| Autor |
Zpráva |
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 10:33
- Nahlásit
Eda
No oni kupodivu i rozlišovali, kdo si začal a kdo jen "odpověděl". Což nebývá - většinou jdou oba. vedle mě byla paní s fakt hodným hnědým labradorem, který na jedno to vrknutí odvrkl a ona z toho byla celá špatná, že je vyhodí, ale nevyhodili. Měli číslo po nás takže naši psi byli pořád pohromadě, takže vím že by si to nezasloužil, byl v poho. A já jsem fakt šťastná, že Borgo je v tomhle absolutně nekonfliktní a doufám že mu to zůstane. On i když si někdo na něj začne, tak to spíš jako obrací ve srandu a dělá opičky, aby ten druhý se na to vykašlal a radši šel blbnout.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 10:44
- Nahlásit
Ketrin
No právě,že furt jukám na ty jeho stránky a nic.Bondík Karol to tam měj do týdne a ještě na poště nic neměli.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 11:20
- Nahlásit
Ketrin
No oni kupodivu i rozlišovali, kdo si začal a kdo jen "odpověděl".
to mi příjde docela důležité, Bernášek rozhodně není agresor, ale v poslední době jsem si všimla, že když ho nějaký pes napadne, tak se začne bránit a je z toho šarvátka a přišlo by mi teda vážně líto, kdyby ho kvůli tomu někdo označil za agresivního...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 11:40
- Nahlásit
Eda
no, že se taky ukážeš...
no jo, sem měla v pondělí volno, jakože se budu učit na zkoušky... ha ha ha... udělala jsem všechno možný a u učení vždycky usnula...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 11:45
- Nahlásit
Ketrin
Tak to je super,že to takhle hodnotí. Je fakt,že se na tom pozná opravdu hodně,nám takhle v Kolodějích vždycky začíná cvičák,že se prochází kolem řady psů.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 11:46
- Nahlásit
Jumi
Přesně tak-pes který se nebrání-to skoro neni normální.
Ono to je taky důvod, proč by psi (samci) měli ty OVVR absolvovat jaksi co nejdřív - když pak už má takovou nějakou blbou zkušenost, tak je to složitější.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 11:47
- Nahlásit
jana33
Jenže víš, oni to tak nehodnotí všichni. Já prostě nedám dopustit na tyhle rozhodčí a proto na ně jezdím a zvu je k nám. Oni to dělaj přísně, ale taky padni komu padni a i kdyby tam vedl psa sám ředitel zeměkoule a pes na to neměl, tak ho prostě vyhodí.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 11:50
- Nahlásit
Ketrin
Hele s tím nesouhlasím,normální pes,který je akorát sebevědomí a hlavně má oporu v páníkovi,toho taková špatná zkušenost nijak nepoznamená. Samozřejmě nepočítám,že jeden pes zavrčí a ten druhý na něj vrkne taky,to je podle mě normální a stejně tak,když pes na druhého natvrdo vyjede,tak že se ten napadený ožene - tady je fakt na místě ohlídat,kdo si začal a toho,kdo se brání,nepostihovat. Ale třeba Sam měl celou hlavu kousanců od RR,potrhanej byl fakt pěkně a je v pohodě,jen prvních pár týdnů byl opatrnější,ale zvládli jsme to
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 11:50
- Nahlásit
Ketrin
ředitel zeměkoule
Jandula
u učení vždycky usnula..
normálka... já dokonce včera usnula u zapnutýho ntb
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 11:57
- Nahlásit
jana33
že jeden pes zavrčí a ten druhý na něj vrkne taky,to je podle mě normální No jasně že to je normální. Jenže na OVVR je to problém. Málokdy si ty rozhodčí dají takovou práci, aby zaznamenali kdo začal a kdo odpověděl. Včera těch 15 psů sledovalo 5 rozhodčích (4 + vrchní), takže jim prostě neušel ani pšouk. zatímco leckdy jindy je třeba na stejný počet psů 1 rozh. a buďto si nevšimne, nebo to nechce řešit a tak vyhodí oba.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 12:15
- Nahlásit
Ketrin
Anebo nikoho. A to fakt vyhodí i jen za zavrčení? To je teda divný,vždyť to je normální psí projev. Samozřejmě pokud u toho necení zuby a nesnaží se druhýho napadnout.
Aspoň vidím,že s tou fenkou od tebe pojedeme na OVVR,kam nám řekneš
Jinak teď o víkendu jedeme na sraz a tam bude tak 40 psů a z toho 35 labradorů,tak to bude mazec
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 12:19
- Nahlásit
Aspoň vidím,že s tou fenkou od tebe pojedeme na OVVR,kam nám řekneš Jakto? Objednala sis psa a paks to zrušila! Ale vážně: už mám jeden seriózní typ na černýho tatíka! A před chvílí nám přišel z Evina e-shopu objednanej zajdummík-to bude Borgo čumět, že za ten propadák je ještě odměna
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 12:23
- Nahlásit
Ketrin
Není pravda,změnila jsem to na bílou holčičku,páč páníček začal povolovat. Vždyť jsem psala,že to projde,jen nesmíš před ním říkat,že Borgo týden nespal z háravý mátinky
Jéééé povídej,přeháněj a kdepak je,v jaký tramtárii?
My máme u Evči objednanou atrapu kachny,Samouškovi se blíží narozky,tak to bude mít k tomu
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 12:35
- Nahlásit
jana33
Nic neřeknu, zatím s ním nikdo v ČR nekryl.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 13:47
- Nahlásit
Ketrin
Vždyť říkám,že je z trámtárie Ale to je fajn,že bude mít moje štěňátko jedinečnýho tatínka
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 13:50
- Nahlásit
jana33
,že je z trámtárie zas až tak moc ne... já ti napíšu maila, ale asi až večer, jo? teď jedu dom vyzkoušet toho zajdummíka. Borgo je stejně rozmazlenec. Zkope vodu a já mu ještě koupím takovej aport a ještě jsem dnes za něj zaplatila 600,- za ZV.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 13:55 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Ketrin
tak už došly výsledky jedné z béčkových feneček- Beverly a jsou to samé nuly!!!:
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 15:34
- Nahlásit
Ketrin
A kdy jdete na vlohy? Mailíka pošli,jsem zvědavá. A neboj, Borgo rozmazlenec není, naše smečka kraví furt a v našem vymýšlení blbostí,co jim chybí,nás to nijak neomezuje:lol
Zuzana T
Tak to je paráda!
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 15:35
- Nahlásit
Zkouška fotoalba
http://eda-hneda.rajce.idnes.cz/
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 15:40
- Nahlásit
Eda
Krása
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 15:51
- Nahlásit
jana33
no, nechce se mi psát, tak dělám pitomosti
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 15:51
- Nahlásit
Eda
Ty fotky jsou moc povedený,kde to je? Potřebujeme inspirace na výlety. Kor když jsem si koupila konečně nový boty
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 16:16
- Nahlásit
jana33
no, ono se tam nesmí chodit. je to lom nad Berounem, Čertovy schody. přes týden tam ještě těží
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 16:58
- Nahlásit
Tak co jste tam dělali?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 19:18 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Pro Ketrin
jana33
no, to musíš nenápadně
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 19:31
- Nahlásit
Eda
Krásný fotky!! jana33 na ZV jdem jak je Konopiště - asi 26.5.nebo tak nějak. Teď musím napsat asi 6 emailů tak vydrž.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 19:32
- Nahlásit
Zuzana T
Gratuluju! To je radost, co? Tak kolik už jich máš jasných? Já 3 a zatím je to dobrý
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 20:07
- Nahlásit
Ketrin
Zatím 3 nulový kousky a Brittany už má RTG za s sebou- prý to také vypadá velmi dobře- posílali to snad min.týden k vyhodnocení.Jedna fenka půjde až koncem léta- z důvodu finančních priorit a poslední Bartovi majitele jsem už snad také navnadila - poslala jsem jim vyčerpávající info ,kdo a kde udělá rtg a kam to mají poslat.Doufám,že půjdou brzy.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 21:56
- Nahlásit
Eda
To jsou povedený fotky Copak máš za foťák, jestli se můžu zeptat?
Ketrin
Zuzana T
ČUPR, jen tak dál )
|
choco
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 21:59
- Nahlásit
Jooo a jak je to s výstavou, když bude třeba hnusflus počasí, padat trakaře, hromy a blesky )))) ? To se zruší? Nebo někam přesune?
|