Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 10:07
- Nahlásit

Ketrin
Nojo tak si musíme počkat na výsledky a uvidíme. Co mimčo,jak se má?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 10:11
- Nahlásit

Má se výborně. Hádej kolik váží

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 10:16
- Nahlásit

jo a Jani, chtěla jsem se Tě zeptat, kde kupuješ mořskou řasu? Že bych psům dopřála nějakou menší zimní změnu ve vitamínech a minerálijíííích

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 10:18
- Nahlásit

Ketrin
800g?
Řasu kupuju normálně ve zveráči,teď máme myslím od SUSA, dřív jsme kupovali i Algolith. Ale myslím,že jí mají i v lékárnách a je to asi jedno

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 10:21
- Nahlásit

800g? Cha-to měla předevčírem-dnes má přes kilo. Nevím přesně páč se na té váze mrská, ale asi tak 1015
Ta řasa - ahá-já myslela v nějakým e-shopu a právě to nikde nemůžu moc najít.

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 10:24
- Nahlásit

Ketrin
Fakt má přes kilo? Začínám Brestu podezírat,že se nechala nakrejt za rohem od nějakýho mastifa Jen ať baští jedináček Ono když se podíváš k Jedličkovi na ty dvě štěnda,tak je na nich taky vidět,že měli mlíka nadbytek,jsou jak medvíďata
Jo jinak jsme konzultovali na cvičáku vrh od Mášenky a zjistili jsme,že Jindra je z ní celá poblázněná,takže to máme příkazem

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 10:30
- Nahlásit

Ketrin
Ale jinak ty řasy mají snad všude,kam si se dívala?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 10:46
- Nahlásit

vrh od Mášenky já bych jí asi taky dala přednost
Koukala jsem na Štěkací, k Evě... asi neumím hledat.

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 10:50
- Nahlásit

Tohle je ono
http://pesshop.cz/?oid=2330

Já bych taky dala přednost Mášence,ale všechno záleží na tom baráku,dneska by se to mělo rozhodnout. Je to tak,jak jsme si mysleli,jedná bokem s jiným zájemcem o vyšší ceně

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 11:13
- Nahlásit

Tak přece to tam je - dík
jedná bokem s jiným zájemcem o vyšší ceně zmeťour no jo, barák je pěknej, zájemci se asi o něj rvou

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 11:15
- Nahlásit

Ketrin
No já nevystavovala nic svého.Z Odchovu tam byla jen Beverly a dcerou své paničky.Kašpar měl nenáladu,takže ji vyčetl neprofesionální předvedení a otevřenou srst,anatomicky ji zhodnotil celkem dobře a daj jí VD.Toť vše.
Bonna přihlášená nebyla.
jana33
No vidíš- já říkám štěně jednoznačně od Mášenky!

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 11:15
- Nahlásit

Ketrin
No tak kdyby řekl hned,že za to chce víc peněz,tak jsme mohli hledat dál a ne podepisovat rezervačku,shánět peníze,dávat výpovědi atd atd atd....

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 08:40
- Nahlásit

Tak na fortunate už jsou komplet výsledky

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 09:00
- Nahlásit

jo už jsem koukala, zajímavé a mnohdy překvapivé Foxrush Dick Francis jsem sice viděla jen na fotce, ale vypadal krásně
a poněkud nechápu proč se šampioni cpou do pracovky, až v šampionech zůstane jen jeden

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 09:04
- Nahlásit

Ketrin
Nechápeš???? No přece,aby měli větší šance na tituly,ty naše naivko naivní

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 09:08
- Nahlásit

jana33
jooo? a co ještě šampion potřebuje za tituly? se mají jít prostě jen ukázat a prezentovat že jsou šampioni ne mně to prostě přijde takový trochu.... srabácký.

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 09:09
- Nahlásit

Ketrin
Aby si páníčci mohli honit ego ještě by mezi šampionama třeba dostali jen V a páníčci by zkolabovali

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 09:15
- Nahlásit

no a takhle dostali třeba VD
máš mail

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 09:42
- Nahlásit

Ketrin
Tak jim aspoň sklapla čelist

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 09:48
- Nahlásit

se už těším na jaro, až zas pro nějaký VDčko vyrazíme s Borgem

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 09:52
- Nahlásit

Ketrin
Na jaře začne Borgoušek mohutnět a začne sbírat tituly a Corynka taky

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 11:19
- Nahlásit

Ketrin
jana33
Nehaňte šampíky v pracovkách,občas máš více svých psů nebo odchovů ve třídách a nechceš třeba někomu zbytečně konkurovat.V tomhle bych problém neviděla.Vadí mě ,když si kluby nominují na výstavu tohohle typu svou např.prezidentku a pod. a potom u ní vyhrávají členové výboru.A aby to nebylo líto fenkám,tak v březnu bude mít psíky - no není to úžasné.U GR jsou zase na obě nominační výstavy oba rozhodčí negoldenáři.Super né - to je úroveň.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 11:31
- Nahlásit

Zuzana T
ale my nikoho nehaníme, jen si prostě myslím že šampion by měl chodit do šampionů, toť vše taky jsem to s Brestou tak dělala, ve snu by mě nenapadlo lézt s ní pak ještě do pracovky a k prezidentce - sice jsem u ní už dlouho nevystavovala, ale co jsem zažila, tak spíš mám pocit, že k "výborům" a k chovatelkám, co postavily své chovy na jejích psech, byla přísnější než k ostatním. Ale je blbý, že se tu točí pořád ti samí rozhodčí.

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 11:56
- Nahlásit

Ale to je tak se vším,já bych zase pukla vzteky,když plemeno posuzuju rozhodčí a naprosto jasně preferuje svoje odchovy,resp. odchovy po svých krycích psech. To je pak hodně drsný

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 12:19
- Nahlásit

Ketrin
Jenže ty nemáš těch psů povícero nebo nemáš více odchovů CH.¨V Anglii se dokonce jeden pes může hlásit do více tříd.S tím nic nenaděláš,občas ti někdo ve třídě vždycky vadí- i o tom jsou výstavy.
jana33
U LR ti k tomu nemůžu říct nic,Nosek už neposuzuje,Krutskou neznám a Korda to nedělá.U GR je chovatel zároveň rozhodčí pouze Korda a Čečrdlová .

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 12:29
- Nahlásit

Zuzana T
Já to teď nemyslela přímo na LR
Ale jinak s Helčou souhlasím,že by šampioni měli chodit do šampionů a ne do pracovky. Ale nic ve zlým Jak jsi ty vůbec dopadla na výstavě?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 12:38 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

jana33
Já osobně nijak neb jsem nic nehlásila.Moje mladá Beverly byla VD.Vedla jsem dva psy,jeden - Gino od Hradu Veveří byl v v mladých a druhý Dasty Chlup.š. V3 v pracovce- je to šamp. práce,to neva?
Ne vážně šampion krásy je v našich končinách každý druhý.Pokud máš psa odpovídajícího standartu,tak to zase tak těžké není si ho vyběhat.Občas je ve třídě jeden- dva psy.
To je stejné,jako tvrdit,že když už jednu zkoušku máš např. s CACTem,tak bys jsi se už na ní neměl znovu hlásit.Také to možná někomu vadí,že je moc silná konkurence na zkouškách.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 12:39
- Nahlásit

nemáš těch psů povícero nebo nemáš více odchovů CH ale ti dotyční taky ne...
Můj názor: pokud se psem udělám CH, tak ho s oprávněnou hrdostí hlásím do CH a tam ho všem ukážu. Ať už pak tam je třeba V4, to je jedno.
Chodit se šampiony do jiných tříd - pokud k tomu není vážný důvod - jak říkáš, že třeba máš jiného psa atd...- je trošku jako když by maturant machroval na prvňáčky, že umí líp číst

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 13:01
- Nahlásit

šampion krásy je v našich končinách každý druhý.Pokud máš psa odpovídajícího standartu,tak to zase tak těžké není si ho vyběhat
právě - někdo ho má v poměrně krátkém čase a někdo to zas vyběhá a vyjezdí přes šampionáty různých obskurních zemí

a zkoušky jsou Zuzko přece něco úplně jiného - a když už, tak s CACTem taky nikdo nejde znova na OVVR, aby měl doma další pohár

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 13:04
- Nahlásit

ahoj holky, tady se to hemží odbornýma výrazama, až se stydím, že skoro nic neznám...
až budu mít trochu času, hodím na youtube video, ať se taky pobavíte jako já včera. totiž čeho jsou schopný 3 LR v lese...

<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání