| Autor |
Zpráva |
Eda
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 11:34 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
ahooj holky
Ketrin
Tak zázračnej Scalibor nám nějak nefunguje
tak to neříkej ani v žertu včera jsem ho Edě koupila, když ho má i Borgo, žeáno dneska ho má první den, takže ještě nemůžu říct co a jak, ale doufám, že za ty prachy bude fungovat!!!
skotské plemeno prozraď nám zdroj, prosím
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 11:36
- Nahlásit
Eda
Moje holky ho mají od zač.sezóny a měly ze začátku sem tam klíště,teď už nic!Borgo má asi moc sladkou krev!
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 12:23
- Nahlásit
Zuzana T
děkuju za částečný uklidnění...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 12:23
- Nahlásit
Eda
Zuzana T
Já ho právě koupila, že ho všichni tak chválili... ale měsíc oučinnosti za ty peníze, to je tedy luxus Tak nevím, jestli zas najet na spoty - když on je pořád ve vodě...
Ta odborná charakteristika LR je z blogu asi nějakýho kluka - jinak je to tam spíš o hokeji a tak... proklikala jsem se tam náhodou a už bych to asi nenašla.
Borgo má asi moc sladkou krev! on je vůbec sladký, hlavně na zkouškách
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 12:35 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Ketrin
spoty jsem právě že kvůli vodě chtěla nahradit obojkem... tak uvidíme, no
helejď, nenavážej se do B., jo! je to psí puboš, tak ti ty "tvoje" zkoušky musel po svým trošku zpestřit!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 12:41
- Nahlásit
spoty jsem právě že kvůli vodě chtěla nahradit obojkem
já právě že taky
psí puboš njn... kde jsou ty časy:
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 12:45
- Nahlásit
Ketrin
vzpomínáš si, jak jsme u vás s Jandulou byly? jak jsem si chtěla pochovat mimi, a říkala jsem, že si chovám budoucího šampióna a superpsa? jó jó, letí to, letí...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 12:50
- Nahlásit
Eda
no, bylo to koncem dubna - jsme o rok starší kdybys viděla teď Sali, tak bys ji nepoznala, jak zhubla. Ale v poslední době se zas docela vylepšila. Asi to teplo, domácí strava a tak...
říkala jsem, že si chovám budoucího šampióna a superpsa?
aspoň vidíš, jak se taky můžeš šeredně mýlit
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 12:53
- Nahlásit
Ketrin
Zrovna Sali si pamatuju, jako že to měla dost na háku starší, ale pro neznalce stále budící respekt, a tak to má být
aspoň vidíš, jak se taky můžeš šeredně mýlit
tak jsem to nemyslela...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 12:57
- Nahlásit
Ketrin
Tak nevím,já Scalibor užívám už druhým rokem a jsem spokojená.Min. 4 měs. vydrží odpuzovat klíšťata.Je jasné,že občas se nějaké uchytí,ale opravdu je vyjímečně.
Sladký Borgo asi potřebuje něco zvláštního!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 13:22
- Nahlásit
Eda
Sali to má na háku celej život - i zamlada.. je to flegma... ale je hrooozně hooodná tak jsem to nemyslela Já vím
Zuzana T
Sladký Borgo
a přezdívka je na světě
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 13:35
- Nahlásit
Teda já budu podávat zprávy,ale pesani ho mají dva měsíce a klíště ani jedno
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 13:55
- Nahlásit
Takže jsme jediní vadní... sakra
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 13:59
- Nahlásit
Ketrin
Jsem to nechtěla říkat,ale tři psi a 100% úspěšnost
Hele to máš jako se vším, na jednoho psa nefunguje frontline,na druhýho jinej spot,na některýho psa nezabírá Killtix atd.,prostě to nezjistíš jinak než zkoušením
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 14:24
- Nahlásit
Ketrin
Už jsi mohla poznat,že máš doma individualistu,ne?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 14:54
- Nahlásit
Zuzana T
Ano, dívejme se na to pozitivně - nejde se stádem znáte to - "on není neposlušný, on je osobnost" ...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 15:10
- Nahlásit
Ketrin
tak tohle přesně mám doma,akorát v malým provedení
|
choco
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 17:59
- Nahlásit
achjo, tak Andy stále kulhá, v kroku a když se rozeběhne cvalíkem, tak to poznat ani není,ale v klusu je a to hodně. Blbinky by ale dělal furt...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 19:15
- Nahlásit
Ketrin
"on není neposlušný, on je osobnost"
jó o mně se taky říkalo, ona je jen zvláštní... to znám...
choco
a nemá to namožený? Eda kulhala taky, na rtg to poznali. dostala léky proti bolesti a po 14 dnech ok při běhu špatně došlápla.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 19:30
- Nahlásit
Eda
je třeba možný, že by začal kulhat z toho, že za mnou ráno přeskočil zídku,m ísto aby ji obešeů truhlík....hned po tom,ale nekulhal, to začal asi až po půl hoďce,co jsem s ním ještě byla na louce a blbla s míčkem....odpo a večer jsem s ním byla už jen na malých procházkách a nenechala ho blbnout ani s pejsama, tak třeba ho to přejde...zítra cvičák nejspíš odvolám a přesunu na víkend, jestli se to zlepší, když ne, tak prd
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 19:53
- Nahlásit
choco
no, to těžko říct, takhle na dálku ale taky jsem čekala, jestli se to samo zlepší než jsem šla na rtg...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 20:14
- Nahlásit
Eda
já vím, že je to těžký takhle to posuzovat na dálku...tomu vetovi aspoň zítra zavolám, pokud to nebude lepší
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 20:16
- Nahlásit
Eda
vzhledem k tomu jak je malej, tak aby se něco nezanedbalo bych šla radši zítra na vet. Může to být cokoliv a nemá smysl tě tady strašit anebo zase chlácholit, že to nic není.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 20:17
- Nahlásit
Pardóón to bylo samozřejmě pro choco a ne pro Edu
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 20:28
- Nahlásit
Ketrin
ale co, Eda taky může jen tak pro formu skočit na veterinu... má to tam "ráda"...
dneska řádila s černou kámoškou v lese, vzala jsem je ven. dělají děsný blbiny a já se při tom alespoň trošku odreaguju... říkala jsem si, že jsou jak suchozemský akvabely. kam jde jedna, jde i druhá... asi aby jim neutekla nějaká bezva smradlavá mňamka. a Roxy (bílý mimi) je ještě malá a nemohla s námi. ale říkala jsem jí, že až vyroste, budeme jí brávat s sebou...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 20:30
- Nahlásit
To je dobrý, když to tak po sobě čtu... vzala jsem je ven... to vypadá, jako by to byl nějaký až svátek, procházky jsme spíš víc venku než doma, zdá se
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 20:38
- Nahlásit
jsme spíš víc venku než doma, zdá se
to je přece a ne
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 20:46
- Nahlásit
Ketrin
no, sitzfleisch mi chybí a motivace taky... proto se neraduju...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 08:03
- Nahlásit
Vy toho popíšete za jedno odpoledne... kdo to má číst???
Nám Scalibor funguje perfektně...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 08:32
- Nahlásit
Tak mám pedagogiku za jedna
|