| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2007 13:20
- Nahlásit
Ketrin
já nepíši na OVVR,ale na stejnou zkoušku!!!Nebraň pracanty,take někteří kalkulují,zrovna tak,jako výstavníci .
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2007 13:33
- Nahlásit
Zuzana T
nepíši na OVVR,ale na stejnou zkoušku
jo to jsem přehlédla, sorry
kalkulují,zrovna tak,jako výstavníci. no to je jistá věc. právě to se snažím říct, že na můj vkus je té rivality nějak moc na úkor "obyčejné" radosti ze psů... jsem na jedné výstavě sklidila útrpný úsměšek, že se raduju z V3
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2007 13:52
- Nahlásit
Ketrin
a to kdyby dotyčnej věděl,že ty se raduješ i z vd
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2007 14:04
- Nahlásit
Ketrin
JJ,radost mizí....,ale zaplaťbůh jsou ještě stále lidičky,kteří nejsou vším tím děním až tak moc postižení!Až budu patřit do té druhé kategorie,tak si koupím vořecha z útulku a končím s chovem.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2007 14:26
- Nahlásit
Zuzana T
Jenže to nepoznáš a kamarádům věřit nebudeš
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2007 15:30
- Nahlásit
jana33
no to jsou vyhlídky!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2007 15:32
- Nahlásit
Zuzana T
Čeká vás to všechny já ještě žádnýho značkovýho psa nemám,jenom vořechy,tak se můžu distancovat
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2007 18:25
- Nahlásit
Ahoj holky!
to jsou mi ale zasvěcené diskuze Ještěže je Bernášek takový atlet, alespoň nemusíme nějaké výstavy řešit
Jinak hlasím, že co bernášek nemá na těle má jisto jistě v hlavičce, protože zcela jasně a neomylně rozeznal konec zkouškové sezony, pochopil, že nějaká exhibice na PZ už mu nehrozí a tak začal bažanty nosit jakoby se nechumelilo a jakoby je takhle bravurně přeci nosil od vždycky no to jsou chvíle kdy si tak člověk říká, jestli ho má štěstím sežrat a nebo ho raději rovnou zardousit!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2007 19:06
- Nahlásit
Jumi
Ahooooj,ten Bernášek je poklad.
Naše diskuse neber vážně,já mám většinou po takové výstavě ,jako byla v Praze depku,ono mě to zase přejde.
Míšo zítra ve 20,00 na nás s Bončou myslete a držte všechny tlapky.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2007 19:39
- Nahlásit
jana33
ahojda, marod mi přidělává starosti,předevčírem mi zase zakulhal,od tý doby sem to na něm neviděla,ale našim přijde,že nohu zase dává dál od sebe...já už ho zase pozoruju jako ostříž,abychom včas volali veta....tak uvidím....je fakt,že zabránit těm jeho poklusům klus a občasným výpadům,když vidí neodolatelný klacek nebo hafa nijak zvlášť nejde a možná se trochu přetáhnul...no uvidíme...přeju vám,abyste se dočkali baráčku a taky vytouženýho štěnda Mě na dlouho touhy po dalším hafíkovi přešli,po těch všech trápeních se těším až si budem s Andym pořádně užívat a dohánět všechno,co jsme zameškali a doteď nemohli
Ketrin
Nemáš nějaký nový fotky s prdelkou a šťastnou maminkou ? Chci se kochat
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2007 20:02
- Nahlásit
Zuzana T
Míšo zítra ve 20,00 na nás s Bončou myslete a držte všechny tlapky.
budem
holky máte dojem, že GR jsou tvrdohlaví víc než LR...já to teda slyším prvně
http://retriver.cz/prispevky/prockrizenci/proc_kri zenci.htm
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2007 20:08
- Nahlásit
Jumi
mnooo jednu tvrdohlavou goldenku znám osobně
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2007 20:12 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Jumi
máš majlík
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2007 08:47
- Nahlásit
Jumi
Já bych s tím souhlasila,ale záleží na tom,co považuješ za tvrdohlavost. Já bych řekla,že LR se snaží vyhovět páníkovi maximálně a když pán trvá na něčem,co oni opravdu nechtějí,tak se to snaží třeba nějak obejít,ochcat,ale vyhovět. GR bych řekla,že když něco opravdu nechtějí,tak nechtějí a zhlížejí pak na svět jak králové z trůnu s takovým nadhledem a úšklebkem,něco jako - já říkám,že ne a stavte se na hlavu. A to teď nemyslím vůbec zle,oni jsou někdy takový aristokrati Ale záleží na jedinci,to je jasný. SPíš mě na tom článku teda dostal,jak tu paní vyhodili z RK,to je síla.
Zuzana T
Palce i tlapy samozřejmě budeme držet o stošest
choco
A kdy máte jít na kontrolu k Musilovi?
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2007 11:04
- Nahlásit
jana33
tak už jsem přelouskla tu knížku o krmení, tak jsem se do toho začetla, že jsem to zvládla za dopoledne, fakt moc hezky napsaný..
jinak potřebuju poradit, jak Sama odnaučit kousat a tahat vodítko..na klacky a všechny ostatní věci spolehlivě poslechne na pusť! ale jakmile jsme venku a on je na vodítku a vykoná obě potřeby, zahryzne se do vodítka a cupuje ho, tahá a na pusť nebo fuj vubec nereaguje..jde mi o to, že má sílu a já mám problém si ho přitáhnout a z tý huby mu to dostat..podle mě to bere jako hru, chce se o to přetahovat a vrčí, ale fakt jsem z toho zoufalá, protože to dělá pokaždý když venčíme a já se s nim pořád prát nechci...puberta??
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2007 11:20
- Nahlásit
Bára a Sam
A máš ho na pevném obojku + vodítko s karabinou?Zkus lovecké vodítko s moxon smyčkou nebo kovový žetízkový stahovák a pořádně škubni,když se do toho pokusí zakousnout/ s povelem fuj,pust/.No a pokud nic,tak zastavte,dej ho k noze a začni ho povelovat - sedni,lehni a pod.Udělej to pokaždé a mělo by se mu to kousání vyplavit pomalu z hlavinky.
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2007 11:24
- Nahlásit
Zuzana T
jj, pevný obojek plus vodítko na karabině..já se vždy zastavim, čekám až se zklidní, ale on škube dál..na volno je v pohodě,jen tohle nám dělá problémy...ten kovový řetízkový stahovák...včera ho jeden labrador při hře se Samem uplně přetrhal..neuškrtí se mi na tom?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2007 11:28
- Nahlásit
Bára a Sam
nejde o škrcení,ale o to škubnutí.Musíš se naučit škubat efektivně- ne tahat ,ale jednou pořádně trhnout,aby to pocítil.On si to pak s nesouhlasným povelem a nepříjemným škubnutím spojí s tím,že nechceš aby to dělal.Myslím,že zkouší při vedení na vodítku převzít velení ve vaší dvojici- to nedopusť,nebo ho budeš vláčet napořád.Prostě pokaždé,když se zakousne,tak musí být jasný tvůj nesouhlas a razantně to ukončit - nečekej až přestane sám.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2007 11:56
- Nahlásit
Ahoj!
Zuzana T
palce budem držet a dej hned vědět.
Jumi
Bernášek je chytrý psík a veselá kopa
choco
asi 2-3 dny staré fotky jsou na odkazu Aktuálně. Musím to teď nějak předělat, odkaz Štěňata změnit na odkaz Cora nebo tak, protože to asi takhle vypadá že je Korálie na prodej nebo co - už pár lidí volalo...
Jenže holky, hlavně vy co máte černé psy, poraďte mi nějaké triky jak fotit černého psa?! Ať dělám co dělám, pořád je to jen černej flek. Sali má taky za celý svůj dlouhý život jen pár slušných fotek...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2007 12:09
- Nahlásit
Ketrin
Tak to jestli ti někdo poradí,tak to předej dál,Sam a Ferda jsou taky absolutně nefotitelný
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2007 12:29
- Nahlásit
Ketrin
Jo to problém je.
Chce to světlé pozadí a hodně rozptýleného světla,slunce taky není ono a dobrý foťák!!!
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2007 13:06
- Nahlásit
Ketrin
já teda fotim obyč digitálem, ale musí to být ve dne a fakt zblízka..teď jsem zkoušela v dálce na sněhu a taky jen flek..
jinak už asi hárají feny nebo nevim, naše procházky jsou za poslední týden ne o hraní a házení klacíků, ale o plížení se po zemi, olizování trávy na každým metru a utírání slin..
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2007 20:53
- Nahlásit
Ketrin
ad focení... nedávno jsem zjistila, že umístíme-li do expozice černýho a žlutýho LR (popř. hnědýho, ten nikdy nic nezkazí), náhle se nám snímek jakoby rozsvítí a je dobře vidět do tváří všech zúčastněných labíků
jinak holky, držte mi prosím tlapky i palce, zítra nastupuju do nemocnice a v pátek na v pořadí třetí operaci toho samýho předloktí...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2007 21:34
- Nahlásit
Eda
v pořadí třetí operaci toho samýho předloktí... ouha... ať se to konečně podaří!!
umístíme-li do expozice černýho a žlutýho LR (popř. hnědýho, ten nikdy nic nezkazí), náhle se nám snímek jakoby rozsvítí
ahá-takže odborná rada zní - pořídit ještě hnědáka?!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2007 23:43
- Nahlásit
Tak holkýýý- Bonnynčiny lokte i kyčle vypadají velmi slibně ,teď uvidíme,co s tím udělá Dr.Šebek.
Špatně nás objednali,takže jsme čekali od 19 do 22 hod,ale stálo to za čekání,mám radost.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 09:12
- Nahlásit
jana33
na kontrole byli naši s Andympřed 14 dny a to jako nic špatnýho na něm neviděl a ani k chůzi nic neměl,jen se smál,že kluše jak kůň a pak že ta bulka vypadá jakoby mu tam spíš něco zarostlo (myslel si že tam má brok....ale my po něm doma fakt nestřílíme ) mě to přijde jako něco chrupavčitýho...no nevím...máme ještě vydržet na vodítku a asi tak za týden už ho pomalu pouštět,ale ještě ne ke psům...na další kontrolu právě až v lednu,ale kdyby něco tak volat. Znovu se to klulhání nezopáklo a ani po tom,co se nám povedlo včera...se mi to včera krapet vymklo venku...jsme potkali známýho labrouše Ozzyho,se kterým nikdy nijak nevyváděli (on má Ozzy od mala dost problémy s imunitou a bere denně kortikoidy a homony a je to taky flegmouš na entou),spíš jen tak kolem sebe jako courali a opičili se třeba v braní si a hryzání klacíčků...a tak když sme ho včera potkali,jsem si řekla,že se psiska aspoň po dlouhý době pozdraví....a ty brďo...to bylo vítání a skákání a neřízený hopsing ze strany na stranu,až si Andy radostí málem skočil k Ozzymu do auta a jel by se s ním venčit do lesa...no nějak mi to nevyšlo...ale na Andym byla vidět spokojenost nejvyššího kalibru a ještě se divil,co jako je,že ho táhnu už pryč,když je taková sranda ...
Bára a Sam
jj,taky chodíme s hlavou dolů a nosem nalepeným na zemi a někdy ten nos přilepí i knaší starý bílý chlupatý maltézandě a nemůže se nabažit...zato malá bílá chlupatá se může zbláznit...Eliho ségra už začala prvně hárat před týdnem,a to byli ještě na cvičáku,takže když pustila paní svýho Jack Russela jako a´t se taky jde s fenečkama vyběhat,tak byl na Eli zavěšenej jak ocásek.
Eda
jujda,to teda držíme tlapky s Andym...co s ním máš?A to máš po nějakým úraze?
Zuzana T
Tak to gratuluju, tenhle vrh byl teda opravdu all inklusive a exklusive
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 09:16
- Nahlásit
Zuzana T
Tak se to držení palců a tlapek vyplatilo! Moc moc gratuluju!!! Myslím,že ti béčka bohatě vynahrazují ty zdravotní nepříjemnosti u prvního vrhu
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 09:54 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Ketrin
pořídit ještě hnědáka?!
no jistě! správně jsi to pochopila...
ne, ale vážně, když jsem fotila jen hnědou s černou třeba na sněhu, tak nic moc, chvílema až katastrofa. ale když k nim přihopsala žluťaska, tak to najednou šlo... jistě nějaký zkušený fotograf by věděl proč, ale já se učím metodou pokus omyl
tak se mějte pěkně a všem hezký víkend, já se jdu pomalu nadýchat rajskýho plynu
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 09:55
- Nahlásit
Eda
Tak držíme pěsti
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 10:14
- Nahlásit