pod RK. Stejně jako loni. kromě Borgouška a Bali OVVrka složený To víš, že nemají. Páníci to flákaj teda ještě jedna fenka dělá WT, ale jinak zatím nic zítra přijede na návštěvu jeden brácha, se kterým měli velké plány, tak je zas trochu popostrčím. Přitom loni když tu byli na srazu, to jim bylo 7 měs., všichni byli tak šikovní... normálně bafli a nesli bažanta, i když to předtím v životě neviděli...

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 09:45
- Nahlásit

Ketrin
Jé tak to budete mít pěkný. A kolik jste měli loni pesanů?
S tím cvičením to máš těžký,když to nikdy nedělali a nemají v okolí nikoho,kdo by jim poradil,navedl je,tak většinou stejně skončí maximálně na klasickým cvičáku a udělají si ZOP mě by taky nikdy nenapadlo dělat loveckej výcvik,kdybych nenarazila na holky ze cvičáku

Ketrin
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 09:55
- Nahlásit

jana33
Loni jich bylo tuším asi 22 nebo 23 a dva to neudělali.
S tím cvičením to máš těžký,když to nikdy nedělali no vždyť já vím... hlavně že se děti maj dobře. Ale spoustu rad a kontaktů ode mě při odběru dostali, a i následně vždycky když se s někým vidím, tak radím a předvádím, co a jak, a vždycky vypadají takoví nadšení a jako že teda něco budou dělat, a pak to zas tak vyšumí... no prostě není každý takovej cvok jako my, že jo.

<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání