| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 12:58
- Nahlásit
Ketrin
OPI
No hlavně aby to od něj nechytli i labradoři,taky posmrkávaj a ta naše švédská trojka se furt líbá a olizuje,tak by se nebylo čemu divit
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 13:44
- Nahlásit
Když se zločinec B. v sobotu na zkouškách mezi disciplínama klepal (nedočkavostí atd.), tak ho někteří nezasvěcenci litovali, že je mu chudáčkovi zima
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 13:48
- Nahlásit
Ketrin
A nezasvěcenci mají co za psy prosím tě?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 13:51
- Nahlásit
no třeba elegány goldeny
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 17:35
- Nahlásit
Ahojky,tak venku je teda ziiima,ten náš mazlik si dnes konečně zaběhl do rybníka,jelikož byl nemocný tak do vody nesměl a dnes už se nedal ubrdit,ale jen chvilku tam byl,ale jelikož je to stáááále neplavec tak se jen vyráchal a lemtak tu studenou,teda ledovou vodu,no začínám mít pocit že prostě máme antilabíka a nikdy plavat nebude.Nebo ho snad donutí malá až bude větší a on na starý kolena bude plavat s ní
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 17:37
- Nahlásit
Jinak jsem se zapoměla pochlubit že zítra jdem k vet. k ortopedovi,protože občas kulchá ne levou před ní,ale jen fakt občas a není to třeba ani po zátěži a běhá a skáče bez problémů tak jsem zvědavá co nám teda řekne
|
Anlie
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 17:51
- Nahlásit
OPI
Přeju hodně štěstí, ať máte ťapku v pohodě!!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 18:30
- Nahlásit
Pro myslivecky zdatne psikare dotaz.
Omlouvam se, ze sem lezu, ale co delat? Nasla jsem kousek od vesnice vnitrnosti ze zvere, bud srnka ci neco podobnyho, plice, streva, kopejtka, polozeno na hromade v poli. Je bezne takhle odkladat pajsly? Nevim, zda tohle je schopen udelat myslivec, nebo zda to byl pytlak, nebo zda se jen nekdo obdarovany srnou takhle zbavil zbytku, nebo zda to treba neni otravena navnada na dravce.. Informovat zdejsi myslivce? Policii? nechci delat z komara velblouda..
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 19:25 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit
Fifi
Buďto to mohl být nějaký ledabylý myslivec, protože správně by vyvržené vnitřnosti měli zakopat anebo aspoň schovat do nějakýho křoví apod.-prostě aby to nebylo úplně na ráně. Jednou jsem se na to informovala u mysl.hospodáře, protože jsme v jednom období měli na tohle "štěstí" a popelnice labradoři samozřejmě měli snahu to hned požírat
Nebo to mohl být i ten pytlák, to se těžko dá vyloučit...
Klást otrávené návnady je sice zakázané, ale bohužel někde se tak děje, hlavně kde jsou přemnožené lišky. Nikdo se k tomu ovšem nepřizná a těžko se to dokazuje. Kamarádka takhle přišla před několika lety o 10 měsíční štěně - prudká otrava nějakým nervově paralyzujícím jedem.
Čili já bych především k tomu psy pokud možno nepustila a event.se informovala na místním mysl.sdružení.
Anebo to ještě může být... myslím, že se tomu říká újeď, takový místo někde v blízkosti posedu, kam myslivci schválně kladou tyhle zbytky, vnitřnosti, stažené zbytky kachen apod. a pak tam střílejí lišky, které na to chodí.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 19:36
- Nahlásit
Ketrin
Diky, psici jsem k tomu nepustila ani na deset metru, jsem opatrna, vloni tu nekdo tez asi travil, odnesly to nejen nase kocky. Prave i kvuli psum mam strach, poptam se jeste po vesnici a kdyztak zitra zavolam na mysl. sdruzeni, pokud to tam vubec jeste bude. Jestli to tam nekdo svihnul jen tak, tak je to prase. Zvire na danym miste asi vyvrhovano nebylo, nikde zadna krev, jen hromada vnitrnosti.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 19:39
- Nahlásit
Ketrin
Ad ta "ujed" - jo, posed v blizkosti je, ale aby z nej strileli na misto urceni, tak by palili de facto do vesnice. Hromada neni daleko od zastavby. To snad ne.
|
Joubel
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 20:02
- Nahlásit
Nekteri myslivci jsou divni...je to banda zabednencu...v sousedni vesnici v lese zastrelil jednomu chlapikovi mylslivec psa, kdyz snim byl na prochazce po lese...a to sel pes asi deset metru pred paneckem..myslivec byl schovanej v krovi a psa mu zastrelil, pak se to setrilo, ten myslivec, vubec nemel pravo strilet na psa, ale stejne psikovi uz nikdo nepomohl...takze si davejte pozor, ja myslel, ze se to tady u nas ani stat nemuze, ale skutecnost je bohuzel jina
|
choco
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2007 08:06
- Nahlásit
OPI
no začínám mít pocit že prostě máme antilabíka a nikdy plavat nebude.
To je přesně Andy, ještě jsem nezažila, že by mě táhnul hlava nehlava k vodě a nedal se udržet,jak moc by se mu tam chtělo, vůbec, sice si tam jako vleze, když teda vidí, že panička se nespokojí jen labíkem na břehu, ale že by se tam nadšeně ráchal a šel si zaplavat...ee ..když mu tam hodím aportka,tak to jo, ale jen proto že musí noo. Jinak je tam taky do půlky těla a chodí semtam, občas potopí hlavu, jakože tam něco zajímavýho našel. Teda tak to bylo alespoň ještě o prázdninách. Od tý doby jsme vodu zase neviděli. A s ťapkou přeju dobrý pořízení, ať to není nic vážnýho.
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2007 09:23 - Změnil/a: OPI
- Nahlásit
choco
Tak to jste na tom ještě dobře,my jsme ještě nenašly způsob jak by nás bavil aport a to na tolik aby za ním skočil do vody..
když jsem si pořizovala labíka tak jsem myslela že prostě aport a palvaní už má v sobě,že ho to učit nebudu muset a bohužel
Karlos sice k vodě jde,ale jen tam kde stačí a tam máchá tlamu a čvachtá se,ale plavat jsem ho neviděla,pokud teda jsme ho nedonesly do vody kousek od břehu a plaval zpět,ale to je dááávno páč ted těch 42kg už fakt unést nejde
Já už si z toho ani nic nedělám a utěšuji se tím že furt lepší než aby jsme z každé vychajdy chodily promáčený
S tou tlapkou jsem zvědavá co nám řekne,ale snad nic vážného poslední dobou to je zase dobré,ale chci mít jistotu že je v poho ;)
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2007 21:29
- Nahlásit
Ketrin
tak co víkendové zkoušky? povídej, přeháněj! kde se můžeme něco dočíst, příp. prohlídnout fotky?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 06:47
- Nahlásit
Eda
No děs běs jako vždy!
http://www.calenzana.estranky.cz/stranka/aktualne
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 10:26 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Ketrin
žádný des běs, ale zábavička pro B. a na kchls jsou moc krásný fotky! ty jsi nějaká moc pohublá, smečka tě asi dost zapřahá... a ten hnědej LR (s fousatým pánem), no krása pro moje oko...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 10:34
- Nahlásit
Eda
nějaká moc pohublá, ??? Vůbec ne, naopak! - jak říká Ivan Trojan v Samotářích a hnědej LR (s fousatým pánem), měl kromě jedné 3 samé 4 - a fousatý pán byl ještě nespokojen
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 10:36
- Nahlásit
Ketrin
hele, "nehádej" se se mnou, jsi jak vižla pižla
fousatý pán byl ještě nespokojen
a z fotek je vidět jak hně'dák pracuje s radostí a chutí, pán je ...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 10:44
- Nahlásit
Naštěstí fotografka se s naší skupinkou míjela...
Jinak by na kchls byly následující obrázky:
B. vypuštěn na vlečku, zvěř přeběhne a běhá po stopách feny která šla před ním.
B. na slídění s dohledávkou sice pěkně slídí, bohužel však nikoli po bažantovi, nýbrž opět po stopách oné feny, a ocvrkává je.
B. poté co za toto dostal zaslouženou limitní jedničku, rozradostněn skáče na vůdkyni: to jsem dobrej, cooo???
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 10:53 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Ketrin
musíš se na B. řádění dívat s nadhledem a úsměvem (ostatně nic jinýho ti tuším nezbývá... ) ale nemůžeš za jeho "neúspěch" vlastně ty? kdo losoval pořadí, no?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 10:59
- Nahlásit
Eda
s nadhledem a úsměvem no vždyť jo
Být to moje první zkoušky, tak jsem zoufalá... ale teď už vím své a pořadí za to nemůže, našel by si něco jiného... je to prostě jeho zkouškový standart
a navíc-spousta lidí si teprve ve 3 letech psa vzpomene, že udělá OVVR... a B už má dvoje klubové zk.-takže je vlastně velmi úspěšný
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 11:02
- Nahlásit
Ketrin
takže je vlastně velmi úspěšný
no jasně!!! dyk ti to říkám
jinak hnědka momentálně provádí disciplínu "plavání v listí" a zdárně ji učí svojí kámošku ohařku, která ji na oplátku "učí" hrabat myší hnízda turbo tempem jsou fakt príma dvojka, hlavně když se vracíme domu se špinavýma pesanama
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 11:05
- Nahlásit
U nás letos myši nějak nejsou - asi se odstěhovaly aby měly klid
príma dvojka, fotku!
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 11:07 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Ketrin
no, ale vážně letos před zimou je všude hafo myší, všude šmejdí a hledají zásoby na krutou zimu
fotku nemáme, ač panička ohařky je fotografka profesionálka a já taky foťák s sebou skoro všude tahám... my se napravíme
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 11:15
- Nahlásit
Ketrin
Tak jsem taky prošmejdila tvoje stránky a moc moc hezký, hlavně Rambo, ten se mi líbí moc
|
choco
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 11:32
- Nahlásit
Ketrin
Téééda ten ti připravuje pěkně horký chvilky )) Ale co noo, důležitý je, že si to Borgo užívá a dělá to s radostí,no ne? Lepší než kdyby byl z těch zkoušek otrávený )) Nebýt těch dvou jedniček,tak to máte krásný A pokaždý slintám z těch foteček...Já jsem včera večer zase Andyho zkusila pustit z vodítka a taky nabral dráhu s čumákem na zemi, ale naštěstí jen v poklusu a stačil u toh ještě vnímat moje pomalu vole nebo jdeš na vodítko )))) Je jak nabušenej koníček, i na vodítku si poklusává a semtam hodí i cvalový skok.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 12:10
- Nahlásit
choco
pomalu vole nebo jdeš na vodítko
hezký povel
že si to Borgo užívá a dělá to s radostí,
To jo Taky si říkám, že lepší veselý a rozverný psík, co se snad časem usadí, než aby přišel na zkoušky, stáhl ocas pod břicho a nešel od nohy...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 12:38 - Změnil/a: choco
- Nahlásit
Ketrin
jj,přesně tak, rozverný je lepččččííí hepčííí a s tím povelem, to já mu to spíš musím připomínat a vyhrožovat, páč on na ty haksny vůbec nedbá,pitomeček pitomej malej
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 12:46
- Nahlásit
Holky chtěla jsem se jen zeptat jestli je normální u labradorů častý slintání...?? Sam začal poslední dobou dost extrémně, doma za ním lítám s hadrem a pořád utírám a utírám.. no a venku totéž,nemusí ani nic čuchat, vypadá jak uslintaná doga..
|