Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2007 11:22
- Nahlásit

jana33
Koukám,že si s tebou páník taky užije své- ti pejskaři!!.Já mám pořád s naším páníkem rozpravy na téma já - sobec a psy.

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2007 11:26
- Nahlásit

Zuzana T
A to až bude barák a tudíž prostor,to si teprve začne užívat. Takhle se furt krotím,protože i já uznávám,že do 1+1 deset psů nejdenevešli bychom se do výtahu

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2007 12:07
- Nahlásit

Ketrin
taky bych málem zapoměla poblahopřát ke štěnátku! At se má fenečka dobře a roste do krásy!!
Včera jsem měla v práci klid, tak jsem si četla tvé starší témata, nejvíc mě dostalo to s Rambem, jak jsi ho musela dát pryč a normálně jsem slzela..kámoška jsi teď vzala hnědou holčičku, budou jí mít do 1 roka a pak půjde na canisterapii k jedné slepé slečně. Obdivuju to, já jsem na tohle asi nejspíš sobec a nedokázala bych se toho pejska vzdát, natož ho třeba pak občas navštěvovat. Tak ať zdravíčko slouží malé i mamince!

jana33
tobě jsem chtěla poděkovat za odkaz který jsi vložila na nějaké téma o vařené stravě, je to od paní co chová bullteriéry a je veterinářka..??Má to tam moc pěkně popsaný a už podle toho vaříme..
Jinak dneska je Samovi 7 měsíců a jako dárek mi ráno pozvracel celý obývák, protože večer venku sežral celej klacek..

Anlie
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2007 12:27
- Nahlásit

Bára a Sam
Jinak dneska je Samovi 7 měsíců a jako dárek mi ráno pozvracel celý obývák, protože večer venku sežral celej klacek..

jana33
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 09:55
- Nahlásit

Bára a Sam
Ahojky,jsem ráda,že jsi začala vařit,určitě si pořiď knížku Vraž do toho osm kostí od Sehnerové,pro ty,co krmí přirozeně je to taková bible A vtipná k tomu,ještě se u toho pobavíš

Anlie
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 10:12
- Nahlásit

jana33
Kdepak se to shání?

jana33
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 10:18
- Nahlásit

Anlie
http://www.sehnerova.cz/stranky/114x1.htm
přesný název je Jak krmit psy aneb vraž do toho osm kostí

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 10:57
- Nahlásit

jana33
Dík, už jsem si jí objednala plus svítící obojek, jsem se zase rozšoupla..

jana33
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 10:59
- Nahlásit

Bára a Sam
Je fakt super,určitě se vyplatí. A svítící obojky taky,já si bez nich večerní (teda teď už odpolední) venčení neumím představit

Anlie
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 11:06
- Nahlásit

Nojo,jenže když se to koupím já, tak se přítel naštve, že jemu nevařím a psovi bych chtěla

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 11:08
- Nahlásit

Anlie
já myslim podle úryvku, že tam jsou takový recepty, že navaříš a pejsek i přítel můžou s klidem dostat každej půlku..

Anlie
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 11:11
- Nahlásit

Bára a Sam
Mi jí pak půjčíš k nahlédnutí,viď?
No, náš minulej pesan byl popelnice....vařilo se pro lidi, a dojídal to pes - v tom lepším případě-v tom horším se nažral jen pes,a rodina zůstala hlady

Ketrin
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 12:21
- Nahlásit

Ahoj, jen nakukuju - mám dost práce...
U nás vše v pořádku. Cecky netvrdnou, mléka je akorát. Malá krásně přibírá-dnes má 640 g. Musím konečně vymyslet nějaké jméno. Na stránky jsem dala dvě fotky-teda ono na ní ještě není nic vidět-no ale aspoň ten barevný kontrast s mámou
Jinak ještě vám musím všem poděkovat, že jste mně pomohly vyhrabat se z poporodní "depky"-čekala jsem samé soucitné reakce na mrtvého pejska, a ono zatím samá gratulace k fenečce. To je ono
Zuzana T Zuzko napiš mi email.adresu-pošlu Ti pár fotek z tábora - brzy, co?

jana33
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 12:45
- Nahlásit

Ketrin
Asi nejsme soucitný vždycky je lepší soustředit se na to,co se povedlo. A ty jsi chtěla černou feňulku a tu máš,tak proč plakat nad tím,že mohlo být líp,none

Eda
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 12:52
- Nahlásit

Ketrin
soucit? ten je fakt na nic, když máte mimi čiperný a hlavně veliký a zdravý! hlavně to máš bez rozhodování, jakou fenku si nechat, no ne?

jinak holkýýý, konečně je tu sníh, co vydrží a nahoře v lese je to na válení a koulování, supéér labradoří šou

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 13:30
- Nahlásit

Ketrin
Je děkujůůů - tikal.p@tiscali.cz

Fotky holčičky jsem viděla - je moc pěkná - já bych jí dala jméno Catherine Zeta Jones Calenzana

jana33
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 13:33
- Nahlásit

Zuzana T
ty jseš prdlá

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 13:36
- Nahlásit

jana33
No tobě se snad něco nelíbí ,v PP to bude vypadat honosně a konečně bude doma KETRIN - jako Helči nick.Bresta se podle svého PP Catrin nejmenuje!

jana33
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 13:49
- Nahlásit

Zuzana T
No ty se vyřádíš až budeš mít céčkový štěnda. Se divím,že jsi v minulým vrhu neměla Bruce Willise

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 13:52 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

jana33
Já bohužel né - protože mám blbý jméno CHS,to si prosadil manžel,že ve jménu musí být BOTIČ a dovedeš si představit Bruce Wil. z Botičských Meandrů.? Já musím být při zemi a dávat krátká jména.

jana33
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 14:19
- Nahlásit

Zuzana T
Jen se nevymlouvej

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 14:37 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

jana33
Nevymlouvám,mě se složená jména líbí,ale pouze k jednoduchým jménům CHS - Calenzana,Misantos,Gerix apod.Některé cizojazyčné názvy CHS + složeniny jmen jsou po přeložení více než komické!!

jana33
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 15:30
- Nahlásit

Zuzana T
Hele Karel chce naší budoucí Chs pojmenovat (stejně jako hotel,cvičák a vše ostatní) Ferdův svět nebo z Ferdova světa. Takže on takovej Bruce Willis z Ferdova světa je taky hustej nářez

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 16:41 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

jana33
Tak to tedy bude hustý.Leda by jste to přeložili - Ferda s World - nemůžu na klávesnici najít apostrov,pak by to šlo.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 18:10
- Nahlásit

Zuzana T
Catherine Zeta Jones Calenzana
Jenže tenhle hereckej vrh měla přece Radka - Antonio Banderas Rusty Love atd... se přece nebudu opičit
Uvažovala jsem i o Carolans nebo Calvados což mám obojí ráda ale to zas měli ve Vetcare Bohemia alkoholickej vrh - že jo?
Mně je prostě líto těch rozhodčích co vždycky na zahájení zkoušek se zakoktají a řeknou: Tohle já číst nebudu - vůdce tenaten... takže já se fakt snažím dávat krátký a jednoduchý jména. V Á i Bé bylo hodně geografických - Andalusia, Algayola, Bretagne, Bormio, Bali... můj tatínek byl totiž geodet!
Ale už je rozhodnuto-sice jsem chtěla tu Catherine/Cathryn že by to byla vlastně Ketrin čili Bresta která je v PP Katrin - ale zjistila jsem že se mi to moc nelíbí na volání. Tak jsme se usnesli že to bude Coralia-domácky C(K)ora.
Ty fotky ještě zmenším a pošlu.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 18:17
- Nahlásit

jana33
Z vašeho prvního vrhu si zamlouvám Angelinu Jolie Ferdův svět

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 18:27
- Nahlásit

Ketrin
No to je moc hezké.Já bych chtěla jednu fenku z céčka - bude-li nějaký C vrh- pojmenovat po babce CORA.

Eda
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 19:15
- Nahlásit

Ketrin
to bude Coralia-domácky C(K)ora.
bezva, hezký!!!

Jumi
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 23:40
- Nahlásit

Ahoj holky!
To koukáte co! Už druhej den za sebou na cz-pes - ale to dělá ten nově narozenej "Korálek" musela jsem nakouknout co je u Ketrin nového!

no a místo toho tu čtu ty jseš prdlá! takhle napadat naší Zuzanku!!!! Pozor Jani ať ti Bernášek neukáže co je takovej 28kg hyperaktiv schopnej udělat na obranu své milované chovatelky

Zuzana T
mnooo možná jsem dneska udělal trochu průšvih, ale nějak jsem Bernáškovi stříhala chlupy na tlapičkách a nějak mnooo prostě nevim jak se to stalo ale asi se mu ňák ostříhaly i uši a asi se na nich udělaly i pěkný zuby
a aby Bonnince nebyla líto ta její ouška tak nám zas teče z očí a musíme kapat - doufám, že to zaženem jinak budem muset k vetovi

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2007 09:13 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

Jumi
Zapomínáš,že by 28kg zlaťáček stál v prvé řadě proti 40ti kilovému Samouškovi a taky proti 30kg Rozárce a 20kg Ferdovi, tudíž by byl dooost v menšině oproti 90 kg mejch chlupatců,takže bacha jo
Jumi
A co má s očičkama? Jsem teď přes oči odborník. Homeopatka říkala,že prej něco nevidím,když moji psi trpí na oči,se budu muset rozkoukat

<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání