Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 11:47
- Nahlásit

Ketrin
no vždyť říkám,že zaperlíte

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 11:49
- Nahlásit

jana33

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 11:52
- Nahlásit

Ketrin
hezky jsi to napsala ale vy to zvládnete,Borgo má mojí důvěru co nastávající mamina,už nám kyne?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 12:01
- Nahlásit

Borgo má mojí důvěru
Já mu to vyřídím a přibásním si, že jestli bude kravit, tak ho zbušíš až se přijedeš podívat na mimina
No mamina je taková malinko kulatější, měkčí a zasněnější....,ale nemůžu říct že by přímo kynula. Asi jich fakt bude málo.

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 12:07
- Nahlásit

Ketrin
No to mu vyřiď,na to zbušení jsem já ta pravá Karel my vypráví,jak mu Sam zdrhl za háravkou a začal jí zmermomocňovat,já teda řeknu,fuj ty zlobíš a za rohem - byla to voňavoučká holčička,užil sis aspoň chvilinku boručku,než tě ten hnusnej páník odtrhl?
Hodně nebo málo jedna žlutá a jedna černá princezna tam prostě je

choco
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 12:09
- Nahlásit

Ketrin
Tak to držím palečky, aby se vám to oběma vyvedlo Jj, obrůstá, nijak extra se nedrbe,jen oblizuje,tak to asi moc nesvědí a já ho semtam drbu za něj Hubeňoura v něm budu ještě chvíli podporovat, taky si říkám, že je to pro ty jeho nožky lepší. No včera ho zase chytlo šílenství psovitý a vyváděl jak potrhlý kůzle a s kostičkou válel sudy Nj,je to miláčik
jana33
jj,potěšilo nás to,teda hlavně Anďoura )) A pro mě bude vždycky krásnej, jen te´d je takovej jinej nooo )) Škoda, že se te´d na cvičák nedostanu, leda že bych si půjčila rebelku Eli a šla tam s ní...Jooo máma mi říkala,že u nás v Počernicích otevřela Eva chovatelský potřeby???To se musí vyzjistit.

choco
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 12:12
- Nahlásit

jana33
já teda řeknu,fuj ty zlobíš a za rohem - byla to voňavoučká holčička,užil sis aspoň chvilinku boručku,než tě ten hnusnej páník odtrhl?

Joubel
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2007 10:24
- Nahlásit

Prosim Vas, mam takovej dotaz, ted jsem se vratil z prochazky s tim mojim labrousem a nejakej kreten me totalne vytocil. Chodim snim vzdycky po polnich cesta...takova ta cesta, jenom ujezdena traktorama...na levo pole v pravo pole, predemnou pole..proste vsude pole, tak tam vzdycky jde na volno a uz jsme vychazeli na normalni cestu, tak jsem mu daval voditko...a pak jsem si vsiml, jak tam stoji chlapik a cumi na nas a najednou spustil, jestli mam povoleni s tim psem chodit na volno, tak jsem hledel jak trubka a rikam, ze tady nema koho pokousat a pac je tady same pole a on ze je to jedno, ze pes musi byt na voditku i kdyz poslouchne na privolani...tak jsem tedka jeste pekne nasranej a premyslim, za kym mam jit pro povoleni, abych snim po polnackach mohl chodit na volno...pak jeste neco rval, ze zavola policajty..to uz jsem vypenil a nadal mu a sel k jeho autu, ale on sedl a odjel...muzete mi poradit, kde si obstarat povoleni...mam zajit ke straostovi...to jsem si myslel, ze na vesnici jsou aspon trosku rozumni lide, ale kreteni jsou asi vsude...

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2007 10:33
- Nahlásit

Joubel
tak o tomhle povolení slyším poprvý...povolení chodit na volno? To fakt existuje?No tak vzhledem k tomu, že jak píšeš jde o vesnici, tak asi na obecním úřadě, ne? A nebyl to jen nějakej de..il??

Joubel
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2007 10:42
- Nahlásit

Bára a Sam
no debil to byl..to je jasne...kdyby byl normalni, tak je mu to jedno...ale jak me to nasralo...kolem jenom pole a ja pujdu se psem na voditku, ten se tesi, ze se probehne a ja ho budu tyrat na voditku a to se nevzadli na 10 m, jenom si tak poletuje sem a tam...tu do blata, tam do kaluze...a on mi rekne ze potrebuju povoleni...uz jsem pdal starostovi, na koho se obratit s povolenim...ale je to magorina...kdybych sel vlese, tak to pochopim, ze by mohl nejak plasit zver, ale na poli...??? a to navic pes reaguje na privolani. proste nechapu..

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2007 11:01
- Nahlásit

Joubel
přesně jak píšeš, je to blbost a pán zřejmě nemá rád psy.. já taky potkávám při venčení spoustu takovejch debilů a pak to rozdejchávám celej den..nejhorší jsou ti co začnou před Samem hystericky křičet a utíkat jak kdyby to byla divoká šelma a tahat svýho malýho psíka do vzduchu..např. včera..paní tak okolo 40 let jde se světlým labradorem a potkáme se (mám černýho, 6 měsíců) a ona: Ježííš ten je ale krásnej,hezky stavěnej, no ten má hezkou hlavičku..to je taky labrador, že?? no pobavila mě..

teď si tak říkám, že určitě není ani povinnost mít psa v lese na vodítku, akorát ti ho může myslivec zastřelit, že plaší zvěř atd. , ale si myslím, že žádný povolení není, to by ho musel mít každý a jako nosit při venčení sebou??

Joubel
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2007 11:19
- Nahlásit

Bára a Sam
ja si ho vyridim a pripnu na zada, akorat mi to znechutilo prochazku...ja si napred myslel, jak zastavil a dival se na nas, ze chce rict..to je peknej pejsek a co to je za rasa ...a on hned mate povoleni mrkni, neni peknej http://itch.chytrak.cz/

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2007 11:42
- Nahlásit

Joubel
jasně, tak já ho chci taky a budu ho nosit na čepici..měl jsi se ho zeptat, jestli má povolení chodit po tom poli, co když je to náhodou soukromý majetek..

moc pěknýý..čumáček k sežrání, akorát se přiznám, že mám u hnědých radši tmavý oči, ale to jich mívá málo..no uplně jsem se rozšklebila nad těma letníma fotkama a ve vodě...já chci lééto

my jsme byli mimi takový (jo kde ty časy jsou..už je to velkej a občas zlobivej chlap)

Joubel
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2007 11:53
- Nahlásit

Bára a Samkrasnej...aleto je asi kazdej )) jak si na nej clovek zvykne, tak je to clen rodiny...ten nas je taky divoch..trochu rozmazlenej, ale na leto uz se tesim znovu...voda to je jeho...to muzu hazet klacky a ten se nikdy neunavi...akorat ted snim lomcuje puberta, dela vsechno naopak, jenom aby me vytocil...

zzazzie
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2007 13:20
- Nahlásit

Ahoj, musím se s vámi podělit o svou radost s labradorkou. Je jí osm, v úterý v poledne byla na operaci (kastrace, nádor na mléčné žláze, tuková bulka - spíš boule - celkem tři rány), a ve středu ráno už stála u plotu a štěkala na lidi ať si jí jdou pomazlit. Já jen s jediným zašitím bych "stonala" měsíc, omdlívala bych z kanyly v ruce, a tyhle potvůrky to ani necítí... Nevíte jestli labradoři jsou obzvláštní hrdinové nebo tak dobře snášej bolest i ostatní psíkové? Omlouvám se, ale nikdo jiný by asi tak dobře nepochopil mé nadšení. Labradorům třikrát sláva

zzazzie
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2007 13:26
- Nahlásit

Joubel - pokud vím tak není žádné nařízení o tom že by pes musel být v přírodě na vodítku, ne? Snad jen v MHD, ve městech a v lese. Nechápu aroganci některých - hlavně pánů - kteří si myslí že jsou lidé (hlavně zřejmě oni sami) ti nejdůležitější na světě a ostatní živočichové jsou jen trpěni. Asi si léčí nějaké komplexy. Být tebou tak se na to vykašlu.

Joubel
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2007 13:31
- Nahlásit

zzazzie
me to neskutecne nasralo...a zajma me, jestli je nejakej zakon, nebo opravdu potrebuju povoleni...pri mojim stesti ho tam potkam znovu...tak mu aspon reknu ano pane kreten, povoleni mam ...proste nechapu...on jeste schvalne zastavil s autem a cekal az prijdu bliz, aby mi to mohl rict...to musek byt ultrakreten...fakt jsem hledel jak puk

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2007 13:58
- Nahlásit

zzazzie
není se za co omlouvat, jseš tady se svým nadšením správně já jsem do toho plemene taky doslova zamilovala a toužila po něm už někdy od patnácti..pořád byly nějaké důvody proti, rodiče, pak škola, pak práce, zase škola..no a když jsem se v dubnu rozešla po strašně dlouhý době s přítelem, řekla jsem si ted nebo nikdy a dnes můžu říct, že to bylo snad mý nejlepší rozhodnutí v životě..stálo to určitý omezení a přehodnocení plánů, ale stopro můžu říct, že kdo tvrdí, že pes je v paneláku chudák, tak by měl vidět našeho Sama..

Joubel
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2007 14:16
- Nahlásit

Bára a Sam
tak to jsi udelala to nejlepsi cos mohla poridit si psa...ja to mel podobny, akorat s tim, ze psa si muzu poridit, az budem mit opravenej barak, tak jsem musel opravit barak a dostal jsem od manzelky psa

Eda
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2007 22:16
- Nahlásit

Joubel
ahoj skoro brácho jj, někteří lidi jsou vážně divní... to "povolení" bych chtěla třeba po tom chytrým pánovi... no, ale jinak si myslím, že pokud jste nebyli v honitbě, tak se řiď místní (obecní) vyhláškou
zzazzie
Labradorům třikrát sláva
Bára a Sam
akorát se přiznám, že mám u hnědých radši tmavý oči,
jak jako tmavý? tohle je taky světlý?

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2007 09:59
- Nahlásit

Eda
viděla jsem jich pár, co měli tmavě hnědý oči, ne takový ty klasický jantarový..

Ketrin
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2007 10:01
- Nahlásit

EdaJoubel jasně, ať se pán prokáže povolením, že tam smí volně chodit a prudit nevinné spoluobčany

OPI
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2007 10:04
- Nahlásit

Ahojík tak jse se na Vás přišla po dlouhé době podívat...
Budou to tři měsíce do se nám narodilo mimčo,chtěla jsem chodit do Koloděj cvičit,ale zatím jsem se tam nedokopala,hlavně malá je sice mooooc hodná,ale spí celou noc a dopoledne je dost hladová a plně kojíme,ale ted už to bude lepší a já doufám že se mi brzy podaří mezi Vás tam zavítat....
Jinak labíky taky miluji,mám doma 3 letého černého Lab. a je to můj miláček,jak jsem již psala ták mám i dcerku 3měsíce starou a on jí maximálně přijmul,má jí rád a až se sama někdy divím,on je to takový ďáblík někdy,ale třeba když kojím tak k ni čuchne olízne a lehne si k nám..Jelikož je to můj mazel a jsem s ním byla dost před tím i doma tak je na mě zvyklí a měla jsem strach jak to bude brát až tady bude malá,že tu bude někdo další o koho se musím starat a udělal mi velkou radost jak to chápe

Ketrin
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2007 10:07
- Nahlásit

OPI Tak to je super, no LR jsou prostě chůvičky a gratuluju k mimi

OPI
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2007 10:20
- Nahlásit

Ketrin
no jsou to zlatíčka akorát,jak bych to řekla..... , mají velká mohutná těla a hold někdy si neuvědomí že by mohly ublížit aniž bych chtěly,no třeba jendou se stalo že sme leželi na postely a on se natáhnul tlapky a malou trošku bouchnul ta se jen lekla,ale vím že to neuděla schválně tohle jsou věci co si musím hlídat já,jinak fakt maximální spokojenost,ven chodíme všichni společně a je to super,můžu říct že jezdit s kočárkem sama by mě nebavilo a i s tím psem je to veselejší

Eda
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2007 10:50
- Nahlásit

OPI
jojo, jsou to chůvy Eda nezná úplně malý mimi, ale jen už odrostlejší a k těm se chová mile

OPI
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2007 11:08
- Nahlásit

Eda
ten náš si taky hraje někdy s většíma dětma,ale někdy se stalo že dětsko upadlo bud on do něj strčil ale nerad a nebo zakoplo a když byk ještě takový oparvdu puberťák tak chtěl s ním souložit tak jsem ho musela hlídat,ale ted je už o něco rozumnější tak to jde a blbne s nima,tuhle i před jedním klučíkem se utíkal schovat což jsem fakt čuměla

jana33
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2007 11:14
- Nahlásit

OPI
Gratuluju k mimču
My jsme ve stavu nemocných,resp. Ferda,tak čekáme,jestli začnou marodit i labradoři. Chudáček má horečku,bolí ho v krku,má zápal průdušek,k tomu průjem,je úplně skleslej,zalízá do koutků anebo za mnou a pak se nechce vůbec hnout,tak má antibiotika a snad mu bude brzo líp

OPI
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2007 11:19
- Nahlásit

jana33
jéééé tak to je smutné,my jsme ve středu po 3týdnech antibiotika dobraly,měl zánět průdušek a horních cest dýchcích,měl extrémně červený krk a ten kašel chudaček,jsem mu i na začtku tahala hleny z krku,odšlával ale neumějí si odplivnout tak jsem mu to tahala...no děs,ale hlavně vysvěti labíkovi že má být v klidu,to byli galeje...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2007 12:38
- Nahlásit

jana33
Chudák Ferda

<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání