Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Norma
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 08:01
- Nahlásit

Zdravím všechny milovníky labíků. Chtěla bych se s vámi poradit. Mám roční fenku, je celkem pěkná, takže zkoušíme výstavy… no a to je ten problém. Fenka je poměrně dominantní, po hárání se to ještě „zhoršilo“, sice je nekonfliktní, žádná vrčavka či rváč.. ale na výstavě v kruhu s ostatníma fenkama si přijde velice důležitá. Celá se našponuje a ocas vytrčí jak anténu )) a řekla bych že si vyloženě užívá předvádění své důležitosti )).. ale jak říkám, žádné vrčení či nevhodné chování k ostatním pejskům. Fenka má vždy moc pěkné posudky ale končí „vysoko neseným ocasem“ takže to kazí celkové hodnocení. Když doma trénujeme na výstavy tak ocásek nosí normálně a radostně s ním mává. Nevíte někdo jak to pejska „odnaučit“ ?? Jestli je to vůbec možné. Nemůže se to zlepšit až odezní „puberta“ ? Řekla bych že to s ní teď maximálně mává.

Lucinda
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 20:41
- Nahlásit

Norma
Na cvičáku se ve skupině chová stejně, nebo tam je normální?

Zdravim všechny, nebyla jsem tu snad sto let a koukám, že je tu spousta novinek. Kdy to Bresta čeká, Ketrin? U nás vše při starém. Brácha si půjčil Gitu na pár dní do lesa a Šína je z toho tak nešťastná, že k ránu kňourá a celý den se jen tak potácí bez života, ještěže už zítra Gita přijede. Tady už začala zima a já ještě nemám přezuto, dneska bylo všude bílo, to bude zase čochta.

Norma
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 21:14
- Nahlásit

Na cvičáku bývá takhle "napružená" jen chvíli když tam přijdeme. Cvičíme stále mezi stejnými pejsky, takže se asi nepotřebuje předvádět....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 21:55
- Nahlásit

Lucinda
Ahoj! jak žiješ, co dítě, co Šína...? A koníci?
Bresta se čeká každým dnem, už jsem s ní doma a hrozně si nad tím libuju - stihnu spoustu práce a ještě uvařím uklidím a jsem pořád se psy. Chci být žena v domácnosti.
Norma
no jo, "prut příliš vesele nesen", to nemá rád třeba pan Kašpar. Já myslím že ji to časem přejde. Stejně s tím asi nejde nic dělat. Slyšela jsem sice kdysi cosi o jakýchsi injekcích aplikovaných ke kořeni ocasu u psa, kterého povaha nebyla uplně košér, a že snad pak ten ocas až k nebi nezdvihal... ale o tom asi nikdo z normálních smrtelníků neuvažuje, proč taky.
Pokud se fena chová ok, tak já bych to brala jako daný fakt, že je prostě sebejistá a dává to najevo... lepší než kdyby stáhla ocas mezi nohy a chtěla utéct z kruhu (což je taky někdy k vidění), ne?

Eda
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 21:57
- Nahlásit

Lucinda
no nazdárek, to jsou k nám hosti! pamatuju si, že jsi zachraňovala kobylku, jak je na tom? jéje, to nedělej hnědce, že jí obereš o kámošku...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 21:58
- Nahlásit

Eda
jé - jsme se tu náhodou sešly

Eda
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 21:58
- Nahlásit

Ketrin
Chci být žena v domácnosti.
abych tě nevzala za slovo...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 21:59
- Nahlásit

Eda
jako že bys mě zaměstnala jako hospodyni? myslela jsem ve své domácnosti

Eda
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 22:01
- Nahlásit

Ketrin
jé - jsme se tu náhodou sešly
no to víš, po celodenním shonu sem nakouknu a ejhle, ona Lucinda přišla mezi nás...
četla jsem v novinách o LR, jak umí vyčmuchat padělaný CD a DVD. to jsou machři aneb Jak využít jejich "žravost"... nebo ne? ale vážně, netuším, jak je to učí...?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 22:04
- Nahlásit

Taky jsem to četla...
Myslím že to učí stejně jako vyhledávání drog, zbraní apod.-na odměnu - ne žrádlo-spíš hračku, balónek apod. Nejdřív pes vyhledává tu požadovanou látku současně s tou svou hračkou, na kterou je motivovaný, a pak se ta odměna postupně odbourává. Aspoň tak nějak mi to kdysi říkal pán z armády co chtěl Ramba.

Eda
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 22:06
- Nahlásit

Ketrin
no jasně, ale JAK se liší originál CD od šmérky??? to nechápu, jak to pesani poznají

Ketrin
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 22:11
- Nahlásit

nejspíš na padělkách bude víc lidskýho pachu...?

Eda
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 22:18
- Nahlásit

Eda
no, ani bych neřekla, to nemusí být... no, celkem by mě zajímalo, jak je to učí, resp. na co psi reagují no, jdu do hajan, zítra zase práce

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 08:45
- Nahlásit

Lucinda
No to je taky dost,že se ukážeš
Norma
Jak píše Ketrin,buď ráda,že je holka sebevědomá a neřeš to,tak holt má ocas vysoko nesen, možná jí to přejde a když ne,tak si z toho nic nedělej.
Eda
Já si teda myslím,že vyhledávaj prostě CD a DVD,né že by rozpoznávali,co je padělek a co je pravý Jen předpokládám,že ty plagiáty převážejí někde schovaný a bez psa by se na ně nepřišlo

Eda
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 10:05
- Nahlásit

jana33
Já si teda myslím,že vyhledávaj prostě CD a DVD
chmm, to mě teda nenapadlo... dobrá úvaha

Ketrin
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 10:07
- Nahlásit

Eda
jana33
né že by rozpoznávali,co je padělek a co je pravý mě to napadlo, ale zavrhla jsem to jako blbost ty pejsky asi trošku přeceňujeme

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 10:16
- Nahlásit

Ketrin
Eda
Já bych je nechtěla podceňovat,ale rozeznávat znaky plagiátorství, myslím,ani labrador neumí. tudíž to nemůže umět žádnej pes

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 11:21
- Nahlásit

Ahoj Labíci!!
Naše fórum asi definitivně pomřelo,tak zdravím alespoň příbuzenstvo tady.
Ketrin
Tak kdy to konečně čubinka vysype?Už máte termín?
Já mám doma také nadělení,vrátila se mi Bonna/ znáš ji z tábora/

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 11:23
- Nahlásit

Zuzana T
Jako proč se ti vrátila?

Jinak hlásím,že Bresta se ráno v klidu nabaštila a šla spát,nějaký naše napjatý očekávání jí vůbec nezajímá

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 11:34
- Nahlásit

jana33
no nemůže zůstat tam,kde byla.Situace se u nich zkomplikovala a nebyl na ní čas,který potřebuje.Panička se trápila,že se jí nemůže věnovat a tak jsem ji ztáhla k sobě.Teď hárá,pak půjde na rtg a pak ... nevím.

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 11:40
- Nahlásit

Zuzana T
Ježiš,tak to je mi fakt líto. A myslíš,že se to tam opravdu zkomplikovalo nebo už je prostě omrzela? to je smutný,chudák holka. A budeš jí dávat dál nebo si pohráváš s jinou myšlenkou?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 11:46 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

jana33
Ne ne Bonna je spokojený pes,byla dobře vychovávaná,ale je to mladičká rodina s malým klukem a čekají v pros. další.Manžel změnil zaměstnání a není vůbec doma a panička to nezvládala.Bonnu vychovala výborně,je super poslušná,fakt.Má OVVR a výstavy akorát nemá ty rtg.O jejím osudu stále přemýšlím,bude-li OK,chci pro ní vhodné podmínky hl. pro práci,je velmi vlohová a byl by hřích ji nechat na gauči,zároveň má jemnou povahu a potřebuje kontakt s lidmi,takže žádný kotec.Vím,nebude to snadné,už teď ji milujeme všichni doma ,dokonce i Cathy.

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 11:49
- Nahlásit

Zuzana T
No takže kdoví jak to dopadne Každopádně je to trápení,ale hlavně,že je fenečka v pohodě a že z toho nemá nějaké trauma. Tak budu držet palce i pěsti,aby všechno vyšlo tak,jak má

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 11:55
- Nahlásit

jana33
dík

Lucinda
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 11:58
- Nahlásit

Ketrin
Malej chodí do školky, tak je doma chvíli klid. Byla jsem se podívat v útulku u nás ve městě. Mají tam žlutého krásného LR prý už 14 dní běhal někde, ale nevěřim, že ho někdo vyhodil, je i se stahovákem. Ještě ho načtou čtečkou, tak snad má čip.
Eda
Kobylka už je z 90% v pořádku, tak snad se ještě zlepší.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 15:23
- Nahlásit

Zuzana T
tak to máš radost i starost všechno v jednom, viď. To je ta Borgova milenka, že jo? - teda - on si přál aby byla...
Pokud si ji nebudeš chtít nechat, tak určitě někdo bude rád za hotového, vychovaného, vypiplaného psa a ještě si budeš moct mezi zájemci vybírat. Určitě se ti praví objeví

Jinak už jen z mé přítomnosti zde vidíte, že ještě nerodíme

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 16:01
- Nahlásit

Ketrin
Hele vysvětli Brestičce,že mám jenom jedny nervy,jo?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 16:43
- Nahlásit

jana33
Ketrin
JJ děvčata,to znám.Cathy měla první vrh 68 a druný 66 den!!Takže
" vyděržaj pioněr"!!!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 16:58
- Nahlásit

Zuzana T
Bresta měla první vrh 61.den, druhý vrh 62.den. takže Jana vydedukovala, že tentokrát to bude 63.den...
a dnes je teprve 60.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 19:03
- Nahlásit

Ketrin
Je to chytrá holka,počká na víkend,aby ji mohla rozmazlovat celá rodina.

<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání