Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Jandula
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 09:06
- Nahlásit

jana33
no jo, namachrovaný frajírek... máš pravdu, ti jsou nejhorší...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 09:10
- Nahlásit

jana33
predpokladam, ze v domovnim radu mate napsany, ze pes musi byt na voditku (to maji napsany snad vsude). tak si kup peprak. no a kdyz bude mit psy on bez voditka a kdyz ty situaci vyhodnotis jako ohrozeni tveho psa, tak bez milosti pouzit ..... pripadne i na majitele

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 09:14
- Nahlásit

Jirikovo
Hele o domovním řádu nevím,doteď jsou v baráku jen pesani,co se v pohodě snesou a obecná nálada až na jednoho souseda je psům nakloněná,takže to asi nikdo nikdy neřešil. Pepřák mám,ale v uzavřeným prostoru se nemá používat,alespoň je to tam napsaný. Ale já furt doufám,že na nejhorší nedojde. Nejhorší představa je jak ten náš teriérskej sprateček zhodnotí,že se na něj ten blbej pitbul divně dívá a zavrčí,což mu normální psi tolerují,protože je malej,ale pitbul se nasere,skočí po něm,načež do toho vlítne Sam,bránící spratečka,to už se přidá pitbulka a Roza,vylezou všichni sousedi,v kočárku bude řvát dítě od sousedů a do toho se barákem začne šířit pepřák a pak už doufám přijde jen klidnej pavilonek v Bohnicích

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 10:02 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

jana33
jsou prej spíš nervoznídva pitbuly
to ti nezávidím, to smrdí průserem a každá rada drahá a k tomu ten přístup majitele

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 10:12
- Nahlásit

Ketrin
No právě a naši dementní labradoři,pro který je každej děsnej kamarád k tomu,achjo

cherry
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 10:17
- Nahlásit

jana33
tak to taky nezávidím - ten přístup "už by byli mrtví" .. raději za ním zajít a zkusit se domluvit ža teda budou na vodítku všichni. Znala jsem taky jednoho který se chlubil tím jak si to jeho pes z někým vyřídil, tak snad to nebude tento typ.

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 10:41
- Nahlásit

No uvidíme až se nastěhuje i s pitbulama,jak to bude vypadat.Působí na mě jako ten typ,co miluje vlastní psy,ale všechny ostatní nesnáší

cherry
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 10:52
- Nahlásit

jinak my už máme packu dobrou, nebylo to tak vážný neměl řízlý polštářek ale trochu mezi prsty. Už jsme i plavali. Včera objevil syn zase potvoru klíštáka ale zapoměl mi to říct. ted je doma ale vytáhnout ho nechce tak zase já - ti chlapy nic nevydrží

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 10:59
- Nahlásit

cherry
Tak to je dobře. My jsme zjistili,že Samoušek má zespoda v pacce mezi polštářkama nějakej ekzém,furt si to líže,tak to má i naběhlý,tak jsme to začali mazat a uvidíme,co se z toho vyvine.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 11:11
- Nahlásit

jana33
čím to mažete? Jestli ho to svědí, že si to líže, nebylo by lepší omýt hypoalergenním šamponem anebo betadinou? - ta omezuje svědění...
Já jsem zas zjistila, že ty pitomce žluťáky budu muset po jídle aspoň na hodinu oddělovat. Si usmysleli, že po jídle je ta nejlepší chvíle na kraviny, zalezou si do boudy a tam po sobě skáčou, blbnou, štípou se a koušou, až se celá bouda třese, k tomu pištěj a vrčej až by nezasvěcenec myslel, že se tam navzájem vraždí

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 11:18
- Nahlásit

Ketrin
To známe,já bych ty debily nenechala po jídle samotný ani minutu.Jedinej v pohodě je Sam, na toho musím ječet akorát těsně po žrádle,protože si chce vytírat držku. Rozárka má tendence ojíždět polštáře nebo rasit Ferdu,Ferda si ihned po jídle snáší z celýho bytu hračky a chce je lovit!
Packu mažeme Aloe vera,to se nám na tyhle věci osvědčilo,mělo by to taky potlačit to svědění.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 11:21
- Nahlásit

jana33 si chce vytírat držku

jojo, taky známe. Borgo vždycky když se napije tak pokape celou podlahu a pak si jde utřít hubu manželovi do kalhot
aloe je dobrý, já mám ten sprej a ten je přímo univerzální

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 11:26
- Nahlásit

Ketrin
Tak my máme gel a doporučuje nám ho i veterinářka na všechny kožní problémy. Vždycky je lepší začít něčím přírodním.
No tak Sam ten si teď už vytírá držku jen po žrádle,dřív to dělal i po pití. Rozárka pít neumí,půlku misku vždycky rozcintá a pak dělá ještě cestičky po bytě

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 11:28
- Nahlásit

já pokud to stihnu tak číhám s utěrkou a utřu ho sama mimíííínko moje

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 11:34
- Nahlásit

Ketrin
No my číháme s hadrem,ale ta bestie si často nechá utřít držku a ve chvíli,kdy hadr uklidím,tak se jde ještě "dopít"

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 11:38
- Nahlásit

jana33
tak to asi máte špatně nastavenej vztah - ti jasně demonstruje že musí být po jeho

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 11:49
- Nahlásit

Ketrin
Jasně,já to taky považuju za výrazně dominantní gesto zvlášť když pak vleze do koupelny a s tím hadrem začne lítat po bytě,kobliha

Eda
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 11:52
- Nahlásit

Ketrin, jana33
no jak to o těch miláčkách chlupatejch mluvíte??? jaký bestie a pitomci a debilové? abych si na vás neposvítila...
jinak hnědka ráno dva neúspěšné pokusy o seřrání tvrdých chlebů z krmelce..

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 11:56
- Nahlásit

Eda
Máš jí dát nažrat

Eda
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 11:59
- Nahlásit

jana33
no promiň, ale kdybyste neměli hned 2 zářné exempláře všežravých psů, myslela bych si, že mluvíš z hladu... ale ty musíš vědět co je to, když LR vidí krajíc chleba

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 12:00
- Nahlásit

Eda
pokusy o seřrání tvrdých chlebů
proti včerejšku úspěch, ne?
Tak se mějte, já pádím na nákup. O víkendu nás doma bude 9 lidí a 4 psi

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 12:02
- Nahlásit

Eda
Taky nedostatečná autoritabrzy nás labradoří smečka sežera za živa
V týhle souvislosti mě ohromně potěšilo,když jsem četla článek o labrošovi od celníků a když se ptali na srovnání s NO,tak si ho majitel nemohl vychválit,jak je úžasnej,radostnej,prostě super,ale narozdíl od NO se přes vyzkoušení milionů metod nezbavil zlozvyku sežrat,na co přijde

Eda
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 12:02
- Nahlásit

Ketrin
9 lidí a 4 psi hmm, slušná společnost

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 12:08
- Nahlásit

Eda
9 lidí a 4 psi hmm, slušná společnost
kdepak, slusna spolecnost by to byla kdyby to bylo obracene: 4 lidi a 9 psu ....

cherry
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 12:09
- Nahlásit

jo tak pejsa taky po jidle pookřeje, to si pak nesmim všímat nejlape je ho nekda zavřít a je klid
přes vyzkoušení milionů metod nezbavil zlozvyku sežrat,na co přijde
tak i takový zkušený.. tak to jsem v klidu

Eda
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 12:11
- Nahlásit

Tak jsem ne nechala inspirovat Garfieldem...
http://www.carmex-kiss.de/index.php?meintanz=69033 8903082

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 12:11
- Nahlásit

cherry
No mě to taky potěšilo,že takovej odborník a nic

choco
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 15:16
- Nahlásit

Nazdááááárek všichni
Tak máme s Andym za sebou takovej malej výlet na Suchdol. Jeli jsme se seznámit s kamarádčiným štěníkem BŠO, který se hrozně bojí cizích psů. A to má doma kámoše knírače. No Andy si s ním chtěl hrát a oblízat ho od hlavy k patě, ale malej bral nohy na ramena. Ke konci už to byklo trošku lepší, ale furt si snažil držet malej odstup...Mezitím jsme zažilki ještě nemilý zakousnutí se křížence ovčáka a stafa do kamarádčinýho knírka, který má kliku, že je ještě neostříhanej a tak to odnesli jen chlupy. Jinak mám velikou radost z Andyho, který se už ekalátorů nebál a skáknul na ně bez větších rozpaků ))))) Šikulka.Zítra jdeme po delší době na cvičák a v neděli máme po cvičáku srazík s jeho ségrou....možná dvěma

choco
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 15:19
- Nahlásit

Eda
kdyby k tomu měla Eda i psí tělíčko a nožičky, tak je to hezký, ale takhle jí zprznit postavičku...

jana33
to je fakt potěšující mít za souseda takovýho pitomce...

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 15:46
- Nahlásit

choco
A kdy jdete na cvičák? My jsme tam od 9,tak to asi půjdete od 11 ,co? Tak se možná potkáme
Andy je šikulka,že už tak všechno zvládá

<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání