| Autor |
Zpráva |
choco
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 15:51
- Nahlásit
jana33
jj, jsme od 11.,tak snad potkáme, poslední dobou, tam jezdíme taktak ) Nj, udělal mi fakt radost, boban, když přehlídnu ty občasný sudy, který udělal, aby se zbavil náhubku .)
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 16:00
- Nahlásit
choco
Je to prostě šikulka. Takovej Samouš náhubek nesnese,jen ten nylonovej. Ale já mám podezření,že mu ho nasazovali,když ho mlátili,tak proto Tak se zítra uvidíme,my zas poslední dobu odcházíme až těsně před jedenáctou,protože se vždycky s holkama zakecáme
|
choco
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 19:34
- Nahlásit
jana33
když ho mlátili??? Tyjo...bobek...Tak se hezky zakecávejte a my do tý doby dorazíme )
|
choco
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2007 19:03 - Změnil/a: choco
- Nahlásit
jana33
Jak to, že jste se nezakecali? Byli jsme tam tak za pět minut 11 S námi ve skupince byl půlroční pejsek žluťák, ale teda byl tak dvakrát širší než Andy a na výstavě jim prý řekli, že by měl ještě přibrat....to teda nevím, čím bych už měla Andyho ládovat, aby to na něm bylo vidět....už teď dostává dávku pro slona...půl kila granulí denně. Na druhou stranu si říkám, že to nejní nic moc na klouby, když je štěndo jak cvalík a navíc na Hlluboký zase rozhodčí tomu páníčkovi toho pejska ,co byl za Andym v pořadí řekl, že ho má zas tlustýho ...hmhmhm
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2007 22:10
- Nahlásit
Nazdárek všem to byl ale krásný labradoří víkend, že? déšť, bláto a teplo...
každý se baví jinak, že...
http://www.uac.cz/foto/2007/53/P1030674.jpg
a tady opět pro Fromeli
http://www.uac.cz/foto/2007/53/P1040430.jpg
|
choco
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2007 22:26
- Nahlásit
Eda
Páni gratuluju , zase na stupni nejvyšším ....tentokrát vám i nadělili lepší igelitky koukám )
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 06:25
- Nahlásit
Eda
Pááánečku, šampus ale proč z tý bedny honem utíkáš a ani nezapózuješ?
Víkend byl super. My byli v sobotu na kolech (asi 60 km) - jsem byla pak mrrrtvá a hádejte, jak jsme včera dopadli na BZ.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 07:45
- Nahlásit
Ketrin
hádejte, jak jsme včera dopadli na BZ.
určitě výborně, že???
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 07:50
- Nahlásit
a tady opět pro Fromeli
áno děkuji, jsem spokojená a mohu se vrhnout na pracovní proces
Ale ta první je taky výživná Trochu ve stylu - "kdo mi odmontoval moje blatníky"
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 07:53
- Nahlásit
Tohle je taky úžasnej kukuč
|
cherry
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 08:12
- Nahlásit
Ketrin
tak nás nenapínej.. ale vidím "špatnýho smailíka"?
|
cherry
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 08:13
- Nahlásit
Eda
Zase nejvýš? co jezdíš za soutěž - tomu moc nerozumí, jestli se to tak dá říct
|
choco
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 08:20
- Nahlásit
Ketrin
nojo vlastně, tak jakpak jste dopadli?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 08:54
- Nahlásit
choco
Bohužel, Samoušek začal během cvičáku děsně kulhat na tu packu s ekzémem a začal si olizovat i tu druhou,tak jsme ani moc necvičili a pak spěchali domů a na veterinu. Dneska jdeme na kontrolu,tak uvidíme,jak dopadneme,musí nosit ponožky a je fakt roztomilej. Jen se doktorce něco nezdálo v jednom jeho oku,tak nás dneska ještě čeká oční vyšetření. Tak snad příště
Ketrin
Tak jak jste dopadli, v nějaké oblíbené ceně?
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 08:58
- Nahlásit
začal během cvičáku děsně kulhat na tu packu s ekzémem a začal si olizovat i tu druhou,
tak nás dneska ještě čeká oční vyšetření.
jana33
no jo, asi už jste dlouho nebyli sponzorovat vetkliniku, co? A co mu dala na ten ekzém?
|
choco
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 08:59
- Nahlásit
jana33
aha,tak to jo. Tak to ať je brzy fit
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 09:12
- Nahlásit
Ehm, tak tedy jaksi... nejdřív ta špatná zpráva: vypadli jsme hned na první disciplíně - šoulačce - holt zase nedodělanej klid a poslušnost A teď ta dobrá:
i přesto jsme si to užili a všecky další disciplíny došli ve čtyřkách.
Vzhledem k tomu že jsem se k účasti rozhodla před 10 dny a stejnou dobu trvala i příprava, to jde, ne?
Ale vážně: velkou radost mi B udělal na barvě, kterou jsme před zk cvičně šli jen asi 6x a sice mu to celkem šlo, ale prostě ještě není vychozený a moc jsem mu nevěřila. A tam to udělal jako naprostý profík. Barva byla úplně smytá nočním deštěm, když nevidím barvu, tak věřím psovi nic jiného se ani dělat nedalo, nešlo mu nijak pomoct... a on vůbec nezaváhal a krásně pomalu a soustředěně šel. Asi ve 2/3 narazil na mrtvého ptáka, kterého samozřejmě chtěl očichávat a nosit, ale i tak se na povel hned vrátil k tomu co měl dělat. Šel s námi vrchní rozhodčí a ten to pak před celou koronou detailně rozebral a tak ho vychválil, že jsem z toho měla fakt radost.
Pojedem ještě na tu soutěž co máme hlášenou a pak dám se zk pauzu a nechám ho zrát
jana33
A co to teda Sam má? Udělali mu nějaké rozbory?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 09:22
- Nahlásit
Ketrin
Tak to je docela úspěch,že jste vypadli na jedné disciplíně, to není takovej děs,když všechny ostatní udělal tak výborně. Takže stejně gratulace
Má nějaký ekzémy,začalo se mu to dělat i na druhý pacce a hlavně na tý první se mu to zanítilo. Původně jsme to mazali aloe vera, teď nám to doporučili omývat řepíkem a mazat betadinou mastičkou a dát ponožky,aby si to nemohl lízat a k tomu dostal Rimadyl na potlačení toho zánětu. Pokud se jim to dneska nebude zdát,tak dostane antibiotika. Může to být cokoli,ale nejpravděpodobnější je buď infekce z vody (ale koupal se před týdnem,takže asi ne), nebo nějaká alergie,může to být na pyl,ale taky mohli něčím postříkat pole,kam chodíme a mohlo mu to vyvolat ty problémy. Tak uvidíme. Ale je tak kouzelnej,ani jednou si nepokusil ty ponožky sundat,vždycky tak kouká jakože,když mi to máma dala,tak mi to dala,tak to si to sundavat nebudu
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 09:32 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
jana33
chceme fotku Sama v ponožkách!!!
Ketrin
a když říkáš, že jste vypadli na první disciplíně, to můžete dělat i ty ostatní "mimo soutěž"? nějak tomu nerozumím ale jinak moc veliká gratulace!!!
ad kolo: nemám ráda pózování (proto nemusím ani psí vystavování... )
choco, fromeli, cherry
no jó, všechno bylo ve stylu :"kde jsou moje blatníky" bahna bylo opravdu požehnaně...
tohle byl závod v souteži UAC (www.uac.cz) a zároveň to bylo vyhlášeno i jako mistrovství MTB SAC ČR (Sdružení amatérských cyklistů)
Ale jinak jsem ráda, že tu jsem za místního šaška...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 09:34
- Nahlásit
jana33 když mi to máma dala,tak mi to dala,tak to si to sundavat nebudu
No ten je teda hodnej. To Bresta by si ponožku hned nejen servala ale asi i sežrala.
Ty zkoušky byly přísný, z 5 psů dokončili 3 a i vítěz byl v 2.ceně. Klub ušetřil pohár
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 09:38
- Nahlásit
Ketrin
On je takovej odevzdanej,bubáček můj. Já se spíš děsím těch očí,něco se jí tam nezdálo
A Borgo je dobrej
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 09:39
- Nahlásit
Eda
že jste vypadli na první disciplíně, to můžete dělat i ty ostatní "mimo soutěž"? Řád tu možnost u slídičů dává, a tohle byly zk podle řádu slídičů (Borgo jediný retrívr mezi samými španěly), takže jo. Prostě pes může dál pokračovat a je normálně dál známkován, i když pak konečné hodnocení je neobstál. Přece nepojedu domů, když už tam jsem, mám to draze zaplacené a navíc je to pro psa výborná zkušenost a pro mě zdroj nového poučení, že
a negratulujte mi, protože jsme vypadli
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 09:41
- Nahlásit
jana33
děsím těch očí,něco se jí tam nezdálo
a co? Vidíš tam něco - nejaký zákal nebo tak? Nebo pozoruješ že by v šeru blbě viděl?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 09:44 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit
Eda
počkat počkat, paní Skromná, takže zároveň to bylo vyhlášeno i jako mistrovství MTB SAC ČR ty jsi mistryně ČR a tady to podáš tak, abysme si toho náhodou nevšimly?
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 09:49
- Nahlásit
jana33
no myslím, že řepík by zabral, ale ze dne na den rozhodně ne. Jak to měla Michelle na pacce, tak trvalo asi 5 dní, než to zabralo na hnisání, no a pak to nějakou dobu trvalo než se to zhojilo a zarostlo, ale teď už to má v ťukesu.
Bylinky potřebujou trochu času, nejsou tak rychlé.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 10:03
- Nahlásit
Ketrin
Zákal tam nemá ani nic jinýho,ale je fakt,když se nad tím zamyslím,že mi třeba na cvičáku kolikrát přijde,že do dálky asi nevidí úplně v pohodě,protože když je to na větší vzádlenosti,tak vyběhne směrem,kde ten aport je,ale od určitý dálky to vypadá,že neví přesně,kde to má hledat a slídí. A neřekla bych,že je to pamětí,spíš že fakt neviděl,kam jsem to hodila,schovala
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 10:08
- Nahlásit
jana33
no já myslím, že podle tohodle je předčasné usuzovat na zrakové problémy... ale z čeho usoudila MVDr., že to chce vyšetření? - předpokládám žes nešla na veterinu s tím že pes špatně chodí pro aport?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 10:10
- Nahlásit
Na stránkách RK už jsou výsledky z Konopiště.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 10:50
- Nahlásit
Ketrin
a negratulujte mi, protože jsme vypadli
no a co???
no jó, dyk víš, chlubení mi nejde...
|
Ketrin
Člen |