| Autor |
Zpráva |
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 14:16
- Nahlásit
Jumi
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 14:26
- Nahlásit
Jumi
Takhle jsme si včera vychutnávali na cvičáku Radku B.,když jí feňule nevydržela sedět při odhazování aportů a jednou vyrazila bez povelu na dohledávku - to jsme byli všichni děsně chytrý
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 14:30
- Nahlásit
jana33
já jen opakuji co bylo řečeno mě páč vím, že takovédle rady člověku nejvíc pomůžou! Něco ve stylu já vím co s tím je - je to rozbitý!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 14:36
- Nahlásit
Jumi
Něco jako - neodvoláte psa od háravky? To máte asi špatně nastavenej vztah
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 14:38
- Nahlásit
Jumi
jana33
no jen se pobavte cizím neštěstím ale já nikdy netvrdila že jsem nějakej cvičitel a že si to myslíte vy - protože sem měla štěstí na psy- za to já nemůžu
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 14:47
- Nahlásit
Ketrin
Naopak Ketrin tím se dostáváš blíž k nám, k prostému lidu zlobivých nesoustředěných psů To je stejný,jako když nám Jindra líčila,jak vylítli na WT,protože jí Herbík nenašel dummíka,kterýho viděla i ona. Prostě učně těší,když se mistr utne
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 14:52
- Nahlásit
Já se teda cítím být prostým lidem a né mistrem a teď navíc totálním kamikadze, protože bych ty další 3 zk, co máme hlášené, měla teď odpískat a dát pohov, ale já to neudělám
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 14:58
- Nahlásit
Ketrin
A kam jsi se ještě krom BZ přihlásila? Ještě že chudáček Borgo nemůže zatím na mezinárodky,to by kluk koukal
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 15:11 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Tak to tady jenom tak pročítám a nemůžu se připojit...
Sice se tu mluví o neposlušnosti, ale to už je na "vyšší úrovni" Eda zlobí tak nějak normálně a rozhodně ne při zk...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 15:16
- Nahlásit
Eda
A my snad dáváme Samovi a Rozárce šanci zlobit na zkouškách?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 15:21
- Nahlásit
jana33
spíš jsem to myslela tak, že já s hnědkou ani do kruhu nebo na zkoušky nechodím..
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 15:22
- Nahlásit
Eda
No já vím,jsme na tom stejně
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 16:00
- Nahlásit
Tak jserm tu zpět z reklamace bot - sepsali to a prá max do měsíce se vyjádří!
To jsem zvědavá neboť chci prachy zpět - přervané boty po třech dnech užívání za 1300,- Kč už tedy nechci.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 16:07
- Nahlásit
Zuzana T
A odkud je máš? Oni když ti je pořádně zašijou,tak odstranili vadu a prachy ti vracet nemusí
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 16:37
- Nahlásit
jana33
Z Europarku ve Štěrboholích - to bych jim tedy dala - oni se pásky nevytrhly ,ale ve švu se ta kůže přetrhla- asi ostré nitě.Paní prodavačka říkala,že buď vrací peníze - což jsem zdůraznila v rekl.listě a nebo dají nové boty- prá nedělají těžkosti. Jo byla to firma SEBO.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 16:45
- Nahlásit
Zuzana T
Tak snad ti to schválí a prachy ti vrátí,ale je to vopruz,že musíš čekat.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 20:44
- Nahlásit
Tak se musím pochlubit, že jsem státnici i s tím mým neučením zvládla, páč tam byli všichni moc hodní, dokonce mi dali za můj výkon dvě jednotky a vlastně celk, jednu jednotku A tak jsem ing,
A zároveň si musím postěžovat, že Andy má za sebou první zuřivej kousanec od jedné fenky, které se nelíbilo, že si jde Andy pro svůj balonek a zuřově se po nběm vrhla a zanechla mu šrám pod okem Andy běžel za mnou a kníkal a kníkal...chuďátko moje "malý"
|
choco
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 21:05
- Nahlásit
tak a konečně jsem si to i všechni dočetla....celý víkend,když potřebuju rozptylovat od učení se tady pomalu neobjeví a ni řádek a teď abych četla jak tryskomyš. K těm zkouškám sem se chtěla zeptat...zapisují se všechny výsledky do PP? A má třeba pes možnost jít víckrát na OVVR a pod.?
A co je to BZ na co jdete s Borgem? A nic si z toho nedělej, 3.cena taky dobrá....jsem zvědavá, jestli si taky něco takovýho s tím ´flegmoušem zkusíme. Třeba když teď začíná s těma o stupínek horšíma cenama,tak bude se to převrátí a budou to jen jednotky.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 21:26
- Nahlásit
choco
GRATULUJU, slečno inženýrko!!!
divná fenka a když to byl Andyho balónek... aby se teď Edy nebál, když už má zkušenost...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 21:44
- Nahlásit
Jumimáš nedocvičenej aport
my to po vás pak obšlehneme!
tak jsem mluvila s Evou Č. - která Borgáče dobře zná. Shoduje se s tím co mi řekli rozhodčí - puberta atd.- na mé přiznání, že jsem na psí pubertu doteď nevěřila, se dlouho srdečně smála - a hlavně mě povzbudila v tom smyslu, že alfa omega je teď poslušnost a odkázat panáčka na to místo, které mu náleží - že prostě nebude dělat to co chce on, ale to co chci já, a to vždy a při každé příležitosti a i v maličkostech mu to dávat najevo. Což samozřejmě v tom nějaké rezervy máme - kolikrát si člověk řekne ále co, to stačí, nebo ... on to zrovna teď udělal protože... atd. znáš to ?! nebo možná že neznáš, možná jsi 100% důsledná? Každopádně uvaž, jestli by to byla rada i pro vás, nebo jestli u vás opravdu jde o nedocvičenej aport
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 21:55
- Nahlásit
jana33
A kam jsi se ještě krom BZ přihlásila?
No to padneš smíchy - na Pohár prezidentky RK - dvoudenní soutež (LZ+SZVP).
choco
Moc gratuluju! Já obdivuju a ctím vzdělané lidi
Výsledky se do PP zapisujou, zapíšou ti cenu, počet bodů a známku z nosu. A na každé zkoušky můžeš jít kolikrát chceš.
Například když bych si teď chtěla spravit své pošramocené cvičitelské sebevědomí, tak bych mohla jít se skoro sedmiletou Brestou, která má nevímkolik zkoušek a dvojnásobné "U", na OVVR.
a co šrám pod okem? bylo to na šití? Bresta má taky pod okem jizvu - první a jedinej konflikt co kdy měly se starší Sali - když jí byl rok, nechtěla jí vydat nalezenou mrtvolu.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 22:11
- Nahlásit
Ketrin
nebo možná že neznáš, možná jsi 100% důsledná?
no promiň, ale teď jsem se skoro urazila! připadám ti snad jako bezchybný 100% důsledný člověk? jestli se tak prezentuji, tak je to omylem a nedopatřením - páč já jsem bohužel od přírody nedůsledná! hlavně teď v tom učení pře státnicema mě to docela trápí
Každopádně uvaž, jestli by to byla rada i pro vás
to už jsem uvážila před měsícem a dospěla ke stejnému závěru, navíc ještě trénujeme povel vezmi a musí vzít a podat nám co si umaneme...
bohužel teď před těma státniceme jsem trochu mimo a už ani nevíme jak vypadá dummy....a nějak nemám sílu třeba ani na trénování odložení, které mu vážně nejde...omezujeme se jen na prostou poslušnost na ulici...ale to už je jen o tom přežít tenhle poslední týden a pak se nad tím naším holomkem hodlám pořádně zamyslet a udělat mu nový tréninkový plán....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 22:19
- Nahlásit
Jumi
nevím jestli jsem se vyjádřila přesně... s aportem to ani vlastně nesouvisí - teda u nás - on aport umí, jenže kraví páč to zkouší jestli by náhodou nemoh vyšplhat trošku výš. Čili já teď aport spíš trošku vypustím a budu ho "buzerovat" s poslušností, takovou tou běžnou, nudnou...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 23:01
- Nahlásit
Ketrin
já jsem to pochopila, když sedni tak sedni a když zpátky, tak až ke mně vedro nevedro, u nohy je ramenem u nohy a ne čumkem nebo špičkou ocasu
ale já chci, když mu řeknu vezmi, tak prostě bez nějakého přemýšlení vezme a basta a to zaím nemáme...
navíc mi třeba s míčkem uhýbá a nebo ho předemě flusne a já si říkám, že to je jen krok k tomu aby to zkušel i s aportem...takže si trvám na to, že jestli mu ho mám hodit tak jedině když mi ho podá a taky, že mi prostě dá všechno co si umyslím....rohlík míček všecko..kupodivu míček mu dělá problém a mlsky ani omylem ty vydá bez váhání...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 08:16
- Nahlásit
kupodivu míček mu dělá problém a mlsky ani omylem ty vydá bez váhání...
Jestli to nebude tím, že je nežravec... Sára by tohle rozhodně neudělala...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 08:36
- Nahlásit
Eda
děkuju děkuju Vypadá to jen na malou jizvu. Snad se bát nebude... dnes ráno si zařádil s jeho kámoškou ridgebacka, ale když tam pak přišla další fena boxera, kterou jsme viděli prvně, tak si ji jen očuchal a raději házel nevšímáky, boxerka na něj dorážela, ale on měl oči raději jen pro ridgi. Myslím, že bát jako tak se nebojí, ale je opatrnější.
Ketrin
Aha, tak to jo, tak jsme zase o něco chytřejší. A jak je to s tím, když je třeba vyloučen z tý zk? Třeba, jak jsi zmiňovala tu agresivitu, má to pak v záznamu nebo ne a může to jít zkusit dál? Joooo a jestli se ještě můžu vrátit k těm aportíkům. Tak doma mi tatík nadhazuje, že to že na mě u toho dummíka prdí je tím, že mu u toho dělám šaškárny aby mi to přinesl a kdesi cosi....zastává názor, že když učit aport, tak tvrdějc, žádný blbiny okolo...Ale já so beru k srdci tvoji radu a začínám po něm chtít i přinášení balonku, s tím že teda neříkám aport nebo něco podobnýho,ale jen mu to hodím a pak si volám k sobě s hroooozitááánským nadšením Nj, potřebovala bych mít v okolí někoho, kdo by se mnou semtam vyrazil ven a oukal na mě, co dělám a co nedělám pšatně. Přece jen na to cvičák moc nestačí Sem se to ale rozepsala ))
|
choco
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 08:38
- Nahlásit
Jandula
To Andy taky ne
|
choco
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 08:43
- Nahlásit
Jumi
A po tom vezmi mu třeba říkáš i podej? Občas to říkám malýmu, když si jen tak vyflusne balonek a jde si po jiný čmuchací zábavě tak na něj volám vezmi si balonek a podddeej a pak si může jít po svých A taky to funguje i doma, když mu říkám vezmi si myšičku (jeho oblíbená hračka ) Zkoušela jsem jestli ji rozezná z ostatních plyšáků a jo ))))
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 08:48
- Nahlásit
Ketrin
Pohár prezidentky,jo???, Ty jseš vážně cvok,proč chodit na lehčí,když rovnou můžeš na pohár,že,no to je logický Bláááázen
Jandula
To si nemysli,Samouš je všežravec,ale špekáčky aportuje
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 08:50
- Nahlásit
choco
Strašně moc gratuluju paní inženýrko
|