| Autor |
Zpráva |
Eda
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2007 23:04
- Nahlásit
Ketrin
a sakra, já vira řešila minulý týden a spravil to den ntb u "odborníků" a pár stovek... protože to nebyl obyčejný vir...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 00:03
- Nahlásit
Eda
to je mumínek A to jak tam uskakuje se povedlo )
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 07:27
- Nahlásit
Eda
Už to vidím Roxy je pěkná a na těch fotkách už i vypadá veeeliká ale asi není, že
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 08:47
- Nahlásit
Roxy je krásná,ostatně jako každý štěňatko
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 09:34 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Ketrin
no, je to prcek ve srovnání s dospělejma, ale roste děsně rychle
choco
no, ona si s nima chtěla hrát taky, ale nemohla se zapojit do hry tak když se jí to zdálo moc dlouho, tak na ně poštěkávala a nebo si kecla
Asi takhle je malinká...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 11:20
- Nahlásit
Eda
No proti dospělým balvanům vypadá mrňavě
Dneska má Samoušek narozeniny,tak mu ještě po práci musím jít koupit dáreček a nějaký paštičky,abychom mu udělali dort se svíčkama. Kachnu nám pro něj přiveze Evča na cvičák,tak tu dostane opožděně
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 11:34
- Nahlásit
jana33
no jó, to jsou ty "samý pětky" tak všechno nejlepší a snad se o dort rozdělí s ostatníma...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 11:36
- Nahlásit
Eda
Jaký pětky?
Dort dostane každej,aby si nezáviděli,ale jen Samoušek se svíčkama )))
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 11:54
- Nahlásit
jana33
myslela jsem datum narození, mluvila jsi o tom jako o "magickém" čísle...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 11:55
- Nahlásit
Eda
Jo tak,já myslela,že mluvíš o tý fotce,tak jsem se nechytla
JJ magický číslo mejch psů
|
choco
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 13:08
- Nahlásit
jana33
Vše nej, pac a pusu posílá Andy...a že by taky rád ochutnal kus dorta
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 16:02
- Nahlásit
Tak hlásím,že tu oslavu Samovi trochu okořeníme,protože mi teď volali z Libuše,že nutně potřebují krev,takže tam na sedmou jedeme a oslavovat se bude až potom
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 20:04
- Nahlásit
jana33
Sam je frajer.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 20:49
- Nahlásit
jana33
máš tam maila
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 08:41
- Nahlásit
Tak nám včera chudáčka mordovali hodinu, nejdřív mu vyholili krk a nemohli najít žílu,tak mu vyholili packu a nabodli,ale po chvilce to přestalo týct,tak se zas vrhli na krk. Nakonec se podařilo najít žílu,takže ho odebrali z krku,Samoušek krásně držel akorát se trochu cukal,protože jsme mu museli držet hlavu a čumák a on nemohl dýchat z otevřenou tlamou a bylo mu horko Ale byl moc chválenej,jak je hodnej a trpělivej,že to se jen tak nevidí,že se tam často musí s dárcema prát
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 08:46
- Nahlásit
jana33
Chudák, to byla teda oslava narozenin užil si pak aspoň ten dort? A co takhle nějakou fotku.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 09:10
- Nahlásit
Ketrin
Dort měl z paštiček a užil si ho,i když byl dost z nechucenej,když jsme mu do toho zabodali svíčky a on musel pozovat a nemohl se na to vrhnout Fotky budou až je páník stáhne,dneska má konference,tak někdy během týdne
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 09:16
- Nahlásit
byl dost z nechucenej
musel pozovat a nemohl se na to vrhnout
Jako když to vidim - asi takhle, že jo
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 09:20
- Nahlásit
Ketrin
Přesně,akorát Sam si k tomu ještě znechuceně lehnul a tvářil se zoufala a naštvaně
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 09:31
- Nahlásit
Já od tý doby, co pesům vařím, tak je musím krmit odděleně-jeden v kuchyni, druhej v chodbě a třetí na dvorku. Jsou z toho tak nadšení, že kdyby žrali pohromadě tak by z chamtivosti hltali ještě víc než je normálně zdrávo a pak by blili... Jo a jak jsi zmiňovala to droždí kvůli Béčku, v jaké formě jim ho dáváš a kolik? Já jen aby nějak nenakynuli
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 09:37
- Nahlásit
Ketrin
Po droždí nenakynou Já dávám každýmu dvakrát týdně normální kostku,co koupíš v obchodě. Někdo kupuje pangamin v tabletách,ale my to praktikujeme takhle
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 09:51
- Nahlásit
normální kostku celou? a rozdrobíš a zamícháš do jídla nebo rovnou do pusy jako ňamku? -ono to moc chutný není, že...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 10:05
- Nahlásit
Ketrin
míchám jim to do lavoru se žrádlem,zamíchám jim to do toho,takže je to cca na každýho kostka,prostě tam frknu tři kostky na tři psy Ale aby ses nedivila,pesanům droždí moc chutná,určitě by ho zblajzli i samotný
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 10:23
- Nahlásit
jana33
Udělám to jako ty. Docela mě to vaření baví. Mají to žrádlo takový pestrý Teď jsem koukala na vycvikretrieveru.com - ode dneška se prý může hlasovat ve fotosoutěži, ale já tam žádný fotky nevidím
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 10:26 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Ketrin
jů, ty už jim vaříš? to se teda mají
taky nevidím fotky. stejně si budeme hlasovat navzájem..
jana33
Sam je kabrňák, Edu na veterinu dost "lákám", dá-li se to tak nazvat
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 10:34
- Nahlásit
Eda
Edu na veterinu dost "lákám",
Lákáš??? Edička nemá ráda doktory??? Sára zase chodí na veterinu ala společenská událost...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 10:36
- Nahlásit
Eda
Tak z našich tří taky dává jen Sam,Rozárka by nevydržela sedět a Ferda je jednak malej a jednak hysterka byť mu jen zastřihují drápky,takže to by fakt neprošlo.Akorát Samoušek je kliďáček
Ketrin
Já z toho mám taky dobrej pocit,když vím,co jsem jim tam všechno dala za ňaminky a jak si mlaskaj
|
Ketrin
Člen |
- Nahlásit
Eda
stejně si budeme hlasovat navzájem
no právě chci žraloka
|
Eda
Člen |
- Nahlásit
Jandula
No, zkouším na ní různý fígle, jako že parkuju dál od veteriny a že jdem jako na procházku. nebo že tam jedu různejma cestama, aby nemohla větřit... no, stejně vždycky protestuje
už jsi viděla naší trikolóru? http://eda-hneda.rajce.idnes.cz/
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 10:37 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Ketrin
chci žraloka
jenže já tam poslala sedící žraloka ne, páč by to vypadalo mezi těma profi fotkama LR v hubě s kachnama dóst divně
|