| Autor |
Zpráva |
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2007 09:48
- Nahlásit
jaká je to pohoda
Jo... něco takovýho prožívám, když občas někam (výlet apod.) vemu jen Brestu - zločinný adolescent zůstane doma - a uplně na ní vidím, jak i ona si to užívá
Já měla zítra jet s Borgem na BZ, jenže jsem se právě dověděla že naši přihlášku někam zašantročili a nepočítají s námi. Ve skutečnosti jde určitě o rasovou diskriminaci - jezevčíci se prostě bojí, že opovrhovaný LR bude na barvě lepší než oni
no a v neděli tu máme ty OVVR.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2007 09:51
- Nahlásit
Ketrin
nebo se bojí,že by je pubertální labroš mohl zašlapat do země no to je smůla,tak si to vynahradíte jindy
A kolik lidiček se ti nakonec na ty OVVR přihlásilo?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2007 09:52
- Nahlásit
jana33
Poběží 10 psů. Včetně nás.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2007 09:54
- Nahlásit
Ketrin
Jakejch nás?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2007 09:59
- Nahlásit
No co přihlásila jsem nakonec Borga. Jednak aby bylo aspoň těch 10 psů, a pak aby si zatrénoval. Víš jak už se všichni těší na tu lekraci? zkoušky probíhají prakticky u nás za barákem, kde B zná každý drn přesně ví, kde je zvěř atd... To bude
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2007 10:05
- Nahlásit
Ketrin
Teda ale to je vůči ostatním nefér,vzít tam takovýho mazáka
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2007 10:13
- Nahlásit
jana33
Mazáka? Chacha... jen aby nevypadl. A mezi účastníky je jeden z nejmladších. Víš ono to domáci prostředí je opravdu nevýhoda.
a vážně-ekonomka chtěla min.10 psů, jinak by se to ani nezaplatilo, tak co jsem měla dělat. Bylo jich jen 8, tak jsem přemluvila jsem ještě našeho cvičícího kámoše GR.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2007 10:21
- Nahlásit
Ketrin
No tak to je jasný,že jsi to musela doplnit,když by to jinak zrušili. Jsi mohla přihlásit taky Brestu
Fakt je jeden z nejmladších? A jakej je průměrnej věk?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2007 10:30
- Nahlásit
taky Brestu
to víš, že kdyby nebyla v 2.polovině březosti tak ji určo hlásím-to je jasný jenže ona by byla vyloučená pro agresivitu páč nějaký mlaďoch by si jistě neodpustil čuchat jí k zadku
Nejstaršímu je 2 a čtvrt, nejvíc jim je okolo 2 let, nejmladší fenka má 15 měs. Takže vlastně je to věkově docela vyrovnané-žádné velké rozdíly
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2007 10:31
- Nahlásit
Omlouvám se, že vám lezu do tématu, ale určitě je tu mezi vámi dost lidí co psy lovecky vedou.
Chtěla jsem si v pondělí koupit zkušební řády pro lovecké psy, bylo mi řečeno, že i kdyby pán měl, tak mi jes tejně neprodá, jelikož od 1.1. 2008 mají být zkušební řády nové a tudíž by to pro mě bylo akorát vyhození peněz. Neslyšeli jste o tom někdo?
A ještě dotaz, když v propozicích na zkoušky píšou, že vůdce je povinen mít u sebe zkušební řád pro lovecké psy, fakt ho po mě budou vyžadovat? Stejně ho už teď neseženu, ale spíš na co se mám připravit.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2007 10:32
- Nahlásit
jana33
jo a jinak teda, najisto počítám s tím že za rok tyto zk vyhraje Cecilka
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2007 10:40
- Nahlásit
Hafina
Nevím jak u vás (plemene). ale u nás mají být nějaké drobné změny. Takže je lepší si počkat a koupit pak aktuální znění řádů.
Nezažila jsem nikdy že by kontrolovali, jstli máš u sebe řád. Ale je dobré ho mít, ve vlastním zájmu.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2007 10:45
- Nahlásit
Ketrin
No jasně,s Cecilkou počítej...že tam bude dělat forky a ostudu.... teda jestli bude jak nevlastní bratr,tak určitě a vůbec,zkoušky by snad měla vyhrát tvoje céčková čubina
Ježiš jaký změny zase mají být?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2007 10:52
- Nahlásit
Ketrin
ty jsi správnej "blázen" pan B. bude na veverkách ukazovat ostatním jak na to a navíc pozor, aby ses nedivila, když neudělá žádnou parádičku. je to pro něj doma, tak si neuvědomí, že je na nějakých zk
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2007 10:54
- Nahlásit
Ketrin
Fyzicky řád nemám, snad ho mám teda aspoň dobře nastudovaný. Doufám. No snad pro případné připomínky bude mít řád u sebe někdo jiný, případně rozhodčí mívají řády celkem často u sebe taky.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 19:53
- Nahlásit
Ketrin
tak jak? jak dopadly OVVRky? bylo veselo?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 21:08
- Nahlásit
už je vše na webu a byli jsme i na těch BZ
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 21:50
- Nahlásit
Ketrin
Gratulujééme!!! Jste oba dva moc dobří!!! A oceňuju především tu barvu, to muselo být moc těžké!
Tady máte odměnu z dneška...
jinak celé je to tady: http://eda-hneda.rajce.idnes.cz/Rijen_07/#album
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2007 08:43
- Nahlásit
Taky gratuluju ke zkouškám,ovšem vysvětli mi,jak můžeš labradora tak ponížit,že ho necháš běžet podle řádu teriérů a jezevčíků. Za chvíli ho vezmeš na zkoušky z norování se pak nediv,že je z toho zblblej tak,že na OVVR fluše aport z vody
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2007 09:14
- Nahlásit
Jinak jsme se moc pobavili v sobotu na cvičáku. Přijela slečna s hnědým labradořím klukem,vypustila ho na cvičák a šla si něco řešit do auta. No tak když konečně přišla, tak jí Jindra pozdravila a pokračovala,že hned na začátku jí musí pokárat,že neexistuje,aby pustila psa na cvičák samotnýho a šla pryč, ještě ke všemu psího samce,že má kliku,že tam zrovna byli samý nekonfliktní samci,ale jinak by z toho mohla být dost velká rvačka a kdo by pak psy roztrhával,když majitelka jednoho na cvičáku není. Tak že to už příště nechce vidět (no já bych jí to teda řekla asi ještě drsnějc,Jinadra byla slušná). Paní nejdřív nic a asi po pěti minutách si to teda asi přebrala,vzala psa a řekla,že jde jedný holce prodat zbytek permanentky a že na cvičáku už jí nikdo neuvidí. No zažili jste to? Chudák Jindra to musela dlouho rozdejchávat
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2007 09:40
- Nahlásit
jana33
no když chceš dělat BZ, tak musíš jít buď podle řádu J+T, nebo podle slídičů. retr.svůj řád pro BZ teď nemají!!! no a mně ta 12-.a více hodinová pobarv.stopa na BZ přijde přece jen zajímavější než ta 1-hodinová (spíš ještě míň, prostě to nakapou a hnedka jdeš) na retrívřích zkouškách, která je víceméně o ničem
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2007 09:41
- Nahlásit
jana33
tak ta paní byla jistě velmi motivovaná pro výcvik svého psa
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2007 09:45
- Nahlásit
Ketrin
No rozhodně se tam Borgouš musel vyjímat
No my všichni valili oči. Místo aby se omluvila a uznala chybu a tím se to uzavřelo,tak se ještě urazí. To by jí pak nemohli holky nic říct ani během výcviku.
Jo a začala tam chodit holčina se zlaťákem,kterýho cvičila praforsem a pes odmítá cokoli nosit, i se jenom hýbat,fakt totálně zlomenej a odrovnanej. No děs
A taky s námi cvičil Speedy,fakt šikovný štěndo
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2007 10:07
- Nahlásit
Tak a teď dotaz. Jak převedu textový soubor do jinýho formátu? např. txt WordPad apod...???
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2007 10:27
- Nahlásit
Ketrin
Tak to ti neporadím,s tímhle já nepracuju
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2007 12:21
- Nahlásit
Ketrin
no, já si stáhla prográmek na přesun wordu do PDF. jmenuje se PDF Creator. ale záleží, do jakýho formátu to chceš
holky, pochvalte mi fotky... už jsem dlouho nedostala pochvalu...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2007 12:48
- Nahlásit
Eda
Máš kráááásný fotky hlavně ty z lesa jsou povedený,hnědka tam tak hezky zapadá
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2007 12:51
- Nahlásit
Eda no jasně, já zapomněla - krása krása! nejlepší je ta válecí
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2007 13:57
- Nahlásit
Eda
vždy když koukám na tvoje fotky, tak se mi chce skoro brečet, v jaký krásný přírodě žijete..
sorry, ale já už jsem fakt zoufalá..ted jsme se vrátili z procházky a první co, že mi Sam letěl v "lese" za klackem a já mu utíkám aby mě hledaL a když pořád nešel, tak jdu zpátky a tam zas ta babka s pseudolabradorem a opět ho láduje čímsi...letim tam a slušně říkám aby mu nedávala, že už jsem jí to minule říkala a že si to nepřeju a ona, že to jsou jen vanilkový pochoutky pro pejsky.. . Tak jsem ho odtáhla a po cca 10 minutách (kdy sam opět aportoval klacek) se ozve šílenej jekot a tam nějaká slečinka drží v ruce maltézáka a kope do Sama, který si chtěl jen k psovi čuchnout..tak jsem začala taky ječet, že je to štěně a at do něj laskavě nekope.. . No a ve finále se vracíme cestou u nás za barákem, Sam na volno a najednou začal hrozně čmuchat a v trávě přímo pod barákem leží v trávě sposta kusů syrovýho masa, nějaký odřezky td. Jedno olízl, jenže mě už v rámci hysterie napadlo, že to tam někdo háže schválně otrávený, že to není možný, aby lidi vyhazovali maso z oken..Já to tu prostě nenávidím a nejradši bych se odstěhovala někam na vesnici pryč od těch všech hovad, jenže to je jaksi zatím nereálný...
Omlouvám se opět za negativní OT, potřebovala jsem se aspoň vypsat..
|
Anlie
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2007 14:03
- Nahlásit
Bára a Sam
Zkus pro začátek změnit městskou čtvrť
|