Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Ketrin
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 10:02
- Nahlásit

choco
za palečky děkujeme , budem to potřebovat... a jinak - zase budu protivná, ale neodpustím si to - přibrzdi - Andy je malej!!! a navíc teď ty vedra atd. - bacha ať ho neotrávíš. Po aportu musí děsně toužit a musí mu být vzácný a né abys mu ho nutila a ještě dostal přes čumec. Má to v sobě, neboj, jen třeba někomu dýl trvá než se to v něm probudí...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 10:08
- Nahlásit

jana33
By jsi měla lepší pocit,kdyby včera kravil,co?
No jasně! Navíc jsem teď na nákupu potkala jednoho rozhodčího co byl na těch OVVR a bude tam i zítra a ten se na mě už z dálky smál a zdravil-asi se už těší co zas uděláme za humornou vložku

Jandula
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 10:10
- Nahlásit

jana33
choco
S píšťalkou to já neumím... no vyrazíme na cvičák a bude...

Jirikovo
dneska relativní klid, křoví a vše okolo toho bude pokračovat v pondělí

choco
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 10:10
- Nahlásit

jana33
státnice

Asi jooo, noo, ale při tomhle mi umírá a vzápětí pro balonek běží a na řádění s hafem síly ještě najde.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 10:12
- Nahlásit

Jandula
dneska relativní klid
hmmm, ty jo, miliony prezidentu v republice a u vas klid???
to je jako kdyby republiku obsadila cizi armada a na ministerstvu obrany by rekli: vse okolo toho bude pokracovat v pondeli ....

choco
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 10:16
- Nahlásit

Ketrin
jen klidně buď protivná, jsem ráda,když se někdo ozve a řekne, že takhle ne. Je mi jasný, že ho do toho nemůžu nutit pořád, myslela jsem, že když mu to hodím jednou dvakrát denně, tak by ho to mohlo bavit...že by z toho byl naopak otrávenej? Otráveně fakt vypadá...A jak často bych tp s ním měla zkoušet?

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 10:26
- Nahlásit

choco
Ketrin má pravdu,všechno by mělo být hravý a nenásilný,být tebou tak s dummíkem kravím sama,hraju si s ním pohazuju,prostě mu ukazuju,že tohle je věc,která stojí za to a ve chvíli,kdy ho tím upoutám,tak se s ním trochu pošťuchuju,dávám mu to k mordičce a pokaždý uhnu,aby byl na to nadrženej a když vidím,že to fakt chce,tak mu to teprve hodím. A po přinesení zase pokračuju v blbnutí. A snaž se cvičit až pozdě večer,když je už snesitelně.
Ketrin
no vidíš,budeš tam mít známý

Jandula
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 10:36
- Nahlásit

Jirikovo
no jasně, já s tím měla nejvíc práce do začátku summitu a teď je klid, co se děje v Brně (pokud nevybuchne bomba) mě už nezajímá

abby
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 10:41
- Nahlásit

Jirikovo
Jandula

Vzhledem k tomu,že dělám na výstavišti,tak tady je vzhruchu hodně.A z těch uječenejch sirén mě začíná bolet hlava.Alespoň,že ti cajti jsou občas pěkný

abby
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 10:43
- Nahlásit

Jandula

Ale poslechla a vrátila se a to je dobrý.Musela to přece zkusit.Takových situací bude.Buď ráda,že tě poslechla a příště jí nehubuj.

Jak psala jana33,pokud umí k noze a ještě není zvyklá,tak si jí ber k noze a hodně chval.

choco
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 11:01 - Změnil/a: choco
- Nahlásit

jana33
oki, přibrzdím s tím a když už to s sebou vezmu ven tak se pokusím blbnout ještě víc...nj,vidíš...to když o to začne mít zájem, tak s tím chvilku popobíhám před ním, ale neuhnu, když si to vezme hezky do tlamičky....ha,tak zkusím i uhejbat,aby si to nevzal A myslíte, že je dobrý, když ho s tím budu provokovat třeba i doma? No nic, jsu dělat,že se učím..

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 11:08
- Nahlásit

choco
no já bych mu takhle na začátku uhýbala,aby se pořádně rozparádil a pak když by to přinesl,tak bych mu to do tý tlamky vracela s "drží",prostě hodně kravit,aby to bral jako tu nejúžasnější věc na světě

Jandula
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 11:10
- Nahlásit

abby
Jo jo, ochránci jsou většinou pěkní hoši...

pokud umí k noze
což o to, ale tohle nemůžu dělat furt, vezmu si jí k noze, ona je celá nadržená na to, aby mohla vystřelit, takže jakmile jí začnu chválit, tak už to pomalu bere jako tak už běž a je to...

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 11:15
- Nahlásit

Jandula
Tak to musíte procvičovat, minimálně tak,že se zastavíte,ona se automaticky posadí a čeká,co dalšího přijde. Někdy může následovat povel volno,ale je důležité to střídat s položením,další chůzí a tak. A tam,kde by se jí mohlo něco stát nebo by mohla někam vlítnout,tak prostě půjde u nohy a vypustíš jí až někde dál od silnic.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 11:24
- Nahlásit

choco
jasně že to můžete zkoušet i doma - po chviličkách
Prostě s dummykem dělej trochu drahoty, on se ho musí dožadovat a ty mu ho teda milostivě občas pučíš - hlavní je teď štěně s aportem neprudit. Já bych se v jeho věku, pokud není žhavej aportér, zatím spokojila s tím že to donese přímou cestou k tobě a dá ti to bez sedání do ruky. A klidně při tom můžeš dělat šašky, volat na něj, couvat nebo utíkat opačným směrem (nehonit ho!!!) atd. Na odbourání povelů a různých těchdle blbin je času dost, teď hlavně musí zjistit, že když cokoli donese k tobě a dá ti to, tak bude zábava a sranda. Předpokládám že víš takový ty všeob.zásady jako rozlišování hry a práce a pomůcek k tomu určených... ale já třeba jsem štěňata většinou vedla k tomu, aby i ty hračky nosili spíš ke mně než s nima odbíhali pryč... atd. atd...
Jinak ti závidím tvůj klid - v pondělí státnice a ty máš největší starost o to, aby Andy aportoval
Tak zlom vaz

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 11:29
- Nahlásit

Jandula
Jo jo, ochránci jsou většinou pěkní hoši...
a ja furt premyslel, proc v ty statni sfere zustavas ....

Eda
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 12:24
- Nahlásit

Ketrin
držíme vám tlapky i palce na zkoušky!!! snad v tom vedru všechno zvládnete!
choco
závidím ti pondělí, taky bych to chtěla už mít za sebou...
když si představím to dlouhý volno potom...

choco
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 12:29
- Nahlásit

Eda
Ketrin
No škoda,že tady nejní smajlík s trhajícíma se vlasama a ohryzávajícíma nehtama To by totiž přesně vystihlo to, jak začinají nervy pracovat.

Ketrin
Noi právě, že řešení aportování mě baví víc než čučení do něčeho,co mi ani neleze do hlavy. Ještě jsem se chtěla zeptat na pár věciček, ale něchám to na pozdějc.

Eda
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 12:34
- Nahlásit

choco
ale vážně, jestli si chceš rvát vlasy AŽ teď, tak to jsi dobrá!!! já už mám takový choutky teď...
ani nevím, jaký obor a kde studuješ... něco "přírodního"?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 13:04
- Nahlásit

Eda
Dodatečně všechno nejlepší k narozkám (včera už jsme se tu nepotkaly...)

choco
jednou tady byl odkaz na stránky se stovkama různých smajlíků, jistě by se našel i ten co popisuješ...

Eda
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 14:09
- Nahlásit

Ketrin
děkuju za přáníčko tak s tím vedrem jsem to nějak přepískla. teď tady bouří o 106 a vypadá to konečně na déšť tak snad budete mít na zkoušky dýchatelně...

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 14:11
- Nahlásit

Eda
Faaakt? V Praze zatím ani kapička a pere to jak blázen.
Jinak já mám zítra zkoušku a nějak se nestíhám učit,předsevzetí vždycky je,ale třeba včera jsem prostě s tím Samem k řece nemohla nejet

Eda
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 14:17
- Nahlásit

jana33
no jo, jsme jen kousínek za Phou a celkem hromy
ale jasně, to nešlo včera nebýt u vody, to je jasný!!!

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 14:21
- Nahlásit

Eda
třeba to sem taky přijde,to by měl Sam radost
viď,já si říkám,že bych byla sama proti sobě,kdybych tam byla nejela

Eda
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 14:36
- Nahlásit

jana33
hlásím změnu stavu: přehnala se tu veliká bouřka se spoustou blahodárnýho deště

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 14:43
- Nahlásit

Eda
jééé my chcem taky,teda pokud možno,když zrovna nebudu venku

Ketrin
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 14:44
- Nahlásit

Eda
závidím, tady je dusno... snad to sem dojde a ochladí se

jana33
zítra zkoušku v sobotu?? já myslela že o víkendu zkoušejí jenom psy... každopádně si teda budeme vzájemně držet palce a my ti budem přát jedničky a ty nám zase čtyřky

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 14:59 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

Ketrin
Zkoušky mají psi a já další zkoušku mám za 14 dní v neděli
Tak hlavně,aby to neobrátili,to bychom neprošli ani jedna
V neděli jdeme na cvičák,tak jsem zvědavá,jestli bude Samuše kravit jak minule. To budu štěně asi potřebovat dřív,protože tu mojí černou obludu uškrtím tak kdyby bažant nebo kachna byla,to by mu horko nevadilo

Eda
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 15:00
- Nahlásit

jana33, Ketrin
nebojte, hnědka drží tlapky vám oběma a to ve správném počtu
Janě jen 1 a Heleně a B. všechny 4

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 15:05
- Nahlásit

Eda
Hele já nejsem náročná beru všechno do 3,jen teda čtyřková kvalita už být nesmím

<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání