Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 12:51
- Nahlásit

Ketrin
JJ nebo někdo takový,jako ty,Evička,Jindra a mnoho dalších,kterým bych jí doručila i s mašlí.Takoví by ocenily její klady.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 13:05
- Nahlásit

Zuzana T
óó dík za důvěru, já mám teď svých psů až až

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 13:07
- Nahlásit

Ketrin
Hele nerouhej se,jobuď ráda,že máte doma veselo

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 13:07
- Nahlásit

Ketrin
ale nepovídej,tobě snad stačí 4 kousky?

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 14:14
- Nahlásit

choco
Ok, zkusit to můžu, muj jedinej a dost zásadní problém je, že mám nepravidelnou práci a někdy to nevim ani týden dopředu jak půjdu a navíc dálkově studuju v Praze, v lednu tam budu celý první a poslední týden.. no ale neva, zkusíme se nějak dohodnout..muj mejl: BBartova@seznam.cz díík

choco
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 14:19
- Nahlásit

Bára a Sam
uvidíš, nejde o nějakou cvičitelku nebo tak, ale mohlo by se vám třeba občas povýst zajít spolu s pejsama ven a tobě by se dostalo spousty dobrých rad A BAddy bude skvělý kamarád pro Sama

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 14:26
- Nahlásit

jana33
Zuzana T
nerouhám.... stačííííí!! (zatim)

Eda
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 14:48
- Nahlásit

Ahoj, právě jsem se pachtila s psí pf a ne ne... kolový už mám, to byla hračka, ale žádný labradoří se mi nelíbí ach jo

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 15:02
- Nahlásit

choco
Bady flat?

choco
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 15:38 - Změnil/a: choco
- Nahlásit

jana33
jojo Nedávno cvičili s myslivci a připravovali Badíka na zk z vodní práce a historka s kachnou mě fakt dostala napíši vám ji, až bude chvilinka, ať se taky zasmějete )

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 16:00
- Nahlásit

choco
to napiš,ale nějak si to dokážu živě představit. Bady je totiž magor a to už prej je zklidněnej Ale vím,že říkala,že někde v budějkách chodí na cvičák a že jsou tam spokojený

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 16:53
- Nahlásit

jana33
choco
Bára a Sam
jé teď mi teprv došlo kterej Bady! No to je srandovní pes!! a páníci jsou fajn

choco
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 19:42
- Nahlásit

jana33
Magor ? No mě přijde jako docela kliďas, na to, že je to flat Něco jinýho je, když se mělo začít dělat, to byl najednou plnej života a kor, když viděl vodu.
Ketrin
JJ,tenhleten Bady S páníkama je prča.

A tady je ta historka....jednoduše sem nakopčím,jak mi to napsala JAna Můj domácí mazánek se zvolna mění ve vlka...
Pokyny typu "pošlete ho támhle do toho křoví" to je hudba na Baddyho uši. Prohledával statečně a náruživě. Že při tom prohnal několik srnek? "To je v pořádku, nechte ho, uvidíme, jak se vrátí..." Kupodivu se i vracel.
Paní povídá "přivolejte si ho, manža vystřelí, koukneme, co to s ním udělá"
Jediné, co to s Báďou udělalo bylo, že naběhl před chlapa do rybníka a koukal, kdy už co odkud spadne.

Pak manžel zastřelil dva kačery a došlo na lámání chleba. Badouch tam vzorně doplaval, obkroužil, očuchal a zhnuseně, ale fakt zhnuseně se vrátil. Tak tam Breichovi poslali svého psa. To bys něvěřila - drsnsrstou jezevčici. Takovou myšičku drátěnou, toho kačera před sebou tlačila a ke břehu ji museli navigovat pískáním, protože přes ptáka prostě neviděla kde je břeh! Ale dotlačila až ke břehu, to jo, statečná holka.
Takže to Baddy dostal nejdříve natvrdo do tlamy, přidržel zavřenou mordu a mohutně, mohutně chválit. A pak nastalo něco, na co Breichovi koukali jak zjara, ale pak přiznali, že výsledek to přineslo:
Vzala jsem ještě teplého kačera a začala jsem s ním blbnout. Tancovat, poskakovat, pohazovat si ho, hodit ke břehu do vody a sama jsem si ho vyndala a celou tu dobu Baddy NESMĚL k tý kachně ani čuchnout. Prostě MOJE a basta. Takhle jsem ho "týrala" snad 10 minut a pak JSEM MU DOVOLILA, aby mi tu kachnu přinesl ze dvou metrů od břehu. Byl tak zmagořenej a tak nadšenej, že mu tu úúúžžžžwaassnou hračku konečně půjčím, že hupsnul do vody, drapnul kachnu (asi se bál, že si tam skočím sama a on zase setře ?) a vzorně předsedl...

choco
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 19:43
- Nahlásit

A ještě jednu historku
Měli jsem na cvičáku ZOP závody - jsou to vlastně zkoušky základní ovladatelnosti psa nanečisto. Tak jsme si to šli zkusit.
Jako první je dlouhodobé odložení. Myslela jsem si, že to máme zmáknutý, hovno, hovno, slavnej soude!
Znáš ten pocit, kdy se na Tebe pes koukne a Ty víš, že všechno půjde už jenom šejdrem? Tak přesně tenhle pohled Baddy hodil při pokynu Lehni, zůstaň. Zůstal, tak 30 vteřin. Pak se elegantně zvedl, upřel na mě pohled, popošel ze 20ti na 5 metrů ode mne, vzorně ulehl, hlava dokonce na přední nohy a už se ani nehnul... Tak to byla první nula na zkušebním listě...

Poslední jsme nebyli, no, našli se i větší borci

choco
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 19:44
- Nahlásit

choco
a od té doby,co to takhle s tpou kachnou udělala, už BAdy nosí kachny bez problémů

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2007 10:28
- Nahlásit

Eda
Díky za krásné PF! Edičce to tam moc sluší

Já bych vám ukázala nové fotos Cory a Borga venku, jenže na těch estránkách ty fotky nějak zlobí nejdou mi tam přidávat

Eda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2007 10:31 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Ketrin
Díky za krásné PF!
no, nejspokojenější nejsem, to je fakt, ale napadlo mě to včera, tak jsme ji s maminkou "zmermomocnily" a vzniklo foto pro PF... ještě sníh by to chtělo, ale hlavně že bylo slunce a Edku jakž takž seděla
jenže na těch estránkách ty fotky nějak zlobí
tak zkus galerii rajce... tam to běží ok

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2007 10:32
- Nahlásit

nojo ale když už jsem investovala tolik času do estránek, tak tam chci mít i fotky, to je problém u nich a snad ho odstraní dřív to šlo...

Eda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2007 10:34
- Nahlásit

Ketrin
no, a dočasně by šlo dát na estránky odkaz do galerie jinam. třeba na to rajče zrovna...

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2007 10:37
- Nahlásit

Ketrin
Eda má pravdu,chceme vidět fotečky!!!

Eda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2007 10:38
- Nahlásit

jana33
taky jsem ti chtěla poslat pf, ale mám jen tvůj starý mail z Mafry

Bara_
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2007 10:51
- Nahlásit

choco
dík za kontakt, už jsem poslala mejl, nemůžu přes angínu pořád mluvit, tak jsem nevolala, protože by se mě asi lekli

All
jsem to já Bára a Sam ale už bez Sama, protože zlobil, tak už není v nicku

Eda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2007 10:54
- Nahlásit

Bara_
protože zlobil, tak už není v nicku
no, pokud bych měla Edu mazat kdykoliv z mého nicku, když zlobí, tak bych to dělala denně...

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2007 10:59
- Nahlásit

Eda
andras@centrum.cz
Bara_
Kdybych měla smečku zapírat pokaždé,když zlobí,tak se k nim nikdy nepřiznám, zlobí totiž vždycky někdo

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2007 11:03
- Nahlásit

Tak povedlo se, fotky už tam jsou.,,.
S tím zlobením - jana33 Eda taky tak...

Bara_
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2007 11:09
- Nahlásit

včera s nim byl přítel ještě v 1 v noci vyvenčit, stejně se do rána posr..měl hroznej průjem. Ač mi bylo včera ještě hodně zle, šli jsme odpoledne na louku, Sam se pořád hrbil a najednou z něj něco vyklouzlo jako kdyby to porodil, akorát že ze zadku..nezdálo se mi to, tak jsem to šla preparovat klacíkem a víte co to bylo? 2 za sebou spojený a šnůrkou na sebe namotaný tampony... vím, že mi je vykramařil ze zavřený skříňky, ale to bylo minulý týden v pondělí!! no nic, aspoň měl pak radost, že se mu ulevilo a lítal na ledu

Eda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2007 11:11
- Nahlásit

Ketrin
ježišinky, ta je tak maličká! nebo B. tak velikej?
jana33
píšu si, a pošlu večer z domova ...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2007 11:12 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

Bara_
Sam má tedy chutě
To Sali včera když jsem vynášela smetí, bleskovým hmatem svrchu čmajzla mikrotenový pytlík od nevímčeho voňavého a sežrala ho. Ještěže jsem pak byla u toho, když se začala hrbit na zvracení a rychle jsem ji pustila ven

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2007 11:15
- Nahlásit

Eda
Mně už se zdá velká! - 5 kg... Borgo 36, tak asi ten kontrast
ale Borgo je super chůva, hrozně hodnej a jemnej, bych to od něj nečekala
jo a představ si, nechala jsem se zlanařit od ledna na spining to mě zničí

Eda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2007 11:17
- Nahlásit

Ketrin, Bara_
no, myslím si, že jsou snad nějaký "erupce" či co...
Eda žere venku hnusy stále a doma jede odpadkovou první ligu... včera mi už ruply nervy a seřvala jsem jí na 3 doby. nenaštvalo mě ani to žraní, ale že prděla na povel...

<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání