| Autor |
Zpráva |
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 09:54
- Nahlásit
jana33
Docela to šlo, na to že to zatím dělal párkrát. Líbí se mi že chodí pomalu. No však si pořádně zatrénujeme v neděli na zk.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 09:55
- Nahlásit
Ketrin
Spávně,není nad opravdický tréninky Jsem zvědavá,jak po barvě půjdou naši pesani,chcem to vyzkoušet na táboře. Barvu zatím nikdy nedělali,jen vlečku pernatý i srstnatý a to šli hezky
|
choco
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 09:56
- Nahlásit
jana33
jj, já vím, tak ještě užívám volných chvilek, jak to jen jde )))) A vyšla jsem z ČZU, zájmové chovy.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 10:00
- Nahlásit
jana33
Já jsem zrovna koukala na stránky cvičáku-píšou tam, že rozeslali propozice na tábor, ale mě nic nepřišlo. Tobě jo? Já jsem ho ještě ani neplatila.
vlečku pernatý i srstnatý a to šli hezky máš kliku že nechodíte na zkoušky, tak můžeš žít v blahých iluzích
|
choco
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 10:02
- Nahlásit
a Andy mi dnes začal po cestě domů z ranní prochajdy kulhat na přední a pajdal celou cestu....doma už to tolik znát nebylo...myslíte, že ho odpo můžu vzít s sebou do školy a seznámit s kamarádčiným přírůstkem, když nebude pajdat nebo ho spíš nechat doma...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 10:04
- Nahlásit
Ketrin
hele mě se to líbilo jak šli,tak jaký iluze?Nebo snad pochybuješ?
Já myslím,že to posílali na první dva termíny,mě to přišlo v pondělí a jsou to propozice přímo na ten náš termín od 30/6 - přesně za měsíc,už se nemůžu dočkat! Na ten srpnovej termín ještě ani nebyla uzávěrka plateb,ne?
choco
A co chceš dělat?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 10:04
- Nahlásit
Jé, abych nezapomněla. Před pár dny jsem mluvila se známou, kt.má doma vrh flatů s PP. Fena jí porodila 14 štěňat, tři umřeli takže 11 jich odchovali, teď už jsou k odběru a ona nějak podcenila "marketing" a má pořád 8 volných, což je celkem drsný. Tak kdybyste o někom věděli.... Fena je canisterapeutická, pracuje s postiž.dětmi a starými lidmi.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 10:05
- Nahlásit
Ketrin
Flata jo? To bych známejm neudělala
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 10:07
- Nahlásit
snad pochybuješ
vůbec ne!!! jen počkej zajíci, až budeš mít s PP a začneš chodit na zkoušky. Ovšem vlastně, pokud budeš mít ode mě, tak ti samozřejmě se vychovávají sami a hned všechno umějí sami od sebe, že.
choco
já bych ho radši nechala v klidu a kdyby pajdal i zítra, tak na veterinu.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 10:08
- Nahlásit
To bych známejm neudělala
mezi námi, já taky ne...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 10:13
- Nahlásit
Ovšem vlastně, pokud budeš mít ode mě, tak ti samozřejmě se vychovávají sami a hned všechno umějí sami od sebe, že.
Jasně a nemají žádnou pubertu,to známe
Nojo tak máš asi pravdu,že podle zkoušek ta vlečka asi nebyla,ale zase se mi nezdálo,že by to bylo špatně,drželi se stopičky a hlavu zvedali až na konci,když už tu zvěř úplně navětřili. Co se tam hodnotí?
choco
Já bych ho taky radši nechala v klidu a při opakování ho radši vzala na veterinu
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 10:18
- Nahlásit
jana33
No musí tu zvěř přinést, že. Nemusí jít přesně po stopě - zvlášť když je třeba boční vítr - ale musí se jí řídit, čili ne to dohledat volným hledáním. Ono na zk jsou ty vlečky dost dlouhé, zajíc těžký atd. a třeba v Třeboni dostkrát hodně psů vypadlo na vlečce v lese, když narazili na lože divočáků a báli se toho a nešli dál. Ale to byli většinou goldeni.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 10:20
- Nahlásit
Ketrin
ježiš to je jasný,že musí zvěř na konci přinést,to je snad jasný,ne? To samozřejmě naše hvězdy udělali byť teda lože divočáků ani slonů nenašli,to nevím,co by dělali. Bejt tam Ferda,tak jde vystopovat divočáky,imbecil Ale samozřejmě jsme zkoušeli vlečky jen kratší,jak jim to vůbec půjde.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 10:20
- Nahlásit
jana33
Ketrin
oki, nechám ho teda raději doma, bude to asi tak lepší než abych to třeba ještě zhoršila. Snad si jen něco natáhl...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 10:25
- Nahlásit
choco
nebo může mít růstový bolesti... Dáváš nějaký přípravek na klouby?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 10:25
- Nahlásit
choco
Snad jo,ale kdyby se ti to nezdálo,tak radši na veterinu,je přece jen v dost choulostivý růstový fázi,tak aby nebyl nějaký problém
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 10:26
- Nahlásit
,to je snad jasný,ne?
tak já nevím, když se ptáš?
Já už jsem z toho Borga uplně mimo, jak pořád na to myslím jak to s nim zaonačit. Teď přišel kvůli něčemu zaměstnanec co už u nás dělá 2 měs. a já si lámala hlavu, kdo to je.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 10:27
- Nahlásit
choco
jsem si uvědomila-s tím retriever sportem, jak jsi psala... to bych teda teď radši odložila. Tam je to hlavně o rychlosti a ty rychlý starty pro aport a prudký brzdy.... v jeho věku nic moc, zvlášť když teď zakulhal.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 10:29
- Nahlásit
Jandula
jj, dávám Alavis kl.výživa už od tří měsíců plus vit.C a k tomu děláme občas sulc z nožiček...
jana33
jj, sice jsem si minulý týden říkala, že se snad už u veta nebudeme ukazovat každý týden, ale co se dá dělat...když bude pajdat,tak tam zítra vlítnem...a to sem se už přihlásila na zítra na cvičák
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 10:30
- Nahlásit
Ketrin
no když mi píšeš,jak žiju v iluzích,tak jsem myslela,že je ve zkušebním řádě nějakej chyták třeba že to přinést nesměj
Jinak jak já jsem deformovaná jsem zjistila,když jsme jeli na cvičák,doma jsem ještě potřebovala dát něco do batohu,Karel ho měl už na zádech,tak musel počkat,až to tam dám,tak jsem to tam šoupla,zapla zip a říkám - volno
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 10:31
- Nahlásit
Ketrin
Ahoj ,tedy chovatelku flatíků lituji,8 draků mít doma díl,než je nutné - to je hrozná představa.Všimla jsem si u populace flatů,že je velkopočetný vrh docela často / už jsem viděla i 16 kousků/ ,čím se to dá vysvětlit?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 10:31
- Nahlásit
choco
hlavně to C dávej nekyselý,aby mu nedráždilo žaludek. Lepší jít na veterinu 10x zbytečně než jednou pozdě
|
choco
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 10:31 - Změnil/a: choco
- Nahlásit
Ketrin
to je až 10.6. a budeme ve skupině štěňat...myslíš, že i tak to mám radší odhlásit? A to už musí být něco ,aby vynaložil nějaký úsilí na rychlý start nebo snad prudkou brzdu...no z té rychlosti ani prudce brzdit nemusí
|
choco
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 10:34
- Nahlásit
jana33
...zapla zip a říkám - volno
Tak to je hezký
Jinak to C je ester vit.C od Swissu...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 10:36
- Nahlásit
choco
tak to je dobrý céčko
páníček to naštěstí vzal sportovně
|
choco
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 10:45
- Nahlásit
jana33
je to sranda, jak je člověk zdegene...genere... No nic, jdu krapet uklidit...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 10:57
- Nahlásit
Zuzana T
čím se to dá vysvětlit? No nevím, jestli ty početné vrhy nedává ten jeden krycí pes, co se s ním teď hodně kryje, nějaký Švéd, já si nepamatuji jméno.
Ona vlastně ani chovat nechtěla, je to první a asi i poslední vrh...
choco
Já ti nevím, mně se to moc nelíbí. Poraď se s Jumi, ta k nim taky chodí (chodila).
všem
Tak zázračnej Scalibor nám nějak nefunguje. Borgo ho má od konce dubna a už v posledním týdnu jsem mu vyndavala několik klíšťat. A dneska už tři
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 11:10
- Nahlásit
Ketrin
No já už to slyšela od víc lidí.Asi je to hodně individuální a u každýho psa to funguje jinak. U našich třech - ťuk ťuk - fakt ani klíště. Ale být tebou,tak koupím dobrý starý Killtix
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 11:26
- Nahlásit
Hele na co jsem náhodou kápla:
Labradorský retrívr je jediné místní skotské plemeno přátelských psů. V porovnání s ostatními setry toto plemeno není tolik populární.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 11:28
- Nahlásit
Ketrin
kde to píšou ve světové encyklopedii plemen schválené FCI?
|