Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Ketrin
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 22:48
- Nahlásit

Eda
Kráááása!

choco
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 00:47
- Nahlásit

Jsem maličko usnula u telky...

Ketrin
Budeme s Andym držet palce, na Hluboký budeme taky, tak vám budeme fandit, jestli vás poznáme Jaké máte číslo a v jakém jste kruhu?

Eda
Tak to taky vypadá slibně s Tvým posudkem U sebe jsem čekala cokoli, jen ne teda za jedna.
A Roxy je hezký miminko Andy byl takhle miminkovskej snad jen první týden, co jsme ho měli.
Dnes na cvičáku byla 3,5m bílá čubinka Abby tuším, že se jmenovala a byla taky k sežrání, nejen jak vypadala, ale i tím, jak válela s aportíkama Za to Andy...po chvíli byl zase jak spící Růžena a než se k tomu rozhoupal a nebo ho našel, to byla doba...hrozný rozdíl oproti ostatním, který pro to letí natěšení...je možný, že by to bylo tím, že mění zuby? Když se snažil vzít činku, tak byla pak od něj od krve...
A Andy se dnes potkal na cvičáku i se svou ségrou Amy, zajimalo by mě, jestli ji poznal ))) No nic, jdu na kutě, tak brou noc

Eda
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 06:38
- Nahlásit

choco
no, možná to bude tím, že ho teď zoubky bolí ale psala si i dřív, že je na cvičáku "pomalej", tak nevím, jestli to nebude spíš pohodář
Ketrin
viď? zatím je to plyšáčková... uvidíme, jak se bude projevovat...

choco
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 09:01
- Nahlásit

Eda
no to jo, extrém to byl v neděli, to opravdu pomalu "nejevil známky života", ale v sobotu jsem ho docela utahala, tak jsem to přičítala tomu. Včera známky života projevoval déle, ale to ale...to byste museli vidět, docela se ostatní tomu lenochodovi nasmáli

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 09:06
- Nahlásit

choco
Jdeme do mladých, číslo máme 184. Taky budeš mrňouse vystavovat, nebo jdete jen na kukačku?
3,5m bílá čubinka Abby válela s aportíkama to je určitě nová fenečka Jarmily H., ne? - to víš, to bude další Hujerka

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 09:10
- Nahlásit

Eda
oni mají ještě tu starší labradorku, žejo? jak na malou reaguje?

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 09:14
- Nahlásit

Já chci taky vidět štěňátka My se s nima ve dveřích cvičáku vždycky jen míjíme.
choco
Jdete cvičit o víkendu? My jdeme zítra od devíti k Jindře. Má být hnusně,to zas budou labradoři šťastný a rozvášněný

choco
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 09:35
- Nahlásit

Ketrin
Tak to si píšu za uši, že pod číslem 184 bude Borgo S Andym si budeme hrát na modelku taky, ve štěňatech, máme 177. To poznáš lehce, protože z toho budeme vykulený, jak dvě vyoraný myši Nevím, jestli je Jarmila ta Jarmila, ale asi jo, s Abby totiž cvičila její dcera a ona si občas zalamentovala na kopečku nad námi )))))))))))))) Ale byla hrozně fajn. Na výstavě budou taky.

choco
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 10:10
- Nahlásit

jana33
My se s nima ve dveřích cvičáku vždycky jen míjíme. A když už jedno na vás narazí, tak vám leda vychlemtá vodu pro psy )))))

Teď s ním o víkendu na cvičák nepůjdu, půjdeme zase příští čtvrtek. Vlastně nepůjdu...to bude zas po přeočkování borelky......chjooooooooo a pak je ta výstava na Hluboký ,to budeme až do neděle na chalupě......to znamená, že tam půjdeme až za 14 dní

Eda
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 10:48
- Nahlásit

Ketrin
oni mají ještě tu starší labradorku, žejo? jak na malou reaguje?
úplně úžasně! malá jí dává pěknou čočku, pořád jí otravuje. v noci si může jít starší LR do svýho pelechu, ale chodí prý k Roxy, aby jí dělala společnost. přes den je mimi ještě s paní v práci, tak má starší klid ale ráno prý začíná řádění okolo 6 ale celkově omládla a je s ní šťastná. od mala byla zvyklá na psí kamarádku, tak teď jí zase má...

jo, a zjistila jsem, že je Eda rasistka, nemá ráda NO! jen jedinýho toleruje, protože jeho panička Edu zbožňuje a vždycky jí celou poňuchá. ale jinak je to děs běs

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 11:35
- Nahlásit

choco
jestli je Jarmila ta Jarmila,
určitě jo, fenku pořizovala dceři, to souhlasí. a za uši si nic psát nemusíš, páč dostaneš katalog a v něm všecko najdeš
Eda
tak to je skvělý, úplně mi to připomnělo jak tenkrát omládla Sali s malou Brestou... jé to už je dávno

Eda
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 13:24
- Nahlásit

Ketrin
cha, tak jsem si přečetla, jaký "povely" dáváš Borgovi máš pravdu, R i S tam jsou, tak co...

fromeli
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 13:29
- Nahlásit

špagety zdraví labíky

Eda
kde že to v Modřanech budeš týrat lidi?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 13:40
- Nahlásit

Eda
Někdy to bohužel jinak nejde

choco
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 14:05
- Nahlásit

fromeli
Labík by si dal ňákou tu špagetu )))))))))

Eda
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 14:05
- Nahlásit

fromeli
no nazdar
hele, neříkej tomu týrat, jo!
je to tady: http://www.sport-bike.cz/ ale mají tam v kontaktech Řevnice, kde majitelé bydlí, tak vlastně přesnou adresu nevím

choco
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 14:06
- Nahlásit

Eda
ty budeš týrat v Modřanech nějaký lidi? Povídej

Eda
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 14:06
- Nahlásit

choco
Labík by si dal ňákou tu špagetu
jóó my jíme špagety s hnědkou systémem z pusy do tlamy... prý to vypadá nechutně, ale co s tím nadělám, že

Eda
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 14:08
- Nahlásit

choco
ale ona fromeli s tím nadělá...
věc se má tak. když v pohodě dodělám v červnu školu (v co doufám, ale nevěřím), tak od září budu sice chodit do školy dál, ale budu mít relativně víc času, tak sem kývla kamarádům na ježdění spinningu ve jejich fitku no, a o prázdninách si ještě musím dodělat licenci (abych mohla řvát kvalifikovaně)

fromeli
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 14:09
- Nahlásit

ale mají tam v kontaktech Řevnice
aha, já se o tom bavila s kámoškou z Modřan, tak jsem jen chtěla podat přesný info Tak až budeš vědět, tak dej vědět

Bych se na Tebe přišla juknout, abych věděla jak moc seš šílená

Eda
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 14:10
- Nahlásit

fromeli
abych věděla jak moc seš šílená
jsem mírná jako beránek

choco
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 14:10
- Nahlásit

Eda
už to vidím, na kole je budeš týrat

ať to vypadá, jak chce, důležitý je, že vám chutná Andy hází i sliny, který vypadaj při dobré vůli jako špagety )

fromeli
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 14:11
- Nahlásit

jsem mírná jako beránek
že Ti to nějak nevěřím

Eda
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 14:13
- Nahlásit

fromeli

fromeli
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 14:14
- Nahlásit

Eda
no co, si Tě představím s tou igelitkou na stupních a hned je mi to jasný

Eda
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 14:18
- Nahlásit

fromeli
s tou igelitkou na stupních
hele, to je jedna z mých "nejslavnějších" fotek...
a náhodou týden na to jsem "zase" stála na stupních, jen bez igelitky...

fromeli
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 14:20
- Nahlásit

jen bez igelitky...
a co to bylo tentokrát? Bandaska

Eda
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 14:23
- Nahlásit

fromeli
Bandaska
končím s tebou a až se potkáme na nějaký vychajdě se psicema, tak dám čokoládce povel "SEŽER ŠPAGETKU" ona už bude vědět...

Jandula
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 14:29
- Nahlásit

Eda
a není to toto?

Squashpoint
Květnového vítězství 79
Praha 4 Háje

fromeli
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 14:30
- Nahlásit

a není to toto
no to nejsou Modřany

<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání