Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Lucinda
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 07:46
- Nahlásit

Ketrin
Co tak asi děláme? My zrovna pěkně mrzneme. Ráno jsem tu zimu proklínala, šla jsem krmit koně na šestou a auto na mě dost odmítavě mrkalo, že jsem asi blázen, hnát se do takové zimy. Cora je šikulka a 2 kg to je už pěkný cvalda.

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 08:43
- Nahlásit

No tak to je Corynka už opravdu velká holka,když otvírá očička. Váhu už nekomentuju,je to prostě nacucanej obřík
Nám definitivně padla koupě baráku,takže se střídavě utápím v depresích a střídavě se snažím hledat něco jiného. Hlavně jsem zase v šoku,jaký jsou ty lidi svině

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 09:46
- Nahlásit

Já dostala včera od Sama přes hubu asi metrovým klackem, takže mám šlinc přes celou bradu a asi 2krát vynadáno od různých babek, at si laskavě odchytim toho psa a že to není jako možný, že mám takovou obludu na volno...takže pohoda, jazz a souhlasim s Janou, že jsou ty lidi svině

Ketrin
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 10:14
- Nahlásit

jana33

zrovna dneska ráno při venčení jsem si na to vzpomněla, že se tě musím zeptat jak to vypadá s domečkem.

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 10:53
- Nahlásit

Ketrin
No všechno špatně. Tak nakonec ještě že se nám Cecilka nenarodila,to bych byla asi fakt zoufalá. Né že bych teď nebyla

Eda
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 11:32
- Nahlásit

Ahoj holky
zima je krutá, ale mám raději mráz než bahno dneska jsem už poprvé uklízela se zašitou rukou a řeknu vám, že dělat vše levačkou je vážně funny
jana33
jinak s bydlením je to v okolí Phy dost hustý a to, že jsou někteří lidi s...ě, to je svatá pravda... nejen ty nehorázný ceny bytů nebo pozemků, ale to jednání...
Ketrin
a co říkalo mimi na svět? u tebe se jí musí líbit, to je 100%

Ketrin
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 11:39
- Nahlásit

Eda
říkala, že bych měla trochu uklidit a umejt okna

Eda
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 11:46
- Nahlásit

Ketrin
že bych měla trochu uklidit a umejt okna
přece nebudeme skákat jak nám labradoři pískají, ne?

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 14:29
- Nahlásit

Holky nemáte někdo tabulku nebo inter. stránku s přehledem, kolik by měl labrador v kolika měsících vážit? Samovi bude za 2 týdny 8 měsíců a váha je zhruba 28kg, přešla jsem z granulí na vařenou stravu, jí 2-3krát denně, ale když jsem ho včera pozorovala, tak mi vhledem ke své velikosti přišel trochu hubenej..

Ketrin
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 14:43
- Nahlásit

Bára a Sam
existuje jednoduchej vzorec počet měsíců x 4, což platí právě do těch 8 měs. s nějakou tolerancí oběma směry. Já bych se řídila hlavně svým pocitem a tím jak pes skutečně vypadá vzhledem ke svému typu - silnější/slabší kostra atd.

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 14:57
- Nahlásit

Bára a Sam
Zase to ber tak,že teď má takovej ten "nohatej" věk jako děti - puberťáci. Vždycky je lepší o fous hubenější než tlustší,ale jak píše Ketrin,řiď se pocitem,intuicí.
Jo právě jsem si domluvila na příští středu prohlídku jedný usedlosti,tak uvidíme.......ať je to ono,ať je to ono....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 15:07
- Nahlásit

Vždycky je lepší o fous hubenější než tlustší,
akorát ve výstavním kruhu né

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 15:28
- Nahlásit

Ketrin
výstavní kruh pesanovi k ničemu není,když už tak gumovej a pískací a tomu je jedno,kolik pes váží

Ketrin
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 15:30
- Nahlásit

no vidíš zase máš humor
to mi připomnělo, jak mi páníci od jednoho Borgovýho bráchy psali, že nejoblíbenější hračka je "gumový kroužek" - pak přišla fotka - ona to taková ta pneumatika pro pitbula

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 15:36
- Nahlásit

Ketrin
Hele mě humor nepřechází,akorát se někdy ustálí na temně černé
To slibuju Ferďákovi,že jak bude barák a strom,tak mu tam zavěsím pneumatiku a bude se moct vyvěšovat do aleluja

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 16:15
- Nahlásit

jj přesně, nohatej věk..krk a hlava je už mohutná, ale ty jeho špejličky jsou srandovní a hlavně není ještě pořád tak nějak " prdelatej" jak labradoři bývají..intuice mi říká, že je to puberták co má vytahovací období (mezi 14 až 17 lety jsem vypadala stejně). Včera jsem na netu našla fota jeho otce a babičky a oba jsou ohromní, tak počítám, že se to ještě srovná..kdybych ho měla krmit podle toho jak si říká, tak je to chodící černej sud..

Eda
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 20:07
- Nahlásit

Dneska jsme měly s hnědkou v lese štěstí
našly jsme právě shozené 2 parůžky teda Edka našla ten první...
Bára a Sam
jinak, Eda váží taky 28 (jojo, vím, je to fenka). ale tvůj pocit je nejdůležitější!

Eda
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2007 19:31
- Nahlásit

Ahoj, kde jste kdo? Neodvál vás vítr? Zaskočila jsem se podívat a tady ani noha/tlapka
Už jsme s Edou udělaly adventní věnec a píchly ho na dveře. Probíhalo to za její mohutné asistence, kdy to vypadalo, že si přeje, abych jejího plyšáka zakomponovala do věnce stále mi ho strkala pod ruce...
Dneska měla veliký výlet v lese, nikde ani noha, moc se nám to líbilo

Ketrin
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 11:22
- Nahlásit

Holky pomóóóc, tady je tak hnusně!!! všechno teče, všechno je špinavé, všude tuny bláta a leje

Eda
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 12:58
- Nahlásit

Ketrin
jo, souhlasím s tebou plně! připadám si jako blbec, kolem domu vánoční výzdoba a bahno... Kdykoliv jdu s Edou ven, tak pak je povinný pucování pacek a podvozku, ale stejně pak doma je spousta odrolenýho sajrajtu...

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 14:54
- Nahlásit

Já hlásím v Budějcích pěkně..doteď svítilo sluníčko a je teplo..Sam si to ale moc neužije, jsem do 21hod v práci jinak se musím pochlubit, včera zvedl poprvé nohu, já u toho nebyla, ale podle vyprávění přítele to musela být sranda..klítil se tak, že si počůral tu druhou pak jsme byli spolu 2 hodiny a už zas jen na mimino..a večer jsme potkali kluka se štěnetem vlčáka a kluk byl totálně sjetej, asi fakt nějaký tvrdý drogy, protože na mě začal křičet jak jsem mu to mohla udělat, že mě miluje, že se zabije a mě taky, pak začal brečet a třást se, pak na mě začal hrabat..a co myslíte Sam? Ten muj obránce ležel na zádech, nohy roztažený a vlčák ho očuchával..nevěděla jsem jestli rvát psa nebo nakopnout toho týpka, takže jsem tak nějak instinktivně vzala do vzduchu toho vlčáka a odhodila o metr dál..pes kvíknul, jenže mě v tu chvíli šlo jen o to zmizet, už jsem se kluka docela solidně bála..Samík ještě v zápalu boje jak viděl, že se s klukem bavim začal na něj skákat, já křičela, kluk řval..no fraška jak blázen..ale pořád se držim hesla..
V Českých Budějovicích by chtěl žít každý
Jára Cimrman

Ketrin
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 16:33
- Nahlásit

Bára a Sam
to jsou věci
ale ČB jsou fakt krásné místo k životu, mně se tam moc líbí akorát mě naštvali ty zloději v létě ale jinak tam jezdím moc ráda

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 17:17
- Nahlásit

Ketrin
jj, já jsem na tyhle věci magnet, ale co mě fakt o to víc mrzí, že jsem zjistila, že asi nemám vůbec pud sebezáchovy. Roztřesu se jak osika a nezmůžu se na nic. Chtěla jsem ho kopnout do koulí, ale nedokázala jsem to. Tak to odnesl nevinnej pes. Docela by mě zajímalo, co z toho psa vyroste, vůbec neslyšel na jméno a dobře živenej asi taky moc nebude. Dneska už se směju, hlavně tomu, že starý babči mají ze Sama hysterii a když jsem potřebovala aby mě ochránil, tak se překulí na záda.. asi začnu vážně učit povel štěkej!

Eda
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 19:45
- Nahlásit

Bára a Sam
asi začnu vážně učit povel štěkej!
aniž by chtěla nějak snižovat vážnost tý příhody, tak si představuje labíka, jak "zuřivě" štěká a při tom vrtí ohonem

Ketrin
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 19:48
- Nahlásit

Eda
náhodou Salinka mě jednou docela vážně "zachránila" před podobnýma nepříjemnostma... páč ona jak je poserka, tak štěká - neb se bojí, jenže to ten dotyčný nepozná a bojí se taky

Eda
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 20:07
- Nahlásit

Ketrin
aha, tak to máš pravdu, zapomněla jsem na štěkání ze strachu Eda se při tom ještě pekelně naježí, takže vypadá drsně a jde z ní "strach"

Ketrin
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 20:46
- Nahlásit

pekelně naježí
Jasně, zubr
Corynka už je velká holka - dneska měla poprvé masíčko (syrové) a když jsem jí to dávala (z ruky), tak jsem vzpomínala na Edu-piraňu

Eda
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2007 14:11
- Nahlásit

Ketrin
tak jsem vzpomínala na Edu-piraňu
jé, tak to je už veliká slečna teda přiznám se, stále čekám na nějaké foto... je mi jasný, že tě teď před svátkama nepojedu otravovat, abych si zaslintala nad mimi...
jo, ale na piraňu je ještě moc malinká, protože jí ještě nevypadávají zoubky

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2007 14:57
- Nahlásit

Edatě teď před svátkama nepojedu otravovat ???
klidně přijeď, budu ráda! O víkendech je tu rušno, ale kdyby ti to vyšlo ve všední den tak by to bylo dokonalý - jsem tu sama, jak žádná štěňátka neprodávám tak ani se skoro nikdo nejezdí na ně koukat a do toho to počasí - - prostě trošku ponorka

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2007 18:51
- Nahlásit

Ahoj lidi,tady už je také mrtvo ,jako na zlaťákovi- no jo vánoční šílenství zapracovalo!
Tak vám chci jen oznámit,že došly rtg. kyčlí a loktů Bonny z Botičských Meandrů od Šebka a že je má stejně ,jako všichni její bratříčci a sestřičky 0/0!!! Mám ohromnou radost !!!
Teď ještě najít milujícího a lovecky zaměřeného pánečka pro Bonynku a budu v sedmém nebi.

<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání