| Autor |
Zpráva |
choco
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 08:58
- Nahlásit
jana33
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 09:18
- Nahlásit
jana33
No je možný, že špekáčky by taky aportovala, protože než se k tomu propracuje přes tu šlupku, tak...
choco
taky gratuluju...
jana33
a jak vlastně ty a škola??? Tenhle semestr je fakt příšernej, dost mě to nebaví a zkoušky celkem...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 09:21
- Nahlásit
Jandula
V sobotu jsem dělala jednu zkoušku,bylo to písemný,takže výsledek nevím,ale udělat bych to měla. Teď mě za 14 dní čeká sociologie a z tý mám teda hrůzu,protože Havlík je ras, vyhrožoval,že 60% lidí nepustí dál a máme z toho jak zkoušku,tak zápočet - takže kromě šrocení,ještě musím napsat recenzi na sociologickou knihu,fuj,fakt hnus a nezábavnej k tomu. No pak mě ještě čeká 1 zkouška a 1zápočet,takže veselo. Co ty?
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 09:24
- Nahlásit
jana33
Máma z něj má taky vítr, já měla sociologii u Dubskýho a bylo to celkem v pohodě (písemný, řekl, že to máme psát jako vyprávění, a pak to skončilo tak, že ti co to psali jako vyprávění měli za dva a ti co to napsali v bodech, tak za jedna)... Psychologii taky mám, ještě dneska a zítra jedna zkouška a pak fraška z rétoriky u Albíny a je hotovo - teda snad
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 09:44
- Nahlásit
Jandula
A co máš dneska a zítra za zkoušky? My v tomhle semestru máme z psychologie zápočet,zkoušku jsme měli v zimním semestru,docela jsem se toho bála,ale nakonec to dopadlo nad očekávání dobře. Rétorika je prej úplně v pohodě,takže fakt mám největší strach z Hladíka. Zkouška začíná v osm ráno a prej bude až do odpoledne
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 09:57
- Nahlásit
jana33
Dneska mám teorii masové komunikace - to snad bude pohodička, test o dvaceti otázkách, a, b, c a jen jedna správná... a zítra ústní Historie masové komunikace - pokud má náladu, tak je prý v pohodě, hodně toho okecá za tebe, ale nejhorší je tam ten strávený čas...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 10:06
- Nahlásit
jana33
proč chodit na lehčí,když rovnou můžeš na pohár,že,no to je logický Bláááázen
chápeš že my máme akorát ten špatně nastavenej fstach až ho nastavím dobře, pude to jak po másle
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 10:09
- Nahlásit
Ketrin
no tak nastavuj paní,nastavuj - s řádícíma hormonama stejně nic neuděláš a budeš muset počkat až ho to přejde
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 10:11
- Nahlásit
Jandula
Tak budu držet palce
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 10:13
- Nahlásit
jana33
uvidíme, snažit se můžu, ne? - abych taky nečekala do jeho 3 a více let.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 10:17
- Nahlásit
Ketrin
Snažit se můžeš rozhodně,snaha se počítá ale aby to nebylo moc frustrující. Hele to stejný,jakože se do Rozárky přes dva roky hustilo,že nsmí letět za každým psem,výsledek pramalej nebo žádnej,ale snažili jsme se dál. A teď najednou z týdne na týden to začíná fungovat. Nejsem naivní,abych si myslela,že jsme na ní začli působit nějak jinak nebo že se stalo něco zásadního,prostě jí v tý pubertální palici něco přecvaklo a ty léta vysvětlování se provalila. Ale nejdřív se jí museli přeskupit mozkový buňky či co
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 10:20
- Nahlásit
ale aby to nebylo moc frustrující
Já ti myslím že to pude. nechci předčasně jásat ale už včera večer jsem s tim začala a vidím ihned změny.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 10:24
- Nahlásit
Ketrin
Ale tobě nejde o změny v civilu,ale na zkouškách A puberťák vždycky pochopí vážnost situace a schválně něco vyvede,aby byla legrace (zkušenost z vlastní puberty:lol
Nééé samozřejmě si dělám legraci,jen si myslím,že Borgoušek je úplně normální adolescentík a jako k takovému se k němu musí přistupovat a nemám starost,že ty bys ho neudržovala v patřičných mezích nebo mu něco extra promíjela
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 10:29
- Nahlásit
Ono jde o drobnosti a všecko to souvisí. Ve výcviku jsem důsledná, ale v běžnym životě jsem sem tam něco promíjela, a ten normální adolescentík se toho hned chytí a ejhle jsme tam kde jsme. No aspoň neni nuda Jdem na barvu, tak čau.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 10:31
- Nahlásit
Ketrin
To se někdo má,v půl jedenáctý chodit na barvu,achjo. Tak si to užijte
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 15:36
- Nahlásit
Jandula
Tak se kamarádka byla dneska podívat na sociologii,první skupinka 6 lidí - 2 vyhodil,1 za dvě ,1 za tři,další už kamarádka nestihla,musela do práce. Je mi špatně
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 15:46
- Nahlásit
jana33
klídek šprtko
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 15:48
- Nahlásit
fromeli
zalez jezevčíku
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 15:50
- Nahlásit
zalez jezevčíku
tůůůůůdle, my na to máme nos, tedy na to strkání ho do věcí
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 15:54
- Nahlásit
fromeli
aby vám ho labradoři nezkrátili
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 16:04
- Nahlásit
aby vám ho labradoři nezkrátili
no jo, tak asi top bude pravda, že jsou labradoři agresivní, když by se neváhali pustit do chudinky drobného a hodného špageťáka
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 16:08
- Nahlásit
fromeli
mám bezpapírový bezcharakterní vořechy
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 16:13
- Nahlásit
bezpapírový bezcharakterní vořechy
no a já nadstandardního skorojezevčíka jsme vyrovnaní - poštveme je na papírové fajnovky
|
choco
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 16:51
- Nahlásit
jana33
to chce klíííííííííííííííííííííííííííííd, chill out )
|
choco
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 09:00
- Nahlásit
Dobré ranko vespolek Tak copak všichni děláte?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 09:12
- Nahlásit
choco
Pracujeme paní inženýrko
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 09:47
- Nahlásit
slavíme třístovku
|
choco
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 09:50
- Nahlásit
jana33
A vypadá to, že fakt pilně jako včeličky )
Ketrin
jj, tak vše nej labísci
|
choco
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 09:51
- Nahlásit
Jsem se včera zapsala na výcv.hodinu k retrívr sportu, tak jsem zvědavá, jaký to bude
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 09:52
- Nahlásit
Ketrin
Tak jak bylo na barvě?
choco
no však tebe to taky brzo čeká čeho jseš vlastně ten inženýr?
|