Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 10:42 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

Eda
jak to? já ji (ho) vidím...
je to z estránek, tak možná proto...

choco
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 10:52
- Nahlásit

Ketrin
hezčí vydru jsem ještě neviděla

choco
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 10:54
- Nahlásit

hepčíííííííík....je to pravda Něco na mě vlezlo a je mi pěkně šoufle...

Eda
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 10:59 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Ketrin
jó, koukla jsem se k vám na stránky ale B. na louce je No.1 fakt pěknej!!!
jo, to jsem se tě chtěla zeptat. co je to přesně za obojek, co má Borgo proti klíšťatům? už mě ty spoty nebaví, Eda se pořád koupe...
choco
hezčí vydru jsem ještě neviděla
pozor na slova! snad hezčí žlutou vydrnu, nééé? chmm, hnědá vydra....

choco
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:05
- Nahlásit

Eda
jéééé,nojo, oprava....hezčí žlutou vydru jsem ještě neviděla

Ketrin
taky jsem jukla na stránky a máte tam jednu hezčí fotku jak druhou a Borgo v batolecím věku naprosto k sežrání

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:09
- Nahlásit

Eda
Je to Scalibor. Má ho zhruba měsíc - údajně by měl působit asi 5 měs.- ale už jsem mu za tu dobu ˇvyndavala 2 přisátá klíšťata. (Je pravda že jinak by jich bylo přisátých denně aspoň 5. ) a pořád je z něj sbírám, jak po něm pochodují... jsou to fuj fuj upíři

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:13
- Nahlásit

Ketrin
My je máme taky a psi jsou úplně bez klíšťat

choco
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:16
- Nahlásit

já Andyho asi uškrtím.....leží mi furt pod nohama a já se ani nemůžu hnout, abych ho nepřejela kolečkama od židle, když ho vyhostím na místo ani se neotočím zpět k notu a mám ho pod sebou zase, rozvalenýho jak milostpána....když se přesunu na zem na podtrhávání v DP, tak si to nakvartýruje ke mě a v nejlepším případě si lehne čumákem směrem k mojí hlavě, takže nedělám nic jinýho než, že si ho prohlížím jaký to je ňuňánek a jak mě určitě lituje, že mi nejní dobře a musím něco študovat a pak mi zalehne i to co študuju...copak to se dá pak něco udělat?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:17
- Nahlásit

jana33
Hm, ono to stejně asi na každýho působí jinak. Sali už nedávám nic, ani spot, nic. Pořád ty její problémy atd., chovatelka mi říkala ať už ji ani nedávám očkovat. A klíšťata nemá. Brestě dávám frontline a celkem dobrý, občas nějaké klíště je, ale málo. A na Borga vůbec nezabíral tak jsem koupila ten scalibor no a čekala bych lepší efekt...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:19
- Nahlásit

choco
jo s těma kolečkama, to taky musím pořád dávat pozor když mám B v práci, abych mu nepřejela ucho a on zas si mi vždycky lehne přes nohy a usne a já pak nejdu ani na WC abych ho chudáááčka nebudila

choco
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:20
- Nahlásit

to já používám Duowin a zatím dobrý, ani jedno klíště...pokud hi v tý černotě nepřehlížíme

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:20
- Nahlásit

Ketrin
Co má Sali za problémy?
My měli léta Kiltixy a maximální spokojenost,ale Karlovi smrdí,tak jsme letos na radu Evči vyzkoušeli ty scalibory a fakt zatím ani jedno. Ale je fakt,že na každýho psa zabírá taky něco jinýho
choco
To znám,jsem si včera dělala výpisky a smečka zalehla nejen mě ,ale i skripta,to se pak špatně studuje

Eda
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:25
- Nahlásit

Ketrin
aha, a musí mít ten obojek pořád? Eda není zvyklá na obojek celý den ale už mě ty klíšťáci pěkně štvou, klíďo se po ní procházejí jak se jim zamane...

choco
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:25
- Nahlásit

jo a ještě ho zaujme cvakání propiskou nebo zvýrazňovač a bere to jako ohromnou švandu a novou hru, když se mi ji snaží sebrat

Ketrin
jj,asi tak....chuďátka malý )))))))))))

jana33
tak v té tvoji přesilovce bych neobstála vůbec ))) rovnou bych se vzdala )))))))

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:26
- Nahlásit

Sali za problémy?
Prostě už... stáří. Je hrozně hubená a taková vylysalá.... musí se na ní už opatrně. Nechci ji zatěžovat žádnou chemií. Má dny kdy normálně jde na procházku a běhá po zahradě, i si u plotu zahlídá a zaštěká, a pak má dny kdy skoro pořád jenom spinká. Ale chuť k jídlu má pořád

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:27
- Nahlásit

Eda
Prý to musí mít pořád. Já ho teda sundala jen na výstavě když jsme šli do kruhu. Jinak mu ho nechávám pořád i do vody i v lese, ale bojím se... ale je tenkej a prý se případně přetrhne.

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:28
- Nahlásit

Ketrin
Mohla bys zkusit takový ten přírodní přívešek na krk - určitě ho mají na www.baron.cz - je to proti parazitům,buď se dá na obojek nebo na šňůrce na krk, je to čistě přírodní. Jedna kamarádka to má na čubě a zatím bez klíšťat,docela jsme se tomu divili,ale asi to fakt funguje.

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:30
- Nahlásit

Jsem teď na to koukala a ona má ještě něco jiného,zjistím odkud

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:38
- Nahlásit

jana33
Tak jsem si to přečetla, a přijde mi to příliš krásné na to, aby to bylo účinné -?

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:49
- Nahlásit

Ketrin
Takt o mají na Allpet - v sekci aromaterapie. Kamarádka s náma byla i na tom labradořím sraze,takže les,louka,čuba ve vodě a klíště žádný

cherry
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:50
- Nahlásit

My proti klíštákum máme Exspot a zabírá mu dobře žádný klíště nemáme

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 12:14
- Nahlásit

choco
hmmmm tak to je Andy ještě zlatej! Já mám v učebnici půjčené z knihovny jejíž pořizovací cena je přes 4000 neustále narvanou nějakou neuvěřitelně oslintanou plyšovou hračku nebo alespoň balonek, furt do mě něco šťouchá čenichem a nebo mě to alespoň kouše do nohy - prostě super studijní podmínky!

Eda
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 12:36 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Jumi, choco
tak já vás trumfnu, jo? já se pro jistotu nemůžu učit vůbec, protože dole na mě hnědka štěká:"pojď mi házet...!" podotýkám, že po hodině a půl lítání venku

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 12:41
- Nahlásit

Eda
joooo jsou to nezmaři - já ráno vyrážím na hodinu ven a házím míčky jak divá jen aby se unavil - plavim ho co se dá a pak příjdem dom já otevřu knihu a v té přistane plyšák nebo míč a Bernášek se na mě kouká pohledem nečti a házej - takž asi jako u vás!
Ale vzhledem k tomu, že je mu teprve rok - tak je ještě v záruční době - takže vážně uvažuji o reklamaci - nenamontovali mu tlačítko OFF!

Eda
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 12:55
- Nahlásit

Jumi
nó, tak já už reklamovat bohužel nemůžu zrovna zítra má 2 roky a 5 měsíců, slaví narozky se mnou
jo, tlačítko POWER OFF a STAND BY, to by se hodilo...

choco
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 14:15
- Nahlásit

Jumi
Eda

Tak to Andy takový aktivista opravdu nejní, to má co dohánět .... ale zase si nemůžete stěžovat,že se nudíte, ne?

Eda
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 14:22
- Nahlásit

choco
ne, já se opravdu nenudím... třeba teď mi spadl word a průběžně jsem neukládala... žůžo labůžo...

choco
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 14:25
- Nahlásit

Eda
oaps...to dobře znám a nejní to tak dávno,co mi to starý komp dělal neustále dokola, měla jsem vždy chuť udělat z něj fašírku. Jsem z toho tak ponaučená, že ukládám vci už jen po pár větách

Eda
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 14:27
- Nahlásit

choco
asi se na to vyprdnu, vezmu kolobku, Edu a půjdem se projet k řece

choco
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 14:30
- Nahlásit

Eda
máš recht Jak vám já závidím to já s Andym pojedu tak akorát na veterinu na konečně poslední očkování, jsem zvědavá, kde to zapíchne dnes...pomalu prodlužuje vzdálenost od dveří, kde to zapíchne a nehne se.

<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání