| Autor |
Zpráva |
choco
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 00:23
- Nahlásit
Jumi
Jsme z Horních Počernic
Eda
tady je ta Českomoravská http://www.kniharstvi-pacon.cz/
Já jsem ti zase záviděla, že na to máš ještě nějaký ten čas navíc
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 07:30
- Nahlásit
choco
děkuju za ty weby
ale znáš to, čím víc času, tím spíš to necháváš na poslední chvíli ale třeba kamarádka aktivka už má dopsáno
|
choco
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 19:06
- Nahlásit
Eda
nemáš vůbec zač Jo to máš pravdu a pak nevím,kam dřív skočit...a to samý i se zk....každý rok si říkám, jak si to alespoň budu číst během semestru a pak skuket utek...vždycky se najde něco příjemnějšího na dělání...A už se blížíš do finiše s psaním?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 19:12
- Nahlásit
choco
no, nevím jestli do finiše, ale 25. května to musí mít sekretářka na stole tak snad asi jo...
Ketrin
tak co pan Borgo? jak zaválel? jsem zvědavá baba
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 20:23
- Nahlásit
Ahoj všem!
Jestli ještě platí ta poptávka na fletí miminko, tak bych možná měla jeden tip... ale aby ta slečna nebyla nehodnou paničkou, to bych si přála jaksi vědět nejdřív...
a jinak, Borgo moc nezaválel-sice jsme šli pořád se samými 4, ale na samý konec si panáček zakravil na vodě, takže tam dostal dvě dvojky a tím jsme spadli do 2.ceny. Nemůžu a ani nechci proti tomu říct ani Ň, protože to bylo spravedlivé. Trochu mě to mrzelo, ale né zas že bych se z toho hroutila
je to prostě další zkušenost. Jinak mi udělal radost, že moc nešílel z množství psů (a fen!!) a byl vcelku poslušný a až do té nešťastné vody hodnocen jako nejchuťovější pes ve skupině... Z 15 psů dokončilo 12, dva vyloučeni pro agresivitu a jedna fenka nedonesla aport. Zmokli jsme jen trochu a byl to pěkně strávený den.
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 21:21
- Nahlásit
Ketrin
Moc gratulujem Borgovi k veverkám! I když ta poslední disciplína nevyšla 100% - stejně je to krásný výsledek....jinak samé čtyřky!
Zrovna dneska jsem si chtěla zašmírovat na tvých stránkách....a ono už snad skoro rok nic nového Tak bys to mohla při této pěkné příležitosti napravit (pokud už jsi to teda neudělala )
Jinak, my měli opravdu oooooooobrovský štěstí na rozhodčí!!!!!!
už jsem to psala u nás - Bondík nepředvedl svůj standardní výkon, byl trochu horší, ale bodování dostal takový, jako by si za svůj standard zasloužil. Takže jsme spokojený. a co je halvní zásluha rozhodčích - těšíme se na další zkoušky!!! a na další cvičení, co máme před sebou. Takže všechno ideální.
Ty budeš ty veverky teda na Albeři opakovat?
A kde jste na nich vůbec byli? To muselo být od RK, když se dělaly ceny, u KCHLS je to teď snad jen prošel/neprošel viď?
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 21:26
- Nahlásit
Ketrin
Ahoj, tak to jsou na tom s Bárou skoro stejně - ona zase zakravila na chůzi u nohy... Bohužel se šlo po trase, kde se předtím házely srnčí nožičky, takže cestou tam táhla na vodítku a cestou zpátky dvakrát iniciativně odběhla prozkoumat terén, jestli tam nějaký kolega nějakou nezapomněl Ale jelikož jsme byli na OVVR od KCHLS, tak žádnou cenu nemáme, tam už je jenom prospěl/neprospěl...
choco
Jsme z Horních Počernic
Tam je na plavání spousta míst, bydlel jsem tam 14 let a i teď tam s Bárou občas jezdíme, můžeme udělat letní školu plavání
|
choco
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 21:29
- Nahlásit
Ketrin
Gratulujuuu S tím flatíkem nevím...psalo se tady, že paní do toho nechce moc investovat...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 21:32
- Nahlásit
Ketrin
moooc gratulujeme Borgovi k OVVR je to pašák - samé čtyrky! vždyť 2+2=4 ty si mu určitě nevysvětlila, že jsou za jeden výkon známky dvě a že se nesčítaj a teď se ti to nezdá! My také Bernáškovi zapoměli říct, že ty nuly byli štěstím jen projednou!
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 22:08 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Ketrin
joj, tak to mám radost i za tebe "nevypadáš" zrovna nadšeně
a připojuju se k pokárání, za tvoje děsně neaktuální webovky!
|
choco
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 22:49
- Nahlásit
Mmartin
...můžeme udělat letní školu plavání
Já budu jedině ráda...čím víc osůbek budu znát a čím víc hafísů pozná Andy, tím líp A myslím, že "učitelkama" nepohrdne určitě )))))), kor když bude v tý době blabladoří puberťák.
Eda
To stihneš To je ještě hafo moc času ))
Podle všeho ste měli všichni úspěšný víkend, takže ještě jednou všem moc gratuluju a jdu se odebrat na kutě....zítra to bude žužo den....auuuuu...tak brouky
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 22:56
- Nahlásit
Ketrin
Pokud máš ten tip, dej vědět, přepošlu.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 23:18
- Nahlásit
Eda
Karol
téééda holky jedny nespravedlivý!
To já se teda musím Ketrin zastat - ona možná neaktualizuje, ale o to poctivější je Borgo, který každou novinku okomentuje a to poooořadně dlouhým a vždy moc pěkným a milým článkem! Tak nehudrujte a čtětě: http://www.borgo.estranky.cz/
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 06:15
- Nahlásit
All o to poctivější je Borgo, který každou novinku okomentuje nojo, Borgo je ukecanej vždycky když je se mnou v práci, tak tady smolí své článečky potíž je v tom, že já nic neumím, takže jen ty estránky umím obhospodařovat sama, zatímco ty "oficiální" dělá syn a ten se v zimě učil na státnice, tak jsem ho nechtěla s tim otravovat,a pak to nějak vyšumělo.... ale uznávám že "aktuality" z loňskýho podzimu jsou trochu trapné a musíme s tim něco udělat...
Eda
"nevypadáš" zrovna nadšeně
inu přiznejme si to na rovinu, OVVR v II.ceně u tak chuťovýho psa jako je Borgo a celkem zkušenýho vůdce jako jsem já, to je prostě ostuda
Karol
Dělali jsme to u RK v Petrovicích u Jablonného v Podještědí. Byla jsem tam už předloni s Rambem. Píská tam pořád ta samá parta rozhodčích (kterou zvu i na OVVR co pořádám já), jsou dost přísní a to se mi líbí. No říkala jsem si, že by to chtělo opravit na I.cenu a že vhodná příležitost je na táboře, jenže pak sem si uvědomila že tam je to u KCHLS a tam ceny nejsou... tak uvidíme, asi se rozhodnu až tam. Jestli se Borgo třeba na táboře nezamiluje do nějaký feny.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 06:47
- Nahlásit
Mmartin
Taky tam včera byla vaše ségra-i s námi ve skupině, moc šikovná ale bohužel jí to kazili nezkušení páníci
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 06:59
- Nahlásit
Ketrin
Která? Máme jich víc Ale známe jen jednu, poté, co se rozlétli z rodného hnízda A jak dopadla?
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 07:02
- Nahlásit
Ketrin
Blue Moon, už jsem si to vygooglil
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 07:51
- Nahlásit
Ketrin
Omluva!!!!!
Pročetla jsem Borgovy úžasný článečky a moc jsem se pobavila! Jen jsem na ty jeho samostatný stránky nějak pozapomněla
A Borgouš je fakt náááááádhernej! Se prostě poved
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 07:54
- Nahlásit
Ketrin
OVVR v II.ceně u tak chuťovýho psa jako je Borgo a celkem zkušenýho vůdce jako jsem já, to je prostě ostuda
víš, když to bereš takhle, tak aspoň všechno zlý je zase pro něco dobrý, ne? vím, že je to otřepaná frázička, ale celkem to vychází (někdy i po relativně dlouhý době, ale když člověk domyslí všechny důsledky toho co udělal...)
choco
To je ještě hafo moc času
i don´t think so...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 08:31
- Nahlásit
Ketrin
Moc gratulujeme!!! A ty dva vyloučení pro agresivitu,byli fakt tak děsný? To docela čumím. I když je fajn,že někde za to vylučují,protože takový psi by fakt do chovu neměli.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 08:32
- Nahlásit
Ketrin
Gratulujeme---
Mmartin
A jak se má Barča?
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 08:46
- Nahlásit
Jandula
Ahojky Bára odpočívá po prodlouženém víkendu, dnes ráno mě vyprovázela pohledem typu "no že jdeš taky konečně jednou do práce, aspoň budu mít klid" Jinak si užívá deštivého počasí, všude spousta louží, ve kterých se může vyválet
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 09:25
- Nahlásit
Ketrin
Jsi tadýýýý,potřebuji se tě zeptat.Už moc dlouho čekáme na vyhodnocení kloubů od Deckera,myslíš,že mu můžu, co by chovatel,zavolat a zeptat se na výsledek?Volala jsi tam,nebo jsi trpělivě čekala?
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 09:36
- Nahlásit
Mmartin
Jéé, ta se má, Sára bahníčko a vodu taky ráda, včera se změnila k nepoznání
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 09:40
- Nahlásit
Jandula
no, že se taky ukážeš...
jo, Eda je asi nemocná, dneska minula bez povšimnutí chleba s máslem na zemi...
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 09:42
- Nahlásit
Eda
dneska minula bez povšimnutí chleba s máslem na zemi
A nebyl zákeřně namazanou stranou na zemi?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 09:49 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Mmartin
namazanou stranou na zemi?
no, takováhle prkotinka by hnědku přece nerozházela to by sežrala jako nic i s jehličím a listama... ale jak říkám, měla v lese asi jinčí šetření, kterýmu dala přednost. a dokonce i pár kalužím se vyhnula...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 10:12
- Nahlásit
Zuzana T
Mně to řek hned na místě, páč jsem snímkovala u něj. On ti vrazí snímek kyčlí do ruky-"tak si to trochu vyfénujte" mezitím vyvolá lokty a pak to všecko hodí na lampu a zrovna ti ukazuje a říká, co a jak. Ale myslím že mu klidně můžeš zavolat, je ochotný. Nebo jukni na jeho stránky, asi to tam hned dává. Já tam nedávno našla výsledek naší Bavelly skoro dřív, než ho věděla panička
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 10:24 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit
jana33
Ahoj. Jak posuzovali tu povahu, se mi fakt líbilo. Můžeme sice diskutovat o tom, jestli je opravdu agresivita , když pes, který je na vodítku zavrčí na druhého psa na vodítku atd., ale zkrátka zkušební řád má nějaké požadavky a ty se musí respektovat.
Jako obvykle se chodilo po jednom podél řady, rozhodčí se rozestavili naproti po celé délce řady takže jim neuniklo vůbec nic. Nikomu nedovolili, jako jsem to vícekrát viděla na jiných OVVR-že když někdo tuší že u jeho psa bude problém, tak si ho zastrčí jakoby trochu dozadu za sebe a popřípadě ho ještě za zády krmí piškotama. Sice tam nějaká taková snaha byla, ale okamžitě byl vůdce napomenut ať psa posadí pěkně do roviny s ostatními a nikdo nesměl držet vodítko. Takže při tomhle vyletěl jeden pes, co vystartoval na druhého. A druhý vyletěl při střelbě - posílali se psi po dvou a skoro všichni reagovali po vypuštění tak, že se šli nejdřív podívat na střelce s rozhodčím, co stáli vpředu. No a dva psi se tam u nich sešli a ten jeden na druhého zavrčel a pak ho prý i rafnul. Jelikož se to stalo přímo u těch rozhodčích, tak taky nebylo o čem diskutovat.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 10:27
- Nahlásit
Ketrin
to by bylo fajn, kdyby všude byli tak "přísní"
|