Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
choco
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 08:37 - Změnil/a: choco
- Nahlásit

jana33
no paráda Gratuluju

choco
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 08:40
- Nahlásit

Jinak fufajs ráno naprosto bez kulhnutí, i přesto jsem ho z dneška přeložila na cvičák na víkend a kdyby se to objevilo znovu, tak razíme na veterinu. Teď zase máme starosti se ségrou, které volali ze školy záchranku....tak nevím co se děje

jana33
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 08:56
- Nahlásit

choco
Nojo jenže to bylo to lehčí,nejhorší mě ještě čeká.
Tak Andíka sleduj a při jakémkoli zakulhnutí ho tam raději vezmi hned
Ježiš,tak to držím palce,ať to není nic vážného

Ketrin
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 09:03
- Nahlásit

jana33
Gratuluju a Borgo dodává: pch, to je toho, já měl v neděli jedničky hned dvě

choco
to je pořád starostí... snad to nic nebude...

jana33
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 09:08
- Nahlásit

Ketrin
řekni Brogovi,že není jednička jako jednička

Ketrin
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 09:33
- Nahlásit

jana33
se mi dostaly do ruky fotky z Albeře, jak to tam ten lednový vichr poničil. Dost to tam prořídlo, ty stromy...

Jandula
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 09:40
- Nahlásit

jana33
gratulace... já už mám hotovo

jana33
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 09:45
- Nahlásit

Ketrin
Jéé to jsem vůbec netušila,že to tam tak řádilo. Odkud máš fotky? To je škoda,tak uvidíme,jak to tam bude vypadat
Jandula
tak to gratuluju,to se někdo má. Já mám hrůzu z toho Havlíka,psala jsem na předchozí nebo předpředchozí stránce,jak to u něj vypadá,prej fakt vyhazuje 60% lidí

Ketrin
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 10:03
- Nahlásit

jana33
Jedni známí tam byli. Chceš něco přeposlat?
Jestli bude vedro, tak už tam nebudem tak chránění.. a jestli zima jako loni, tak to zas bude lepší

jana33
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 10:09
- Nahlásit

Ketrin
Jasně přepošli mi je pls. No nejlíp,když bude nějak prostředně,ve vedru budou psi hotový a v zimě zase my

Jandula
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 10:26
- Nahlásit

jana33
Máma z něj má taky hrůzu, ale o Dubským to říkali taky, že prý z 19ti lidí jich vyhodil 11, od nás to neudělal jeden kluk... Tak snad to zvládnete...

choco
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 14:08
- Nahlásit

Tak ségra dobrý, naštěstí jen slabý otřes mozku. A Andy začal pouštět chlupy jak o závod. A taky se dal na sbírání šišek, jakmile má nějakou v dohledu nebo ji odněkud vyčmuchá, tak pouštá vše co má a letí si pro ni, zmeťour.

Eda
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 14:26
- Nahlásit

choco
joj, to většinou bývá, když se děti houpou na židli a spadnou... měli jsme dost takových otřesů ve škole
tobě vadí JENOM šiška? cha, my měly dneska ráno takovou menší výměnu názorů, při níž jsem já s vodítkem v ruce připraveným zmastit Edě zadek, si vyřvávala hlasivky s účelem zabránit hnědce zbaštit lidské h...o místo ranních granulí...
nevadilo mi ani tolik, že jí to voní a že to chce sníst, ale že já jsem to viděla dřív a ona mě neposlechla. tak byl sekec mazec. naštvanou jsem dokázala hrát asi tak 5 minut. Eda dolejzala a smradlavou čumou se mi otírala o kalhoty...

jana33
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 14:45
- Nahlásit

choco
No tak ještěže tak,co vyváděla?
Eda
Ani to snad popisovat nemusíš,moc dobře to známe,nejchutnější to je,když pak s otevřenou držkou dýchaj ve výtahu,to je pak cesta smrti

choco
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 14:47
- Nahlásit

Eda
joj, tak po tom opravdu netoužím, stačilo mi, když jsem mu na chaluopě vysvětlovala,že oipravdu ten kočičinec vzal do držky poprvý a naposled smrděli jsme pak oba ještě do druhýho dne....bléééé. Šišky mi samo neva, ať si je klidně žere, hází, nosí, ale když pak po něm něco chci, tak dělá mrtvýho brouka a žije jen pro šišku

A ségru schodil nějaký kluk ze schodů...ale už dobrý

choco
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 14:48
- Nahlásit

a tak si našel vlastně náhradu za klacíky, který jsem mu zakazovala před tím malej vynálezce

choco
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 14:55
- Nahlásit

jana33
jj, smrdí smrdí smrdí,fuj to smrdí )))

choco
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 15:08
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?v=2EKz_-Uqe74&mode=re lated&search=

to je čuprrrrr

Jandula
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 15:25
- Nahlásit

Eda
Jenom zežrala??? Sára to nejdřív sežere (nejlépe tekutější) a pak se v tom vyválí... takže jí nejen smrdí z huby, ale musí podstoupit kompletní odsmradění kožichu...

choco
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 15:26
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?v=WTKE-H3oaIo&mode=re lated&search=

jana33
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 16:03
- Nahlásit

Jandula
Tak na tuhle specialitku naši ještě nepřišli,řídí se heslem,škoda hovna,který neskončí v žaludku

Eda
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 18:32
- Nahlásit

Jandula
no jo, jen sežrala... se stydím, Eda je asi nějaká divná
jana33
škoda hovna,který neskončí v žaludku
výtah naštěstí nemáme...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 21:17
- Nahlásit

Radši bych držela hubana od žrouta h++en, než co mě potkalo dneska: bylo hezky, takže doma všechny dveře a okna otevřená, jdu pro něco nahoru a cítím-příííšernou kocouřinu! A co myslíte - ten náš blbec kocouří se vych+al manželovi do postele-a udělal to určitě schválně, ne že by byl někde zavřený a nemohl ven!!!

Eda
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 21:58
- Nahlásit

Ketrin
jó, to je jeden z důvodů, proč nemusím kočky... ale abych jim nekřivdila, kamarádka mi říkala o fence jezevčíka, která jí dělala to samý a bez důvodu...

Jandula
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 07:33
- Nahlásit

jana33
Eda
Buďte rády, že vás to zatím nepotkalo, je to chuťárna a Sára to dělala pravidelně ve chvíli, kdy jsme byly někde autem, takže já s tím smradem pak musela putovat...

Ketrin
fuuuj...

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 08:39
- Nahlásit

Jandula
No naše kokřice se s oblibou vyválela v čemkoliv,ale hnůj a močůvka vítězili a to se fakt nedalo ničím dostat pryč,odér dva tři dny držel v původní podobě,no hnus nad hnusy

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 08:43
- Nahlásit

Jo a holky docela nám hrozí průser,protože nám nastává konec sousedské pohody. U nás na patře bydlí paní,věk kolem 60, je už v důchodu,je strašně hodná,má kokřici,se kterou se naši psi milují,no paráda. A paní má syna,který se nedávno ženil,už mají malé dítě. Cca před 3 měsíci jsme ho jednou potkali na chodbě u výtahu a on nám sdělil,že bychom si naše psy měli držet na vodítkách,protože mít sebou on ty svoje,tak jsou ti naši mrtvý. Takže došlo k menší potyčce,víc už jsem to neřešila. Jenže synáček si mění byt s maminkou,už se začali stěhovat a jak jsem se dozvěděla,pá dva pitbuly,kluka a holku. Bydlí v bytě hned u výtahu,takže že se s nima potkáme,je dost pravděpodobný. Sousedka mi teda říkala,že oni se moc neperou,že jsou prej spíš nervozní. Ale to mě teda moc neuklidnilo,už teď začínám mít stíhy,kdy se v baráku zjeví

Jandula
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 08:55
- Nahlásit

jana33
Každá rada dobrá, co??? Já bych zašla za sousedem a domluvila se, tzn. všichni zúčastnění psi na vodítkách, ať je pokoj...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 08:59
- Nahlásit

jana33
hele my mame v baraku hodne vostrou RTW. proste se cely barak naucil, ze jsou tam vsichni psi na voditku a tim padem sice obcas dojde k ostremu stekani, ale nikdy zadny konflikt nenastal. a to jsme se jednou trefili kdyz ja sel okolo vytahu a oni zrovna prijeli a vystupovali ....

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 09:05
- Nahlásit

Jirikovo
Jandula
No mě je jasný,že budu muset mít pesany na vodítkách aspoň v baráku,mě spíš děsí přístup toho kluka,kterej mě bez jakýhokoli studu sdělí,že si mám dávat bacha na psy,protože jinak jsou mrtvý Kdyby u nás zazvonil,řekl jsem ten a ten,stěhuju se sem,mám dva psy,kteří se né s každým musí,tak bych vás chtěl požádat atd. tak to neřeším,ale tenhle přístup mi zavání dost průšvihem.

<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání