Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 10:16
- Nahlásit

Zuzana T
No můžu tě ujistit,že se mi klepali ruce ještě pěknou chvíli. Hlavně jsem pak musela tím mlázím procházet,abych se dostala ke Karlovi,tak jsem měla Sama za patama,klacek v ruce a dělala bugr jak blázen.

Eda
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 12:59 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

jana33
ááá, tak tě vítám do klubu psů obranářských divočákových...
teď se už směju, ale face to face divočákovi a jeho ubíhající rodince nám s Edkou nebylo zrovna nejlépe po těle...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 13:03
- Nahlásit

jana33
Eda
No já jsem to zaplaťbůh nezažila,ale vyprávěl mi o jedné své příhodě známý s goldenkou.Na něj divočák vyrazil z roští přímo na cestu a šel po něm a goldenka štěkáním a náznakama útoku strhávala pozornost na sebe.Naštěstí se nájezdům divočáka vždy stačila vyhnout.Prý se to opakovalo asi 3x a pak prace odběhlo.fujjjj.

jana33
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 13:08
- Nahlásit

No myslím,že kdyby prase bylo naštvaný a myslelo to fak vážně,tak při velkým štěstí jsem já v nemocnici a Sam na veterině.

Dasha
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2007 13:36
- Nahlásit

Ahoj, já sem za váma moc nechodím, jen občas mrknu a občas otravuju s agility Vím, že nikdo s hafunou neběháte agi, ale tohle vám napsat musím! Včera jsme byli na neofiko závodech a povedl se nám zaběhnout bezchybný a nejrychlejší parkur, takže 1. místo. O to mi ale ani tak nejde, jen se musím pochlubit, jak jsou ti labrouši skvělý psi!(já vím, že to víte!) My jsme za sebou nechali všechny ty superborderky a maliňáky! Hihi, to je ale nepěkná škodolibá radost, že? Když ale já si nemůžu pomoct!

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2007 14:53
- Nahlásit

Dasha
Tak to moc a moc gratuluju,labroši jsou prostě nej ve všem!!!!

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2007 16:03
- Nahlásit

Teda teď koukám na KCHLS,že si Helča ještě před táborem střihla s Borgem jihočeské derby retrieverů že se nepochlubila,frajerka

Eda
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2007 20:44
- Nahlásit

jana33
že se nepochlubila,frajerka
no, psala tu něco o maratonu...
btw, taky jsme v sobotu byli na maratonu...
http://www.active4.cz/index.php?option=com_gallery 2&Itemid=29&g2_itemId=27618
http://www.active4.cz/index.php?option=com_gallery 2&Itemid=29&g2_itemId=28072
a nejlepčí na konec...
http://www.active4.cz/index.php?option=com_gallery 2&Itemid=29&g2_itemId=28080

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 08:54
- Nahlásit

Eda
vypadáš fakt zdrceně

za maraton jsem považovala cestu na tábor,tábor a cestu zpět. O zkouškách se nezmiňovala

Eda
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 13:09
- Nahlásit

jana33
no jó, tak znáš Ketrin, hodí si zkoušky jen tak mezi řečí...
vypadáš fakt zdrceně
no vždyť po 100 km v terénu...

Joubel
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 13:58
- Nahlásit

Taky mi tam nejak nejdou vlozit fotky, ale jestli chcete, tak mrknete na http://www.itch.chytrak.cz/

Eda
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 17:44
- Nahlásit

Joubel
ahoj, vítáme tě s Edičkou, skorobrácho...
www.eda.unas.cz
na některých fotkách jsou si dost podobní

Joubel
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 18:50
- Nahlásit

Eda
Tak to jsem rad, ze se ozvala jeho skorosegra

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2007 13:21
- Nahlásit

Ahoj všem, tak jsme po dovolený a udělali jsme si doslova vodní týden. Neděle až čtvrtek Chorvatsko a o víkendu jsme sjížděli Vltavu. Sam to zvládl všechno na 1 s hvězdičkou, cestu autem i loď. Čekala jsem co bude říkat na slanou vodu a on mi pravidelně plaval za turistama, kteří z toho vždy měli pořádný šok, když si plavou a najednou za nima černá hlava..jediný fau pax bylo hned první den a to tekutý kakání na oblázkový pláži mezi důchodcema. Ti naštěstí mluvili italsky, takže jsem byla v klidu, ale rudá až za ušima. Sice jsme nestihli náš první cvičák v ČB, ale to si vynahradíme příští měsíc.Dovču jsme si parádně užili a kdyby trvala ještě měsíc, vůbec bych se nebránila..
Přikládám fotky, seznámení s mořem a druhou sladkovodní..

Anlie
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2007 13:30
- Nahlásit

Bára a Sam
Hééézkýýýý
Kde ste byli v chorvatsku?
A co zlatíčko na vodě,kolikrát vás cvaknul?
Koukám roste jako z vody (doslova)

Eda
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2007 13:34
- Nahlásit

Bára a Sam
bezva fotky, Sam je na háčku jako doma, že jo?

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2007 13:45
- Nahlásit

Anlie
Dojeli jsme až pod Dubrovník, tzn. k hranicím s Černou horou, ale tam už nic není, jen rozstřílený baráky.. pak zpět po pobřeží, Makarská, Šibenik a směr Záhřeb a hurá (nehurá)domů

Eda
díky, byl to kapitán lodi..druhý den jel na raftu a taky takhle vyčumoval..v Krumlově si ho dokonce fotili Japonci z mostu

Eda
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2007 13:57
- Nahlásit

Bára a Sam
no, to je fakt, vypadá spíš jako kapitán...
jinak Japonci, ti si fotí všechno...

Joubel
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2007 14:00
- Nahlásit

Bára a Sam
Tak to mas v pohode takovou dovolenou se psem...pekne fotky

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 16:51
- Nahlásit

Tak holky už mají za sebou Platošák,zítra už budou odpočívat a valí domů. Já zítra trávím den na bratrově svatbě,takže se objevím v pondělí,užijte si víkend.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 10:46
- Nahlásit

Ahoj! jana33 ať žijou labradoří prasobijci a jsi hodná, žes nás nenapráskala střihla s Borgem jihočeské derby tak se musím přiznat sama, že jsme vypadli-jak jinak ale jelikož se stejně vedlo i jednomu šampionovi práce a další dva skončili ve 3.ceně, tak je Borgo v dobré společnosti Byly to krásné zkoušky, na úrovni a přísně posuzované, moc jsme si to užili. Pak jsme si krásně pocvičili na táboře - 3.místo na Platošáku - a v sobotu na výstavě V3. teď Borgo spí a spí jak zámek šípkový a já mám děsně práce.

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 10:54
- Nahlásit

Ketrin
V3 na výstavě? Vy už nejste subtilní? A na čem jste vůbec vypadli? Zakravil?
A co dělá ta blonďatá bestie? Jistě víš koho myslím

Ketrin
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 11:04
- Nahlásit

jana33
už nejste subtilní ehm... co já vím. Váží furt stejně a mně se zdá furt stejný, jak ho mám pořád před očima. Ale kámoška co ho měsíc neviděla, říkala že zesílil a že začíná vypadat dobře.
Vypadli jsme v šest večer na slídění v poli s dohledávkou 2 kusů. Prostě už nemoh... nechtěl... byl unavený. první kus donesl a pak už se mi začal vracet, dokonce na mě začal skákat jako že prosím tě už nééé... měl toho dost. Jinak ani nekravil kupodivu, celý den jsme šli ve známkách do 1.ceny. No a blonďatá bestie dělá - to, co jsem ti psala. Takže mám nejen honičky v práci ale ještě s tímhle se rozmejšlím až se ze mě kouří a celé se to zkomplikovalo....

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 11:09
- Nahlásit

Ketrin
Tak to je dobrej,je jasný,že byl utahanej,to pak nemá cenu lámat. Ale je to fakt zlatíčko,za rok v tuhle dobu budete sbírat tituly jak na poli výstavním,tak pracovním.
No já už jsem doma říkala,že ten barák potřebujemeeeee a včera bylo pozdě. Ale nevim,jak to dopadne

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 11:11
- Nahlásit

Ketrin
Aby nebyl utahanej,když pořád honil holky.....,jinak gratulka k V3!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 11:13
- Nahlásit

jana33
no ono to v podstatě zas až o tolik dřív není, ale ten podzim je tak narvanej pořád nějakýma akcema, že se mi to fakt moc nehodí....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 11:15
- Nahlásit

Zuzana T
Dík padaly tam i D, takže jsem přešťastná
a jestlipak se jeho goldení milenka nerozhárala? On na to má nos (čtyřkovej)

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 11:28
- Nahlásit

Ketrin
No o moc ne,ale pro nás bude zásadní každej měsíc no uvidíme,asi to dopadne,jak má.
Takže Borgoušek je obšourník,jo?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 11:40
- Nahlásit

jana33obšourník No byl uplně hroznej. Objevil na táboře kouzlo fen.. poslušnost šla do někam... máme na čem makat. Jinak cvičení s Radkou bylo bezvadný a inspirovala jsem se čím zpestřit cvičení.

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 11:44
- Nahlásit

Ketrin
A čím? Pochlub se. A co ten Radky trhač,jakej je? Já ho ještě in natura neviděla

<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání