| Autor |
Zpráva |
Norma
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 08:01
- Nahlásit
Zdravím všechny milovníky labíků. Chtěla bych se s vámi poradit. Mám roční fenku, je celkem pěkná, takže zkoušíme výstavy… no a to je ten problém. Fenka je poměrně dominantní, po hárání se to ještě „zhoršilo“, sice je nekonfliktní, žádná vrčavka či rváč.. ale na výstavě v kruhu s ostatníma fenkama si přijde velice důležitá. Celá se našponuje a ocas vytrčí jak anténu )) a řekla bych že si vyloženě užívá předvádění své důležitosti )).. ale jak říkám, žádné vrčení či nevhodné chování k ostatním pejskům. Fenka má vždy moc pěkné posudky ale končí „vysoko neseným ocasem“ takže to kazí celkové hodnocení. Když doma trénujeme na výstavy tak ocásek nosí normálně a radostně s ním mává. Nevíte někdo jak to pejska „odnaučit“ ?? Jestli je to vůbec možné. Nemůže se to zlepšit až odezní „puberta“ ? Řekla bych že to s ní teď maximálně mává.
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 20:41
- Nahlásit
Norma
Na cvičáku se ve skupině chová stejně, nebo tam je normální?
Zdravim všechny, nebyla jsem tu snad sto let a koukám, že je tu spousta novinek. Kdy to Bresta čeká, Ketrin? U nás vše při starém. Brácha si půjčil Gitu na pár dní do lesa a Šína je z toho tak nešťastná, že k ránu kňourá a celý den se jen tak potácí bez života, ještěže už zítra Gita přijede. Tady už začala zima a já ještě nemám přezuto, dneska bylo všude bílo, to bude zase čochta.
|
Norma
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 21:14
- Nahlásit
Na cvičáku bývá takhle "napružená" jen chvíli když tam přijdeme. Cvičíme stále mezi stejnými pejsky, takže se asi nepotřebuje předvádět....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 21:55
- Nahlásit
Lucinda
Ahoj! jak žiješ, co dítě, co Šína...? A koníci?
Bresta se čeká každým dnem, už jsem s ní doma a hrozně si nad tím libuju - stihnu spoustu práce a ještě uvařím uklidím a jsem pořád se psy. Chci být žena v domácnosti.
Norma
no jo, "prut příliš vesele nesen", to nemá rád třeba pan Kašpar. Já myslím že ji to časem přejde. Stejně s tím asi nejde nic dělat. Slyšela jsem sice kdysi cosi o jakýchsi injekcích aplikovaných ke kořeni ocasu u psa, kterého povaha nebyla uplně košér, a že snad pak ten ocas až k nebi nezdvihal... ale o tom asi nikdo z normálních smrtelníků neuvažuje, proč taky.
Pokud se fena chová ok, tak já bych to brala jako daný fakt, že je prostě sebejistá a dává to najevo... lepší než kdyby stáhla ocas mezi nohy a chtěla utéct z kruhu (což je taky někdy k vidění), ne?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 21:57
- Nahlásit
Lucinda
no nazdárek, to jsou k nám hosti! pamatuju si, že jsi zachraňovala kobylku, jak je na tom? jéje, to nedělej hnědce, že jí obereš o kámošku...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 21:58
- Nahlásit
Eda
jé - jsme se tu náhodou sešly
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 21:58
- Nahlásit
Ketrin
Chci být žena v domácnosti.
abych tě nevzala za slovo...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 21:59
- Nahlásit
Eda
jako že bys mě zaměstnala jako hospodyni? myslela jsem ve své domácnosti
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 22:01
- Nahlásit
Ketrin
jé - jsme se tu náhodou sešly
no to víš, po celodenním shonu sem nakouknu a ejhle, ona Lucinda přišla mezi nás...
četla jsem v novinách o LR, jak umí vyčmuchat padělaný CD a DVD. to jsou machři aneb Jak využít jejich "žravost"... nebo ne? ale vážně, netuším, jak je to učí...?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 22:04
- Nahlásit
Taky jsem to četla...
Myslím že to učí stejně jako vyhledávání drog, zbraní apod.-na odměnu - ne žrádlo-spíš hračku, balónek apod. Nejdřív pes vyhledává tu požadovanou látku současně s tou svou hračkou, na kterou je motivovaný, a pak se ta odměna postupně odbourává. Aspoň tak nějak mi to kdysi říkal pán z armády co chtěl Ramba.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 22:06
- Nahlásit
Ketrin
no jasně, ale JAK se liší originál CD od šmérky??? to nechápu, jak to pesani poznají
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 22:11
- Nahlásit
nejspíš na padělkách bude víc lidskýho pachu...?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 22:18
- Nahlásit
Eda
no, ani bych neřekla, to nemusí být... no, celkem by mě zajímalo, jak je to učí, resp. na co psi reagují no, jdu do hajan, zítra zase práce
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 08:45
- Nahlásit
Lucinda
No to je taky dost,že se ukážeš
Norma
Jak píše Ketrin,buď ráda,že je holka sebevědomá a neřeš to,tak holt má ocas vysoko nesen, možná jí to přejde a když ne,tak si z toho nic nedělej.
Eda
Já si teda myslím,že vyhledávaj prostě CD a DVD,né že by rozpoznávali,co je padělek a co je pravý Jen předpokládám,že ty plagiáty převážejí někde schovaný a bez psa by se na ně nepřišlo
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 10:05
- Nahlásit
jana33
Já si teda myslím,že vyhledávaj prostě CD a DVD
chmm, to mě teda nenapadlo... dobrá úvaha
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 10:07
- Nahlásit
Eda
jana33
né že by rozpoznávali,co je padělek a co je pravý mě to napadlo, ale zavrhla jsem to jako blbost ty pejsky asi trošku přeceňujeme
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 10:16
- Nahlásit
Ketrin
Eda
Já bych je nechtěla podceňovat,ale rozeznávat znaky plagiátorství, myslím,ani labrador neumí. tudíž to nemůže umět žádnej pes
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 11:21
- Nahlásit
Ahoj Labíci!!
Naše fórum asi definitivně pomřelo,tak zdravím alespoň příbuzenstvo tady .
Ketrin
Tak kdy to konečně čubinka vysype?Už máte termín?
Já mám doma také nadělení,vrátila se mi Bonna/ znáš ji z tábora/
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 11:23
- Nahlásit
Zuzana T
Jako proč se ti vrátila?
Jinak hlásím,že Bresta se ráno v klidu nabaštila a šla spát,nějaký naše napjatý očekávání jí vůbec nezajímá
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 11:34
- Nahlásit
jana33
no nemůže zůstat tam,kde byla.Situace se u nich zkomplikovala a nebyl na ní čas,který potřebuje.Panička se trápila,že se jí nemůže věnovat a tak jsem ji ztáhla k sobě.Teď hárá,pak půjde na rtg a pak ... nevím.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 11:40
- Nahlásit
Zuzana T
Ježiš,tak to je mi fakt líto. A myslíš,že se to tam opravdu zkomplikovalo nebo už je prostě omrzela? to je smutný,chudák holka. A budeš jí dávat dál nebo si pohráváš s jinou myšlenkou?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 11:46 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
jana33
Ne ne Bonna je spokojený pes,byla dobře vychovávaná,ale je to mladičká rodina s malým klukem a čekají v pros. další.Manžel změnil zaměstnání a není vůbec doma a panička to nezvládala.Bonnu vychovala výborně,je super poslušná,fakt.Má OVVR a výstavy akorát nemá ty rtg.O jejím osudu stále přemýšlím,bude-li OK,chci pro ní vhodné podmínky hl. pro práci,je velmi vlohová a byl by hřích ji nechat na gauči,zároveň má jemnou povahu a potřebuje kontakt s lidmi,takže žádný kotec.Vím,nebude to snadné,už teď ji milujeme všichni doma ,dokonce i Cathy.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 11:49
- Nahlásit
Zuzana T
No takže kdoví jak to dopadne Každopádně je to trápení,ale hlavně,že je fenečka v pohodě a že z toho nemá nějaké trauma. Tak budu držet palce i pěsti,aby všechno vyšlo tak,jak má
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 11:55
- Nahlásit
jana33
dík
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 11:58
- Nahlásit
Ketrin
Malej chodí do školky, tak je doma chvíli klid. Byla jsem se podívat v útulku u nás ve městě. Mají tam žlutého krásného LR prý už 14 dní běhal někde, ale nevěřim, že ho někdo vyhodil, je i se stahovákem. Ještě ho načtou čtečkou, tak snad má čip.
Eda
Kobylka už je z 90% v pořádku, tak snad se ještě zlepší.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 15:23
- Nahlásit
Zuzana T
tak to máš radost i starost všechno v jednom, viď. To je ta Borgova milenka, že jo? - teda - on si přál aby byla...
Pokud si ji nebudeš chtít nechat, tak určitě někdo bude rád za hotového, vychovaného, vypiplaného psa a ještě si budeš moct mezi zájemci vybírat. Určitě se ti praví objeví
Jinak už jen z mé přítomnosti zde vidíte, že ještě nerodíme
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 16:01
- Nahlásit
Ketrin
Hele vysvětli Brestičce,že mám jenom jedny nervy,jo?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 16:43
- Nahlásit
jana33
Ketrin
JJ děvčata,to znám.Cathy měla první vrh 68 a druný 66 den!!Takže
" vyděržaj pioněr"!!!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 16:58
- Nahlásit
Zuzana T
Bresta měla první vrh 61.den, druhý vrh 62.den. takže Jana vydedukovala, že tentokrát to bude 63.den...
a dnes je teprve 60.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 19:03
- Nahlásit
Ketrin
Je to chytrá holka,počká na víkend,aby ji mohla rozmazlovat celá rodina.
|