Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 08:37
- Nahlásit

choco
Abby bude určitě šikulka,Sam se taky určil aportovat na chlupatci
A jestli někdo vypadne,tak na tábor určitě jeďte,my jedeme na ten prostřední

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 09:04
- Nahlásit

jana33
krásnej dortík a fofrem hotovej... to mě nikdy nenapadlo...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 09:07
- Nahlásit

Na Fortunate jsou fotky z Hluboké a Borgo je tam samozřejmě nejhubenější přitom ale teď je akorát, ty fotky zkreslujou a Andík tam krásně pózuje s medailí

choco
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 09:11
- Nahlásit

jana33
tak mě napadlo ještě s tím dortíkem, že vlastně každý rok by se dalo přidat jedno patro, takže až bude pejsovi 15 let tak z toho bude mít mrakodrap

Snad ten tábor vyjde
Jinak se loučím, na víkend prcháme zase na chalupu, ale prý na jihu tak nějak pořád prší...což je na jednu stranu fajn, páč mě to nebude lákat být imrvére venku a budu se snažit připravovat na státnice, ale na druhou stranu zase nezkusím co Andy a chuť vrhnout se do rybníka....to je k vzteku. Tak se mějte žůžově a užijte si víkend.

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 09:28
- Nahlásit

Ketrin
To byl páníkův nápad,takovej dort měl už i Rozinka Nejrychlejší,nejpraktičtější

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 09:34
- Nahlásit

Ketrin
Co kecánkuješ,Borgo je tam nádhernej a naopak mi přijde na fotce silnější než ve skutečnosti na retrívřím srazu

choco
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 09:42
- Nahlásit

Ketrin
no joooo, už to vidím...taky jsem si říkala, že tam je docela Borgo jak laňka... a tak si říkám, proč Andyho vykrmovat , když by mohl mít taky takovou štíhlou postavičku

Andík má ale přikouslý kousek pysku na tý fotce, všimli jste si?

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 09:44
- Nahlásit

choco
Je tam hrozně roztomilý štěňátkovský

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 09:56
- Nahlásit

přikouslý kousek pysku
takových fotek máme taky plno a Borgo s tím vypadá pěkně krvelačně na tom černým se to nějak ztratí...

choco
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2007 21:04
- Nahlásit

Teeeeeeda, přes celý víkend ani jedna zprávička, a já se už nemohla dočkat, jak si tady po návratu z chalupy počtu. Na chlupě to bylo čupr, ale z učení jsem udělala velký kulový...já to nechci příští týden vidět...Byli jsme to zkusit, jak jsem psala s Andym do vody...moc kuráže neměl, ale nakonec se za klacíkem a slepicou do půlky těla pustil. Jinak už mu padá druhý dolní špičák a rozhoupává se horní....tzn. že se za chvíli nebudu moct vymlouvat a ani on že přezubuje a proto ho dummíci tak neberou ...

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2007 22:19
- Nahlásit

Ahój, neměla jsem o víkendu moc času, tak šel net stranou
Jedna fotka skákalky obecný

A jedna pro Fromeli, extra pro ní, no

Ketrin
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2007 06:04
- Nahlásit

ahoj všechny...
Eda jé - Ty už zase pořád závodíš... něco jsem ti přeposlala na mail.

choco
jestli se Andíkovi moc nechce do vody, tak určitě pude až pude panička.

Taky máme foto z víkendu, během dne je dodám buď sem nebo aspoň na Borgův blog

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2007 08:36
- Nahlásit

Ahoj holky,hlásím,že včerejší cvičák byl naprosto katastrofální, všichni psi kravili a nechtěli pracovat,ovšem nejvíc ze všech stávkoval náš Sam, ochcával stromy,hledal značky všech fen,vybíhal naschvál na jiný strany než jsem ho posílala,no děs a hrůza. V závěru ještě obskakoval přicházející štěňata,dostal nehorázně na prdel! Jen Jindra se tomu vesele smála,že je to prevít,ale na druhou stranu je vidět,že paměť má dobrou,když si přesně pamatuje,kam se před 20 minutami vychcala jaká fena tak si to pak žehlil doma,všemožně mi dokazoval,jak je stráááášně vzornej pes Nevim,asi budeme muset chodit v šest ráno,protože jak je hic,tak se buď Sam táhne jako smrad nebo kraví. Ožil až v podvečer,když je Karel vzal k řece

choco
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2007 08:51
- Nahlásit

Eda
...sím sím "paň čelko" takový skok taky máte zařazený v plaveckým kurzu? )))))
A jak jsi dopadla na závodě?

Ketrin
jj, já věděla, že budu muset jít příkladem Vlastě šel po vzoru táty, který měl taky namočený jen nohy )

Co ste mi to provedli? Kam ste mi ten klacík hodili?

No jo, tak dobře, jdu do toho...

Stačí se jen natáááhnouuut

A nebo si o něm raději nechám zdát

choco
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2007 08:58
- Nahlásit

Ne křivdila bych mu Pak ten klacík vytáhl, ale to jsem už nezaznamenala, páč jsem musela jásat , jak na lesy ))) Jo necháváte hafy sbírat si a ohlodávat klacíky? Já mu to jinak pořád zakazuju....protože to by se na mě pak s dummíkama vyprdl úplně....má totiž tendenci koukat po zemi a nějaký furt hledat a okusovat...no nic,j du iž teda něco otevřít a dělat, že se pilně připravuju, tak se mějte

jana33
A neviděli jste Andyho ségru? Prý na ni místo Eli volali Andy ))

Ketrin
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2007 12:26
- Nahlásit

choco
to jsou krásný fotky
taky přidám mokropsy:

Ketrin
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2007 12:29
- Nahlásit

jana33
si přesně pamatuje,kam se před 20 minutami vychcala jaká fena dobrej marking, ne?

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2007 12:50
- Nahlásit

Ketrin
No měli by to zařadit jako disciplínu na zkoušky

Ketrin
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2007 12:55
- Nahlásit

jana33
To by Sam s Borgem šli do rozstřelu!

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2007 13:22
- Nahlásit

Ketrin
No Sam mi bude ještě jednou takhle kravit a fakt ho zabiju! Když tam potřetí naskočil na štěně,tak už fakt dostal nakládačku a ta panička od štěnda ze mě byla dost vyděšená,že prej to nevadí,ať mu neubližuju. Jsem ještě byla za tyrana

choco
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2007 13:44
- Nahlásit

Ketrin
žjůůů, morkopsy nemaj chybu

jana33
tyranosaurus rex, myslíš? Si to tak neber Já jsem právě nedělní cvičák zavrhla, protože Andy je naprosto v tom vedru nepoužitelný...tak chodíme jen čtvrtky...kdyby se to o víkendu šouplo na nějakou míň horkou hodinku, tak bych zase začala. i o víkendu..

Ketrin
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2007 14:03
- Nahlásit

fakt ho zabiju ale di ty zlá paničko a to chceš ode mě štěně?
ale naskakování na štěňata nic moc, mám to ještě v paměti jak po Brestě všichni psi pořád hopsali (supersamice voněla už jako malá) až sem se někdy bála že jí přerazí páteř ... jó to dneska už si to nikdo nedovolí - anebo jen jednou

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2007 14:16
- Nahlásit

Ketrin
On to Sam dělá na psy a štěňata,který se mu líbí,vyloženě přátelsky,feny obskakuje zásadně jen v době hárání nebo těsně po Ale má to prostě zakázaný,ať to dělá,proč chce,já taky nesnáším,když nějakej pes naskakuje na Rozu.A naskočit někdo na Ferdu,tak je z toho třetí světová
choco
My přes týden nestíháme a taky by to byl problém,protože máme ještě Ferdíka a s ním se taky musí dojít,když přijdem z práce.Až se začne jezdit v týdnu do lesa,tak ho budeme brát s sebou,ale takhle by řval v autě nebo na cvičáku,že chce taky lítat. Od kolika se cvičí ve čtvrtek?

Eda
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2007 14:28
- Nahlásit

Ketrin
krásný zírající psi!!! na co koukaj tak upřeně?
choco
no, s tím plovacím tréninkem to vidím velmi aktuálně!!! jak jsi na tom tenhle týden? nedopravili byste se k nám k vodě? když je tak pěkně... já dneska odevzdala bakalářku, takže mám pár dnů "voraz", než se začnu učit...

choco
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2007 14:29
- Nahlásit

jana33
...tak je z toho třetí světová

Ve čtvrtek se cvičí od půl šestý...Já bych právě taky radši chodila o tom víkendu, ale okolo toho poledne to je fakt vražedný...

Ketrin
tak to asi Andy bude taky supersamice

ko4ka
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2007 14:31
- Nahlásit

Ahoj, nemáte někdo info o té oblastní výstavě v Kunraticích 16. června? Na stránkách pořád nic není

A mám ještě jeden dotaz, jak asi víte, máma má vodicího psa - labradora a uvažovala jsem, že bych se i s ním věnovala loveckému výcviku. Jeho cvičitelka proti tomu nic neměla, ale mě spíš zajímá, jestli je tahle činnost vhodná pro vodicího psa, jestli by se nějak "nekazil"? Nebyl by tím přetěžován, spíš pro relaxaci. Je na něm vidět, že by ho to bavilo a že by mu to i šlo, kdybych s ním začala úplně od základů jako se štěnětem. A taky jestli se dá začít výcvik ve věku 3 nebo 4 let věku psa nebo už je to na začátky pozdě a taky jestli pes bez PP může na lovecké zkoušky.
Díky

choco
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2007 14:33
- Nahlásit

Eda
to si piš, že je to aktuální jen budu muset vydržet po státnici, musím dělat tenhle týden, že už se na ni fakt připravuju, 28. už se blížíííí, tak po ní by to šlo

Eda
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2007 14:40
- Nahlásit

choco
škoda veliká, já končím přesně měsíc po tobě, tak to padne asi až na prázdniny... nó, škola je holt přednější, že...

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2007 14:42
- Nahlásit

choco
My chodíme od devíti,ale teď už v těch devět bylo na padnutí. Ale od půl šestý to nestíháme.
ko4ka
Upřímně si nejsem úplně jistá,jestli je dobrý u vodícího psa podporovat zájem o zvěř,takže klasický lovecký výcvik asi ne,ale cvičení s dummíky by určitě ničemu nevadilo. Co se věku týká,nevidím v tom problém,my taky začali chodit na cvičák až loni,když byli Samouškovi tři,samozřejmě některé věci už mu trvali dýl,ale naučil se všechno celkem rychle. Jinak lovecké zkoušky ani working testy s pejskem bez PP dělat nemůžeš,bohužel,takže je to jen o tréningu a tvém a jeho dobrém pocitu. Jen tě vyvedu trošku z omylu - lovecký výcvik moc o "relaxaci" není,naši psi jsou po 90 minutách cvičení doma úplně grogy a to hlavně psychicky,je to pro ně docela záhul.

choco
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2007 14:47
- Nahlásit

Eda
Chjooo, no jo nooo...To se budeš fakt připravovat měsíc dopředu? Že já nejsem taky tak poctivák tomu učení...oaps...

<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání