Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
fromeli
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 10:56
- Nahlásit

Eda
je prostě skromnice
Taky GRATULUJU, ikdyž není pro Tebe to nejvyšší místo na bedně už stereotypem?

Eda
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 10:58
- Nahlásit

Ketrin
teď mě napadla souvislost s vašima psama... je to tu "high society", samí šampióni a "pracanti" jen hnědka se nějak nevyjímá a žije si svůj kráásnej a pohodovej život plnej her, dovádění a minima "povinností"

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 11:04
- Nahlásit

Eda
"high society", samí šampióni a "pracanti
To je právě jenom optickej klam a člověčí výmysly ujišťuju tě, že Bresta ty své tituly nijak neprožívá a vede život úplně stejnej.... a pohled na řádící spokojené a veselé žluťáky na trávníku je nad všecky tituly i úspěšně zakončené zkoušky

fromeli
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 11:09
- Nahlásit

je to tu "high society", samí šampióni a "pracanti"
a jedna líná špageta

Eda
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 11:10
- Nahlásit

Ketrin
a pohled na řádící spokojené a veselé žluťáky na trávníku je nad všecky tituly i úspěšně zakončené zkoušky
vždyť já vím...
škoda, že nemusíš hnědý, mohla ses dívat na spokojeně řádící trikolóru už se těším, až vyroste ten bílej prťous a bude moct s náma chodit na výlety

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 11:14
- Nahlásit

mohla ses dívat na spokojeně řádící trikolóru ukaž! - nemusíš hnědý - nemusím ale můžu...
taky máme trikolóru, vždycky když přijede kamarád setr
a co nového o bílým prťousovi?

Eda
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 11:16 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

fromeli
no tak to prr, paní jezevčíková, myslela jsem POUZE LR
Ketrin
no, Roxy roste jako z vody a je príma jen kdyby jí Eda tak "nevychovávala" neustálým vrčením
jinak majitelé s ní mají vážné úmysly typu cvičák, výstavy a tak... byli se s ní podívat na Konopišti a kupodivu neodjížděli znechucení jako před rokem já

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 11:19
- Nahlásit

Eda
Tak to se divím, protože letos tam prý organizace totálně vybouchla. ale když nevystavovali, tak to asi tak nepocítili.

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 13:00
- Nahlásit

Ketrin
My jsme tam vůbec s očima nešli,jen v rámci celkovýho vyšetření mu i svítili do očí a v tom jednom se jim něco nezdálo,tak nás pozvali na další vyšetření,že se to musí rozkapat. Tak uvidíme. Fuj,máme dneska celej den poradu,tak sem jukám jen o přestávkách

fromeli
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 13:02
- Nahlásit

myslela jsem POUZE LR
Eda
tys myslela? Tak to už potom chápu

Eda
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 13:34
- Nahlásit

fromeli
nachytala nachytala!!! jsi jako můj táta za starých dobrých časů. ještě k tomu říkával:"myslet je h...o vědět"
ale blondýnka nejsem, myslet můžu, no né?

fromeli
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 13:35
- Nahlásit

. ještě k tomu říkával:"myslet je h...o vědět"
to říkám dodnes

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 15:25
- Nahlásit

Tak jsem konečně tady a tady nikdo Hlásím,že v sobotu asi byliy nějaký erupce či co,protože jsem na veterině dost dlouho čekali, páč paní doktorka měla spostu práce se 2 císařákama,co jí tam přivezli. ALe všechno se podařilo

choco
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 16:12
- Nahlásit

Tak jsem dostala možnost jet do Albeře na 1.trunus, doma to dens ještě proberem, ale myslím, že s Andym pojedem Budu mít trošku před tím nestíhačku, promoce den před odjezdem a tak, ale to se nějak vymyslí

choco
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 16:14
- Nahlásit

jana33
A co to oko? Našla tam něco? Já mám zas u Anďáka neblahý tušení s ušima, snažím se mu je jednou týdně preventivně čistit, ale on u toho už tak bojuje,že ani kolikrát nestačí,když mi ho drží ještě jeden člověk a nejsem schopná mu ty kapky mu tam pořádně nakapat, zmeťour jeden.

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 16:17
- Nahlásit

choco
Na veterinu jdeme až večer,to jsem psala o sobotě. Na tábor určitě jeĎte,stoejí to za to,je to zážitek pro psa i páníčky,já už se taky moc těším,za měsíc v tuhle dobu bude tábor v plném proudu
My uši čistíme podle potřeby, když se nám zdá,že je mají moc špinavé nebo že zrovna dvakrá nevoní. Ale labradoři jsou s ušima zlatý,to kokřice měla jeden zánět za druhým,no děs

choco
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 19:01
- Nahlásit

jana33
acha,tak to pak dej vědět, jak jste dopadli. S těma ušima bych si to taky u labíků myslela, kdyby Andy nechytl zánět už ve třech měsících a neléčili sme to měsíc.. takže spolu bojujeme a já čistím v rámci možností...spíš mám kapičky všude kolem ucha než vevnitř

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 21:05
- Nahlásit

jana33
Tak co Samík?

Představte si co se mi stalo. Šla jsem se všemi 3 psy na procházku, no a žluťáky taky trošku pocvičit.... Sali jsem opodál uvázala aby je nerušila, a žluťáci dohledávali a nosili všelijaké věci atd.... pak jsme šli domů a teprve doma koukám, kde je Sali - já ji tam chudinu zapomněla uvázanou!

choco
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 21:48 - Změnil/a: choco
- Nahlásit

Ketrin
tééééééééééééda ta musela koukat chudinka malá

choco
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 21:57
- Nahlásit

Ketrin
po jak dlouhý době sis všimla, že ti něco chybí? A ona ani necekla,viď?

Eda
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 22:50
- Nahlásit

Ketrin
joj, jsi ááále zapoměntlivka zapomětlivá
můj táta jednou nechal sestru v košíku v sámošce a cestou zpátky si vzpomněl, že mu něco chybí...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 06:08
- Nahlásit

choco
No hned jak jsme přišli domů! Jsem vyjekla "ježišmarjá, já jsem vůl" a pádili jsme zpátky - manžel zíral co se děje Ale ona tam kliďánko polehávala a pospinkávala... Ještě že tady po těch hvozdech skoro nikdo nechodí - to už by večer bylo na Nově, jak se nějaký nelida a necita zbavil staré feny uvázáním v lese Eda nechal sestru v košíku v sámošce
na podobné historky jsem si hned vzpomněla, ale to se mi nikdy nestalo-3 děti byly moc hlučné na to aby se daly někde zapomenout

Jandula
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 08:25
- Nahlásit

Ketrin
Teda styď se

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 08:41
- Nahlásit

Ketrin
fuj fuj fuj takhle zneužívat,že je Salinka moc hodná a trpělivě čeká
Tak Samoušek má na packu antibiotika a máme mazat Betadinou a dávat ponožky. Co se týká očiček,tak v pravém má opravdu zákal,je to nějaký zákal zadní strany čočky. Sítnici má v pořádku,takže vidí,ale díky tomu zákalu nezaostřuje a na dálku asi vidí jen čmouhy,hlavně když je velký světlo nebo sluníčko. Zatím se s tím nic dělat nebude,ale protože bude mít větší riziko tvorby šedého zákalu,budeme chodit každý půl rok na rozkapání a prohlídku,aby se to ohlídalo a kdyžtak včas zasáhlo. Tím se taky vysvětlil ten cvičák,on má fakt všechny daleký aporty jako dohledávku,ví směr,ale to je tak všechno,kam to dáváme nebo hážeme,to neví. Takže to má chudák těžký a panička ho furt prudí,že nedává pozor a nedívá se,kam to padá. stydím,stydím Ale hlavní je,že to není PRA nebo něco podobnýho,toho jsem se bála,spadl ze mě balvan jak hrom

Ketrin
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 08:59
- Nahlásit

jana33
panička ho furt prudí Vidíš vidíš . fuj fuj fuj
Tak snad se to nebude zhoršovat-ještě je mladej na takovýhle trable....

styď se atd... no vždyť stydíííím prostě jsem se hluboce zamyslela... můžete hádat nad čím

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 09:15
- Nahlásit

Ketrin
Paní doktorka nám říkala,že to už má v očku od štěňátka,že to je vrozená věc. Některýmu pesanovi se to nemusí zhoršit celý život a šedý zákal se mu neudělá, některýmu se to může zhoršit rychle. Ale hlavní je,že se o tom ví,bude se to hlídat a když by se tam ten šedý zákal začal dělat,tak se to podychtí.
Jinak jsem říkala,že Sam pokud půjde na veterinu,tak nedostane večeři. Byli jsme tam asi hodinu a během tý se k němu neustále trousily sestřičky a doktorky a nosily mu ňaminy. Přitom tam bylo x jiných psů a těch si nevšímali. Prostě kouzlo Samouškovi osobnosti a hlavně výrazu zase zafungovalo byl objektem neutuchající péče a lásky bobešek. Dokonce si k němu i paní doktorka v čekárně sedla na zem a začla na něj kňučet,aby jí dal pusinku. Tak on naní začal kníkat taky a dával jí packy,no blázinec

Ketrin
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 09:33
- Nahlásit

začla na něj kňučet,aby jí dal pusinku
No on je opravdu miloučkej.

choco
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 09:34
- Nahlásit

jana33
Aspoň vidíš, že by se ve světe neztratil, když si za véču dokáže sehnat jiný dobroty To se Sam na veterinu musí vyloženě těšit To my u našeho veta neznáme.

Ketrin
že ty ses hluboce zamýšlela nad dalším průběhem zk?

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 09:39
- Nahlásit

choco
Samozřejmě že se bojí,zvlášť po tom,co ho uspávali na tu operaci. Ale on k tomu přistupuje stejně jako k těm ponožkám, máma dala,máma řekla, máma mě sem přivedla.....tak to asi musí bejt Ale o to víc má dojemnej a sladkej výraz, na kterej každýho utáhne
No on je opravdu miloučkej
No to on je,když se zrovna venku něčím zakázaným neládujeALe jak včera říkala jedna paní doktorka,to je tak hodnej pes, to je prostě labrador labradoří,takový jiný psi nejsou a to prosím sama chová jezevčíky

Ketrin
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 09:53
- Nahlásit

choco
nad dalším průběhem zk?
BINGO!!

<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání