| Autor |
Zpráva |
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 11:11
- Nahlásit
Jo a zapomněla jsem nahlásit, že Cory upgrejdla z porodnice do kuchyně - přestěhovala jsem ji předevčírem, hlavně kvůli Brestě která byla rozpolcená-chtěla být s ní i s námi Salinu ještě v blízkosti malé nesnese - takže Sali se sama radši klidí. Borgo smí u bedny ležet, i když Bresta zrovna kojí, ale víc zatím taky ne. jak strčil do bedny nos a chtěl si k ségře čuchnout, hned cvakaly zuby.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 11:20
- Nahlásit
Ketrin
Tak to je správný,mamina nesmí bejt rozpolcená tak synáčka u sebe snese a zaslouženou důchodkyni ne? No to je teda spravedlnost,chudák Salinka
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 11:24
- Nahlásit
Ketrin
je to takový zvláštní, když koukám na fotku, kde má fenka jen jedno štěnátko..ale je kouzelná, hlavně ta fotka s plyšákem je nádherná..
podle čeho se vybírá název chov. stanice, to si vymyslí majitel?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 11:39
- Nahlásit
Ahoj holky,
já jsem tak šťastný a zároveň smutný člověk.Celý vrh ,jak to tak vypadá je super- sice nevím,co Šebek,ale mě připadaly kloubíky,jako z partesu.Skala neřekl číslo,ale prý se nemám bát a usmíval se.Smutná jsem pro rozhodování,co s Bončou dál.Bude s ní i exterierově moc pěkná fenečka,takže jsem totálně rozpolcená.Doma není velké nadšení pro to si jí nechat,potřebovala bych někoho do spoluvl.,nejlépe z Prahy a kterého dobře znám.To je celkem nereálné.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 11:43
- Nahlásit
Zuzana T
A proč by nemohla zůstat u vás? Doma místo ještě je,ne?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 11:51
- Nahlásit
Zuzana T
asi budeš muset hledat mezi neznámými a pořádně je proklepnout, však on se někdo fajnový najde. Bára a Sam
název chov. stanice, vymyslíš si 6 možností a napíšeš je podle pořadí jak je chceš. A oni ti vyberou.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 11:51
- Nahlásit
jana33
místo ano,ale plány byly jiné.Cathy je 6,5, r.,Bonně 1,5 r.,chtěli jsme mezi pejsky vyšší věkový rozdíl.Já víc,jak 2 psy nemůžu mít.Máme sport.aktivity,kam by se 3 psy už nevměstnali.A za 6-7 let budu mít dvě veteránky.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 11:55
- Nahlásit
Zuzana T
5 let není dost velký věkový rozdíl? Za 6 let bude Cathy už na konci,ale Bonna bude mít před sebou ještě poslední štěnda. Mě se to tak hrozný nezdá. Ale musíš si to rozmyslet no.
Hele tak jí dej do tomboly na večírku,na cvičák a akce chodí jen zodpovědní páníčkové Hmmmm kdyby byl baráček,tak bych páníka ukecala (už jsem mu to nadhodila),ale takhle se už nevejdeme sami.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 11:57
- Nahlásit
Zuzana T
smutnit by bylo na místě, kdyby klouby vyšly blbě. Takhle máš velikou šanci najít (spolu)majitele jaké budeš chtít a ještě si mezi nimi vybírat. Tak hlavu vzhůru.
taaak a obvyklá soutěžní otázka. Kolik dnes Cora váží?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 11:59
- Nahlásit
Ketrin
Tipuju to 1,6 kg
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 11:59
- Nahlásit
Ketrin
1.6?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 12:00
- Nahlásit
jste se domluvily? ale přeháníte! 1415 g.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 12:01
- Nahlásit
Ketrin
Jestli vy jí netrápíte hlady
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 12:01
- Nahlásit
jana33
jé to jsme se trefily!
Hele s tím večírkem to zase tak blbý nápad není - tombola né ale zeptat se ,to by šlo.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 12:03
- Nahlásit
Zuzana T
No jasně,rozhodit tam sítě můžeš ale tombola náhodou není vůbec špatná,vedle pekáče buchet by byla hlavní atrakce
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 12:12
- Nahlásit
Zuzana T
rozhodit tam sítě můžeš to jó, ale tamní účastníci a jejich známí a kamarádi většinou mají psů dostatek...a známí známých a tak... spíš bych být tebou dala klasicky na net inzeráty s jasně formulovanými požadavky na páníky a pak uvidíš. Sice se stejně ozve spousta blbů, ale zhruba tak každý desátý zájemce může být nadějný
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 12:17
- Nahlásit
Ketrin
No to já vím,problém je spíše ve mě - můj vnitřní boj.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 12:19
- Nahlásit
Zuzana T
Ty si jí chceš nechat! Kašli na logiku a podlehni emocím,to je zdravý
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 12:24
- Nahlásit
Zuzana T
problém je spíše ve mě - můj vnitřní boj. jo takhle. No tak to rozhodování Ti nezávidím. Myslím že přesně vím co se Ti všechno honí hlavou...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 12:28
- Nahlásit
Ketrin
Zažila jsi to s tím ačkový psem ,vid?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 12:38
- Nahlásit
Zuzana T
No vždyť jo. Ono člověk má pořád ten postoj jako že
"já zlá ho chudáčka dávám pryč" ale chce se na to podívat i z té strany, jako že "vždyť on by mohl mít svýho páníka jen sám pro sebe a dělat mu radost". U něj navíc to bylo umocněné tím, že on potřeboval a chtěl dělat v takové míře, jakou jsem mu já nemohla poskytnout.
Prostě, když se to povede, je to jen a jen radost. Ale Rambův páník byl taky až ten 10. nebo 11.zájemce.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 13:10
- Nahlásit
Ketrin
no nazdar,to se mám na co těšit - 10 x !
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 13:24
- Nahlásit
Zuzana T
Nojo musíš si to pořádně promyslet. Každpádně rozhoď sítě na večírku,třeba budeš mít zrovna kliku
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2007 09:08
- Nahlásit
Dobré ráno,
nejdete někdo v neděli v 9 hod na cvičák?Půjdu tam s Bonnou,aby nezakrněla.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2007 09:10
- Nahlásit
Zuzana T
Zeptám se Karla,kam nás Jindra hodila,ale obávám se,že to bude v sobotu,chodíme tak v 99% případech
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2007 09:37
- Nahlásit
jana33
tak nevím - prý jdu ze samými zlobivkami - vy to nejste?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2007 09:41
- Nahlásit
Zuzana T
ze samými zlobivkami tak pozdravuj naši Bali!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2007 09:58
- Nahlásit
Holky, tady je hnusně sníh špinavej, mokrej, všechno taje a teče... ještěže už máme ranní prodloužené venčení za sebou, teď všichni čtyřnozí nadlábnutí spí a já si topím v krbu. Ještě si udělám čaj s rumem a jdu fakturovat
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2007 10:04
- Nahlásit
Zuzana T
Nééé my jsme strašný vzorňáci Jo minule konečně zlobil Speedy,jsme říkali páníkovi,že se konečně začíná chovat jako normální štěně
Ketrin
Neprovokuj krbem,jo!
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2007 09:33 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Ahoj hoky, tak se hlásím živá! děkuju za palečky a pacičky
na http://www.youtube.com/user/egemova
je nové video 3 grácií z lesa
Ketrin
prosím, hoď na stránky nové fotky mimi