Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2007 09:24
- Nahlásit

Jumi
Ahoj - ježkovy voči - nemá Bernáš kupírované ouška?No já vím,už měl být dávno ostříhaný,nechceš s ním přijet dneska?Dám ti bážu a můžeme jít psy obalit bahnem k nám na pole.
Jinak Bonně se v levém oku dělá také v koutku žlutavý výtok,už to vymývám 5 dní borovkou.Oko ale není zarudlé.Uši vypadají už lépe,ale je z těch,kterým se tvoří hodně mazu.

Jumi
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2007 11:08
- Nahlásit

jana33
Homeopatka říkala,že prej něco nevidím,když moji psi trpí na oči,se budu muset rozkoukat
to se říká, že když máš oční vadu tak to znamená, že nechceš něco vidět..no já mám tři dioptrie a astigmatismus takže jsem docela slepá, takže také kolikrát přemýšlí, co to teda je....

Zuzana T
no uši má kupodivu celý jenom zubatý ale alespoň se mu hoděj k mordičce tu má taky zubatou

Přijet bychom mohli asi bychom to k vám vzali autobusem a pak by nás na cestu zpět vyzvednul páníček - tak na kolikátou máme dorazit?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2007 11:17
- Nahlásit

Jumi
Já jsem v 15,20 doma

Jumi
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2007 11:27
- Nahlásit

Zuzana T
tak my nějak na tu čtvrtou dorazíme

Ketrin
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2007 11:28
- Nahlásit

Ahoj, Zuzana T konečně jsem poslala ty fotky. Oni nám tu pořád ještě vypínají každou chvíli elektriku a nebo nejde net. Ale zato zas se psy venku neobalují v bahně, nýbrž ve sněhu
Jana33 Jumi
když máš oční vadu tak to znamená, že nechceš něco vidět
se taky budu muset zamyslet nad svými dioptriemi ale lepší už to asi nebude...
Corynka dnes (4.den života) váží 720 g - asi bude křížená mamutem

Jumi
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2007 11:30
- Nahlásit

Ketrin
jinak chválím výběr jména! jména obsahující R jsou nejlepčí..to se bude hodit

Ketrin
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2007 11:34
- Nahlásit

Jumi
No jasně , R tam musí bejt aby se mohlo v případě potřeby vrrrrčet

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2007 11:36
- Nahlásit

No holky, je fakt,že u nás kormě psů mám i já tři a půl dioptrie,takže je to se mnou fakt děs. Hlavně se pak chudinky nebohý pejskový kvůli mě trápěj
720g to fakt bude takovej mastodontek Jseš jistá,že byla nakrytá hugem a ne nějakým mastifem?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2007 11:42
- Nahlásit

jana33
No ono je to celkem fuk protože se to stejně pak srovná. Např. Borgo měl z celého vrhu nejmenší porodní váhu.
Ona pořád pije a pije.

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2007 11:53
- Nahlásit

Ketrin
Nojo když má celej bar jen pro sebe,tak by bylá blbá,kdyby nechlastala

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2007 12:07
- Nahlásit

Ketrin
jen ať se cpe,to jí neuškodí.
Jumi
Ok nachystám se na vás.Na středu jsem objednala B. ke Skalovi na rtg.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2007 12:08
- Nahlásit

jana33
no uplně přesně to samý říkal včera manžel. eště s nějakým dodatkem, že kdyby byla jen jedna pípa..., ale když je jich deset... tak že on by se choval úúplně stejně

Ketrin
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2007 12:15
- Nahlásit

Zuzana T
objednala B. ke Skalovi tak držíme palce to bude dobrý - stejně jako ostatní

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2007 12:25
- Nahlásit

Ketrin
Cha - znáš Muphyho zákony?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2007 12:47
- Nahlásit

Zuzana T
Nech toho

Eda
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2007 12:50
- Nahlásit

Ketrin
jejda, tak to je pěkná cvalďoška
ten sníh vám závidím, dole u vody je bahno a až vysoko v lese teprve sníh...
modlím se na zítra, aby bylo lehce pod nulou, abysme se nebořili v bahně na kole... ale teď vesele svítí sluníčko, takže moje naděje mají smůlu

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2007 13:54
- Nahlásit

jana33
Mrkni do CHS Libošovská blata - 3. plánovaný vrh.Mašenka se mi už dýl moc líbí a ten Anglán také vypadá k světu.

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2007 14:26
- Nahlásit

Zuzana T
Teď jsi mě nachytala na švestkách,už jsem kvůli tomuhle vrhu psala i Ketrin líbí se mi i ten vrh od Rosemary,ten bude později,takže asi rozhodne,jestli nám vyjde barák teď nebo nás ten hodný milý prodávající podtrhne a budeme hledat dál. Pak by asi připadal v úvahu až ten vrh po Rosemary. Až bude 100% rozhodnuto s barákem,tak chci Jedličkovi zavolat a vyptat se ho na všechno a zajet tam, vrh s Rosemary už opakují,tak tam budou už známý i zdravotní výsledky spojení. Mášenku mám zase moc ráda,takže opravdu uvidíme,jak se vyvine situace. Ale je vidět,že už znáš můj vkus

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2007 14:34
- Nahlásit

jana33

choco
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2007 15:00
- Nahlásit

Tak konečně jsem se dostala k tomu,abych taky popřála malýmu mimísku do vínku vše nej a hodně zdravíčka do toho krásnýho psího života,co jí určitě čeká.

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 08:47
- Nahlásit

choco
Ahoj paní,tak jak se má marůdek,všechno v pohodě?

Byl někdo na výstavě a jak dopadl? Myslím,že jsem zdálky zahlídla Zuzku,ale nejsem si úplně jistá a než jsme se na dané místo probojovali,byla ta dotyčná už pryč

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 09:03
- Nahlásit

Ahoj všem. Zrovna se chci taky zeptat, kdo jste byli v Letňanech a co tam bylo zajímavého u LR k vidění?

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 09:17
- Nahlásit

Ketrin
My tam byli,ale zajímavého skoro nic neviděli ale nevím,jestli to nebylo tím,že jsme jeli přímo z cvičáku a byli trošku přimrtvený

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 09:21
- Nahlásit

jana33
zajímavého skoro nic neviděli no toto?! jakto? vždyť to byla nominační na Cruft´s... Tak aspoň kdo vyhrál! Výsledky ještě nikde nevidím...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 09:38 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Ketrin
Ahoj,já u LR nebyla,protože jsme se nacházeli každý v jiné hale.Jen vím,že Cajc u fenek vyhrála krásná čokoládka mých kamarádů Stránských/ já vím,to je linie,kterou ty nemusíš/,ale je to opravdu krásná holka.Jo a v dorostu byl uspěšný odchov od Hossů.
Za to u GR se děli věci. Bylo skoro 160 GR a většinou ve výborné kvalitě.Rozhodčí mě oba velmi zklamali,zrovna tak organizace.Takhle si kvalif.výstavu tedy nepředstavuji,ani žádnou jinou Cacibovku.Pomalu škrtám ze seznamu více a více rozhodčích,takže nevím ,ke komu budu chodit.Např.: u psů jsi nevěděla,kdo vyhrál- pokud nezačal sám jásat a kdo byl 2-4 to jsi také nepochopila.Rozhodčí nahlížela do posudků,takže si přečetla v klídku jméno a to ostatní,u fen byl pan rouhodčí více jak nenaladěn.Celkově to na mě dělalo dojem,zaplať,oběhni kruh a vypadni.
jana33
Já jsem se nepotkala s více lidmi,byl tam blázinec a já jsem se uvolila vystavit dva psy,tak jsem zase neměla čas,který jsem si představovala,že mít budu.Ach jo.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 09:43
- Nahlásit

Zuzana T
A co to teda bylo u GR za rozhodčí? Jinak přesně to samé co ty říkali včera naši kamarádi co vystavovali GR psíka v dorostu. Aby rozhodčí koukal do katalogu, no fuj. Vystavovalas Bonnu? A co Bernášek?

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 09:44
- Nahlásit

Zuzana T
No a jak jsi dopadla ty a tvé odchovy? A co jste měli za rozhodčí? Výsledky labrošů by mě taky zajímali,ale nikde ještě nejsou,jen vím,že ve třídě šampionů vyhrál Eddie od Jaloviska a taky vím,že pan rozhodčí nešetřil VD (dával je i jinde titulovaným psům)

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 09:55
- Nahlásit

jana33 pan rozhodčí nešetřil VD (dával je i jinde titulovaným psům) a pak že tam nebylo nic zajímavýho

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 10:01
- Nahlásit

Ketrin
Tak to jsou jenom střípky z doslechu,konkrétní výsledky u všech psů nevím Ale hodně se prý díval na hloubku hrudníku,úhlení,pohyb.......

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 10:06
- Nahlásit

hloubku hrudníku,úhlení,pohyb....... tak to zní rozumně. Hlavně ten pohyb. Navíc ten rozhodčí nebyl labradorkář, takže to je o to zajímavější.

<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání