Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Eda
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 11:34 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

ahooj holky
Ketrin
Tak zázračnej Scalibor nám nějak nefunguje
tak to neříkej ani v žertu včera jsem ho Edě koupila, když ho má i Borgo, žeáno dneska ho má první den, takže ještě nemůžu říct co a jak, ale doufám, že za ty prachy bude fungovat!!!
skotské plemeno prozraď nám zdroj, prosím

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 11:36
- Nahlásit

Eda
Moje holky ho mají od zač.sezóny a měly ze začátku sem tam klíště,teď už nic!Borgo má asi moc sladkou krev!

Eda
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 12:23
- Nahlásit

Zuzana T
děkuju za částečný uklidnění...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 12:23
- Nahlásit

Eda
Zuzana T
Já ho právě koupila, že ho všichni tak chválili... ale měsíc oučinnosti za ty peníze, to je tedy luxus Tak nevím, jestli zas najet na spoty - když on je pořád ve vodě...
Ta odborná charakteristika LR je z blogu asi nějakýho kluka - jinak je to tam spíš o hokeji a tak... proklikala jsem se tam náhodou a už bych to asi nenašla.
Borgo má asi moc sladkou krev! on je vůbec sladký, hlavně na zkouškách

Eda
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 12:35 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Ketrin
spoty jsem právě že kvůli vodě chtěla nahradit obojkem... tak uvidíme, no
helejď, nenavážej se do B., jo! je to psí puboš, tak ti ty "tvoje" zkoušky musel po svým trošku zpestřit!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 12:41
- Nahlásit

spoty jsem právě že kvůli vodě chtěla nahradit obojkem
já právě že taky

psí puboš njn... kde jsou ty časy:

Eda
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 12:45
- Nahlásit

Ketrin
vzpomínáš si, jak jsme u vás s Jandulou byly? jak jsem si chtěla pochovat mimi, a říkala jsem, že si chovám budoucího šampióna a superpsa? jó jó, letí to, letí...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 12:50
- Nahlásit

Eda
no, bylo to koncem dubna - jsme o rok starší kdybys viděla teď Sali, tak bys ji nepoznala, jak zhubla. Ale v poslední době se zas docela vylepšila. Asi to teplo, domácí strava a tak...
říkala jsem, že si chovám budoucího šampióna a superpsa?
aspoň vidíš, jak se taky můžeš šeredně mýlit

Eda
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 12:53
- Nahlásit

Ketrin
Zrovna Sali si pamatuju, jako že to měla dost na háku starší, ale pro neznalce stále budící respekt, a tak to má být
aspoň vidíš, jak se taky můžeš šeredně mýlit
tak jsem to nemyslela...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 12:57
- Nahlásit

Ketrin
Tak nevím,já Scalibor užívám už druhým rokem a jsem spokojená.Min. 4 měs. vydrží odpuzovat klíšťata.Je jasné,že občas se nějaké uchytí,ale opravdu je vyjímečně.
Sladký Borgo asi potřebuje něco zvláštního!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 13:22
- Nahlásit

Eda
Sali to má na háku celej život - i zamlada.. je to flegma... ale je hrooozně hooodná tak jsem to nemyslela Já vím

Zuzana T
Sladký Borgo
a přezdívka je na světě

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 13:35
- Nahlásit

Teda já budu podávat zprávy,ale pesani ho mají dva měsíce a klíště ani jedno

Ketrin
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 13:55
- Nahlásit

Takže jsme jediní vadní... sakra

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 13:59
- Nahlásit

Ketrin
Jsem to nechtěla říkat,ale tři psi a 100% úspěšnost
Hele to máš jako se vším, na jednoho psa nefunguje frontline,na druhýho jinej spot,na některýho psa nezabírá Killtix atd.,prostě to nezjistíš jinak než zkoušením

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 14:24
- Nahlásit

Ketrin
Už jsi mohla poznat,že máš doma individualistu,ne?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 14:54
- Nahlásit

Zuzana T
Ano, dívejme se na to pozitivně - nejde se stádem znáte to - "on není neposlušný, on je osobnost" ...

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 15:10
- Nahlásit

Ketrin
tak tohle přesně mám doma,akorát v malým provedení

choco
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 17:59
- Nahlásit

achjo, tak Andy stále kulhá, v kroku a když se rozeběhne cvalíkem, tak to poznat ani není,ale v klusu je a to hodně. Blbinky by ale dělal furt...

Eda
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 19:15
- Nahlásit

Ketrin
"on není neposlušný, on je osobnost"
o mně se taky říkalo, ona je jen zvláštní... to znám...
choco
a nemá to namožený? Eda kulhala taky, na rtg to poznali. dostala léky proti bolesti a po 14 dnech ok při běhu špatně došlápla.

choco
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 19:30
- Nahlásit

Eda
je třeba možný, že by začal kulhat z toho, že za mnou ráno přeskočil zídku,m ísto aby ji obešeů truhlík....hned po tom,ale nekulhal, to začal asi až po půl hoďce,co jsem s ním ještě byla na louce a blbla s míčkem....odpo a večer jsem s ním byla už jen na malých procházkách a nenechala ho blbnout ani s pejsama, tak třeba ho to přejde...zítra cvičák nejspíš odvolám a přesunu na víkend, jestli se to zlepší, když ne, tak prd

Eda
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 19:53
- Nahlásit

choco
no, to těžko říct, takhle na dálku ale taky jsem čekala, jestli se to samo zlepší než jsem šla na rtg...

choco
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 20:14
- Nahlásit

Eda
já vím, že je to těžký takhle to posuzovat na dálku...tomu vetovi aspoň zítra zavolám, pokud to nebude lepší

Ketrin
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 20:16
- Nahlásit

Eda
vzhledem k tomu jak je malej, tak aby se něco nezanedbalo bych šla radši zítra na vet. Může to být cokoliv a nemá smysl tě tady strašit anebo zase chlácholit, že to nic není.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 20:17
- Nahlásit

Pardóón to bylo samozřejmě pro choco a ne pro Edu

Eda
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 20:28
- Nahlásit

Ketrin
ale co, Eda taky může jen tak pro formu skočit na veterinu... má to tam "ráda"...
dneska řádila s černou kámoškou v lese, vzala jsem je ven. dělají děsný blbiny a já se při tom alespoň trošku odreaguju... říkala jsem si, že jsou jak suchozemský akvabely. kam jde jedna, jde i druhá... asi aby jim neutekla nějaká bezva smradlavá mňamka. a Roxy (bílý mimi) je ještě malá a nemohla s námi. ale říkala jsem jí, že až vyroste, budeme jí brávat s sebou...

Eda
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 20:30
- Nahlásit

To je dobrý, když to tak po sobě čtu... vzala jsem je ven... to vypadá, jako by to byl nějaký až svátek, procházky jsme spíš víc venku než doma, zdá se

Ketrin
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 20:38
- Nahlásit

jsme spíš víc venku než doma, zdá se
to je přece a ne

Eda
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 20:46
- Nahlásit

Ketrin
no, sitzfleisch mi chybí a motivace taky... proto se neraduju...

Jandula
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 08:03
- Nahlásit

Vy toho popíšete za jedno odpoledne... kdo to má číst???

Nám Scalibor funguje perfektně...

jana33
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 08:32
- Nahlásit

Tak mám pedagogiku za jedna

<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání