Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Eda
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2007 21:20 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

jana33, Ketrin, Bára a Sam
óóó, děkuju vám za nevyprošenou chválu
Bára a Sam
jojo, sídliště jsou na tohle hnus
ale věz, že všude žijou lidský hovada, nebo lépe řečeno lidé divní nebo zvláštní... no a fujtajbly jsou poslední dobou i v lese... nestačím se někdy divit, co všechno jsou lidi schopní zanechat v lese ale abych nebyla jen negativní, už bych neměnila nejen kvůli Edě, ale je fajn mít přírodu i město tak akorát blízko

Ketrin
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2007 06:48
- Nahlásit

Eda
nevyprošenou chváluto je skoro jako "nevyžádaná pošta"
U nás v lesích je zatím pořádek ale zas daleko do těch velkoměst...
ale když jsem někdy v Praze u mámy-tak to je přesně jak píše Bára a Sam-na dvorku za barákem pod okny plno zbytků jídla, kostí od vepřových kotlet atd.... nemluvě o tom bo**elu okolo popelnic...

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2007 08:40
- Nahlásit

Je to fakt hnus, člověk musí mít furt oči na šťopkách,aby pažravý labradoři něco nezblajzli a stejně to vždycky neuhlídá u nás dokonce lidi krmí i potkany,fakt nechápu. A o hovnech teda radši nemluvit,o psích i těch lidských. No,ještě dva a půl měsíce a budeme mít klid

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 08:52
- Nahlásit

Tak jsem koukala,že na RK jsou už výsledky OVVR v Libštátě. Ketrin vy jste tam neměli zvěř? A pročpak ten jeden pesan vypadl? Ještě nějaký fotečky by to chtělo,fotil někdo?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 09:33
- Nahlásit

zvěř? Jasně že měli - kačenu i bážu. Však se taky kačena z vody stala "osudnou" Borgovi i fletíkovi - ten měl taky jinak samé 4 Ta fenečka vypadla taky nakonec, nešla do vody. Jinak byla šikovná, měla čtyřky a trojky. Prokoučovala to panička.
Do poznámky (poslední sloupec) jsem ještě u každého psa uvedla důvod nižší ceny - limitní známku a disciplínu. nevím proč to webmaster mění a nenechá to tam, pokládám to za podstatnou informaci. Asi tomu nerozumím

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 09:39
- Nahlásit

Ketrin
Já se právě divila,vždycky to tam je a tady nic. A co vlastně s kačenou Borgouš udělal,flusnul jí nebo si vymyslel nějakou srandičku
Tak to je fenečky škoda,ale jestli ještě neplave,tak se spíš divím paničce,že to nenechala na pozdějc

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 09:54
- Nahlásit

jana33
No on ji přímo neflusnul, položil ji a opravil si úchop a hned ji zas vzal, jenže se tak tvářil jakože přecejen něco vymyslí, tak jsem na něj preventivně houkla - čili další povel = dvě chyby = dvojka.
Právě že ta fenka normálně plave. Jenže panička ji furt prudila. Celý týden před zk jsem ji tam denně na vodě viděla, furt tam s ní jezdila cvičit. No a v pátek k nám přiběhla celá nešťastná, že už čuba ani nechce do vody.
Přitom jsem jí předtim na nácviku jasně říkala-minimálně od středy necvičit, nechat být. Někdo si prostě nedá říct

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 10:08
- Nahlásit

Ketrin
Chudáček,ty ho vůbec nenecháš využívat jeho vrozenou kreativnost a ještě mu kazíš zkoušky
Nojo někdo si nedá říct,psa přecvičí a takhle to dopadne. Zrovna nedávno jsem četla o tom nej memoriálu pro ohaře,jak vypadli dva slováci na dohledávce v rákosí,protože psi byli evidentně přecvičený a už prostě nechtěli. A prej to u majitelů nebylo poprvé,holt někdo je nepoučitelnej

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 10:29
- Nahlásit

jana33 Ty aby ses ho nezastávala
tohle byly OVVR a né OVKR (vrozené kreativnosti? kravení? kreténismu?)
Ale nejlepší bylo, jak na mě hned potom zas radostně vyskakoval - "to jsem borec, co?"

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 10:32
- Nahlásit

Ketrin
nebo taky jak by řekl Ferda OVTR - ověření vrozené tuposti retrívrů
No máš prostě psa se smyslem pro humor,no

Eda
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 20:39
- Nahlásit

jana33
ověření vrozené tuposti retrívrů
téda, Ferďas je pěknej tvrďák, to nevypadal...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2007 07:17
- Nahlásit

jo zapomněla jsem na perličku - na těch našich OVVR se vodění na řemeni posuzovalo po celou dobu zkoušek. Prostě tito rozhodčí bezezbytku využívají možnosti zkušebního řádu a zas taková úúúúplná brnkačka to u nich není

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2007 08:47
- Nahlásit

Ketrin
No tak to je fakt náročný,zvlášť u mlaďochů.
Včera večer jsme jeli na kontolu s Ferdou,tak jsme brali i Rozárku,má na pacce nějak flek,nic velkýho,ale když už jsme tam jeli,říkali jsme si,že se ujistíme,že to nění plíseň nebo tak něco. A páníček byl kouzelnej,když mi ohlásil,že logicky bereme i Samouška,protože ho přece nenecháme samotnýho hladovýho v noci v bytě
A dostali jsme od paní doktorky obr pochavlu,že je vidět,jak jsou labroši v super kondici a jak mají doboru imunitu,když to od Ferdy nechytli to je prostě kvalitní stravou,masíčkem a zeleninkou

Ketrin
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2007 09:02
- Nahlásit

jana33
na pacce nějak flek
a co to teda má? A jak je Ferdovi?
Já to dneska balím v práci-končím a vše stěhuju domů a už budu s bud.maminou pořád doma

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2007 09:27
- Nahlásit

Ketrin
No to se teda máš. Závidím
Ferda je lepší,ještě teda furt frká a má rýmu,do neděle má ještě atb,vetka říkala,že máme počítat,že ještě tak týden,14 dní to potrvá než se uzdraví úplně. Ale už je to zase náš starej psychopátek a nezávislák,takže je vidět,že on už se cítí v pořádku.
Rozárka je v pohodě, zřejmě se tam bouchla a jak to měla naražený,tak si to lízala až si vylízala chlupy a podráždila kůži.

suesie
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2007 10:07
- Nahlásit

Ahoj, zase bych na vás měla dotaz. Kamarádka má 2 měsíčního labradora, krmí ho 3x denně (granule + vařené + někdy ještě na přilepšení tvaroh, nebo pripináka) ale nezdá se jí, že moc často kadí. Snad 6-8x denně. I přes noc 2x. Je to normální?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2007 11:33
- Nahlásit

suesie
takhle malý štěně ještě kaká častěji - po jídle, po probuzení... takže to by mi nevadilo, spíš bych se zaměřila na kvalitu a konzistenci bobku

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2007 11:50
- Nahlásit

Ketrin
Teda já si budu muset všechny štěňátkovský věci oživit,úplně malou jsem měla jen britušku a to už je hooooodně let zpátky. Ferdu jsme našli cca 4, 5 měsících,tak to už nebyl úplnej prcek a hlavně se řešilo všechno tak nějak živelně a samo od sebe,jak to přišlo

suesie
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2007 12:02
- Nahlásit

Ketrin
Konzistence je prý v pořádku. Kámoška všechno strašně řeší a tak uršitě zase co nevidět budu mít nějaký dotaz

Anlie
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2007 12:49
- Nahlásit

Já se vám sem zase na chvíli vetřu,ju?
Tak hafíkovo RTG kolujou po jižních čechách a ortopedech (zatím beze mě-se známou) - já budu kolovat za nimi asi tento,nebo příští týden.
Každopádně to vypadá tak špatně až se mi z toho chce brečet

Ortopedi se shodli,že jakákoliv operace by byla naprosto úplně k ničemu, že už má ten kloub natolik v háji, že teď už snad jen léky na tlumení bolesti a jeden doporučoval cosi, co mi přítel prostě odmítl říct (takže celkem logicky tuším uspání...)
A nejhorší na tom je, že ač přítel je stále schopný obětovat cokoliv, udělat několik sad nových RTG,prodat klidně i auto,aby se mohl vyléčit, tak já už se začínám smiřovat s tím, že to bude tak náročný a neřešitelný, že snad to uspání bude jediná rozumná možnost........a jestli je to opravdu tak,jak to teď vím já, tak pesan nevydrží tak jak je (chodit) ani 2 roky.......a to na práškách..... Asi,možná,třeba víc,třeba míň...

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2007 13:10
- Nahlásit

Anlie
Prosím tě nevyšiluj a nelituje sebe ani jí. Nevím,v jakým je teď stavu,ale nepamatuju si,že bys říkala,že má nějaký hodně velký bolesti. Kdybys viděla RTG našich dvou psů,tak bys řekla,že už dávno nemůžou chodit,stejně jako to řekli ortopedi - prý kdyby neviděli ty psy v reálu,tak by řekli,že to jsou rentgeny psů,který už se nemůžou ani postavit. A přesto oba běhají,lítají,cvičíme s nima,prostě vedou normální život jen s tím,že občas zakulhají,po delší procházce nebo větší zátěži hůř vstávaj a pár hodin blbě chodí. Ale jinak jsou šťastný a spokojený. Tak neblázni,dávej co nejvíc kloubní výživy a ber to tak,jak to je. Co se týká prášků proti bolesti,tak jestli ti můžu poradit,nedávej je,nech si je v záloze jen pro případ,kdyby jí noha opravdu hodně bolela,protože jednak dlouhodobě nejsou zrovna dobrý pro játra a hlavně by si na ně mohla vytvořit rezistenci a pak by jí nezabírali. Tak asi tak. Hlavu vzhůru

Ketrin
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2007 13:22
- Nahlásit

Anlie
Připojuju se k Janě. Jeden doktor mi jednou řek: psi nechodí po rtg snímcích, ale po nohách.
Naši nejstarší čubu mi v jejích 18 měs. taky radili utratit protože jí naměřili DKK 4/3. Brečela jsem týden, pak jsem se rozhodla že prostě nějakou dysplazii budu ignorovat a dopřeju jí spokojený život a normální pohyb, jak jen to půjde. Dodnes je šťastně živá a vesele s námi celý život běhala po horách. Bude jí 12, teď občas kulhne nebo hůř vstává, ale jinak byla celý život v poho. Takže né vždy to musí být tak tragický, jak se ti někdo snaží z jakýchkoliv příčin namluvit. Držte se.

Anlie
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2007 14:24
- Nahlásit

jana33
Ketrin
Dík za podporu......já vím, že s tím stejně nic neudělám a jak to bude do budoucna se uvidí
Jen už jsem z toho všeho moc "unavená", trvá to hrozně dlouho, prognózy čímdál horší, hafana kulhá pořád a už zase ne neznatelně....
Snad se nebude zhoršovat, a jestli jo, doufám, že včas poznám kdy už bude mít dost
Já teď asi zbytečně přemýšlím dopředu

Eda
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2007 22:02
- Nahlásit

Edka hnědka dneska řádila jako hnědá ruka... posuďte sami
1) find labrador...

2) tiny clue...

3) here is it...

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2007 16:21
- Nahlásit

My taky zdravíme

choco
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2007 20:54 - Změnil/a: choco
- Nahlásit

jana33
Tak to je fenečky škoda,ale jestli ještě neplave,tak se spíš divím paničce,že to nenechala na pozdějc

No já to taky šla s Andym prostě risknout, plavat se naučil až na Albeři a jistotu,že mi tam vleze jsem fakt neměla....a taky to všechno pěkně odcejpalo za čtyřky a pak mi dle očekávání připravil pěkně horkou chvilku s tím svým rozvážným půjdu nepůjdu....a ani nevím jak to nakonec dostal za tři se svou ochotou do vody

Anlie
A já se připojuju k holkám, aby ses přestala trápit černýma myšlenkama a zkusila myslet na ty, co i s hroznýma prognozama od vetu žijí spokojený život. Držím palečky...

Eda
Eďouš ale je teda číslo )))))) taky jsme dnes u přítele hrabali listí ale Eli teda nic takovýho nepředvedla,což jsem zrovinka od ní čekala.
Tak jen takový klíďo fota

jana33
Byla jsem v týdnu s Andym nakouknout k Evě do toho novýho chobůtku myslím, že nás tam uvidí častějc ) když nemůžeme na cvičák,tak alespoň popovídat a koupit nějakou blbůstku Jééé jak mě to chybíííí.....V mezičase se Andy náramně baví tím,že venku sesbírává všechny klacíky od nejmenších až po pořádný klády a vesele je nosí až k nám před dveře..pak je zase postupně odnášíme ven a měníme za jiný...no ale berte mu to,když má z toho takovou radost

Eda
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2007 21:11
- Nahlásit

choco
le Eli teda nic takovýho nepředvedla,což jsem zrovinka od ní čekala.
jéé, to je nůďo ta vypadá buď zamyšlená nebo unavená! u nás se kopa listí rovná rovnou tunel...

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2007 09:42
- Nahlásit

ahoj všem,hlásím,že pesani byli včera na cvičáku na zabití,páč se tvářili,že vůbec nechápou,co se po nich chce a nějaký vysílání do směrů apod. v životě nedělali, prostě fakt mlátit mlátit mlátit ale když měli vyslídit srnčí běhy,to najednou byli chytrý jak rádio a rychlý jak střely
Ketrin
Jak je u vás? Člověče,já začínám bejt nervozní jak sáňky v létě, už aby se pišiškvoři narodili

Eda
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2007 19:09
- Nahlásit

jana33
prostě fakt mlátit mlátit mlátit
ano, naprosto souhlasím, Edka je taková už od včera v sobotu prudila s tenisákem nonstop 4,5 hodiny, když jsme motorovkou likvidovali kupu dřeva (hnědka žrala piliny, obalovala si jima oslintanej tenisák apod.) a dneska to skončilo mým (celkem přesným) hodem vodítka na ní, když po stý venku cosi žvýkala v tlamě
Ketrin
no, ano co následující maminka? nervózní jsem jen trošku, přece jenom, já nejsem tak zainteresovaná jako Jana

Ketrin
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2007 21:09
- Nahlásit

ahoj, kliiiid, ještě nerodíme, ale zbývající čas se snažím využít ve prospěch zanedbané domácnosti (která bude za pár dní opět zanedbávána)

<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání